Hehe nic proti, ale já se směju. Jako když někdo povídá jak je vše lehké a jak se na tom vydělává, ale zároveň zapomene říct, že se na to dívá jen tím svým pohledem (asi pohledem té mafie či co) a žádnou jinou pravdu než tu svoji nezná a pořád mele Bulir, Bulir a tak dále, tak ho přeci nelze brát vážně ne?
Nezlobte se na mě, ale zkuste se vžít do role nováčka, co to zde nezná a neví co a jak.

Ja myslim, ze pravda je nekde uprostred.
Obchodnici nejsou zadni chudaci a nikdy nebyli.
Pokud bych mel brat vsechno z pohledu novacku tak v podstate nikam nedojdu, nic nevydelam, nic si neuziju, jsem naprostej chudak.
Pokud ocekavate, ze prijdete do hry a za tri tydny z vas bude milionar, velmistr craftu a ja nevim kde co, tak asi hrajete spatnou hru.
To ze vy ted mate skoro vsechno za hubicku, uz je jenom vas zkresleny pohled na cely svet, nebot jak je nad necim jen troska prace a premysleni tak vas to nebavi a zda se vam to moc tezke.
Pral bych vsem tem, co tu tak hezky pomlouvaji nektere veci jak jsou, aby tu hrali, kdyz meli vsichni hole zadky a prazdne mesce.
Ano, vam se ted ti lide zdaji jako ze mluvi z pohledu mafie ci neceho jineho. Nejeden z tech lidi se docela nadreli nez se dostali tam, kde jsou ted.
Opet se budu opakovat, ale pokud ocekavate, ze se za par tydnu dostanente na vrchol, tam kde jsou lide co tu hraji X let, tak jste dost naivni a uz vidim jak vam WB bezi vstric, aby zrovna vam to zlehcili, zvlast, kdyz to zvladli jini pred vami za mnohem horsich podminek.