Skočit na obsah

Fotka

Kronika Legii Rudeho Draka

• Please log in to reply
35 odpovědí na toto téma

#31 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 28.11.2009 01:47

Zapis Tricatyprvni

Vypada to, ze ta dablice tusi jakou maji ty zapisky cenu. Zoldnerka mi dnes zahlasila neuspech. Podle ni, si ty zapisky hlida az moc dobre. Ale nerekla mi, jestli je nosi stale sebou nebo je ma zapecetene v ty vezi. Budu muset vymyslet co s tim. Ty sutry nesmi prijit pod pracky nikomu jinymu nez nam!
Mam jisty napad jak je z ni dostat, ale to by mi nabouralo moje plany. Musim to jeste promyslet. Schuze s lordem se blizi, jsem na nej docela zvedavy. Potkal jsem po ceste v rudych horach nejakou elfku, s trochou divadylka toho prozradila docela dost. Teda ona si zrejme mysli ze nic duleziteho nerekla, ale i v zdanlive nedulezitych informacich se skryva neco duleziteho. Kazdopadne me ujistovala ze Lord je dobry clovek, ze ho jiz dlouhou dobu dobre zna. Coz mi vnuklo zajimavou myslenku...

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  020.jpg   211.79K   59 Počet stažení
  • Přiložený soubor  021.jpg   156.49K   70 Počet stažení

• 0

#32 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 30.11.2009 01:20

Zapis Tricatydruhy

Dostal jsem napad jak ty zapisky ziskat. Svolal sem zrzku a poleno. Pro tenhle ukol budou hrat oba klicovou roli. Uz sem se rozhodl. Zapisky budu mit bud ja, anebo nikdo. Bude to tak lepsi, ackoliv bych se jich rad zmocnil. Kazdopadne tohle bude slouzit i jako test Alicie jako celku. Jsem zvedav jak moc budou drzet pospolu. Kazdopadne jsem vsem dal rozkaz at sve ukoly plni s nejvetsi obezretnosti. Ani nepochybuju, ze jsou v alicii osoby kterym bude okamzite jasne kdo taha za nitky, ale nesmi dostat dukazy, alespon ne hned. Akorat tenhle plan ma jeden velky nedostatek, ale jak pravi jedno stare rceni:"Prvne se rozhodni, pak sve rozhodnuti nasleduj!"

Schuze s Alicijskou Slechtou se blizi. Jsem docela zvedav, na nove vladce mesta, ktere bylo v bezvladi tak dlouho. Mozna by bylo dobre zahajit muj plan v dobe schuze. Precejenom, kdyz bude slechta se mnou nastane v jejich radach ohromny chaos, nez si uvedomi co se deje, ale to uz bude snad po vsem.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  022.jpg   211.02K   59 Počet stažení
  • Přiložený soubor  023.jpg   199.82K   72 Počet stažení

• 0

#33 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 13.12.2009 19:03

Zapis Tricatytreti

Dnes sem usporadal schuzi vetsiny legii. Resily jsme plany na nadchazejici operaci, hlavne spravne nacasovani. Dalo to sice zabrat, vsem vysvetlit tak aby to pochopily (a ja doufam ze ano), ale nebylo jine moznosti. Rozhodl jsem se, ze plan odstartuju jakmile budou pripraveni. Bude to tak lepsi, obzvlast kvuli moznemu uniku informaci. Vse probehne behem jedne noci.

Navic jsem se doslechl o jedne velmi zajimave veci, tykajici se duegaru. Jestli by se i oni staly soucasti meho planu, muze to byt velmi potesujici nasledky ... pro nas samozrejme.

Kostky jsou vrzeny ... ted jen zbyva cekat co padne.

Vudce Legii, Fai

• 0

#34 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2009 20:35

Zapis Tricatyctvrty

A opet pisu spatne zpravy. Zrzka nas zradila. Podle polena napadla nekoho z Legii a rekla ze uz ji v pevnosti nikdy neuvidime. Zvlastni zrovna od ni bych to necekal (dobre to napadeni vicemene jo ). Svolal jsem narychlo par clenu a sli jsme po ni. Mno nastesti ji netrvalo dlouho najit. Delala problemy, takze jsme ji v bezvedomi dotahli k pevnosti. Mno a ta krava misto aby si aspon vymyslela nejakou vymluvu nebo tak neco a zachranila se pred lanem vytahla dyku a podrezala se sama. Kdo by tomu uveril? No kazdopadne ted visi na miste te prazdne sibenice, jako vejstraha pro ostatni potencionalni zradce.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  024.jpg   202.88K   55 Počet stažení
  • Přiložený soubor  025.jpg   201.29K   54 Počet stažení

• 0

#35 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 02:20

Zapis Tricatypaty

Myslel jsem si, ze prislovi "Kdyz nepujde hora k tobe, musis jit ty k ni" je pravdive. Jak prijemne prekvapeni bylo, ze to funguje i naopak. Zacalo to nenapadne, straze me zavolaly, ze zase nekdo slidi pred pevnosti. Byla tam skupinka nejakych vejtahu, co se vychloubali jak unesli nejakou bohatou holku z Alicie. Na jih sli protoze ji udajne nemeli kam dat. To aby me demon sezral, voni ukoristili Lady! Tohle bylo neco. Lady v polomrtvem stavu, obklopena bandickou pobudu. Mno pokusil sem se je dostat do pevnosti presvedcovanim, ale na posledni chvili ucukli. No tak to bylo bud ted nebo nikdy ze jo. Dal sem strazim okamzite rozkaz k jejich polapeni. Nastesti jsou nasi straznici dobre vycviceni, takze netrvalo dlouho a mel jsem je vsecky zavrene v cele. Vsecky! Ale timhle nebyl tenhle den u konce. Dokonce se mi povedlo je presvedcit, aby pro me jeden z nich zabehl za tou dablici. Nepochybuju, ze pri jejich magickych schopnostech mu prosmatra obsah palice se stejnymi zabranami jake ma Dedek pri muceni svejch veznu.

Mno pockal sem par hodin, a potom sem ty ubozaky vykopnul. Kdo se s nima ma spinit? Mnohem zajimavejsi ovsem je, ze Lady ocividne ztratila pamet. Nejen ze si me vubec nepamatovala, ale dokonce se predstavila jako "Rolana". Pekne blbe jmeno teda, mohli ji vymyslet mnohem lepsi. Ale coz. Jsem zvedav jak bude ta dablice reagovat. Tentokrat budou zapisky moje. Skoda ze neuvidim jak pisti a vriska az se tu zpravu dozvi. Jestli jsem za tyhle zpravy zaplatil svou levou rukou, pak si ji muzou ti zatracenci klidne nechat.

Vudce Legii, Fai

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  026.jpg   93.62K   63 Počet stažení
  • Přiložený soubor  027.JPG   144.94K   61 Počet stažení

• 0

#36 Mikecze

Mikecze

Neznalý

• Hráč
  • 14 Příspěvků:

Odesláno 11.04.2010 18:03

Zapis tricatyprnvi

"Stary Kral Fai je mrtev ... At zije novy Kral Ibrahim!" Nastal muj cas. Povedlo se mi prevzit kontrolu na pevnosti rudeho draka a pritom se zbavit Faie. Nahla a podivna smrt stareho Krale nijak neznepokojila obyvatele pevnosti a bez problemu me prijali jako noveho krale Jizniho kralvstvi, vyjimku vsak tvoril Goruk a Palos, ti hlupaci se rozhodli postavit proti me, avsak podcenili mou moc a byli nuceni uteci z pevnosti a bohuzel se jim povedlo, predpokladam, ze se vydali hledat utociste k tomu cernokneznikovi. Urcite se driv nebo pozdeji s temi zradci setkam a potrestam je za jejich zradu vuci korune, ale cernokneznika sam nezvladnu, budu muset pozadat stare spojence o pomoc, ti ho zlomi!

Musim tay svolat vsechny cleny Legie, jen s pomoci Legie muzu dosahnout svych cilu.

Kral Ibrahim

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  028.jpg   70.5K   47 Počet stažení
  • Přiložený soubor  029.jpg   105.22K   46 Počet stažení

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních