Asi jste spadli z měsíce,nebo má vysvětlovací schopnost je nulová.
Znovu a už naposledy: Amir je svým přesvědčením zmateně dobrý klerik,ktereho okradl na trhu Bloodysaw. Ten dotyčnej byl se mnou dokonce v družině. Ja se z te družiny odpojil,aby mi nemohl vyčitat,jak jsem ho vysledoval. A šel ho hledat. Při vychodu z města,hned za branou,ho vidim zabijet orka Torkara. Tak jsem se beze slova na něho vrhnul. Viz. bloodysawovo vyčítaní,že jsem ho bez hlesu zabil. Pak jsem oživil torkara a ptal se ho v ramci RP co se stalo. Ze toho bloodysawa sleduju,protože ma u mě vroubek. Torkar mi na to řekl,že ho Bloodysaw zabil z důvodu,který se stal už někdy v minulosti. Prý bloodysawa našel někde mrtveho a vybral mu kapsy.(200zl) . Bloodysaw ho za to pořad pronasledoval a nebylo to poprve co se takto setkali. Torkarovy jsem doporučil,ty peníze vratit,protože se to nedělá. A Amir jako postava usoudil,že je to vejlupek všech vejlupků. Myslim bloodysawa. Proto jeho jediná možnost nápravy,je přes očistu duše. Tedy očistec. Vše se odehrávalo v rámci RPhry. Kde jsem psal že mi jde o jeho expy? Ty jsou mi ukradený. Hrál jsem tam klerika,co se rozhodl,že mu nejde Deekine o Bloodysawovo zlato,tudíž kapsičky jsem mu nevybiral. I když bloodysaw tam psal něco o cinkani minci po dlažbě. A nešlo ani o hráče jako takového,protože je to hnup. Jako klerik jsem tvrdil, že napravuju jeho charakter. Jako služebník oliosuv. Má logika z tohoto pohledu je naprosto zřejmá. Jestli ji nechápeš,vrat se na svou planetu. Pak se přihnala Amelie. Nepátrám jak si ji přivolal. Je mi to fuk i když podle pravidel je to zakazané. Je to podle mě takovej zakaz,jako kdybys zakazoval ptakům srat na baraky. Bud si pořidiš poštolky a nebo rezignuješ. Tady by bylo řešením,aby oživení bylo možné pouze určitou dobu(5-10-15min). Pak automaticky očistec.
Varoval jsem ji v ramci hry,že jeji pomoc bude zbytečná,protože dotyčný je zlý a jako takový,musí být převychovan. Když ho zvednul ja ho zase sejmul. Na to mi psala Amelie v ooc co blbnu? A zvedla ho znovu. No nezabili by ste ho zase i s klerikem?...

Klerika jsem samozřejmě nechal být. Za prvé je to muj znamý ze hry a za druhé,to by tady byl teprve řev. Pak už to bylo v podstatě jen o tom,že mi tam s Torkarem seděli,kecali (RP) a pak mě přišel požadat jeden hráč o ress do Morlagu. Bloodysaw se mezitim odpojil a zase připojil..ja už pak ani nevim co tam dělal. Pak jsem odešel a nechal ho osudu.
Tak se ptám: Za co bych měl dostat podmínku?Za co jakej trest?Ja to považuju za vyřešené.
P.S.jinak díky za opravu pravopisu,(přízpěvek-příspěvek).Pokus se nad to povznest a číst spíš obsah. Předem díky. A taky se omlouvám všem,kterým příspěvek bude připadat zase moc dlouhý a polopatický. Kvůli některým je to nutnost.A vyjímečně souhlasím s Paulem325,přestávám se zabývat blbostma a jdu něco dělat.Třeba hrát.