Se ti to trosicku pomotalo v makovicce. Zrejme uraz.
Věc už jsem řešil dříve s Toryelem celý problém je v tom, že když dáte někomu odpor a pak ho zrušíte tak jemu zůstanete v disliku kdežto vy ho máte modrého
Tohle je JEN A POUZE TVUJ problem. Me to vubec nezajima, jak ty si preklikavas odpor sem tam. Ja na vas odpor mela, takze tvuj brek, jak sem na vas utocila bez odporu byl bezpredmetny.
Jinak když byl Ari afk měl opustit hru v kombatu nebyl má to jasně dané v pravidlech další věc je, že mu prý otec killnul hru ale zajímavé je že to bylo přesně ve chvíli kdy padl mrtvý k zemi a chystal sem se ho obrat.... Za mě odlog v případě hrozby.
Ja na sobe mela invisku, tys nemel ani true seeing ani see invis, cili si me nevidel. Jak moc si myslis, ze je pracny vyhnout se boji, kdyz sem u klavesnice ? Cloveku staci mit iq o neco malo vetsi nez ma houpaci kun, aby mu doslo, ze sem v tu dobu u pocitace nebyla, jinak bys me asi tezko zabil troubo.
Jinak a´t si mě Ari nebere prosím do úst jak už tu červ psal jeho první slova na klientu byly že sme neměli naštvat exatku a začal tam slibovat nějaký ooc pomsty...
Ja sem tam napsala jasne, ze od tebe byl blby napad nastavt budouci exaltku a ze se muzes tesit. Videla sem, jak si zabil Gyrose, sem lawfull good paladinka a toto mi staci k tomu, abys ryl drztickou v zemi pokazdy, kdyz te potkam. Tys tam pak zas zacal brecet jak je to nefer, ze te zabijet nesmim, ze si nic nepamatuju a ze vsechny zabiti tve osoby jsou OOC, ze jen ty zabijis erpe a podobne zvasty.
Našli jsme ho na odpočívadle jelikož sem na Ari měl odpor a nešlo mi tam spát bylo jasné že je někde v invu dokonce okolo mě i proběhla.
Ano, toto je ukazkove erpe jednani tve osoby. Ma na me odpor - nejde mi tu spat -> je pobliz.
Našli sme jí,upozornily že je svědkyně a zabily. Jak dopadla ihned odlog.
Viz vyse. Kdybych byla u pocitace, tezko by si me zabil, erpee inteligente. Okno sem nezavirala ja, ale otec.
------Vrátila se Ariadna------ Začal spamovat klient výhružkama a záplavou ooc ve stylu že se nám pomstí,že bude na kom zkoušet prst a tak dále.
Pokud sis jeste nevsiml, na klientu se nehraje erpe, nybrz je tam volna diskuse. Na klientu si muzu rikat co chci, pokud tim neporusuji pravidla gameparku.
Když nás potkala se svojí novou družinou dole u krys plánoval jsem jako vždy hrát neviňátko když v tom vidím jak se její kostlivec rozeběhl na Al(červa) Takže sem do ní šel.... Utíkal mi v invu pak mi dal 2 magický střely a zabil sem se o mestila. Zvedl mě Corf myslím. Jelikož mi červ psal že na něj útočí bez odporu a ten sem musel nastavit během souboje až já i on pustil jsem se do ní a utekla. Doběhla se vyspat mezi tím co já sem hrál se zbytkem hráčů na planině a vysvětloval jsem jim že sem pouze bránil přítelkyni. Vylezl jsem na cestu za planinou když v tom se vedle mě oběvila naboostovaná Ari s odporem nebudu čekat až mě další mág zabije a pustil sem se do ní dostala dvě rány a utíkala pryč. Nehodlal jsem opět 30 minut hledat srabáckou prskavku (tu její "exaltku") v invisu a tak sem odběhl zpět na planinu apokračoval ve hře s ostatními na čež Ari odlogla.
Hahaha. Tak tuhle pohadku ti nepotvrdi ani ten Cerviik. Za 1. Chcipnul si jednou. Po ressnuti si do mel znovu -> je jasne, ze hrajes na pravidlo, ze po smrti pri ressu si pamatujes vse - nic proti, ja na to hraju taky, jen pak nebrec, ze si lidi pamatujou, zes je zabil. Ihned po svem oziveni si na me zautocil znova (to se ti z tve verze nejak vyparilo - Cerviik to potvrdi a vubec vsichni kdo tam byli). Zabil si me a zabil si tak znova i sam sebe. Cili si chcipnul podruhy.
Za druhe zapomnl si nejak zminit, ze si po tomto porad behal jako blbec sem tam chodbou a branil si mi dojit k vychodu a znova a znova do me sekal.
Za treti nikam sem se vyspat nedobehla. Stala sem na proklete planine v invu a s kamenkou ( screen to jasne dokazuje) a prohledavala log a porizovala screeny. V tu chvili si ke me pribeh a zacal si do me zase mlatit jak vylizany idiot. ( oba sme dole zemreli, tak na me NESMIS znova utocit, minimalne nez uplyne hodina)
Cili nekolikanasobne poruseni pravidla, ze po smrti se postava nesmi poustet znovu do toho sameho konfliktu.
Tohel byl celý incident od počátku až do konce. Podotýkám, že já jsem byl první kdo je ohrozil slovně ale silou se na mě vrhnul první Gyros. Kdyby zkusily něco hrát nezabíjel bych je nejsem PK ale RP hra která se zkládá z urážek postavy co vás chce okrást a nakouzlení invu mě opravdu neokouzlila. Žádné pravidlo sem neporušil kdežto Ariadna hned 2.
1) 4.1. Hráč nesmí zůstávat ve hře, pokud jeho nepřítomnost u počítače bude delší než 7 minut. Na získávání expů nebo bodů víry po dobu nepřítomnosti je nahlíženo výrazně přísněji.
2)4.3. Opustit hru bez použití magického pera lze pouze v případě smrti. A to jen v případě, že hráč tím neutíká před okrádáním nebo uříznutím hlavy.
Si chybel na hodine matematiky, kdyz se probirala logika co ? Kdyz sem podle tebe byla afk dyl jak 7 minut, coz je kravina ( postava ,co tam byla se mnou, nevzpomenu si na jmeno, zacinala na S..., mi potvrdi, ze sme tam nejdrive v invisce behali tak, abyste nas nenasli a vyhybali se tak konfliktu), jak sem pak mohla odlognout tesne pred okradenim, kdyz sem nebyla ve hre ?