Skočit na obsah

Fotka

screeny craft výrobků?

• Please log in to reply
46 odpovědí na toto téma

#31 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 10.05.2010 23:35

Gramatika je az to posledni na cem zalezi.

Z bazaru screeny beru ale je mi to celkem k nicemu kdyz nevim z ceho se to dela...

Zobrazit příspěvek

Pokud si nepletu, tak tady jde o vlastnosti výrobků. Ne o cestu knim.. To vám rovnou můžeme říct velkej zelenej pásek je to a to, kytku najdete tady a tady, kůži tuhle a tuhle a k tomu tamto a tohlecto. Prosimtě Zpirite, to by pak craft ztratil veškeré kouzlo.

Ano nováčkům zjednodušíme hraní tím že prozradíme co která věc umí, to beru a je to celkem fajn nápad(pokud ho nesežere rotace příspěvků). Ale usnadnit práci tím že jim nadyktujeme ingredience do věci? To je fakt úlet...

Teda doufám že ses jen upsal:).
  • 0

#32 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2010 04:59

v tomdle demona craft zaostava suroviny na výrobek sou vždy stejne nehlede na barvu
resp krejči
pasek 1 obarvená stredni kuže 1 licence
velký pasek 1 obarvená velka 5 žel ingotu kuže 1 licence
roba 3 velke obarvene kuže 3 licence
plast 2 velke obarvene kuže 2 licence
rukavice 2 male obar kuže 1 licence
mnichovy rukavky 2 stredni bile kuže +4 obarvene male kuže 1lic
opatrne prsty 4 male obar kuže 1 lic
boty obrany 2 male obar kuže a tušim 2 medene ingoty(tim si už nejsem jistej doplnte to nekdo+1 lic
všecky ostatni boty 2 male obar kuže +1 lic

takže jak vidíš je zbytečne to vypisovat jelikož je sice x druhu výrobku ale danej item se dela vždy ze stejných veci a jine barvy
  • 0

#33 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2010 09:53

[quote name='zpirit' date='10.05.2010, 10:49 ']
http://demonadb.ic.cz/.

Smekám, je to fakt super udělaný.

Tu adresu by to chtělo přihodit někam nahoru do sekce crafty. :devil:
  • 0

#34 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2010 16:59

Našli by se tam i recepty?
  • 0

#35 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2010 18:05

Našli by se tam i recepty?

Zobrazit příspěvek

Doufám,že tendle dotaz je myšlen jako vtip mikingu ....už to,že tam hodláte dát suroviny na výrobu je dle mě silně nedomyšlený páč třeba hůl od zlatníka je věc nad kerou oliosáci dumali hoodně dlouho. Pro novýho craftera není přece problém se zeptat někoho ve hře ...dle mě pokud chcete napsat něco co by jim pomohlo tak dejte pro jednotlivý crafty seznam používanejch surovin.
  • 0

#36 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2010 18:15

Zpirite myslenka hezka jako, to jo. Co jakej vyrobek dokaze, to je ok. Ale vynaset informace o tom, jake suroviny na co potrebujes, nevim, docela me udivuje ze se k tomu nevyjadril Tym jeste. Ale na druhou stranu je zas pravda, ze tym uz nema tolik casu na tuto praci asi a dle toho to tak i dopada ...
  • 0

#37 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2010 18:17

Terezka a Silas maj pravdu, to výrobní tajemství je dobrý zachovat....
  • 0

#38 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2010 18:33

Sice už tady nehraju a neměl bych do těchle věcí rýt, ale protože mám chvíli volného času, tak vám tady trochu toho spamu přihodím.

1) Za mě recepty a výrobní tajemství rozhodně neprozrazovat. Rejstřík by měl být určem k orientaci zákazníka v tom, co si vlastně kupuje. Znalost postupu výroby je mu k ničemu, akorát by se tím smazal poslední zajímavý aspekt démoňáckého craftu.

2) Chválím zpirita, odvádí tady kus dobré práce. Nebýt lidí jako je on, žádná Demona by nikdy neexistovala.

3) Ohledně Gravianova návrhu: pokud se chopí úpravy gramatiky, jsem rozhodně pro. Není to sice věc nejpodstatnější, ale jakési estetické stránce věci vy to mohlo hodně přispět, navíc by se alespoň trochu zamezilo mystifikaci dnešní mládeže co se pravopisu týká.

Žijte blaze
  • 0

#39 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 02:07

pokud si zpirda řekl, že tam bude rvát suroviny, tak je tam bude rvát, je to jeho věc ne? stejně tak je na vás jestli mu recepty dáte nebo ne, on sám těžko vykraftí všechno

na druhou stranu, pokud je nějaký krafter sdílný a nevadí mu zveřejnit věci které udělal včetně přesného návodu jak je udělal, tak je to jeho věc, nebo vy chcete co? zakázat mu to? na to nemáte právo
  • 0

#40 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 04:09

stejneě už se tady recepty nezkoušeji ani nenakupujou každejkdo neví se proste zeptá tak jako každejkdo chce neco ucraftit de za kamosem s licencema :)
dat zpiritovi recepty je lákavé :devil:
  • 0

#41 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 07:40

stejneě už se tady recepty nezkoušeji ani nenakupujou každejkdo neví se proste zeptá tak jako každejkdo chce neco ucraftit de za kamosem s licencema :)
dat zpiritovi recepty je lákavé  :devil:

Zobrazit příspěvek

Jistě páč tys ty recepty taky koupil,že? Já je třeba s první postavou musela hledat za cenu obrovskych ztrat bylinek a pilinek a proto si myslím,že to není dobrej nápad,ale co jen tak dál šak proč nekazit hru těm co to museli vykoumat a nepostarat se,aby se pooohlédli po jiným modulu a jen taková věc.....dle mě by měl směrodatnej názor těch co tu stále hrají a ne těch co sem choděj jen přilejt oleje do ohně,že písku a spol. :devil:
  • 0

#42 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 12:18

dle mě by měl směrodatnej názor těch co tu stále hrají a ne těch co sem choděj jen přilejt oleje do ohně,že písku a spol. :devil:

Zobrazit příspěvek

Tak sorry, no :devil:
  • 0

#43 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 13:14

mno silas ja navetšinu receptu co mam přišel sám a par sem jich dostal od nejmenovane osoby :devil: jen nesmi byt clovek zhnilej sbirat to
  • 0

#44 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 18:02

mno silas ja navetšinu receptu co mam přišel sám a par sem jich dostal od nejmenovane osoby :devil:  jen nesmi byt clovek zhnilej sbirat to

Zobrazit příspěvek

Jo o tom přesně mluvím...je kravina dát na forum recepty....škoda,že nevyšel nápad od teryho s tím,že by každej alch měl svý recepty...využily by se i byliny co se tedky nevyužijou.
  • 0

#45 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 18:25

to by nebolo zle ak by mal kazdy svoj recept
  • 0

#46 zpirit

zpirit

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 75 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2010 18:41

JJ ale nevim proc se tu bavite o alchymii ktera tam neni a nebude,sam s tim jak je alchymie postavena nesouhlasim ale to je asi tak vsechno co s tim udelam.

Nejlepsi by bylo postavit alchymii na stejnym principu jako ATS craft tj zadna bedna ale skill by se zapisoval do knizky stejne jako u ostatnich povolani ke crafteni by se pouzival placeab nejakyho kotle (takovy v nwn jsou) a jako nastroj by se pouzila mechacka(neni problem vymodelovat pokud neni).
Vsechny recepty by byly v dialogu uplne stejne treba jako u krejciho.

Ostatni crafty tam budou v tom provedeni jak jsou tam ted tj. screen itemu,CILR,suroviny potrebny na craft,pokud se to nekomu nelibi nemusi se tam divat ani mi pomahat chapu ze par lidem se nemusi libit ze jejich zakaznici vidi z ceho se dana vec dela a umi si spocitat vyrobni naklady ale to uz je jejich problem.
  • 0

#47 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 12.05.2010 20:51

Jistě páč tys ty recepty taky koupil,že? Já je třeba s první postavou musela hledat za cenu obrovskych ztrat bylinek a pilinek a proto si myslím,že to není dobrej nápad,ale co jen tak dál šak proč nekazit  hru těm co to museli vykoumat a nepostarat se,aby se pooohlédli po jiným modulu a jen taková věc.....dle mě by měl směrodatnej názor těch co tu stále hrají a ne těch co sem choděj jen přilejt oleje do ohně,že písku a spol. :devil:

Zobrazit příspěvek

Shero, stím stebou souhlasím. Ale taky jde o to, že drax má pravdu v tom, že stačí napsat pár hráčům a ty recepty získáš celkem za nic. Když ten člověk chce tak si je zjistí sám, a když ten člověk nechce tak si je prostě zjistí jinou cestou. Tak to napsal sem, kde to stejnak nikdo hledat asi nebude a časem to odvlaje pryč čas a rotace nových příspěvků:).
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních