1.69
Odesláno 14.08.2008 11:56
Odesláno 14.08.2008 12:09

Odesláno 14.08.2008 12:23
Napis si do zadosti jemno uctu a jmeno postavy a ze chces zmenit phenotype.
Dik, Dedku za ochotu. Zkusim v prvni iteraci Teryho fintu :)
EDIT: Teryho finta nefunfuje, bardik ma bileho kone a je stihlej i jako jezdec, tfuj. :) Nasleduje iterace 2
Dik, to jsem zvedav ;)Jen takova mala poznamka - postavy, ktere se odlogly (odlognou) na koni pred vymenou verze, zustanou v nove verzi tluste
EDIT: Finta nefunfuje, nova verze zjevne byla uz nasazena :)
Odesláno 14.08.2008 12:54

Odesláno 14.08.2008 12:57
Včera večer...
Byli jsme v DZ... šli jsme se podívat na pokládek no zmlátili jsme jednoho Balora a druhýmu se před nosem zavřely ty geniální samozavírací dvířka... bohužel 1.69 nějak divně počítá ty vzdálenosti, tak že jsme se nemohli dostat ke dveřim a otevřit je... Výsledkem bylo jak všichni čuměj na ty vratka Balor těsně za nima a vrátka nešly zaboha otevřít...
Prostě př příkazu otevři dveře postava čuměla asi z 2 metru na dveře a otevřít je prostě nešla...
No RP jsme to oduvodnili že Baloři ukrvali kliku a šli jsme jinam co nám taky zbylo...

Bavili sme se o tom a to samý se povedlo jiný skupince včera ráno tak že nejde o žádnou zvláštnost.
Možnosti -> odstanit samozavírání na ty vrátka k bossu... Nebo tam vrazit pořádnou bránu - to by mohlo taky pomoct. Nevim jak se dycky povede těm balorum se prosoukat takovejma malejma vrátkama...

Odesláno 14.08.2008 19:27
Tohle bude problem všech dveří co se sami zavíraj.Měl bych jeden BUGreportik (problemek) zpusobenej 1.69:
Včera večer...
Byli jsme v DZ... šli jsme se podívat na pokládek no zmlátili jsme jednoho Balora a druhýmu se před nosem zavřely ty geniální samozavírací dvířka... bohužel 1.69 nějak divně počítá ty vzdálenosti, tak že jsme se nemohli dostat ke dveřim a otevřit je... Výsledkem bylo jak všichni čuměj na ty vratka Balor těsně za nima a vrátka nešly zaboha otevřít...
Prostě př příkazu otevři dveře postava čuměla asi z 2 metru na dveře a otevřít je prostě nešla...
No RP jsme to oduvodnili že Baloři ukrvali kliku a šli jsme jinam co nám taky zbylo...![]()
Bavili sme se o tom a to samý se povedlo jiný skupince včera ráno tak že nejde o žádnou zvláštnost.
Možnosti -> odstanit samozavírání na ty vrátka k bossu... Nebo tam vrazit pořádnou bránu - to by mohlo taky pomoct. Nevim jak se dycky povede těm balorum se prosoukat takovejma malejma vrátkama...By museli lizt po 4...
To samí se mi stalo z Ettinem v DO , zavřeloho to do dveří tim stylem že se k nim nedalo dostat a otevřít je.
Odesláno 14.08.2008 20:00
Todle se nám stalo taky.Navrhuju zrušení těch dveří a případně spawn démonů,oček,atp.. posunout o kousek dál.Měl bych jeden BUGreportik (problemek) zpusobenej 1.69:
A potom ve svatyni ( dag - hořejšek ) nešla by nějak upravit brána ? Dá se v ní dost lehce zaseknout a to dokonce i jenom při "strčení" do nich a to ne nějakýho násilnýho a nebo když se otevřou a někoho přitáhnou i když je klidně o kus dál.
Odesláno 14.08.2008 20:57
Odesláno 15.08.2008 08:50
Odesláno 15.08.2008 08:56
Uprime, lakat si potvorky do dveri aby na vas utocila jen jedna je fajn, ale delat to u samozaviracich dveri je docela kravovina.
Ale nebojte se na to prijdete sami casem. :o)
Me naopak prijde jako nejvetsi prisernost samocistici skripty. Je opravdu uzasny kdyz cloveku pred oblicejem mizi npc, ktere se mu pred chvili spawnuli.
Odesláno 15.08.2008 10:55
A dal ? Jeste neco dalsiho z vasi hororove dilny, jak je to s novym patchem nehratelne ?upřímně,když se ti bugnou dveře k bossu a nejdou otevřít a to se ani nesnažíš lákat příšerky po jedný tak to zrovna nepotěší ,ale to ses asi na lavičce nedozvěděl od tý doby jak je patch 1.69..
Odesláno 15.08.2008 14:45
Je vidět že si zas musíš přihřát polívčičku, ale přijde mi že absolutně netušíš o čem se tu mluví....A dal ? Jeste neco dalsiho z vasi hororove dilny, jak je to s novym patchem nehratelne ?
Tak že mezi tu bandu železožroutů demonů a očiček prostě se zbraní v ruce naběhnout nejde (nebo je to trošičku maso žeano)... musíš to tam povylákat a jaksi se ti při tom nějaká ta obludka šprcne do dveří a ty prostě nejdou pak otevřít.. Teď se nám to povedlo zase takže se fakt nejedná o nějakou náhodičku nebo tak něco

Odesláno 15.08.2008 18:51
Odesláno 15.08.2008 20:26
Měl bych jeden BUGreportik (problemek) zpusobenej 1.69:
Včera večer...
No RP jsme to oduvodnili že Baloři ukrvali kliku a šli jsme jinam co nám taky zbylo...![]()
Možnosti -> odstanit samozavírání na ty vrátka k bossu... Nebo tam vrazit pořádnou bránu - to by mohlo taky pomoct. Nevim jak se dycky povede těm balorum se prosoukat takovejma malejma vrátkama...By museli lizt po 4...
Přesně todle se stalo mě a Jerrymu když jsme šli první v 1.69 DZko...
Odesláno 15.08.2008 21:43
V invu se objevuje nádherný předmět

PC Properties (je to pro to kruhovy menu koní mysim)
No nejde to nikam hodit zabírá to místo (asi to laguje to server a buh vi co ještě...) tak jestli by se to nedalo aspoň dokud nebudou ty nový koně využívaný jednoduše odstranit...
Odesláno 15.08.2008 21:58
Jak to říct...?
No prostě, textury věcí, které se nějak pohybujou (voda na zemi, voda v přístavu, voda všude, kouř, mlha, atd.) mi místo efektu hodí, jak bych to řekl. Sice texturu, ale jakoby neprůhlednou. Uff, no prostě, když se moje postava hýbe a mezi kamerou a postavou je třeba kouř, tak kouř tam sice je, ale ještě tam je taková plocha, jakoby poloprůhledná textura a přes tu nevidim příšery, sebe, jen terén.
Doufam, že se to dá pochopit, jak jsem to popsal, radši jdu udělat screen.
edit: Hihi, tak oprava. Už nic, relognul jsem a pohoda. Nikdy předtim se mi to ještě nestalo, asi se blbě překopírovali textury do paměti nebo fakt nemam tucha co se tomu mohlo stát, každopádně aspoň víte, jak proti tomu.

Odesláno 16.08.2008 10:19
Odesláno 16.08.2008 10:37
O obrů mágů, kde je bedna za velkou pastí a menuje se něco s odpadem (sice sem to screenoval jak o život ale screen ne a ne najít..) tak sem odpasťoval onu bednu, hod sem měl 20+22=42 DC proti pasti 38 = neúspěch??
Postava se kterou sem to odemykal je Anria učtu Paul325 a je to mnich, bojovník, klera.., měl sem i na rukou rudé rukavičky na odpastění.
Odesláno 16.08.2008 10:53
to sam emy delali pasti u lizardu hod nejak 20+42 vs dc 27 nebo kolik tam je to dc a prej neuspech tak sem myslel že je nesundatelna neudelal nekdo chybku a nedal nesundaelnou past na bednu?Mě se včera v DO2 stala zajímavá věc...
O obrů mágů, kde je bedna za velkou pastí a menuje se něco s odpadem (sice sem to screenoval jak o život ale screen ne a ne najít..) tak sem odpasťoval onu bednu, hod sem měl 20+22=42 DC proti pasti 38 = neúspěch??
Postava se kterou sem to odemykal je Anria učtu Paul325 a je to mnich, bojovník, klera.., měl sem i na rukou rudé rukavičky na odpastění.
Odesláno 16.08.2008 10:53
To je vec mechaniky, protoze nejsi zlodej tak nedokazes vypnout past s DC vetsim nez 35, ale kdyz budes mit dostatecne Dc tak ji muzes sebrat :o)))Mě se včera v DO2 stala zajímavá věc...
#57 Host_Shini_*
Odesláno 16.08.2008 11:35
Kde je ten zlodej?
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních