Skočit na obsah

Fotka

Obchodnik - zakazky

• Please log in to reply
168 odpovědí na toto téma

#31 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2009 20:07

Hehe mno tak sem se zase pobavila no....kovářka půl skillu stříbra a ukovala 3 ex a 3 neex zbraně.....tak já nevím,ale v čem je ta ex vlastně vyjímečná a jak má někdo kdo začíná sehnat blbé stříbro pro zakázku,když kovář s půlkou skillu kove ex neex půl napůl.

Zobrazit příspěvek

nemá tavit :D šakvydrž užna tom dělám :)
  • 0

#32 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 16.02.2009 20:11

Jo, nápad..nemohli by ve Stromořádu chtít nějaký kůže? Ať ti obchodníci choděj taky i za koželuhama. :)

Zobrazit příspěvek

exc alebo neexc ? :smile:

ale vazne naprilkad macane ci susene...
  • 0

#33 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 01:16

exc alebo neexc ?  :smile: 

ale vazne naprilkad macane ci susene...

Zobrazit příspěvek

Az za to bude platit licence, tak se nad tim zasmeju, jinak bezpredmetne ...
  • 0

#34 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 01:18

Althariane je mi až do pláče jak tu publikuješ že ti lidi kraftí jen za licence a uvědom si že hráč co tu bude hrát 3 neděle takovou možnost nemá. Tobě to možná vynáší ale všem určitě né a spousta lidí se na to pak vyprdne.

Zobrazit příspěvek

Tvrdis, ze hrac co je tu 3 nedele uz muze mit top craft obchodnika ?
A ja myslel, ze novy craft obchodnika je zavisly od levelu.
  • 0

#35 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 01:22

Hehe nic proti, ale já se směju. Jako když někdo povídá jak je vše lehké a jak se na tom vydělává, ale zároveň zapomene říct, že se na to dívá jen tím svým pohledem (asi pohledem té mafie či co) a žádnou jinou pravdu než tu svoji nezná a pořád mele Bulir, Bulir a tak dále, tak ho přeci nelze brát vážně ne?

Nezlobte se na mě, ale zkuste se vžít do role nováčka, co to zde nezná a neví co a jak.

Zobrazit příspěvek

nezlob se na me,ale craft je běh na dlouhou vzdálenost a ne sprint...a když si tu hráči co tu sou X let stěžujou u každýho craftu na něco...co si z toho má nováček vzít?
  • 0

#36 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 01:25

Hehe nic proti, ale já se směju. Jako když někdo povídá jak je vše lehké a jak se na tom vydělává, ale zároveň zapomene říct, že se na to dívá jen tím svým pohledem (asi pohledem té mafie či co) a žádnou jinou pravdu než tu svoji nezná a pořád mele Bulir, Bulir a tak dále, tak ho přeci nelze brát vážně ne?

Nezlobte se na mě, ale zkuste se vžít do role nováčka, co to zde nezná a neví co a jak.

Zobrazit příspěvek

Ja myslim, ze pravda je nekde uprostred.
Obchodnici nejsou zadni chudaci a nikdy nebyli.

Pokud bych mel brat vsechno z pohledu novacku tak v podstate nikam nedojdu, nic nevydelam, nic si neuziju, jsem naprostej chudak.

Pokud ocekavate, ze prijdete do hry a za tri tydny z vas bude milionar, velmistr craftu a ja nevim kde co, tak asi hrajete spatnou hru.
To ze vy ted mate skoro vsechno za hubicku, uz je jenom vas zkresleny pohled na cely svet, nebot jak je nad necim jen troska prace a premysleni tak vas to nebavi a zda se vam to moc tezke.

Pral bych vsem tem, co tu tak hezky pomlouvaji nektere veci jak jsou, aby tu hrali, kdyz meli vsichni hole zadky a prazdne mesce.

Ano, vam se ted ti lide zdaji jako ze mluvi z pohledu mafie ci neceho jineho. Nejeden z tech lidi se docela nadreli nez se dostali tam, kde jsou ted.

Opet se budu opakovat, ale pokud ocekavate, ze se za par tydnu dostanente na vrchol, tam kde jsou lide co tu hraji X let, tak jste dost naivni a uz vidim jak vam WB bezi vstric, aby zrovna vam to zlehcili, zvlast, kdyz to zvladli jini pred vami za mnohem horsich podminek.
  • 0

#37 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 09:25

Ja myslim, ze pravda je nekde uprostred.
Obchodnici nejsou zadni chudaci a nikdy nebyli.

Pokud bych mel brat vsechno z pohledu novacku tak v podstate nikam nedojdu, nic nevydelam, nic si neuziju, jsem naprostej chudak.

Pokud ocekavate, ze prijdete do hry a za tri tydny z vas bude milionar, velmistr craftu a ja nevim kde co, tak asi hrajete spatnou hru.
To ze vy ted mate skoro vsechno za hubicku, uz je jenom vas zkresleny pohled na cely svet, nebot jak je nad necim jen troska prace a premysleni tak vas to nebavi a zda se vam to moc tezke.

Pral bych vsem tem, co tu tak hezky pomlouvaji nektere veci jak jsou, aby tu hrali, kdyz meli vsichni hole zadky a prazdne mesce.

Ano, vam se ted ti lide zdaji, jako ze mluvi z pohledu mafie ci neceho jineho. Nejeden z tech lidi se docela nadreli nez se dostali tam, kde jsou ted.

Opet se budu opakovat, ale pokud ocekavate, ze se za par tydnu dostanente na vrchol, tam kde jsou lide co tu hraji X let, tak jste dost naivni a uz vidim jak vam WB bezi vstric, aby zrovna vam to zlehcili, zvlast, kdyz to zvladli jini pred vami za mnohem horsich podminek.

Zobrazit příspěvek

Plně souhlasím s Brudrou :smile:
Vy byste tu furt jen něco zjednodušovali, ale to kouzlo je v té obtížnosti.
  • 0

#38 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 11:27

Ja, ešte ako začínajúci hráč, dá sa povedať nováčik, som si na výbavu zarobil craftom horníka, svoje prvé červené botky som si kúpil za predanú várku zlata (stáli 40k a to som si ešte vykecal u krajčíra zľavu). Aby som s Toryelom zarobil otravoval som každého kováča/platniara, ktorý sa objavil v hre, či mu netreba niečo nakopať. Dokonca bol Toryel raz uväznený za rušenie nočného kľudu, keď vykrikoval svoje ponuky pri kovadlinách :) Na prvom boss poklade som bol po polroku hrania Démone (Dag - mal som myslím rub komplet a verd obojručák od Orfa, ktorý ma stál 200k a pár dní na to mi ho zožral rezavec v DO). Komplet vyskillovanie (adamant + možnosť taviť mithril) mi trvalo asi rok a pol, počas ktorého som otočil tak 4M+. Myslím si, že na každom crafte sa dá slušne zarobiť, niekde menej, niekde viac. Záleží, čo práve na Démone chýba, po akom crafte je dopyt, taktiež na "obratnosti" toho hráča/postavy a hlavne, na čase ktorý tomu venuje. Nemôžte predsa chcieť aby vám ťažké prachy pribúdali na účet v banke, len za to, že robíte craft.

K obchodníkovi: Áno, kopa exc. predmetov, keď je potreba vykovať neexc. zamrzí. Preto sa skôr prikláňam k zníženiu šance na vykovanie exc. predmetu; povedzme pri plnom skille tavenia daného kovu, by bola šanca na exc. 10%. Nebol by taký problém so zákazkami a exc. by nebol štandard.
  • 0

#39 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 12:10

já jsem si myslel že meče a zbroje slouží hlavně k tomu aby to lidi používali a pro zakázky je to až jakožto sekundární účel

snižovat kvůli obchodníkovi šanci na vyrobení ex výrobku to je teda něco :D

opravdovej mistr kovář by měl mít naopak možost vybrat si jestli se chce pokusit bvyrobit ex výrobek se stávající šancí kterou na něj má a nebo si říct chci neex a vyrobit ho rovnou třeba na nějaké neex kovadlině která bude stát vedle té normální

ale pořád nechápu jednu věc, pokud kovář vykove vyjímečnou zbran nebo zbroj tak fajn, obchodník ji nevezme lae neříkejte mi že neobchodník ji s radostí nekoupí pro vlastní užitek? a zaplatí jiste i o nějaký ten měšec víc než obchodní hrabivec

kdybyste si radši místo pláče nad tím jak se vám nedaří vyrobit zmetek pro kámoše obchodníka, udělali někde v aukční síni seznam věcí které máte na skladě z nepovedených zakázek, tak jako se to dělalo dřív, kdy si kovář psal co má momentálně skladem, udělali byste líp
  • 0

#40 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 12:18

wipe na vás žabaři, by jste si pak vážili každý zlatky kterou by jste uškudlili! :smile:

edit: Toryel to napsal pěkně, a teď to vynásobte 100krát a ani zdaleka to nevyjadřuje jak těžký byly moje začátky po wipe! Mor a kurděje na všechny moje konkurenty!

Příspěvek upravil Garret: 17.02.2009 12:31

• 0

#41 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 17.02.2009 12:33

No vsichni se tu ohanite cislama atd... nezapomente ze obchodnicina neni jen o cislech, ale taky o chovani, prekecavani smlouvani, nabizeni mnozstevnich slev,vyhod....boj o zakazniky. Je to tezke ale pro vas RP hrace urcite zabavne. Rozhodne jsem si v obchodnicine dokazal vydelat mnohonasobne vic nez s velmistrem kopáčem. Dokonce jsem si mohl dovolit i vložit 800k do gemblování a vubec nic dobrého nezískat (od té doby negembluju)...Gembling rozhodne neupravovat, nektere trisoketove veci jsou po osazeni naprostou spickou a nevidim nejmensi duvod proc by to mel nosit kazdej. Neco za neco, chcete top...musite riskovat.
  • 0

#42 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:02

já jsem si myslel že meče a zbroje slouží hlavně k tomu aby to lidi používali a pro zakázky je to až jakožto sekundární účel

snižovat kvůli obchodníkovi šanci na vyrobení ex výrobku to je teda něco :D

opravdovej mistr kovář by měl mít naopak možost vybrat si jestli se chce pokusit bvyrobit ex výrobek se stávající šancí kterou na něj má a nebo si říct chci neex a vyrobit ho rovnou třeba na nějaké neex kovadlině která bude stát vedle té normální

ale pořád nechápu jednu věc, pokud kovář vykove vyjímečnou zbran nebo zbroj tak fajn, obchodník ji nevezme lae neříkejte mi že neobchodník ji s radostí nekoupí pro vlastní užitek? a zaplatí jiste i o nějaký ten měšec víc než obchodní hrabivec

kdybyste si radši místo pláče nad tím jak se vám nedaří vyrobit zmetek pro kámoše obchodníka, udělali někde v aukční síni seznam věcí které máte na skladě z nepovedených zakázek, tak jako se to dělalo dřív, kdy si kovář psal co má momentálně skladem, udělali byste líp

Zobrazit příspěvek

Hehe písečku s tímhle souhlasím tedy\ s něčím....kovář by měl mít šanci kovat ex nebo neex jenže tu je problém.....pokud se mu ex nepovede vyrobí co?Mno druhá věc to co tu píšeš o tý sekci je sice hezký,ale řekni kolik postav používá třeba srp nebo oboustrannej meč?Ano další možností by byla menší šance na vyrobu ex věci páč je pravda,že ex zbraň už dneska má stejnou hodnotu jako neex pokud se podaří napoprvé.Apropo písečku,když sou ty ex věci tak dobře prodejné pročpak si nekoupíš něco z toho co dal Bart na forum? :smile:
  • 0

#43 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:05

kovář by měl mít šanci kovat ex nebo neex jenže tu je problém.....pokud se mu ex nepovede vyrobí co?

Zobrazit příspěvek

nic? :smile:
  • 0

#44 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:06

nic? :smile:

Zobrazit příspěvek

Hehe jo mno i to je možnost no přijde o matroš,ale ne o licence...tyjo,ale to by možná nebylo tak špatný,když o tom přemejšlim.
Mno a k tomu obchodníkběh na dlouhou trať a ona by se tímhle tak moc zkrátila?si to proberme znovu.....dřív se dalo vydělat na ST věcech....co si budeme povídat peněz z bossu bylo v modulu dost...sice z toho de jen 5% do obratu,ale i tak se to dá,když máte koupit věci za pár mega,ale teď já nevím,ale kdo naposled kupoval jako obchodník ST věci za několik mega?
  • 0

#45 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:09

Hehe jo mno i to je možnost no přijde o matroš,ale ne o licence...tyjo,ale to by možná nebylo tak špatný,když o tom přemejšlim.

Zobrazit příspěvek

Takze diky cemu by byl ten exc tak vzacny, kdyz neprijdu o licence (tj. to nejdrazsi na tom vyrobku) ?

Mno a k tomu obchodníkběh na dlouhou trať a ona by se tímhle tak moc zkrátila?si to proberme znovu.....dřív se dalo vydělat na ST věcech....co si budeme povídat peněz z bossu bylo v modulu dost...sice z toho de jen 5% do obratu,ale i tak se to dá,když máte koupit věci za pár mega,ale teď  já nevím,ale kdo naposled kupoval jako obchodník ST věci za několik mega?

A ono uz je v modulu penez malo ? To ma odebrani par bedynek v DZ takovy drasticky vliv na ekonomiku Demony ?

Spis bych se poohlizel po tom, jestli tady hraje dost "cerstvych" hracu a netoci se tady jen ti sami lide, co si "vsechno" zaridi "sami".
  • 0

#46 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:29

On totiž craft kováře je takovej dost divnej. Jako proč kovář jako jedinej má exc. a neexc. výrobky? Nikdo jinej tohle nemá, a to rozdělení na výjmečné a obyčejné zbraně přináší jenom neplechu.
  • 0

#47 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:30

wipe na vás žabaři, by jste si pak vážili každý zlatky kterou by jste uškudlili!  :smile:

Zobrazit příspěvek

tak tohle bych videl docela reálně..cesta z jihu je pořád ve městě...lordskej si zdrhnul do jinýho světa..ochránce člověk taky nepotká...jakmile demoni prolomí bariéru lehne alicie popelem :D..a co potom..to jen mi hraničáři přežijeme :)
  • 0

#48 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:40

Takze diky cemu by byl ten exc tak vzacny, kdyz neprijdu o licence (tj. to nejdrazsi na tom vyrobku) ?
A ono uz je v modulu penez malo ? To ma odebrani par bedynek v DZ takovy drasticky vliv na ekonomiku Demony ?

Spis bych se poohlizel po tom, jestli tady hraje dost "cerstvych" hracu a netoci se tady jen ti sami lide, co si "vsechno" zaridi "sami".

Zobrazit příspěvek

Mno brudro ono se nejen odebralo v DZ,ale u všech pokladů teda co já vím se snížila hranice peněz co lze najít a o kamení škoda mluvit.A to ex neex myslíš,že kováře nezabolí,když přijde o materiál?Třeba takovej shadow mitril páč co si budem povídat tak oni obecně ex věci nejsou tak extra s výjimkou shadow,kerej má vyšší upíří vysátí a adamantu kerej má zpomalení pokud je ex.A jedinej a hlavní důvod pro pořízení ostatních ex zbraní je dle mě to,že do ex zbraně vložíš střední krystal do neex jen malej.
  • 0

#49 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:44

tak tohle bych videl docela reálně..cesta z jihu je pořád ve městě...lordskej si zdrhnul do jinýho světa..ochránce člověk taky nepotká...jakmile demoni prolomí bariéru lehne alicie popelem :D..a co potom..to jen mi hraničáři přežijeme :)

Zobrazit příspěvek

Hehe mno sparťane dle mě jediný kdo by to přežil sou dračice...ta odletí a pak ti co dokáží otevřít bránu do jiných
rovin páč jak padne Alicie tak papa všichni. :smile:
  • 0

#50 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:47

Nevím, ale pokud chcete zachovat ex. zbraně jako dostupné, neex. zbraně pro obchodníky a cenový rozdíl mezi těmito položkami, pak by o výrobě mohl rozhodovat klidně kovář po projednání se zákazníkem s tím, že na ex. zbraně bude o jednu licenci navíc. Kovu meč, zákazník trvá na ex. pak musí počítat s cenou odvislou od pořízení dvou licencí + zisk kováře. Stačí ti neex. nebo to máš do zakázky ve stromořadu ... pak kliknu na kovadline na položku obyčený výrobek a při úspěšném pokusu to žere licenci jen jednu.
  • 0

#51 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 13:50

Nevím, ale pokud chcete zachovat ex. zbraně jako dostupné, neex. zbraně pro obchodníky a cenový rozdíl mezi těmito položkami, pak by o výrobě mohl rozhodovat klidně kovář po projednání se zákazníkem s tím, že na ex. zbraně bude o jednu licenci navíc. Kovu meč, zákazník trvá na ex. pak musí počítat s cenou odvislou od pořízení dvou licencí + zisk kováře. Stačí ti neex. nebo to máš do zakázky ve stromořadu ... pak kliknu na kovadline na položku obyčený výrobek a při úspěšném pokusu to žere licenci jen jednu.

Zobrazit příspěvek

Hezký,ale zase problém.......hehe ex zbraň znamená umět tavit takže ....pravda je,že tohle by bylo řešení a celkem elegantní ...nutnost tavit by zůstala ex zbraně by podražily a obchodníci by mohly dělat zakázky bez toho,aby kovář přišel o nervy.
  • 0

#52 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:00

Hezký,ale zase problém.......hehe ex zbraň znamená umět tavit takže ....pravda je,že tohle by bylo řešení a celkem elegantní ...nutnost tavit by zůstala ex zbraně by podražily a obchodníci by mohly dělat zakázky bez toho,aby kovář přišel o nervy.

Zobrazit příspěvek

Ano takto jsem to myslel, možnost zapnout dělání ex. zbraně by měl jen kováž jež taví, tak jak to je teď nastaveno. Jedná se o to aby s tím bylo co nejméně práce.

Možná ale než to dále rozvíjet bylo by vhodné znát názor Děduli a Tery. Dědula má za krčkem obchodničinu v její nynější podobě a předpokládám, že to vytvářel s nějakým konkrétním úmyslem a Tery zase zda je vůbec nějaká změna realizovatelná.
  • 0

#53 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:02

Ano takto jsem to myslel, možnost zapnout dělání ex. zbraně by měl jen kováž jež taví, tak jak to je teď nastaveno. Jedná se o to aby s tím bylo co nejméně práce.

Zobrazit příspěvek

Otázka zní.....de to udělat a bude zájem to udělat ...jen bych na neex nechala 2 licence na ex přidala 1 navrch.
  • 0

#54 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:04

Hehe mno sparťane dle mě jediný kdo by to přežil sou dračice...ta odletí a pak ti co dokáží otevřít bránu do jiných
rovin páč jak padne Alicie tak papa všichni. :smile:

Zobrazit příspěvek

pche dračice padnou v prvním kole..leda že by to byly skety a opravdu zdrhly :D
  • 0

#55 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:05

Otázka zní.....de to udělat a bude zájem to udělat ...jen bych na neex nechala 2 licence na ex přidala 1 navrch.

Zobrazit příspěvek

Otázka správná, počet a ceny licencí bych už opravdu nechal na hlavách pomazaných, protože z hráčského pohledu nemáme ani šajen kolik zlatých se v modulu točí, jak přibývají a jak mizí atd.. Tohle je na hlubší rozvahu než jen na plácnutí čísla do prostoru.
  • 0

#56 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:06

Zobrazit příspěvek

Takze finalni reseni by melo byt:

Po vyskillovani a vytaveni daneho kovu, se mi v menu objevi u kazde zbrane polozka, ze muzu delat exc zbran s cenou o X% vice se stejnou pravdepodobnosti jako je ted, kde X je nejake cislo, co nekdo zvoli.

Dokud tohle nemam tak delam pouze neexc zbrane ?
  • 0

#57 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:09

Po vyskillovani a vytaveni daneho kovu, se mi v menu objevi u kazde zbrane polozka, ze muzu delat exc zbran s cenou o X% vice se stejnou pravdepodobnosti jako je ted., kde X je nejake cislo, co nekdo zvoli.

Zobrazit příspěvek

jistě takl je to i teď,že jo...co je na tom k nepochopení.Netavíš kováš jen neex.A % šance to bych vážně nechala na těch co tomu rozumí,ale asi sou celkem slušný,když mi teď kovář na půl skillu ukove ze 6 pokusů 3 ex.
  • 0

#58 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:12

jistě takl je to i teď,že jo...co je na tom k nepochopení.Netavíš kováš jen neex.A % šance to bych vážně nechala na těch co tomu rozumí,ale asi sou celkem slušný,když mi teď kovář na půl skillu ukove ze 6 pokusů 3 ex.

Zobrazit příspěvek

Co znamenana na pulku skillu ukove ze 6 pokusu 3 exc ?
  • 0

#59 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:13

Po vyskillovani a vytaveni daneho kovu, se mi v menu objevi u kazde zbrane polozka, ze muzu delat exc zbran s cenou o X% vice se stejnou pravdepodobnosti jako je ted, kde X je nejake cislo, co nekdo zvoli.

Zobrazit příspěvek

Ne Brudro, nemělo, ale mohlo by být .... je to jen návrh o kterém se dá hovořit a rozebrat ho.
Ale jinak jsi to v podstatě vystihl s tím že pokud by na neex. věc byla potřeba 1 licence a na ex. věc 2 licence pak bychom za x dodazovali 100, tedy rozdíl ceny mezi ex. a neex. by činil 100% v hodnotě licence + rozdíl ve spotřebě materiálu. To za předpokladu, že by si kovář baral stejnou marži z obou druhů výrob, pokud by z ex. výroby chtěl vyšší marži, pak by se rozdíl ještě výraznější.
  • 0

#60 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:16

Co znamenana na pulku skillu ukove ze 6 pokusu 3 exc ?

Zobrazit příspěvek

Mno to znamená,že danej kovář měl tavení a kování stříbra cca n půlce skillu stříbra...koval mi 3 různé stříbrné zbraně pro zakázku a každá první byla ex.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních