Beholder v DZ
Odesláno 05.03.2010 19:47
fakt, že to nejvíc schytají plechovky je dán právě tím, že proti útoku dotykem ztrácejí svou plechovou ochranu (zkrátka jako by tam stál nahej)
#32 Host_Osliarcha_*
Odesláno 05.03.2010 21:36
ale vzdy jsem na nej bezel s AC 75 a sr 30 mozna to bude tim........(koukam ze po tak dlouhe dobe hrani demony mate dost nedostatky)

Odesláno 05.03.2010 23:36
Ti nevím oslíku El ma SR 31 přirozenou a musím říct,že na ni už párkrát houklo......a to s ní dám s haste kerý piju před okem AC 75 takže dle mě si ta potvora houká jak má právě náladu,ale na RDD prokazatelně častěji.Ja jsem s bardem 20 10 behal na ocka a muzu rict ze ani jednou na mne "nehouklo"
ale vzdy jsem na nej bezel s AC 75 a sr 30 mozna to bude tim........(koukam ze po tak dlouhe dobe hrani demony mate dost nedostatky)
Odesláno 06.03.2010 19:17
Já měl SR 44, AC kolem 70ti a beholdera to vůbec nezajímalo a schazoval takřka pravidelně. Možná to bylo tím, že ten build nemá uncanny dodge. Druhak to mohlo bejt tím, že to je ork, páč sem vypozoroval, že na ty je očko vysazený.Ti nevím oslíku El ma SR 31 přirozenou a musím říct,že na ni už párkrát houklo......a to s ní dám s haste kerý piju před okem AC 75 takže dle mě si ta potvora houká jak má právě náladu,ale na RDD prokazatelně častěji.

Odesláno 06.03.2010 20:28
PS: ocko hadze oko len na jeho aktualny "target", narozdiel od ostatnych utokov, ktore hazde aj na 3 ciele naraz a rovno viac krat v jednom kole.
int GetAntiMagicRayMakesSense(object oTarget) { int bRet = TRUE; int nType; effect eTest = GetFirstEffect(oTarget); if (!GetIsEffectValid(eTest)) { int nMag = GetLevelByClass(CLASS_TYPE_WIZARD,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_SORCERER,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_BARD,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_RANGER,oTarget) + GetLevelByClass(CLASS_TYPE_PALADIN,oTarget); // at least 3 levels of magic user classes... we better use anti magic anyway if (nMag < 4) { bRet = FALSE; } } else { while (GetIsEffectValid(eTest) && bRet == TRUE ) { nType = GetEffectType(eTest); if (nType == EFFECT_TYPE_STUNNED || nType == EFFECT_TYPE_PARALYZE || nType == EFFECT_TYPE_SLEEP || nType == EFFECT_TYPE_PETRIFY || nType == EFFECT_TYPE_CHARMED || nType == EFFECT_TYPE_CONFUSED || nType == EFFECT_TYPE_FRIGHTENED || nType == EFFECT_TYPE_SLOW ) { bRet = FALSE; } eTest = GetNextEffect(oTarget); } } if (GetHasSpellEffect(727,oTarget)) // already antimagic { bRet = FALSE; } return bRet; }
Odesláno 06.03.2010 20:54
,,imunni su ti, co nemaju viac ako 3 levely z magickych povolani (nepocitaju sa levely klerika)" - nesouhlasím, moje klerička dispel dostávala docela často, a to žádné jiné caster classy v buildu nemá ;)
,,imunni su ti, co nemaju na sebe ziaden efekt" & ,,imunni su aj ti, ktori to uz schytali" - taky nesouhlasím, nejednou jsem dostal dva dispely po sobě a to i přesto, že jsem si v mezičase nestihl znovu nahodit ani jeden buff ;)
Odesláno 06.03.2010 21:41
Odesláno 06.03.2010 21:46

Odesláno 06.03.2010 22:12

Odesláno 06.03.2010 22:26
Konečně podložené relevantní info, díky Valdovi i přesto, že s polovinou těch bodů nesouhlasím :)
,,imunni su ti, co nemaju viac ako 3 levely z magickych povolani (nepocitaju sa levely klerika)" - nesouhlasím, moje klerička dispel dostávala docela často, a to žádné jiné caster classy v buildu nemá ;)
,,imunni su ti, co nemaju na sebe ziaden efekt" & ,,imunni su aj ti, ktori to uz schytali" - taky nesouhlasím, nejednou jsem dostal dva dispely po sobě a to i přesto, že jsem si v mezičase nestihl znovu nahodit ani jeden buff ;)
Aha no ako tak pozeram znova na ten script, tak som ho zle interpretoval :). Imunni by mali byt ti, co nemaju ziaden efekt a najviac 3 levely od magickych povolani (vratane paladina a rangera).
Dalej by mali byt imunni ti, co su paralyzovani, uspani, vystraseni, spomaleni, zkameneni ... cize nie vsetky negativne efekty, len tie, pri ktorych je postava neovladatelna alebo spomalena.
Do poslednej kategorie patria ti, ktori to uz schytali => trvanie efektu kuzla je 9 sekund. Takze postava by mala mat pokoj nasledujuce kolo po zasahu ... teoreticky. Mimochdom dosah kuzla je 30m a je plosne, takze je tam realna moznost nechceneho zasahu.
Odesláno 06.03.2010 22:47
Noo on vlastně nekouzlí první de houknutí(dispel) a vzápětí paprsek(prstík) aspon dle mě.
Ten paprsek beholdera je jeden druh utoku (schopnosti) které npc má. Je to podobné kouzlu duhová sprška. Hodíte spršku a náhodně to vyvolá jeden efekt. Paprsky beholdera dělaj to samé. Prostě ten utok vyplivne, pak se stane co se má náhodou stát. Celé. Někdo říká že nejdřív dává dispell, nebo podobně, ale je to o náhodě, bohužel ta náhoda je tak blbá. Podrobnosti ohledně možných efektech neznám, ani jak se na ně háže.. ale sou tam

Odesláno 07.03.2010 10:14
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních