Skočit na obsah

Fotka

Beholder v DZ

• Please log in to reply
43 odpovědí na toto téma

#31 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.03.2010 19:47

draxi on ten dispell hází na všechny, utočí jako kterýkoliv mob, tedy n first pull, případně změní cíl pokud vidí výhodnější armor class

fakt, že to nejvíc schytají plechovky je dán právě tím, že proti útoku dotykem ztrácejí svou plechovou ochranu (zkrátka jako by tam stál nahej)
  • 0

#32 Host_Osliarcha_*

Host_Osliarcha_*
  • Host

Odesláno 05.03.2010 21:36

Ja jsem s bardem 20 10 behal na ocka a muzu rict ze ani jednou na mne "nehouklo"
ale vzdy jsem na nej bezel s AC 75 a sr 30 mozna to bude tim........(koukam ze po tak dlouhe dobe hrani demony mate dost nedostatky) :prosze:
  • 0

#33 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 05.03.2010 23:36

Ja jsem s bardem 20 10 behal na ocka a muzu rict ze ani jednou na mne "nehouklo"
ale vzdy jsem na nej bezel s AC 75 a sr 30 mozna to bude tim........(koukam ze po tak dlouhe dobe hrani demony mate dost nedostatky) :prosze:

Zobrazit příspěvek

Ti nevím oslíku El ma SR 31 přirozenou a musím říct,že na ni už párkrát houklo......a to s ní dám s haste kerý piju před okem AC 75 takže dle mě si ta potvora houká jak má právě náladu,ale na RDD prokazatelně častěji.
  • 0

#34 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 06:34

tak pozor, hraniku zopar mam, ale su slabi

Zobrazit příspěvek

to bacha barbar je [sedmikráska] ale hranda je celkem hovado
  • 0

#35 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 07:37

to bacha barbar je [sedmikráska] ale hranda je celkem hovado

Zobrazit příspěvek

lenze tí moji niesu ani jeden vysoky lvl
  • 0

#36 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 19:17

Ti nevím oslíku El ma SR 31 přirozenou a musím říct,že na ni už párkrát houklo......a to s ní dám s haste kerý piju před okem AC 75 takže dle mě si ta potvora houká jak má právě náladu,ale na RDD prokazatelně častěji.

Zobrazit příspěvek

Já měl SR 44, AC kolem 70ti a beholdera to vůbec nezajímalo a schazoval takřka pravidelně. Možná to bylo tím, že ten build nemá uncanny dodge. Druhak to mohlo bejt tím, že to je ork, páč sem vypozoroval, že na ty je očko vysazený. :prosze:
  • 0

#37 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 20:28

Takto vyzera default script, ktory ocku povie, ci ma pouzit oko. Je z neho vidiet, ze imunni su ti, co nemaju viac ako 3 levely z magickych povolani (nepocitaju sa levely klerika), ti co nemaju na sebe ziaden efekt, ti co su nejak paralyzovani (asi by sa ocku nepacilo, keby im tym dispellom este pomohlo) a imunni su aj ti, ktori to uz schytali (tym to moze byt uplne jedno :) ).

PS: ocko hadze oko len na jeho aktualny "target", narozdiel od ostatnych utokov, ktore hazde aj na 3 ciele naraz a rovno viac krat v jednom kole.

int GetAntiMagicRayMakesSense(object oTarget)
{
    int bRet = TRUE;
    int nType;

effect eTest = GetFirstEffect(oTarget);

if (!GetIsEffectValid(eTest))
    {
      int nMag = GetLevelByClass(CLASS_TYPE_WIZARD,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_SORCERER,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_BARD,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_RANGER,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_PALADIN,oTarget);
      // at least 3 levels of magic user classes... we better use anti magic anyway
      if &#40;nMag < 4&#41;
      {
        bRet = FALSE;
      }
    }
    else
    {
        while &#40;GetIsEffectValid&#40;eTest&#41; && bRet == TRUE &#41;
        {
            nType = GetEffectType&#40;eTest&#41;;
            if &#40;nType == EFFECT_TYPE_STUNNED || nType == EFFECT_TYPE_PARALYZE  ||
                nType == EFFECT_TYPE_SLEEP || nType == EFFECT_TYPE_PETRIFY  ||
                nType == EFFECT_TYPE_CHARMED  || nType == EFFECT_TYPE_CONFUSED ||
                nType == EFFECT_TYPE_FRIGHTENED || nType == EFFECT_TYPE_SLOW &#41;
            {
                bRet = FALSE;
            }

eTest = GetNextEffect&#40;oTarget&#41;;
        }
    }

if &#40;GetHasSpellEffect&#40;727,oTarget&#41;&#41; // already antimagic
    {
        bRet = FALSE;
    }

return bRet;
}

• 0

#38 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 20:54

Konečně podložené relevantní info, díky Valdovi i přesto, že s polovinou těch bodů nesouhlasím :)

,,imunni su ti, co nemaju viac ako 3 levely z magickych povolani (nepocitaju sa levely klerika)" - nesouhlasím, moje klerička dispel dostávala docela často, a to žádné jiné caster classy v buildu nemá ;)

,,imunni su ti, co nemaju na sebe ziaden efekt" & ,,imunni su aj ti, ktori to uz schytali" - taky nesouhlasím, nejednou jsem dostal dva dispely po sobě a to i přesto, že jsem si v mezičase nestihl znovu nahodit ani jeden buff ;)
  • 0

#39 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 21:41

Třeba byl ještě někdo jinej okolo a netargetovalo tebe
  • 0

#40 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 21:46

Hezké....škoda,že se tím to očko neřídí :prosze:. Dle mých zkušeností houká na vše co mu přijde do cesty a to i když je to od něj předtím např otrávené....mimochodem by mě celkem zajímalo jakej má to houknutí dosah páč mě sfouklo boosty a bylo skoro na druhý straně místnosti.
  • 0

#41 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 22:12

Tu řešíte takový hovadiny, mě třeba víc vadí, že někdy proleze železo zamčenýma dveřma a udělá ham ham :prosze: :grin:
  • 0

#42 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 06.03.2010 22:26

Konečně podložené relevantní info, díky Valdovi i přesto, že s polovinou těch bodů nesouhlasím :)

,,imunni su ti, co nemaju viac ako 3 levely z magickych povolani (nepocitaju sa levely klerika)" - nesouhlasím, moje klerička dispel dostávala docela často, a to žádné jiné caster classy v buildu nemá ;)

,,imunni su ti, co nemaju na sebe ziaden efekt" & ,,imunni su aj ti, ktori to uz schytali" - taky nesouhlasím, nejednou jsem dostal dva dispely po sobě a to i přesto, že jsem si v mezičase nestihl znovu nahodit ani jeden buff ;)

Zobrazit příspěvek

Aha no ako tak pozeram znova na ten script, tak som ho zle interpretoval :). Imunni by mali byt ti, co nemaju ziaden efekt a najviac 3 levely od magickych povolani (vratane paladina a rangera).

Dalej by mali byt imunni ti, co su paralyzovani, uspani, vystraseni, spomaleni, zkameneni ... cize nie vsetky negativne efekty, len tie, pri ktorych je postava neovladatelna alebo spomalena.

Do poslednej kategorie patria ti, ktori to uz schytali => trvanie efektu kuzla je 9 sekund. Takze postava by mala mat pokoj nasledujuce kolo po zasahu ... teoreticky. Mimochdom dosah kuzla je 30m a je plosne, takze je tam realna moznost nechceneho zasahu.
  • 0

#43 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 06.03.2010 22:47

Noo on vlastně nekouzlí první de houknutí(dispel) a vzápětí paprsek(prstík) aspon dle mě.

Zobrazit příspěvek

Ten paprsek beholdera je jeden druh utoku (schopnosti) které npc má. Je to podobné kouzlu duhová sprška. Hodíte spršku a náhodně to vyvolá jeden efekt. Paprsky beholdera dělaj to samé. Prostě ten utok vyplivne, pak se stane co se má náhodou stát. Celé. Někdo říká že nejdřív dává dispell, nebo podobně, ale je to o náhodě, bohužel ta náhoda je tak blbá. Podrobnosti ohledně možných efektech neznám, ani jak se na ně háže.. ale sou tam :prosze:
  • 0

#44 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2010 10:14

no pauliku dispel nepatři mezi efekty toho paprsku ten je zvlášt ;)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních