Skočit na obsah

Fotka

Rp a Démona

• Please log in to reply
75 odpovědí na toto téma

#31 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 02.09.2010 07:15

Já si nemyslím že by RP nějak obzvlášť vymizelo. Pravda je, že na trhu to už moc vidět není (onehdy můj Tulipánek tak RP odrovnal Daintyho když se ho snažil sbalit, že jsem ho tu od tý doby neviděl). Ale kdo mě zná, ví že RP celkem aktivně používám a nejen já. Jde to krásně i při tom lootu. Kombinace Haribald a Pepan je celkem úžasná :wink: To musí uznat i Paul kerej nám narušuje loot Alomarem :devil: Tadle parta co hrajem.. je to asi plus mínus 5-6 lidí mi vyhovuje a nemyslím si že by kvůli našim počinkům a absencí při zevlování na trhu měla Démona přijít k úhoně. Takže když jsem (jsme) schopen "uspokojit" RP hraním i jen takovýto počet lidí a ty lidi hrajou stále a rádi, tak nevidím jediný důvod zakládání těchto topicků. Abych to shrnul, i při nedávném odlivu hráčů na Thálii jme tu naše grupa byli, jsme a budem stále, takže se DMs nebojte že byste přišli o džob :drinks: . Hauk, domluvil jsem
  • 0

#32 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 10:23

:wink:
  • 0

#33 Twet

Twet

Nováček

• Rebel
  • Pip
  • 91 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 11:51

Zobrazit příspěvek

Mno jo, ale já to chápu tak, že jste uzavřená skupina ...berete k sobě třeba lidi, když vidíte, že se snažej hrát RP? Autorovy šlo o to zjistit kolik je tu přibližně hráčů, kteří bych chtěli hrát RP, ale když jste třeba skupina, která si k sobě už nikoho nepustí, tak to neni úplně ono ...takhle bych to řekl. :drinks:

Jo a ještě, tenhle topic určitě neni zbytečnej, pochybuju, že když třeba nějaký DM uvidí, že se tu ještě najdou hráči co by si rádi RP zahráli, tak se to obejde úplně bez reakce . :wink:
  • 0

#34 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 15:57

na co potřebujete na role play DMko? hrajete tu postavu přece vy a ne dmko, takže si svoje příběhy vymýšlejte sami...dmko maximálně může trochu navodit atmosféru, to je vše...
  • 0

#35 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 16:10

na co potřebujete na role play DMko? hrajete tu postavu přece vy a ne dmko, takže si svoje příběhy vymýšlejte sami...dmko maximálně může trochu navodit atmosféru, to je vše...

Zobrazit příspěvek

ve světě kde všichni všechno maj je potřeba přece mít něco víc :P
  • 0

#36 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 17:51

mluvim o hraní postavy ne o materiálním supportu :)
  • 0

#37 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 18:02

Zobrazit příspěvek

Souhlasim...

Ja osobne potrebuju k hrani nadseni - momentalne je to jedine nadseni a to z toho, kdyz vidim nekoho hrat RP. Potom mi ukapne slinta a snazim se k onem hracum doslova nasrat a zahrat si s nima :]
  • 0

#38 Illnath

Illnath

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 72 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 19:48

Co sem koukal ještě pár lidí se tu najde co maj o RP zajem (ja se k nim samozřejmě řadim :wink: ) a už i DM si toho všimlo a co je pravda že vrchnostu muže hrat PC, ale kdyby mělo více možností tak by to mohlo bejt ještě zajmavější (npř. najímat si ostatní PC na určiý služby) at už sluhy, nebo válečníky k ochraně při cestování (což by zlouni mohli zneužít a unést cennou osobu co by ji vyměnili za výkupné) atd... ale to už je o náladě hráčů a o někom kdo by se do toho pustil (s tim že ostatní který by o to neměli zájem a kolečkovali by si, tak by si tohoto nesměli všímat a nekazit to, pak by to postrádalo smysl) .. jéje to sem se zas rozepsal :drinks:

No přeju při zdaru oživení RP a rád ppodpoříím
  • 0

#39 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 22:34

Kdysi to tu bylo lepsi!

(to jen aby se tudle kolega dockal, kdyz na to ceka .)
  • 0

#40 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.09.2010 23:15

Kdysi to tu bylo lepsi!

(to jen aby se tudle kolega dockal, kdyz na to ceka .)

Zobrazit příspěvek

že to trvalo
  • 0

#41 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2010 00:15

hlavně kdysi se kafralo úplně stejně a nic se nevyřešilo, stačí zabrousit do staších topiců :wink:
  • 0

#42 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2010 08:58

Teď mě tu určitě někdo sežere:-D.

Zobrazit příspěvek

Ja s Tebou jen souhlasim, nevim jak to je ted. Ale jak si to rozepsal, tak jsem si vzpomnel, kdyz jsem delal CS jeste ja (nekomu proti srsti, jiní to zas uvítali - za coz jsem byl rad). Protoze kdyz jsem chtel udelat Q, tak jsem vzdy nasel skupinku 5ti lidí, která to hrát taky chtela a nekteri se o Rp snazili.
Vzpominky prijemne.
  • 0

#43 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 03.09.2010 11:19

Ja s Tebou jen souhlasim, nevim jak to je ted. Ale jak si to rozepsal, tak jsem si vzpomnel, kdyz jsem delal CS jeste ja (nekomu proti srsti, jiní to zas uvítali - za coz jsem byl rad). Protoze kdyz jsem chtel udelat Q, tak jsem vzdy nasel skupinku 5ti lidí, která to hrát taky chtela a nekteri se o Rp snazili.
Vzpominky prijemne.

Zobrazit příspěvek

Ale mě by třebas zajímalo jmenej seznam tich tzv. RP hráčů a tich OOC hráčů:).
  • 0

#44 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2010 12:07

Spatne jsem se vyjadril.
Bylo to mysleno ze lide v te skupince hrali Rp a kdyz se do te skupinky pripletli trebas dva novacci, tak se o Rp snazili. Tak to bylo mysleno.
Jmena tech hracu? Bude to nejspise na CS foru, z hlavy Ti je fakt nereknu uz.
  • 0

#45 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2010 17:03

shanejte NWN2 treba se nakej ten server naskytne :wink:
  • 0

#46 kakadu77

kakadu77

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 400 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2010 20:13

To už je dávno doma v originálním balení :D
  • 0

#47 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2010 23:43

shanejte NWN2 treba se nakej ten server naskytne  :wink:

Zobrazit příspěvek

Nelákej jinam tady se hraje dobře :devil:

A NWN 2 v anglině se hrát nedá, teda aspoň pro někoho no :drinks:
  • 0

#48 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 05.09.2010 07:17

Proč by se nedalo? Jen si musíš zvyknout na trošku jiné menu, stavbu invu a character sheetu a jinak nic nového. Jen víc ras, víc povolání atd. Co mi na nwn2 vadí, je ten pohyb postaviček. Běhají tam jako kdyby jim někdo naložil do kaďáku...
  • 0

#49 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 05.09.2010 19:38

Proč by se nedalo? Jen si musíš zvyknout na trošku jiné menu, stavbu invu a character sheetu a jinak nic nového. Jen víc ras, víc povolání atd. Co mi na nwn2 vadí, je ten pohyb postaviček. Běhají tam jako kdyby jim někdo naložil do kaďáku...

Zobrazit příspěvek

proč by se nedalo? :drinks: snad proto že by to musel pro mě bejt snad jen ruskej servr :devil:
nebo že bych to hrál se slovníkem :devil: to by bylo dlouhý RP :wink:
  • 0

#50 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 05.09.2010 20:40

A hlavně Wexa měl na mysli českej nwn2 server :)
  • 0

#51 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 05.09.2010 20:51

A hlavně Wexa měl na mysli českej nwn2 server :)

Zobrazit příspěvek

tak jedinej co funguje nwn2 je snad ten zahraniční, co už někde zval Jindragon ne?
snad by tam měl hrát i Brudra :wink:
  • 0

#52 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 05.09.2010 21:59

vsechno bude pratele, vsechno bude :drinks: :wink:
  • 0

#53 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 06.09.2010 08:18

RP bylo a nebude, smiřte se s tím :-).
  • 0

#54 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 10:09

eRPé je a bude.. jen ho občas musíte hledat :D
  • 0

#55 -mula-

-mula-

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 129 Příspěvků:

Odesláno 06.09.2010 11:02

Místo planejch keců se prostě do toho obujte a hrajte si sami RP, nehleďte na loot a každou výpravu berte jako dobrodružství a ne jako samozřejmost. Nenechte si kazit náladu ooc hláškama a nebo prostě napište do party kanálu ať na to ooc kašlou a hned zjistíte, že to jde. Zvrhá se to totiš snadno stejně jako flamy tady na foru.

Já si dál budu vraždit svoje duergary solo jako lék na hnusnou současnost a hektičnost reality, děsnýho chování lidí ve světě, kterej všichni opouštíme a utíkáme na Demonu nebo jinou hru.

Pokud chcete RP, tak hrajte a klidně usilujte o post CS a DM, pokud na to máte.

Někoho ale prostě baví relax a někoho přímo RP odpuzuje a brzdí v jeho milovanym lootu a expení, aby pak RP hráči mohli za svoje těžce vydělané peníze nadávat, že ten verdicit je drahej a že chce adamatine, ale netuší, že nebýt nepředstavitelnýho počtu hodin expení, nebyl by. - A přesto musim dodat, že jsou tu mezi náma lidi, co se na ten kov dostalo a jsou to RP hráči.

Jsme jeden z mála světů, kde se vyskytujou všechny tyhle typy hráčů pokupě a relativně všechno funguje.

Pokud chcete RP, pište příběhy na forum nebo do knih v modulu, usilujte o jiná zaměstnání než je klasika, skilování v craftech - Nikdo tu není knihovníkem, učitelem, hospodskym a nebo pekelně zlym drowem, co se živí pojídáním lidí.

Aloha a trochu víc odvahy prosadit vlastní fantasii.
  • 0

#56 Palko

Palko

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 339 Příspěvků:
  • Interests:Glorius Pivkus, Manfréd Timonen, Timo Timonen, Pepan z Josefova, Kara Steel, John Mešuge, Marcus, Samuel, Erik

Odesláno 06.09.2010 12:15

.....

Zobrazit příspěvek

Presně tak, každej ať si tu hraje co ho baví a na co má zrovna náladu, od toho je to relax.
Někdy mi stačí kecat na trhu a jindy je chuť jít něco povraždit - podle nálady a času.
Ale nikomu to nevnucuju ..... ani ve hře a ani na foru.
  • 0

#57 Yakut

Yakut

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Příspěvků:
  • Interests:Divotvurstvi

Odesláno 07.09.2010 21:27

rp na demone..je.. mluvit o rp jhe jako mluvit o stvoriteli...je to na h****o..treba to hrat. je to jednoduche..vunechejte party ooc... a pouzivejte postavu... ja si nestezuju.. dokonce i looteri hraji rp super a crafteri... jmenovat nejdu..pac bych mohl nekoho vynechat... je co zlepsovat, ale jde to a porad se to deje :wink:

p.s: wexi ..to musime dohrat to je narez..priprav si dary z toolsetu :)))))
  • 0

#58 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2010 19:14

vsechno bude pratele, vsechno bude  :devil:  :wink:

Zobrazit příspěvek

nemůžeme vám říci co, kde, kdy, jak a proč, ale bude to kurevsky dobrý, proto vám to musím připomínat 10x denně, i když vám stejně neřeknu co to je...

jdi už s tim někam :P
  • 0

#59 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2010 19:26

nemůžeme vám říci co, kde, kdy, jak a proč, ale bude to kurevsky dobrý, proto vám to musím připomínat 10x denně, i když vám stejně neřeknu co to je...

Zobrazit příspěvek

Zatím to řekl jenom jednou :P
  • 0

#60 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 08.09.2010 22:35

Zobrazit příspěvek

Kouzlo fora je v tom:
- ze co se ti nelibi cisti nemusis, neni ani nakazano reagovat na neco co se ti nelibi ba ani neni treba podotykat na fakt, ktery se tyka tebe sama, jelikoz pokud by se ten vzil do kuze ostatnich, pochopil by, ze co je jasne nebo bylo receno jemu nemusi byt hned jasne nebo receno ostatnim
- konkretne neni ani treba delat pred ostatnimi ramena, ze tobe uz to bylo z roucha tajemna poodkryto drive, protoze ostatni se jednoduse nad takovym ramenovanim pousmeji a jejich duse zaplesa, ze si nemusi nic dokazovat

Jednoduse, nebylo to psano konkretne tobe, ale tem, kteri obeznameni jeste nebyli - to ze jsem vazan informacnim embargem neznamena, ze jim alespon nemuzu dodat viru, no ne? To, ze ty uz si ji ztratil, je tva vec bezverce. :wink:

A pokud je to snad prosta zvedavost, ktera v tobe hnipe pak nezoufej, brzy se dozvis a bude to kurevsky dobry :P
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních