Elfí sněm
Odesláno 09.10.2009 17:39
1, Lorn hraju už nějakou dobu a myslim, že dobře, co mám přesně v plánu a co je v pozadí jejích činů do toho je každýmu putna a to co chci, aby ostatní věděli to vědí a naopak,
proto tu vzniklo dost nedorozumění apod.
2, Snažim se s Lorn dělat, kde co, např. výprava na draka, vyvraždování drowů ve velkém :), a přípravy na mravence a plány na zničení stezky nejsou tajné a ví o nich kde kdo,
bohužel nemůžu se svěřovat každýmů úplně se všim, takže ne ke všem se dění o Lorn dostane a to co píšu v IC sekci je spíš pro mě, abych to měl aspon trochu sesumírovaný,
ber tak, že hodně improvizuju, takže to přiznavám občas dře.
3, Stráže atd. mno o tom si myslim své, holt jsem megaloman a chci mít všechno hned :) to jaké hraju RP Lorn s Užtákem a dalšíma neni tak jednoduchý jak vypadá, je toho
hodně moc co je ještě skryto pod povrchem :)
A abych reagoval na tvůj první odstavec: Lorn jsem vytvořil a neměl jsem anung co z ní bude. A pravda byt toho mám načteno dost, ale o elfech jako takovejch (sociální struktura apod.) vim vlastně prd, ale řekl bych, že jsem na tom stejně jako většina ostatních. Ten kdo o tom něco ví, může vystoupit a třeba Lorn nějak poučit nebo tak něco. A nehledě na to, ano myslím, že je naprosto v pořádku vytvořit si postavičku a okamžitě se dožadovat, aby mohla vládnout klidně celému světu, když ten dotyčny bude natolik bystrý a výmluvný, že to dokáze ukecat. A co se týče mých über postav, DnD je hra na "hrdiny" a ti moji se vymykají holt víc než ostatní. Proč by se paladin nemohl zamilovat do nemrtvé a následně ze smutku se začít opíjet. Proč by duergar nemohl být super ochlasta a bejt děsně na ženský, proč by ctižádostivá elfka nemohla usilovat o ovládnutí svého druhu?Nikdy jsem netvrdil, že jsem hráč roku a když se ti způsob hraní nelibí, je hezké že jsi mi to řekl, ale já hraju tak jak umím a když se ti to nelibí, tak je tu jednoduchá možnost, že se budem navzájem ve hře vyhýbat. Uf jsem toho zase napsal, že nevim jak pokračovat. Mno snad jsem ti toho vysvětlil dost a pokud ještě něco chceš dodat, směle do toho...
Odesláno 09.10.2009 18:02

Odesláno 09.10.2009 19:33

To, co Lorn udělala, bylo ingame a jakékoliv nesouhlasy a připomínky by se rovněž měly řešit ingame :) Sand tady kritizuje Inulthora za to, co udělala jeho postavička. Není to uhozený? To ti, Sande, už slovo RP nic neříká? Občas se zdá, že si jen hledáš záminku, abys mohl někoho osočovat, a kdybych tě znal méně než tě znám, řekl bych, že máš asi své období v měsíci :)
Odesláno 09.10.2009 19:48
Expení a lootění se počítá taky jo ? ;)2, Snažim se s Lorn dělat, kde co, např. výprava na draka, vyvraždování drowů ve velkém :), a přípravy na mravence a plány na zničení stezky nejsou tajné a ví o nich kde kdo.
Odesláno 09.10.2009 20:00
Expení a lootění se počítá taky jo ? ;)
bohužel to tak je, takováhle věc se tady bez toho dělat nedá, ono je hezký, že se dá dost věcí řešit slovně, ale nerad bych pořád scháněl klerika kvůli kdejakýmu blbečkovi co si bude chtít namastit ego tim, že sejme "královnu" nehledě na to, že já sám jsem dosti konfliktní osoba

Odesláno 09.10.2009 20:27
Pokud je natolik RP zdatny a ostatni hrace (elfy) to pobavi a prijmou to, tak nevidim zadny problem. A jak uz tu psal Aelipse, tohle je prece na ingame reseni.dle tebe je v pořádku vytvořit si postavičku a okamžitě se dožadovat aby mohla vládnout všem elfům? já to žel bohu vidím i z jiných úhlů než že se někdo snaží něco dělat, ono to totiž jiné hráče hrající elfy může docela naštvat, (obzvlášť pokud mají k této rase nějaký hlubší vztah) když se přihrne někdo, kdo si polovinu faktů o elfech vycucá z prstu, zato se vehementně dožaduje toho aby jim mohl vládnout
Odesláno 10.10.2009 09:36
Já pořád nechápu kde chodíte na to, že bez pořádné výbavy můžete hrát RP maximálně na trhu, nedá se hrát zloun, nikam se nepodíváte a vaši postavu nikdo nebude znát. To tu Chuanetta vysílá nějaké podprahové signály či co? :-)bohužel to tak je, takováhle věc se tady bez toho dělat nedá, ono je hezký, že se dá dost věcí řešit slovně, ale nerad bych pořád scháněl klerika kvůli kdejakýmu blbečkovi co si bude chtít namastit ego tim, že sejme "královnu" nehledě na to, že já sám jsem dosti konfliktní osoba
Odesláno 10.10.2009 09:47
Já pořád nechápu kde chodíte na to, že bez pořádné výbavy můžete hrát RP maximálně na trhu, nedá se hrát zloun, nikam se nepodíváte a vaši postavu nikdo nebude znát. To tu Chuanetta vysílá nějaké podprahové signály či co? :-)
Nic ve zlém, Caspre, ale ty jsi zrovna ten typ hráče, který tady logne jednou za měsíc, chvíli posedí na trhu a pak zase zmizí. Až mi dokážeš, že tvá postavička může zažít velké dobrodružství (a tím velkým dobrodružstvím nemyslím cestu z tržiště do banky a zpět) i na prvním levlu kompletně bez vybavení, pak teprve přehodnotím svůj názor. Stačí si uvědomit, že blbá úprava vzhledu (oblečení, křídla...) postavy, která je pro mě jedním z pilířů RP postavy, tady stojí řádově desetitisíce ;)
Odesláno 10.10.2009 09:51
Odesláno 10.10.2009 10:28
Ne prostě, ten kdo si myslí, že se RP bez výbavy dá hrát jen na trhu je blbeček.
Ad 1) Volný překlad: ,,Kdo má jiný názor než já, je blbeček." :) Tohle ber jako přátelskou radu: Podobnými příspěvky neurážíš ostatní, ale sebe ;)
Ad 2) Když už jsi to načal, tak bych poprosil o nějaký argument. A nejlépe podložený ve hře ;)
Ad 3) Už jsme celkem silně offtopic a dokonce mám pocit, že jsme v RP sekci, proto další příspěvky navrhuju směrovat jinam ;)
Odesláno 10.10.2009 11:09
Odesláno 10.10.2009 11:48
Ad 1) Volný překlad: ,,Kdo má jiný názor než já, je blbeček." :) Tohle ber jako přátelskou radu: Podobnými příspěvky neurážíš ostatní, ale sebe ;)
Ad 2) Když už jsi to načal, tak bych poprosil o nějaký argument. A nejlépe podložený ve hře ;)
Ad 3) Už jsme celkem silně offtopic a dokonce mám pocit, že jsme v RP sekci, proto další příspěvky navrhuju směrovat jinam ;)
muj druid se v ramci RP dostal i na poust a to mel jen sedou robu rude botky a dubovou kuši. Počítá se to?
Aelipsaku vim kam miris, epicka dobrodruzstvi vyzadujou epickou vybavu, ale ruku na srdce. Kolik takovejch dobrodruzstvi bylo je a bude? Vsecho s tim lootenim a expenim jsou bud jen kecy nebo lidi mysli, ze kdyz budou mit epic gear tak se jim neco stane samo, ale ouha, ono [sedmikráska] a pak uz jen z nudy exp loot exp loot, protoze se porad nejak nic nedeje. To ze si musi neco vymyslet, dohodnout s DM teamem a pak se neco muze dit nikomu nedochazi a nebo to nechtej vedet, pac to vyzaduje nejake usili, viz jak vsem byla u prdele nejaka cerna cesta a az kdyz uz jim vadilo ze ji musi zdolavat cestou do DZtka tak se napsalo par topicu na foru.
Zpet k RP x Výbava - ano v podstate je to bohuzel tak, ale jen kvuli tomu ze si lidi neuvedomujou ze je to blbost :) (vysvetlim - hrat muzes za jakejchkoliv podminek, ale kdyz te nacapa nekdo s lepsim equipem, vyssim lvlem, tak se ti mrkne na střívka a tudiz musis expit a mit lepsi lvl a equip, ale ouha, pak zjistis ze zas ma nekdo lepsi tak musis zase, ale ouha... Kdyby lidem doslo, ze bavit se muzou i bez top equipu, tak by hra byla zabavnejsi pac by DM misto svolavani na loot mozna i delal neco jineho, ale vime jaka je demona a muzem si za to sami. Howgh
Odesláno 10.10.2009 12:29
muj druid se v ramci RP dostal i na poust a to mel jen sedou robu rude botky a dubovou kuši. Počítá se to?
Aelipsaku vim kam miris, epicka dobrodruzstvi vyzadujou epickou vybavu, ale ruku na srdce. Kolik takovejch dobrodruzstvi bylo je a bude? Vsecho s tim lootenim a expenim jsou bud jen kecy nebo lidi mysli, ze kdyz budou mit epic gear tak se jim neco stane samo, ale ouha, ono [sedmikráska] a pak uz jen z nudy exp loot exp loot, protoze se porad nejak nic nedeje. To ze si musi neco vymyslet, dohodnout s DM teamem a pak se neco muze dit nikomu nedochazi a nebo to nechtej vedet, pac to vyzaduje nejake usili, viz jak vsem byla u prdele nejaka cerna cesta a az kdyz uz jim vadilo ze ji musi zdolavat cestou do DZtka tak se napsalo par topicu na foru.
Zpet k RP x Výbava - ano v podstate je to bohuzel tak, ale jen kvuli tomu ze si lidi neuvedomujou ze je to blbost :) (vysvetlim - hrat muzes za jakejchkoliv podminek, ale kdyz te nacapa nekdo s lepsim equipem, vyssim lvlem, tak se ti mrkne na střívka a tudiz musis expit a mit lepsi lvl a equip, ale ouha, pak zjistis ze zas ma nekdo lepsi tak musis zase, ale ouha... Kdyby lidem doslo, ze bavit se muzou i bez top equipu, tak by hra byla zabavnejsi pac by DM misto svolavani na loot mozna i delal neco jineho, ale vime jaka je demona a muzem si za to sami. Howgh
Jsem rád, že po těch blitkách od drakona konečně slyším rozumné slovo :)
Dodávám, že jedna z mých prvních postav, jež pravidelně lehala v prvním patře krysodlaků, se rovněž v rámci RP dostala na planinu démonů, takže netvrdím, že to nejde :) Pokud teda říkáš, že zažíváš pravidelná RP dobrodružství s postavou bez velkého levlu a bez výbavy, pak jsem jedině rád, že se pletu. Každopádně třeba já jsem to štěstí neměl a kolem mojí postavičky se začalo něco dít, až když byla řekněme "vyspělejší". Asi je to opravdu jen moje chyba, ale nemůžu si pomoct, když vidím, že každá postava, která má rozvinutý příběh a v historii ostrova něco znamená, má špičkovou výbavu a level 30 :)
Odesláno 10.10.2009 12:36
každá postava, která má rozvinutý příběh a v historii ostrova něco znamená, má špičkovou výbavu a level 30 :)
ale prehlizis dulezitou vec, kazda z tech postav mela iniciativu a vladce te postavicky necekal co se stane, ale sel si za svým. A jestli chces tvrdit ze napr Aren zacal hrat RP jako top vybavena 30 tak si dej facku :p a spis si z nej vem priklad.
Odesláno 10.10.2009 13:40
ale prehlizis dulezitou vec, kazda z tech postav mela iniciativu a vladce te postavicky necekal co se stane, ale sel si za svým. A jestli chces tvrdit ze napr Aren zacal hrat RP jako top vybavena 30 tak si dej facku :p a spis si z nej vem priklad.
Aren tady odehrál skvělé RP a jeho IC patří mezi ty nejlepší, ale když jsem o něm zaslechl poprvé, tak už tady pobíhal s shadow mečem :) To se na mě jako fakt nezlob
Odesláno 10.10.2009 14:09

Odesláno 10.10.2009 15:18

jenže vylezl z města a každej druhej blboun ho sejmul, že šel zrovna kolem...
Odesláno 10.10.2009 16:08
Ona se za toho posledního cca půl roku co nehraju Demona nějak výrazně změnila? Já navštívil téměř všechna místa co Demona nabízí a nepotřeboval jsem k tomu kdovíjakou výbavu.Nic ve zlém, Caspre, ale ty jsi zrovna ten typ hráče, který tady logne jednou za měsíc, chvíli posedí na trhu a pak zase zmizí. Až mi dokážeš, že tvá postavička může zažít velké dobrodružství (a tím velkým dobrodružstvím nemyslím cestu z tržiště do banky a zpět) i na prvním levlu kompletně bez vybavení, pak teprve přehodnotím svůj názor. Stačí si uvědomit, že blbá úprava vzhledu (oblečení, křídla...) postavy, která je pro mě jedním z pilířů RP postavy, tady stojí řádově desetitisíce ;)
To s tím nahatým prvním level nechápu, ale dobrodružství se dá zažít i na nižších levelech...záleži to jen na tobě a tvých parťácích ;-)
Já tobě a ani ostatním co si myslí, že bez top výbavy nic nezmůžou nepotřebuju nic dokazovat. Hrejte si jak vás baví, ale neříkejte že něco nejde, když ono to jde.
Odesláno 10.10.2009 16:37
Ona se za toho posledního cca půl roku co nehraju Demona nějak výrazně změnila? Já navštívil téměř všechna místa co Demona nabízí a nepotřeboval jsem k tomu kdovíjakou výbavu.
To s tím nahatým prvním level nechápu, ale dobrodružství se dá zažít i na nižších levelech...záleži to jen na tobě a tvých parťácích ;-)
Já tobě a ani ostatním co si myslí, že bez top výbavy nic nezmůžou nepotřebuju nic dokazovat. Hrejte si jak vás baví, ale neříkejte že něco nejde, když ono to jde.
Já jsem taky nikdy netvrdil, že je potřeba top vybavení, nikdy jsem neříkal, že se nedá zažít dobrodružství na nižším levelu než je 30, a rovněž jsem se neznímil o tom, že by něco nešlo :) Jen si myslím, že by postavička neměla být úplný chudáček. Ona je totiž celkem otrava, když to v jednom kuse leží nebo lozí očistec.
Odesláno 10.10.2009 17:43
nevím kolik hráčů pobavil, zato bezpečně vím jak tím jednoho na*ral a znechutil mu hru na celý večer ;) a ne o sobě nemluvím, mě jsou elfové vceku putnaPokud je natolik RP zdatny a ostatni hrace (elfy) to pobavi a prijmou to, tak nevidim zadny problem. A jak uz tu psal Aelipse, tohle je prece na ingame reseni.
Odesláno 10.10.2009 21:59
Odesláno 12.10.2009 12:17
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních