Jak se vám líbí nové DM
Odesláno 25.01.2010 13:30
Quest jsem s nim sice hral jenom 1 (kdyz nepocitam ten kdy byl jeste CS) ale slusne sem se pobavil, a to prosim behem celeho Questu nerekl ani slovo.
Odesláno 25.01.2010 13:44
Odesláno 25.01.2010 14:20
veď kľudne napíš, ak myslíš to že som v base mlátil do mreží a chcel aby si ma pustil. teba by nehnevalo ak ta zatvoria za nič? ak som bol zatvorený právom tak napíš pretože po deň dnes to neviem alebo mi to nedošloTo je pravda. Druhou polovinu pravdy si nechám pro sebe, když jí autor postu nechce uveřejnit.
Odesláno 25.01.2010 14:40
Odesláno 25.01.2010 14:41
On nám tam říká jaký jsme zakomplexovaný noobové, že je jeho práce srát lidi, ale stejně všichni budou říkat nám že brečíme potom co si přečetli jednu větu, že jsme umřeli u daga...
Odesláno 25.01.2010 14:41
Odesláno 25.01.2010 15:06
-něme q nepobaví
-vyzabijeni party taky ne maximalně znechutí
-sundani na low lvl co ani pomalu neví co je q je taky peknej hnus
Odesláno 25.01.2010 15:53
2) jestli ti spiro vadí že mě baví questy od MRI a je to podle mě dobrý dmko tak mi prosimtě neřikej že sem vlezdoprdelka
3) dobře občas mu to ujede ale v 90% je chyba v hráčích
Odesláno 25.01.2010 16:07
Neříkal jsem že jste, ale že jsem. Citoval jsem totiž tituly, kterými jsem byl obdařen od hráčů. Pokud to z kontextu chatu někomu uteklo, nic se neděje. V životě bych si nedovolil takto někoho urážet.Mě se líbí jak snad všechny ex DMka se taky snažej co nejvíc srát lidi.
On nám tam říká jaký jsme zakomplexovaný noobové, že je jeho práce srát lidi, ale stejně všichni budou říkat nám že brečíme potom co si přečetli jednu větu, že jsme umřeli u daga...

Odesláno 25.01.2010 16:11
23:29:49 MRI: mejte se dobrou noc, muzete lootit ted tu par dni nebudu
Já sem se taky snažil tě neurážet ,)
PS : Byl by velkej problém pro DMs říct, který bylo u těch obrů ? ( min. DO2 ).
Odesláno 25.01.2010 16:11
Nebudu ti dělat veřejně ostudu. Ale těší mne, že to slovo umíš napsat alespoň tady na fóru, ve hře jsem ho z Tebe nedostal ani 40 min. dialogem, ve kterém jsem se od Tebe dočkal jen "*mlčí*" a "já opravdu nevím". Usoudil jsem proto, že pro hráče Tvého druhu bude nejlepší jen pár potvůrek, co moc mluvit nebudou a pokud jedna mluvit bude, musí být poměrně odolná, aby si ji nestihl overmegakillnout než něco vůbec stihne říct.davam moznost posledni... zazil jsem jeho cs quest a do jeho dm questu jsem si odnesl jen znechuceni... napriklad utok skretu .... strasne moc npc... ale zadna pricina... zadna komunikace... kdyz jsme nabehli na hlavniho skreta vsechny nas pozabijel dm killem...tvori jen neporazitelny mocny carodeje kteryho musi vsichni prosit....
Jáj promiň, tak jsem to přece jen prozradil.

Ale o tom trestu už říkat nebudu, to by bylo trapné.
Odesláno 25.01.2010 16:13
Chápu. Pokud takto hraješ, pak se nediv, že Tě nemá nikdo rád.něco mezi 4a5 možností at si říká kdo chce co chce
-něme q nepobaví
-vyzabijeni party taky ne maximalně znechutí
-sundani na low lvl co ani pomalu neví co je q je taky peknej hnus

Natož aby Ti nějaký DM věnoval svůj čas a snahu. Rada: o quest se říká jinak.
Odesláno 25.01.2010 16:15
Pokud toto je urážka, pak mě rovnou upalte neb jsem hříšník. Loučil jsem se s diskutujícími a vnesl jim do duší kapičku naděje, že vše co se jim uděje nebude mnou.Jen tak pro zajímavost můžeš vysvětlit třeba něco takhle nevinnýho ?
23:29:49 MRI: mejte se dobrou noc, muzete lootit ted tu par dni nebudu
Já sem se taky snažil tě neurážet ,)

Odesláno 25.01.2010 16:17
Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Naštěstí se toho dá v NWN dost napravit.1) dala sem za 1
2) jestli ti spiro vadí že mě baví questy od MRI a je to podle mě dobrý dmko tak mi prosimtě neřikej že sem vlezdoprdelka
3) dobře občas mu to ujede ale v 90% je chyba v hráčích

Zátaras rozbít, item vrátit, expy .. zlato ...
Odesláno 25.01.2010 16:19
klidne si to mohl rict.. ja se za to nestydim
Odesláno 25.01.2010 16:20
Odesláno 25.01.2010 16:22
Snad vám to docvakne, pánové.
Odesláno 25.01.2010 16:22

Sic nevím, oč se tu jedná, ale je to moje přirozenost!

Odesláno 25.01.2010 16:25
hehe no tk si to eště 2-3 x přečti než zase začneš reagoval a přijdeš na to že takhle se chováš ty akce stylu : chachacha a usmaženi imgs je opravdu rp hodné dmChápu. Pokud takto hraješ, pak se nediv, že Tě nemá nikdo rád.
![]()
Natož aby Ti nějaký DM věnoval svůj čas a snahu. Rada: o quest se říká jinak.

Odesláno 25.01.2010 16:27
aaha.. ty vubec nevis o co slo ale hlavne se pripletes...Tím, že se na adresu konání MRI (nikoli projevu na klientu, to nechme stranou) negativně ozývají pouze hráči typu Drax, BloodySaw a jim podobní, beru tuto diskuzi za poměrně bezpředmětnou. Jen se zde projevuje jeden velmi typický český rys, a to tendence stále na něco nadávat. Začiná mi to tu připomínat diskuzi pod zprávami na serveru Novinky.cz
Snad vám to docvakne, pánové.
Mriho se zastava Amelie kterou mri ozivil i kdyz ju vubecn ezabil on...
Draxe MRi portnul za zavreny dvere a zabil ho... a me nechal v chodbe ... cely to jeho slavny eRPe melo tri slova.... a to ,,cha cha chaaa,,
Odesláno 25.01.2010 16:31
Fíí ha. Dobrý obvinění. Tak jo vytáhneme těžký zbraně? Screeny? Logy?aaha.. ty vubec nevis o co slo ale hlavne se pripletes...
Mriho se zastava Amelie kterou mri ozivil i kdyz ju vubecn ezabil on...
Draxe MRi portnul za zavreny dvere a zabil ho... a me nechal v chodbe ... cely to jeho slavny eRPe melo tri slova.... a to ,,cha cha chaaa,,
Začneš první?

Odesláno 25.01.2010 16:33
Tak prosím TEĎ.hehe no tk si to eště 2-3 x přečti než zase začneš reagoval a přijdeš na to že takhle se chováš ty akce stylu : chachacha a usmaženi imgs je opravdu rp hodné dm
jak už sem ti řikal kdo nic nedělá nic nezkazí nech se zauči wekslou co je to q že to neni jen bansheena do party bezeslova to si to asi trochu pleteš se singlem
Můžeš. Říkal jsem ať s tím počkáš než to přijde na řadu, pamatuješ?
Teď je ten správný čas takže, pokud se k tomu ještě máš... tak prosím.
Děkuju.

Odesláno 25.01.2010 16:35
Fíí ha. Dobrý obvinění. Tak jo vytáhneme těžký zbraně? Screeny? Logy?
Začneš první?
ses sasek... to je konstatovani... snazil jsem se ti ve hre vyhnout tim ze jsem nedelal tvoje super imba rp questy ale ty sis me nasel aby jsi mohl nasi*at.... myslim ze parta co byla u daga by taky neco mohla rict o jejich mega rp
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních