Co vás na netu pobouřilo?
Odesláno 26.10.2008 23:56
Totální neschopnost odpovědnejch lidí, kteří bojují jinde, než by měli
Odesláno 27.10.2008 00:29
Tak to je maras... maras, maras, maras. Ten překlad dali někomu ze základním vzděláním. Pan Radek Vogl je kus vola a víc nemám co dodat.http://zpravy.idnes....183239_media_dp
Totální neschopnost odpovědnejch lidí, kteří bojují jinde, než by měli
Odesláno 30.10.2008 20:11
Zeitgeist
Zeitgeist Addendum
Odesláno 27.11.2008 18:42
uz ma to vytača ,v poslednej dobe mi to ide poriadne na nervy tie ich zakazy a obmedzenia ... a vraj nabozenstvo tolerancie ...
Odesláno 27.11.2008 19:48

Odesláno 27.11.2008 20:34
Tobě vadí že Indonesie chce zakázat jógu? Indonesie??
Je to narazka na islamistov ,... v topicu Islam som postol zivotopis zeny so Somalska ,aktivistke za ludske prava a prava zien,ktora odmalička vyrastala s islamom v okolí,teraz ju prenasladujá a chcu zabit ako zabili aj spoluautora diela Theo Van Gogha a do srdca mu pichli dyku s odkazom ze NEBUDE nikto urazat ISLAM,pritom film ukazoval typicke priklady veci co sa v islamskych krajinach deju ,Stryc znasilni babu ,ona potom porodí dieta a ju zato ukamenuju lebo je nečistá a podobne ... stojí zato si to prečítat .. popripade pozriet .. a taketo drobnosti ako zakazanie Jogy nieje daleko ktomu ked sa to rozšíri dalej .. bohuzial je to ako krestania v stredoveku
http://www.nwn.cz/fo...showtopic=16902
Odesláno 28.11.2008 15:30
Přiložené soubory
Odesláno 28.11.2008 19:36
Odesláno 28.11.2008 19:54
tendle clanek je opravdu zajimavy doplnek k videu ktere mi poslal kamarad. tady se muzete podivaj jaci vlastne jsou cikani chudacci kdyz je velci a silni skinheads utlacuji. abych rekl pravdu tak ja si s cikanama zazil taky peknej zazitek a nemam je rad. ono kdo by taky mel rad nekoho kdo dokaze zmlatit 15letyho kluka do bezvedomi a poslat ho na 2 tydny do nemocnice jen za to ze se na ne podival. todle se mi stalo pred 9lety dodnes s tim nikdo nic neudelal.
pekny nador sa to pestuje .. za tie reči by som ich zbalil hned ,,policajti očividne su posranci a nič nespravili ,mali zbalit jednych aj druhych ale ako vidím tak ty co tam prišli protestovat boli viac pokakany s cikanov nez to v spravach vypadalo naopak :)
Odesláno 30.11.2008 08:32
Odesláno 30.11.2008 13:02
To není tak lehké ohledně těch policistů, jsou omezováni z různých stran a ať se jakkoliv zachovají, tak je to většinou špatně, moc jim nezávidím.pekny nador sa to pestuje .. za tie reči by som ich zbalil hned ,,policajti očividne su posranci a nič nespravili ,mali zbalit jednych aj druhych ale ako vidím tak ty co tam prišli protestovat boli viac pokakany s cikanov nez to v spravach vypadalo naopak :)
Odesláno 30.11.2008 13:09
To není tak lehké ohledně těch policistů, jsou omezováni z různých stran a ať se jakkoliv zachovají, tak je to většinou špatně, moc jim nezávidím.
Je to tak, zasáhnout nějak účině nemůžou (zmlátit to na jednu hromadu a konec) a tím pádem pro veřejnost nedělají svoji práci pořádně. Když to přeci jen udělají, tak pseudohumanisti a idioti po vzoru Džugašvili Stehlíkové se ozývají jak chudáci dostali pendrekem, jen aby byli za ty "hodný".
Odesláno 02.12.2008 14:18
nicméně sám mám s cikány také nepříjemný zážitek z dětských let, a s rádoby skinheady, tedy spíš s neonácky, nemám zase žádný zážitek...ale tu jejich pseudo stranu bych okamžitě rozpustil, bohužel ústavička nám říká něco jiného ohledně rozpouštění politickýh "i rádobypolitických" stran....kdyby to bylo na mě, tydlencty radikály bych nenechal se ani nikde scházet, ale sami víme, jak to bylo za časů, kdy bylo zakázáno spolčování se atd.:)
Odesláno 05.12.2008 10:06
Zachvilu budeš mat v sebe čip ktorym ta budu monitorovat čo čakáš ktomu to smeruje :)
je to hrozné ale to tvrdili celu dobu aj vermírny lidé

hrozny ješteri z temneho sveta te očipuji a ovladnou te..
Odesláno 08.12.2008 09:10
Odesláno 09.12.2008 10:42
Odesláno 09.12.2008 11:45
Nebude, kdybys to četl pořádně, tak je to návrh na snížení základu pro výpočet daní a odvodů, tzn. že se to týká v podstatě jen pracujících. A to naši přičmoudlí spoluobčané vážně nejsou.Say LOL to KDU
http://www.novinky.c...nizsi-dane.html
A ciganu bude jeste vic
Edit: Kromě toho, pokud bys maličko znal Čunka, tak bys věděl, že zrovna on není člověk, který by navrhoval něco, čím by cikánům nějak pomohl.
Odesláno 09.12.2008 12:20
Nebude, kdybys to četl pořádně, tak je to návrh na snížení základu pro výpočet daní a odvodů, tzn. že se to týká v podstatě jen pracujících. A to naši přičmoudlí spoluobčané vážně nejsou.
Edit: Kromě toho, pokud bys maličko znal Čunka, tak bys věděl, že zrovna on není člověk, který by navrhoval něco, čím by cikánům nějak pomohl.
ale pracujou, to ze delaj [sedmikráska] neznamena, ze nemaj zamestnavatele - a nejsou na nemocenske atp. Vez ze cikanu co je uvedeno v nejakem zamestnani je docela dost, nevim jak ta fligla funguje ale pointa je takove ze firma vykaze tolik a tolik zamestnancu, tem ze plati tolik a tolik berou na to dotace - kvuli integraci mensiny? asi - a ve skutecnosti se proste domluvej s cigosema, tem daj nejakej drobnej peniz a ze zbytku funguje "firma" - vesele to funguje :). Pracuju ve firme co poskytuje pujcky takze podobnejch prikladu kdy ruzna romska sdruzeni potvrzuji prijmy cigosu, kteri si vezmou pujcku a nasledne na to kaslou a neni jim co vzit vidam dnes a denne;)
Čunka znam, a to ze nema rad cigose taky vim, ale to ze neco nedomysli neznamena ze jim pomaha.
Odesláno 09.12.2008 14:50
Ufffff tak tohle me vazne nadzvedlo ze zidle... to sem do tohohle topicu snad radeji ani nebudu chodit...

Odesláno 09.12.2008 16:59
nevím proč, snad doud máme internetové kabely / přístroje připojitelné/odpojitelné od pc, tak nehrozí narušení soukromí jakkoliv, pokud se mi něco nebude líbit nebo zdáti, tka prostě vytáhnu kabel a pak mi mohou z druhého konce jen nadávat ;)Ufffff tak tohle me vazne nadzvedlo ze zidle... to sem do tohohle topicu snad radeji ani nebudu chodit...
![]()
Odesláno 09.12.2008 20:06
nevím proč, snad doud máme internetové kabely / přístroje připojitelné/odpojitelné od pc, tak nehrozí narušení soukromí jakkoliv, pokud se mi něco nebude líbit nebo zdáti, tka prostě vytáhnu kabel a pak mi mohou z druhého konce jen nadávat ;)
To ano, mozna to vidim moc cerne ale ja se spise obavam ze jisty nejmenovany vyrobce operacnich systemu (ovlada trh), pozadavkum EU uspusobi operacni system resp. nejakou systemovou sluzbu pro tenhle ucel ktera by nesla nijakovsky zablokovat prerusit aniz by nenastala nejaka kriticka chyba v behu systemu nebo pristupu na net...za predpokladu ze by uzivatel o ni vubec vedel...
...jenom takove zamysleni, ja vedel ze jsem paranoik...

Odesláno 10.12.2008 00:10
nevím proč, snad doud máme internetové kabely / přístroje připojitelné/odpojitelné od pc, tak nehrozí narušení soukromí jakkoliv, pokud se mi něco nebude líbit nebo zdáti, tka prostě vytáhnu kabel a pak mi mohou z druhého konce jen nadávat ;)
kolikrát za den jsi tak na internetu?;)
Odesláno 15.12.2008 13:33
docela husté ,nechcel by som patrit k ludom čo tam mali prachy
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních