Skočit na obsah

Fotka

vypsání obsahu pokladu

• Please log in to reply
132 odpovědí na toto téma

Anketa: chtěli byste v družině vidět co ste našli? (83 členů volilo)

chtěli byste v družině vidět co ste našli?

1. ANO (54 hlasů [65.06%])

Procento volících: 65.06%

2. NE (23 hlasů [27.71%])

Procento volících: 27.71%

3. mám nalootíno je mi to jedno (6 hlasů [7.23%])

Procento volících: 7.23%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#31 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2010 16:29

aka bola otazka ?
  • 0

#32 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2010 20:42

NE, pokud někdo něco šlohnout chce a třeba jen kvůli rp, je výpis toho co v truhle je to nejnešťastnější řešení, už vidím jak všichni ti trpaslíci s hrncem na halvě, moudrostí 4 a všímavostí -50 budou mít najednou oči jako ostříži a hned uvidí jak si ten neohrabaný zlodějíček s dexou pouze 88 nacpal do kapsy o dvě zlatky víc

sladká nevědomost, žijeme v modulu kde hráč je schopný sejmout jiného hráče jen proto, že dotyčný je červený

je-li to rp parta, ať si nesou rp se všemi důsledky, je-li to ooc grupa, a´t si to dohodnou hráči mezi sebou, je na nich zda si věří nebo ne
  • 0

#33 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2010 21:01

NE, pokud někdo něco šlohnout chce a třeba jen kvůli rp, je výpis toho co v truhle je to nejnešťastnější řešení, už vidím jak všichni ti trpaslíci s hrncem na halvě, moudrostí 4 a všímavostí -50 budou mít najednou oči jako ostříži a hned uvidí jak si ten neohrabaný zlodějíček s dexou pouze 88 nacpal do kapsy o dvě zlatky víc

sladká nevědomost, žijeme v modulu kde hráč je schopný sejmout jiného hráče jen proto, že dotyčný je červený

je-li to rp parta, ať si nesou rp se všemi důsledky, je-li to ooc grupa, a´t si to dohodnou hráči mezi sebou, je na nich zda si věří nebo ne

Zobrazit příspěvek

Já se ti divím, že se tu namáháš s těmi slovy :) Ale jinak máš pravdu no...
  • 0

#34 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2010 23:19

lidi já s tím souhlasím....ale radši bych byl kdyby co se najde okamžitě rozdělilo mezi partu....bylo by to lepší...ale zase takové kamínky to už by byl problém....např 2 topazy mezi 5 lidí už problém je ....ale prachy ty bych rozděloval....co se najde z pokladů a pozůstatků....

Zobrazit příspěvek

Ja sem všechno nečetl, ale vybral sem tenhle příspěvek. tak nějak bych to napsal sam.

Hlasoval sem pro ano. Tady je relax rp. Nikdo nikomu rp hru nemá nutit. A pokud chce zlodejicek hrat RP a okradat druzinu, měla by mu to ta družina dovolit. Pokud je v družině nekdo, kdo rp hrat nechce a zloděj ho okrade, neda se to brát jinak než, že tomu hráči zloděj nutí svoje RP.

Na druhou stranu pokud sou v družině RPeři, bude jim výpis ukradenej.
  • 0

#35 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 00:03

...

Zobrazit příspěvek

nekrade postava..krade hráč..přeber si to
  • 0

#36 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 10:22

No bohuzel vysledky ankety jsou jednoznacny.

Proberu teda s ostanima wbckama moznost, ze by bylo ve vypisu patrno, zda v pokladu neco bylo ci nikoliv.

Jedinej argument, kterymu jsem porozumel byl, ze pokud se v pokladu nic nenajde, nema to zlodej jak dokazat a muze tak byt krive obvinenej. I kdyz toto je mi osobne zcela fuk, chapu, ze to nekoho muze frustrovat.

--

Otazkou je, zda pokud se bude vypisovat "truhla zeje prazdnotou" a "na dne trulhy se cosi povaluje" nebude spis o to vetsim pokusenim pro tupe hrace ("a hele, sak to vypisuje jen priblizne, to si muzu neco ztopit"). Druhou otazkou je prinos takovyho vypisu, pac mi pripada ze krome Shiniho, kterej bude moct dokazat, ze v pokladu nic nebylo si vsichni ostatni nepomuzete - zas nebudete mit zadnou jistotu ze vas nekdo "okrad".
  • 0

#37 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 10:43

No bohuzel vysledky ankety jsou jednoznacny.

Proberu teda s ostanima wbckama moznost, ze by bylo ve vypisu patrno, zda v pokladu neco bylo ci nikoliv.

Jedinej argument, kterymu jsem porozumel byl, ze pokud se v pokladu nic nenajde, nema to zlodej jak dokazat a muze tak byt krive obvinenej. I kdyz toto je mi osobne zcela fuk, chapu, ze to nekoho muze frustrovat.

--

Otazkou je, zda pokud se bude vypisovat "truhla zeje prazdnotou" a "na dne trulhy se cosi povaluje" nebude spis o to vetsim pokusenim pro tupe hrace ("a hele, sak to vypisuje jen priblizne, to si muzu neco ztopit"). Druhou otazkou je prinos takovyho vypisu, pac mi pripada ze krome Shiniho, kterej bude moct dokazat, ze v pokladu nic nebylo si vsichni ostatni nepomuzete - zas nebudete mit zadnou jistotu ze vas nekdo "okrad".

Zobrazit příspěvek

No babčo já si myslím,že slova *Co oči nevidí to srdce nebolí* dle mě přesně vystihujou moje osobní stanovisko....ti co spolu choděj jako RP parta a znaj se těm je to fuk a zbytek.....no pokud vemeš do party neznámýho musíš počítat,že to je potenciální podvodník a pohlídat ho nebo nést riziko,že ti něco zatají. :wink:
  • 0

#38 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2010 11:56

Zobrazit příspěvek

Ano, tebou navrhovany zpusob, ze se zobrazi jen v truhle neco bylo/nebylo je vskutku na dve veci. Ten se snad ani implementovat nemusi.
Padnul tu dobry navrh, aby truhla vypisovala septem vse, co v ni bylo. To se mi jevi jako nejlepsi. Proste u postav, co se nahrnuli k truhle, se da predpokladat, ze do ni cumi spolu se zlodejem. Systemove nejde jinak osetrit, aby do truhly koukalo v okamziku jejiho otevreni vic lidi soucasne.

Nevim, cemu by realizace sepotu vadila. Pokud zlodej chce okradat jine postavy, ma skill pickpocket a nemusi zneuzivat mechaniky, kdy mu pro otevreni truhly a sebrani nejakyho cennyho predmetu z ni staci 1 mikrovterina a i kdyby to bylo tezky brneni, cela druzina si niceho nevsimne ...

Taky by se diky tomuto opatreni zvedla trosku chut pribirat nove postavy do druziny. Haldetuv styl: "chodim jen s lidma, co znam pomalu od narozeni a s nikym jinym, protoze nikomu jinymu neverim" je sice fajn, ale pro novy hrace tak nejak k nicemu.

Celkove, porad sem neslysela jediny argument, proc by melo vypisovani obsahu truhly sepotem necemu vadit. ... (teda krome toho, ze to predstavuje praci pro wb)

.....no pokud vemeš do party neznámýho musíš počítat,že to je potenciální podvodník a pohlídat ho nebo nést riziko,že ti něco zatají. :grin:

Zobrazit příspěvek

Ano to je presne to, o cem sem psala vyse. Nynejsi stanovisko velke casti lidi na Demone je: Tenhle novy, to je potencionalni svine/podvodnik, mohl by na truhlu kliknout rychlejs nez ja, kaslu na nej, at tahne. Super pristup. Fakt. :wink: Podle me je tohle jen dalsi argument pro to, proc to zavest.
  • 0

#39 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 12.02.2010 14:04

......kdy mu pro otevreni truhly a sebrani nejakyho cennyho predmetu z ni staci 1 mikrovterina a i kdyby to bylo tezky brneni, cela druzina si niceho nevsimne ...

Zobrazit příspěvek

Podle mne má Ariadna docela rozumný argumenty. Např představa jak si půlčíček nenápadně láduje do chlebníčku plnoplátové brnění, které sotva unese a nikdo z party, která tam zevluje právě kvůli vybrání truhly a netrpělivě čeká, copak tam je asi nasysleno si ničeho nemá šanci všimnout je rozhodně k zamyšlení.
Tady snad neuspěje ani argument, že mám moudrost 4 a všímavost -50 (jak tady někdo moudrý uvádí :wink: ). Musel bych být nejen slepý ale i hluchý (protože to brnění bude řinčet, zlaťáky cinkat a zloděj námahou funět).
Nápad s šeptáním se mi líbí.
  • 0

#40 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 14:22

A abychom to nemeli tak lehke, nechal bych hodit vsechny v dosahu ve kterem muzou neco videt na spot a listen, pricems uspesny na spot by znamenal videni presneho obsahu, uspesny na listen by jenom overil ze v truhlici neco je, a pri neuspesnych by to bylo tak jako doposud.
  • 0

#41 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 14:38

A abychom to nemeli tak lehke, nechal bych hodit vsechny v dosahu ve kterem muzou neco videt na spot a listen, pricems uspesny na spot by znamenal videni presneho obsahu, uspesny na listen by jenom overil ze v truhlici neco je, a pri neuspesnych by to bylo tak jako doposud.

Zobrazit příspěvek

Jestli by tohle bylo proveditelné, tak tenhle návrh je úplně super a zdvihám pro něj všechny končetiny, které mám.
  • 0

#42 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2010 15:41

Zobrazit příspěvek

A kdyz ma nekdo pravdive videni, automaticky uspeje v hodu. :wink: A jeste kdyz nekdo hodi 13, tak to bude fatalni neuspech a na chvili oslepne. :grin: Proc delat jednoduche veci, kdyz jde vymyslet super slozita hovadina, ktera se nikdy nerealizuje a jen pohrbi cely navrh. :grin:
Aneb kdo si nepostavi jeden unifikovany build jako ostatni, at chcipne. Kdo si nenamaxuje listen/spot, at tahne. :grin:
  • 0

#43 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 16:15

A kdyz ma nekdo pravdive videni, automaticky uspeje v hodu.  :wink: A jeste kdyz nekdo hodi 13, tak to bude fatalni neuspech a na chvili oslepne. :grin: Proc delat jednoduche veci, kdyz jde vymyslet super slozita hovadina, ktera se nikdy nerealizuje a jen pohrbi cely navrh. :grin:
Aneb kdo si nepostavi jeden unifikovany build jako ostatni, at chcipne. Kdo si nenamaxuje listen/spot, at tahne. :grin:

Zobrazit příspěvek

Darkův návrh bude asi komplikovaný na uskutečnění, každopádně ale zní rozumně z hlediska RP a vychází vstříc všem stranám. Navíc by to trošku oživilo některé prakticky nepoužívané skilly.
  • 0

#44 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 16:23

To je pěkný, ale s něčím takovým se ti nikdo zabývat určitě nebude nehledě na to, že mi přijde že to psal ironicky :o)
  • 0

#45 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 16:27

To je pěkný, ale s něčím takovým se ti nikdo zabývat určitě nebude nehledě na to, že mi přijde že to psal ironicky :o)

Zobrazit příspěvek

Já si taky myslím, že to psal ironicky, ale mi se to fakt líbí :)) Když se má něco měnit, ať je to s ohledem na RP a na dovednosti postav. Když se to bude vypisovat vždycky, tak to příliš nahrává tupým trpaslíkům s moudrostí 6, zatímco pokud se to nebude vypisovat nikdy, tak to zase strašně hraje do karet odemykačům či komukoliv, kdo poklad vybírá. Darkův nápad, ať už myšlen jakkoliv, mi přijde jako vhodný kompromis :)
  • 0

#46 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2010 16:32

... každopádně ale zní rozumně z hlediska RP a vychází vstříc všem stranám.

Z hlediska Erpeee, kterym se tu porad hromada vtipalku ohani, je totalni 3,14....., aby NPCcka porad do zblbnuti plnili truhlu, kterou jim dobrodruzi porad vybiraji. :wink: Looteni bossu ze sve podstaty tedy NENI erpeee zalezitost. (krome toho erpeee build na ni zdechne do par vterin). Tedy looteni bossu patri do casti demony, ktera neni erpeee, ale relax. Lide jdouci vylootit boss spolupracuji, aby dosahli cile: nahrabali si na lepsi vybavu.

Z hlediska zabavy je nazadouci, aby mela postava moznost zneuzit nastaveni enginu/hry a obrat ostatni (a z hlediska erpeee, kdyby se otvirala metrova truhla, kvuli jejimuz obsahu vsichni riskovali, tak by byli nahrnuti kolem dokola a tezko by se nekomu podarilo ukrast byt jediny zlatak). A boss poklady jsou o zabave (aspon doufam).

Navíc by to trošku oživilo některé prakticky nepoužívané skilly.

Zobrazit příspěvek

Jak prosimte ? To si myslis, ze si nekdo da body to tehle skillu, aby mel jistotu, ze ho nekdo nepodvede ? Neni jednodussi nemrsit si build a vykaslat se na novacky a chodit jen s porad stejnou skupinkou ? Tj. zustane zachovan stav jako doposud.
  • 0

#47 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 16:49

No ale ja sem rozhodne proti presnymu vypisovani obsahu pokladu. Proste mi to prijde uplne chory a nadbytecny. To jakoze pri otevreni bedna zasepta a v chatu se objevi kilometrovej vypis kdejaky ptakoviny co tam byla? Nasledne budou hraci pet minut studyrovat a scrollovat ze co tam vlastne bylo? Nedej boze, kdyz do toho zacne nekdo kecat?

A co pak, co kdyz to aj tak ten zlodej stopi? Killnete ho? Zavedeme luxovani inventare? Nebylo by rovnou vhodnejsi, aby se to automaticky rozdelilo mezi vsechny pritomny???

Mne je zkratka vypis vseho, co je v pokladu, absolutne proti srsti a meju si nad tim ruce. Toto je to, co v modulu proste nechci. Jestli se toho ujme nekdo z ostatnich wb a nasledne me vsichni prehlasujou prosim, ale pouziju vsechny svoje hlasy, abych to zvratil :) Takovyhle systemovy jistoty proste z duse nesnasim a nebudu se podilet na jejich realizaci. Me se nejistota proste ve hre libi a dela podle me hru hrou.
  • 0

#48 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 16:52

Jak prosimte ? To si myslis, ze si nekdo da body to tehle skillu, aby mel jistotu, ze ho nekdo nepodvede ? Neni jednodussi nemrsit si build a vykaslat se na novacky a chodit jen s porad stejnou skupinkou ? Tj. zustane zachovan stav jako doposud.

Ne, myslím si, že by to ocenili ti, kteří si tyhle skilly vzali kvůli roli svojí postavy (asi tě to překvapí, ale ANO, jsou tady i takoví vedle té hromady PGček, která by nejradši jenom kolečkovala K4 ;) )

Z hlediska Erpeee, kterym se tu porad hromada vtipalku ohani, je totalni 3,14....., aby NPCcka porad do zblbnuti plnili truhlu, kterou jim dobrodruzi porad vybiraji. :wink: Looteni bossu ze sve podstaty tedy NENI erpeee zalezitost. (krome toho erpeee build na ni zdechne do par vterin). Tedy looteni bossu patri do casti demony, ktera neni erpeee, ale relax. Lide jdouci vylootit boss spolupracuji, aby dosahli cile: nahrabali si na lepsi vybavu.

Z hlediska zabavy je nazadouci, aby mela postava moznost zneuzit nastaveni enginu/hry a obrat ostatni (a z hlediska erpeee, kdyby se otvirala metrova truhla, kvuli jejimuz obsahu vsichni riskovali, tak by byli nahrnuti kolem dokola a tezko by se nekomu podarilo ukrast byt jediny zlatak). A boss poklady jsou o zabave (aspon doufam).

Plnění truhel se dá s trochou fantazie náhodou moc pěkně herně vysvětlit, narozdíl od nepříliš bystrého parťáka, který nějakým záhadným způsobem vidí obsah truhly za jakýchkoliv okolností (napadají mě jen supermanovy rentgenové oči). Každopádně tohle ti tady rozvádět nebudu. Svoje argumenty ženeš do extrému, aby nabraly alespoň nějakou váhu, z čehož soudím, že ti došla řeč :)

Globálně jsem na tvé straně, hlasuju pro ANO, jen musím dát za pravdu i Sandovi. Je uhozený, aby se to vypisovalo všem a za každých okolností ;)
  • 0

#49 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 16:56

No ale ja sem rozhodne proti presnymu vypisovani obsahu pokladu. Proste mi to prijde uplne chory a nadbytecny. To jakoze pri otevreni bedna zasepta a v chatu se objevi kilometrovej vypis kdejaky ptakoviny co tam byla? Nasledne budou hraci pet minut studyrovat a scrollovat ze co tam vlastne bylo? Nedej boze, kdyz do toho zacne nekdo kecat?

A co pak, co kdyz to aj tak ten zlodej stopi? Killnete ho? Zavedeme luxovani inventare? Nebylo by rovnou vhodnejsi, aby se to automaticky rozdelilo mezi vsechny pritomny???

Mne je zkratka vypis vseho, co je v pokladu, absolutne proti srsti a meju si nad tim ruce. Toto je to, co v modulu proste nechci. Jestli se toho ujme nekdo z ostatnich wb a nasledne me vsichni prehlasujou prosim, ale pouziju vsechny svoje hlasy, abych to zvratil :)  Takovyhle systemovy jistoty proste z duse nesnasim a nebudu se podilet na jejich realizaci. Me se nejistota proste ve hre libi a dela podle me hru hrou.

Zobrazit příspěvek

Tak se bude vypisovat jen ,,Ano, v truhle něco bylo"/,,Ne, truhla je prázdná"/,,Seš slepejš, vidíš prd" :) Ty hody na spot bych tam ale započítal každopádně :)
  • 0

#50 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2010 17:02

Je uhozený, aby se to vypisovalo všem a za každých okolností ;)

Zobrazit příspěvek

Ale vzdyt ja nechci, aby se to vypisovalo vsem. Jen tem, co se o to, co jev truhle zajimaji, to je cumi do ni pri jejim otvirani. Systemove by to sepot resil perfktne.

Ono je nakonec jedno, jesti se to realizuje nebo ne. Ja se dokazu zaridit pri jakykoli variante. Jen proste tvrdim, ze chut vzit nejakyho novacka na boss se ted limitne blizi 0 a tahle uprava by ji o neco zvedla.... + dalsi veci, co sem napsala.

Celkove nevidim na ty uprave zadny negativum...
  • 0

#51 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 17:53

To sem zas prihodil poleno do ohne.

To Aelipse && Jerry: Znit to tak mozna muze, ale ironicky jsem to nemyslel. Jak rekl dedek vysledek ankety je docela jasny, tak jsem prispel akorat tim co me napadlo.

To Ariadna: Podle toho co jsi napsala jako reakci na muj prispevek vyse, soudim ze mas znalosti NWN Scriptu asi jako ja ceskeho pravopisu (vim ze neco takoveho existuje :grin: ) Protoze pri zavadeni takoveho vypisu je otazka asi 3 minut navic dopsat tam to overeni pro spot. Apropo muj puvodni napad nepocita s TS, a ani ho nebere v potaz. Z kouzel bych bral v potaz akorat Clairaudience/clairvoyance, ktere boostne ty dane skilly. A k tve reakci, narovinu je me uplne ukradene ze 90% procent postavicek si zadny spot nedava, podle me je proste naprosty nesmysl aby si "Trpaslik s moudrosti 6 a spot (-50)" hral na "supermana s rentgenovyma ocima".

To Dedek: Jo s temi presnymi vypisy mas recht. Ale ten Aelipsakuv: ,,Ano, v truhle něco bylo"/,,Ne, truhla je prázdná"/,,Seš slepejš, vidíš prd" , docela stoji za zvazeni ne? :wink:
  • 0

#52 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 18:04

Zobrazit příspěvek

Nápadité řešení a byl bych pro, akorát dokud by si všichni nepřelevelovali své postavy na listen a spot, účinnost takového řešení proti nešvarum, jaké vyjmenoval Sparta, je mizivá.

EDIT:

To Dedek: Jo s temi presnymi vypisy mas recht. Ale ten Aelipsakuv: ,,Ano, v truhle něco bylo"/,,Ne, truhla je prázdná"/,,Seš slepejš, vidíš prd" , docela stoji za zvazeni ne?  :wink:

Zobrazit příspěvek

Čímž by návrh prakticky pozbyl smyslu, neboť by zase nikdo neměl žádnou šansi zjistit, jestli si něco zloděj ulel, anebo ne.

A co pak, co kdyz to aj tak ten zlodej stopi? Killnete ho? Zavedeme luxovani inventare?

Zobrazit příspěvek

Budeme to vědět a příště s ním nepujdem.

objevi kilometrovej vypis kdejaky ptakoviny co tam byla? Nasledne budou hraci pet minut studyrovat a scrollovat ze co tam vlastne bylo? Nedej boze, kdyz do toho zacne nekdo kecat?

Zobrazit příspěvek

Ano, hurá, přeháňejme!
Upřímně, to, že se ve hŕe vygeneruje text, který svou délkou s odřenýma ušima překoná spam Pepiny na trhu, mi jako problém opravdu nepřijde. Kór když se objeví jen pro několik lidí, ani do kanálu party. A vymýšlet pochybné scénáře, copak s tím asi pak hráči budou dělat, mi připadá už úplně mimo. Chápu, že to tam nechceš, ale tohle za argumenty neberu.
  • 0

#53 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 18:07

Nápadité řešení a byl bych pro, akorát dokud by si všichni nepřelevelovali své postavy na listen a spot, účinnost takového řešení proti nešvarum, jaké vyjmenoval Sparta, je mizivá.

Zobrazit příspěvek

Ono DC protihodu nemusi byt konstantni, muze se urcit treba podle vyse pokladu v bedne +- jinych faktoru.
  • 0

#54 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 19:27

my hrandové sme připraveni i na spot a listen :)
  • 0

#55 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2010 19:31

Ono DC protihodu nemusi byt konstantni, muze se urcit treba podle vyse pokladu v bedne +- jinych faktoru.

Zobrazit příspěvek

Zkratka a jednoduse chces rict, ze se nakonec udela zmena, ktera bude k prdu, protoze brat si listen a spot proto, aby vedel, jestli v truhle neco bylo nebo nebylo (hlavne nic konkretniho), muze jen blb. :wink:
O politicke draze si nepremyslel ? V parlamentu taky zvladnou ze zpocatku docela dobreho navrhu nekolika pozmenovacimi narvhy udelat h....o, ktere je snad lepsi ani nerealizovat. :grin:
  • 0

#56 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 19:32

Zobrazit příspěvek

to co popisuješ je přece to jediný co se dá dělat ted pokud máš podezření..kill,okradení a lux invu :)
  • 0

#57 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 19:51

Zkratka a jednoduse chces rict, ze se nakonec udela zmena, ktera bude k prdu, protoze brat si listen a spot proto, aby vedel, jestli v truhle neco bylo nebo nebylo (hlavne nic konkretniho), muze jen blb.  :wink:
O politicke draze si nepremyslel ? V parlamentu taky zvladnou ze zpocatku docela dobreho navrhu nekolika pozmenovacimi narvhy udelat h....o, ktere je snad lepsi ani nerealizovat. :grin:

Zobrazit příspěvek

Nebud na toho Darka zlej, zatim to vypada na jediny schudny WBcko, co by tu zmenu realizovalo ;)
  • 0

#58 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 19:54

Mno ja to beru taky logicky. Otevres bednu ve ktere je 30 tisic malejch zlutejch kolecek, a ty urcite okamzite (i se spotem 10^255) budes vedet naprosto presnou castku vcetne veskerych kaminku ktere muzou byt kdekoliv v ty truhle.

Ne, podle me by to melo byt urcity DC urovnovy zaklad ovlivneny urovni Dungu, ktery bude vyssi pokud bude penez min, a nizsi pokud bude penez vic.

P.S. Nad tou politickou karierou se zamyslim, ale jen pod podminkou ze prihodis nejaky ty dobry rady. Precejenom v tom mas ocividne mnohaletou praxi. :wink:
  • 0

#59 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 19:59

Upřímně, to, že se ve hŕe vygeneruje text, který svou délkou s odřenýma ušima překoná spam Pepiny na trhu, mi jako problém opravdu nepřijde. Kór když se objeví jen pro několik lidí, ani do kanálu party. A vymýšlet pochybné scénáře, copak s tím asi pak hráči budou dělat, mi připadá už úplně mimo. Chápu, že to tam nechceš, ale tohle za argumenty neberu.

Zobrazit příspěvek

No pozor, ja neprednasim zadny objektivny argumenty ale ciste subjektivni. Spamovani chatu je neco, co me jako dmku obzvlast vadi a na co sem sakra haklivej. To ze se tak deje na trhu jeste neznamena ze s tim souhlasim a nedejboze ze aktivne zanesu do hry neco, co bude spamovat jinde. A neni to ani extremni situace, ja napriklad velice rad davam za odmenu velky mnozstvi min cennejch veci, ktery zaplnej v truhle dve tri stranky (prijde mi, ze truhla "plna" jednoho velkho cernyho sutru je poklad o nicem).

Ale jiste, to ze mi vadi chat je muj problem, proto sem to taky jasne neodmitnul. Jestli to tolik lidi chce a mysli si ze to bude nevidana zabava, ze se razem budou na vypravy brat neznami zlodejove a ze se pri rozdelovani pokladu rozhosti mir a spravedlnost - prosim, najdete si wbcko a prijdete s konkretnim resenim a prosadte si ho.
  • 0

#60 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 20:05

Mno ja to beru taky logicky. Otevres bednu ve ktere je 30 tisic malejch zlutejch kolecek, a ty urcite okamzite (i se spotem 10^255) budes vedet naprosto presnou castku vcetne veskerych kaminku ktere muzou byt kdekoliv v ty truhle.

Zobrazit příspěvek

No počkej, a jaktože ten, co tu truhlu otevřel, to narozdíl od tebe všechno takhle ví :)

...

Zobrazit příspěvek

Ok, díky za vyjádření.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních