Skočit na obsah

Fotka

13 BARD 7 WM 10 RDD

• Please log in to reply
71 odpovědí na toto téma

#31 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2011 15:34

Obecně mi přijde, že IE pro plechovku, nebo cokoliv co nemá ED je dost zbytečný, ale to je můj pocit :)
  • 0

#32 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 11:08

Obecně mi přijde, že IE pro plechovku, nebo cokoliv co nemá ED je dost zbytečný, ale to je můj pocit :)

IE je občas dobrý na NPC, dá se s tím i štítovat tam kde by tě jinak sejmuli /třeba obránci v GM2/
jinak s ED mi připadne jako vyhozený featy, pokud nestavíš štítera na golemka, nebo golemy...
  • 0

#33 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 15:07

postav se mezi 3 obrance s ed a bez nej a uvidime jak vyhozene featy ed sou :D:D:D
jerry treba s bardem se da vesele golemek stitovat :P
  • 0

#34 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 15:33

postav se mezi 3 obrance s ed a bez nej a uvidime jak vyhozene featy ed sou :D:D:D

Tvůj ED klerdomnich ale naštěstí do GM moc nechodí, co? :) Wiki: Epic dodge only applies to a character's current target or latest attacker.

Jinými slovy, ED je fajn, když máš jednoho protivníka, který má ideálně tak 2 útoky za kolo. V opačném případě viz Silvošův příspěvek ;)
  • 0

#35 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 16:05

podle mě jste špatně pochopily silvoušovo příspěvek :-) o zbytečnosti ED tam nepsal imho nic
  • 1

#36 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 16:35

Podle mě epic dodge a IE tak nějak k sobě patří. Standardní dex build s ed a max dexou dá nějakej 65ac? což už mi přijde jako škoda nespojit s expertýzou, aby šlo tankovat i golemka ve zlatáku, navíc než se našetří na top itemy, aby postava takové ac dala, tak expertýzu určo využije.
  • 0

#37 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 16:48

Draxi napřed prosím chvíli čti, potom sááááááhodlouze přemýšlej a opakuj si, co sis přečetl a potom si napiš na nečisto
ty svý kraviny, nakonec to zhodnoť a pak teprve, až zjistíš že to není blbost, napiš příspěvek ... uděláš tím službu asi všem :wink:

to inulthor - jo máš trochu pravdu , ale někdy prostě těch featu tolik nemáš, abys IE přidal k ED...
  • 2

#38 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 16:58

Já to beru z vlastní zkušenosti, měl jsem dex barda, kterej i když dal přes 75 AC , tak i třeba od daga dostával o dost víc než můj zloděj s AC 60 a ED a jinak u zloděje využívám IE podstatě na všech levelech, takže to jako vyhozený mi nepřijde a jinak nevím přesně, ale nemá golemek až takový AB že se spíš tankuje stylem ED + ii + léčení ? Sem ted nějak nesledoval ty čísla a ze začátku co pamatuju tak měl až k 80 :) a to už musí bejt přímo tank :)
  • 0

#39 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 17:16

Golemek je bez ED celkem sebevrazda, spojeni barda s PM si ho myslim zvladne taky v pohode.
  • -2

#40 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 09.11.2011 20:45

Golemka tuhle utankoval Hastrman s panem Nesmrtelným :-)
To ED se využije hlavně kvůli automatickému uspěchu NPC při hodu "20", jinak řečeno, NPC tě netrefuje díky extra AC(expertýza) ale když hodí "20" tak tě prostě trefí, tehdy přijde ke slovu EDčko.
A obludy jako Golemek jsou uplně něco jiného, Dag je proti němu packal :smile:
  • 0

#41 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 22:01

No hlavně je třeba si uvědomit, že golemek má přes své astronomické ab směšné 3 útoky za kolo (a teď si nejsem jistý, jestli to nejsou dokonce jenom 2?). To se pak nemůže nikdo divit, že ho utankuje kdejakej EDčkař. Kromě tohodle je ED dobrý ještě proti občasným dvackám, což ale znamená mít vysoké AC, aby ty dvacky byly opravdu jen občasné. V opačných případech je to opravdu jen kupa vyhozených featů :)
  • 0

#42 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 22:17

Jenze nesmis zapominat ze ty featy, ktere jsou potreba na ED jsou vetsinou bonusove, jedine co vyhodis je feat uhybani ( + pohyblivost na SD ) a samotnej feat ED, takze mi to neprijde jako zbytecne vyhozene featy a urco je lepsi to ED mit v zaloze ...
  • 0

#43 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 11:49

on je na demoně nutnej feat dodge k epic dodge?
  • 0

#44 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 12:46

Není, ale on spíš myslel požadavky k SDčku.
  • 0

#45 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 16:02

ae to je pekný že si na wiki doma ale 3 obranci s ed = 2 obranci pac te ten jeden na dvacky pres invis netrefi proste nikdy
a 2 nebo 3 obranci je poměrně velký rozdíl

btw golemek nemá až tak srasne ab je si treba uvedomit že bard ma v ie 85 (86) AC s haste a ii dělá hodně ( bg bard jeste vic )
  • -1

#46 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 21:20

1) BG/bardovi ten divine shield určitě vydrží dost dlouho na to, aby parta sundala golemka :))
2) A nemáš to jedno, jestli tě zabijou 2 obránci nebo 3 obránci? :)
  • 0

#47 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 23:06

1) BG/bardovi ten divine shield určitě vydrží dost dlouho na to, aby parta sundala golemka :))

Divine shield si muzes znovu naboostit aniz bys vyvoval prilezitostny utok, ale ty 4 AC z toho taky neni nijak moc extra.
  • 0

#48 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 23:18

ti chytří postaví 16bard/4bg/10rdd mají 4 útoky,AC s IE a divine shieldem tuším +-87 na 11kol...vem si že to můžeš začarovat 10x ? to máš 11 turnů... 11minut... možná počítám blbě....nebo máme namysli jiné staty začáteční =-)
  • 0

#49 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 23:42

ti chytří postaví 16bard/4bg/10rdd mají 4 útoky,AC s IE a divine shieldem tuším +-87 na 11kol...vem si že to můžeš začarovat 10x ? to máš 11 turnů... 11minut... možná počítám blbě....nebo máme namysli jiné staty začáteční =-)

Ti chytří postaví 20barda s 5/5 něčím, nebo tak, ale určitě ne 16/4/10, protože je to sice pekelně silný v boostu ale opravdu těch pár kol
je málo, v pulce DZ ti dojde všechno, včetně písně a na konci už nemáš ani kouzla... a bez boostu je to čajíček... :cool:
  • 1

#50 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 23:43

Ne, chytri si postavi neco s nezapomenutelnosti a golemka nechaji tankovat nekomu s ED. A ty tvoje 4 ac s divine shieldu si prinejhorsim nechaji nakouzlit od maga :wink:
  • 0

#51 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 23:48

Ne, chytri si postavi neco s nezapomenutelnosti a golemka nechaji tankovat nekomu s ED. A ty tvoje 4 ac s divine shieldu si prinejhorsim nechaji nakouzlit od maga :wink:

ne že bych tě chtěl chytat za slovo, ale proto píšu 20 barda, kvuli kuličkám ne :wink: na 20 je nezapomenutelnost :cool:
  • 1

#52 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 10.11.2011 23:52

Ja to zacal psat jeste predtim nez tam byl tvuj prispevek a reagoval sem jen na razfallowa :tongue:
  • 0

#53 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2011 00:08

Ja to zacal psat jeste predtim nez tam byl tvuj prispevek a reagoval sem jen na razfallowa :tongue:

tak to soráč :biggrin:
  • 1

#54 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2011 15:51

18cha=4ac+ 6 boost...to ej 1 turn s 10 AC...+ 10 ie...zkrátka 86AC cca =-) proč silvošu uvádíš dungeon zrovna DZ ? ve valné většině ty kouzla budou stačit....2x a v DZ tedy 4x zakouzlím jak nic =-) je to bard mlátička/tank a ne booster party =-)

lépeřečeno každý staví to co mu vyhovuje žejo =-) mě se líbí více tahle kombinace kde se stanu na pár minut nesmrtelný ;-)
a hlavně ej tam jistá originalita..a záleží jaké dáš začáteční staty,původně jsem to jel na barbara a vypadalo to hoodně extrémně,ale s BG je to ještě extrémnější ´-)

navíc je zajímavé jak většina: když tank na dex tak leda s ED..když barda tak 20levelů,když klerika tak 18lvl je základ atd....popřemýšlejte...super postavy se dají postavit i bez tohohle ;-)

Příspěvek upravil Razfallow: 11.11.2011 15:55

• 0

#55 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 11.11.2011 16:10

raz mno rdd bard da 74 ac + ie taky nemusis e zatežovat sheieldem
btw shield ti nikdy 10 ac nedá jelikož je to dodge armor

5 song
6 body
4 haste
1 mage armor
a mame 4 ac do +20 cap
  • -1

#56 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2011 00:18

18cha=4ac+ 6 boost...to ej 1 turn s 10 AC...+ 10 ie...zkrátka 86AC cca =-) proč silvošu uvádíš dungeon zrovna DZ ? ve valné většině ty kouzla budou stačit....2x a v DZ tedy 4x zakouzlím jak nic =-) je to bard mlátička/tank a ne booster party =-)
lépeřečeno každý staví to co mu vyhovuje žejo =-) mě se líbí více tahle kombinace kde se stanu na pár minut nesmrtelný ;-)
a hlavně ej tam jistá originalita..a záleží jaké dáš začáteční staty,původně jsem to jel na barbara a vypadalo to hoodně extrémně,ale s BG je to ještě extrémnější ´-)
navíc je zajímavé jak většina: když tank na dex tak leda s ED..když barda tak 20levelů,když klerika tak 18lvl je základ atd....popřemýšlejte...super postavy se dají postavit i bez tohohle ;-)

Já ti nevím, když o tom tolik víš a je to tak super , proč to už dávno nemáš postavený v Topu?
Za poslední dobu vím o šesti lidech co to stavěli a světe div se, všichni zrelevlovali na 20 bard, proč asi?
Nevím jak bys chtěl s tímhle tankovat, když ti to vydrží silný 10 kol z písně, protože jak ti padne písnička už je to jen polovičně silný,
možná když s tím svým speciálem na 20 levlu přestaneš házet ramena u krysáků, dostavíš to na 30 a projdeš pár dungů pro třicítky,
zjistíš jak to je :wink:
Dz uvádím jako příklad, je to relativně pruměrnej dung pro třicítky s pruměrnou dobou projítí, Gag a dráček je přece jen delší
a Gm si daj levly od 25 k snídani...
  • 1

#57 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2011 00:51

Nemám to dostavené,jelikož mi to smázli....původní verzi sem měl bez IE a bez BG ale s barbarem...AC66 ve verdu s rudýma bo tm modrýma botama...přičíst IE , haste,a ten divine shield... + jak píšeš Top....pro mě velice pěkné...no a co že je to má song na minutu a půl bo jak trvá song dlouho...má to 16x1,5= 25minut ? teď si vem že není potřeba song pořád,tudíž to svůj účel splní....a jestli to má 20bard a nebo 16 už teda nevidím problém...má to imku na oheň,HP ucházející,song,boosty,..a doufám že to s tím házením ramen u krysáků na 20lvlu byl jen blbý vtip to už raději zajdu GM solo a různé ostatní blbosti,,,,,,zkrátka pro mě super postava...hrál jsi ten build někdy na demoně ? zkusil sis co to umí ?

edit: k čemu mi bude 20x song na 200kol ?? (nevím jak funguje přesně zapomenutelnost) ale to ej si myslím k ničemu....a hlavně díky 10lvl RDD z toho můžeš udělat univerzální postavu =-)

nejen že to bude mít celkem dostatek kouzel s průměrnou..možná mírně nadprůměrnou dobou trvání,ale AB cca 46 ? takže mírný nadprůměr,AC 66 s IE 76 = silnější nadprůměr nemluvě o těch boostech jak ty říkáš velice krátké......nevýhoda je ovšem že aby t bylo opravdu tak super tak to chce věci na CHA,STR a dex a con se nachlastá....ale jde to i bez toho chlastání =-)

jinak důvod proč sem to nerozehrál znova když je to teda tak super a kdysž mi to smazali ? jelikož poslední dobou nemám až tolik času abych se pořádně věnoval demoně tak jak si zaslouží =-)

Příspěvek upravil Razfallow: 12.11.2011 01:11

• 0

#58 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2011 01:55

Trochu jsem to hrál, Lara byla 16/4/10 než jsem ji zrelevloval :wink:
song trvá 10 kol, při nezapomenutelnosti trvá 10x déle takže 20x 100 kol a to je sakra znát...
ale originalita se cení, je to možná jeden z nejsilnějších buildů do Pvp, ale jen v případě že se stihneš boostnout :devil:
  • 1

#59 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2011 02:24

tak ten build je svině aj když to nenaboostíš žejo ...ty boosty to už je jen pár minut nesmrtelnosti :laugh:
  • 0

#60 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2011 08:00

ten build je jak 20/5/5 bez ab dmg a ac :P unbuff takže bych to sviní nenazýval spíš podrpuměrný char s par chvílema slávy ( a ani te moc extra)
když to nabostis tak trochu dotahnes ac to je tak vse

btw 16 x song bez nezpaomenutelnosti je ti nanic
když si vemu jenom řekněme p5 minutove mlaceni golemka tak sežere 5 curse songu 5 songu , obrance , dozorce je dobre taky proklít ale ejhle nemáš čím
silva : do pvp vubec :D 16 bard pude velice snadno dispel hodis mu ie a on chudak neudela nic jineho než nahazovani shieldu , might , haste, song, curse song a to už mame 1/3 shieldu v riti než se buffnes i kdybys maxoval cha :D:D:D
  • -2

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních