Skočit na obsah

Fotka

Totální zásek PC při spuštění NWN

• Please log in to reply
34 odpovědí na toto téma

#31 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2010 17:22

Pěknej odkaz , dík, vyšlo mi 430 W tak snad fakt koupím lepší zdroj
  • 0

#32 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 10.08.2010 19:22

cheche a byla to grafika.... učte se u odborníků :wink:
  • 0

#33 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2010 10:54

cheche a byla to grafika.... učte se u odborníků  :wink:

Zobrazit příspěvek

No, sice nová grafika mu ukázala, že má slabý zdroj, ale bere jenom 50 W a to je strááááášně málo. Spíš bych si uvědomil, že jeho sestava bez grafiky žere v zátěži asi 380W, což samo o sobě bylo na ten zdroj dost. Ta grafika byla takové "poslední sousto". Asi bych ji neoznačoval za viníka, protože s ní není nic v nepořádku x).
  • 0

#34 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2010 14:28

No, sice nová grafika mu ukázala, že má slabý zdroj, ale bere jenom 50 W a to je strááááášně málo. Spíš bych si uvědomil, že jeho sestava bez grafiky žere v zátěži asi 380W, což samo o sobě bylo na ten zdroj dost. Ta grafika byla takové "poslední sousto". Asi bych ji neoznačoval za viníka, protože s ní není nic v nepořádku x).

Zobrazit příspěvek

Ja ted jedu bez grafiky, na integrované.
  • 0

#35 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2010 16:32

Ja ted jedu bez grafiky, na integrované.

Zobrazit příspěvek

Hehe, to já přece vím. jen říkám, že ta sestava jak ti teď běží na integrované grafice musí být sama o sobě méně než 50W pod maximálním výkonem toho zdroje. Tj. buď ti ta sestava žere překvapivě hodně, nebo je zdroj hodně sešlý a utáhne tu sestavu jen na integrované grafice.
Snažil jsem se říct, že to není jako kdyby si se do 200W sestavy pokusil dát 200W grafiku na 400W zdroji. Tady musí ta sestava bez grafiky mít tolik, že i pouhopohých 50 W na grafiku hraje rozdíl. Protože pokud ti v calculatoru vyjelo 430 W, tak to je doporučená hodnota zdroje, pak si tam měl napsáno 380 W minimum a jestli 50W je grafika, tak ta sestava na integrovaný má PSU minimum 330 W, což je víc, než kolik mi vyleze u sestavy s i3 4jádrem a HD 5850...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních