Skočit na obsah

Fotka

PvP Time Stop

• Please log in to reply
115 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete použití TimeStopu v PvP neomezeně? (48 členů volilo)

Chcete použití TimeStopu v PvP neomezeně?

1. Ano (22 hlasů [45.83%])

Procento volících: 45.83%

2. Ne (použít jen k útěku) (26 hlasů [54.17%])

Procento volících: 54.17%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#31 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 18:48

Tery ted stebou nesouhlasim. NWN je RPG hra a RPG hra je hlavne o soubojich az proti prisere ci proti hraci. Nebo ty mi chces rict ze si ze svou tery nezabila ani jednu priseru ci hrace??

Zobrazit příspěvek

to byla akorat ironie kterou si nepochopil. je jasny ze v rpg se sem tam zadari k souboji hrac vs hrac proto se sesumirovaly ty pravidla kapis?:)
  • 0

#32 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 20:46

a úproto se vytvoří pravidla ktere nepochopi snad nikdo oslabi jedno povolani jen proto že ma 2 kouzla navrch co treba omezit hips na x za den? taky je to moc silný;)
ju a co trebas omezit haste aby bylo jen k uteku co vy na to bylo by to podobne logický
  • 0

#33 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 20:56

aha takze ty dve tretiny lidi kteri hlasovali pro pouzivani time stopu jenom pro utek se pocitaji mezi ty, co to nechapou ze ?:) kdyby se hlasovalo jestli pouzivat haste jenom pro utek urcite by to vypadalo podobne to je jasnyyy
  • 0

#34 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 21:07

aha takze ty dve tretiny lidi kteri hlasovali pro pouzivani time stopu jenom pro utek se pocitaji mezi ty, co to nechapou ze ?:) kdyby se hlasovalo jestli pouzivat haste jenom pro utek urcite by to vypadalo podobne to je jasnyyy

Zobrazit příspěvek

*zamrká překvapením*a ono je haste i na jiný věci než k útěku?
Jinak dala sem k útěku...myslím,že mág má poměrně slušně silné kouzla na 9 ůrovni a TS je sviňárna nejvyšší ůrovně.Ti co maj aspoň kapku slušnosti ji nepoužijí proti jinému hráči.
  • 0

#35 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 21:07

Tery ted stebou nesouhlasim. NWN je RPG hra a RPG hra je hlavne o soubojich az proti prisere ci proti hraci. Nebo ty mi chces rict ze si ze svou tery nezabila ani jednu priseru ci hrace??

Zobrazit příspěvek

Je sice pravda ze NwN vychadza z hry zameranej na takticke suboje, ale to neznamena ze to plati obecne o vsetkych RPG hrach. Mozem uviest par prikladov.

Breaking the Ice - RPG o randeni
Best Friends - RPG o skupine dievcat, ktore na seba navzajom ziarlia, skodia si, robia si naprieky. Je to hra hlavne o vztahoch medzi nimi.
Primetime Adventures - hra zamerana na tvorbu pribehov, ktora vyuziva filmarske/serialove techniky.
Dirty Secrets - dedektivna hra (hru hra 2-5 DM's a jeden hrac).
3-16 - hra o bezuzdnom vymyslani a tarani (asi jedina hra, kde som sa tesil, ked som neuspel v hode).
InSpectres - Ghost buster v praxi... zo subojmi to nemalo nic spolocne, dalsia hra v ktorej si mozes potrenovat fantaziu do krajnosti.
...

Predloha, podla ktorej je NwN urobene nas sice tlaci k subojom/prekonavaniu prekazok, ale to neznamena, ze to je jedina mozna cesta. Je pravda ze ist po inej ceste je v NwN tazsie, pretoze mechanika ine pristupy nepodporuje, ale neznamena ze ich robi nemoznymi...
  • 0

#36 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 21:08

TS je sviňárna nejvyšší ůrovně.Ti co maj aspoň kapku slušnosti ji nepoužijí proti jinému hráči.

Zobrazit příspěvek

To samy se da rict o HIPSU. Je to schopnost maga tak proc ji nevyuzit. Radsi se nechat zabit? proc?
  • 0

#37 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 21:13

To samy se da rict o HIPSU. Je to schopnost maga tak proc ji nevyuzit. Radsi se nechat zabit? proc?

Zobrazit příspěvek

Teda sam si si perfektne odpovedal. Mozno je lepsie sa obetovat pre zabavu inych, ako si povzniest ego a potom citat cely vecer na fore flame. Ale vacsinou to kazdy pochopi ked si to vsetko zazije z oboch stran.

Ked som kedysi podobne pravidla, bolo to po dost sialenej situacii, ked sa zabijalo "len tak". Cielom vtedy bolo, aby si kazdy uvedomil, kedy presahuje urcite hranice. Ale ja osobne by som to nepovysoval na pravidla ... hold ked ma s tym niekto problem, tak nech sa potesi, moze sa potom chvalit aky bol boh a stazovat sa ze ho ostatni ignoruju a nechcu o PvP ani pocut.
  • 0

#38 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 21:13

Zobrazit příspěvek

pokud si chceme slovíčkařit, tak HIPS je buglý a od toho je dle pravidel v podstatě zakázaný..
pardon, nebudu spamovat téma, jen ještě si přihřeju svoje "dejte mu save a klidně ať to používají"
a jinak obecně jsem proti nesmyslému vraždění, už teď mě nemají rádi na K2, protože sem trochu "utřel" část drowů, kteří si myslí, že drow=borg..
zabít se nechám klidně, pokud mě to bude jako hráče bavit, pokud mě někdo usmaží v TS, nadšenej nebudu.. jiná věc je použít TS na nějaké blbnutí, šikovně využít dalších kouzel...
  • 0

#39 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2008 21:18

TS v pvp sem pouzil jen jednou a to kdyz mi na trhu jeden hipser polozil past na stolek kde sem craftil. Jinak hrace co si na pvp honi ego nemusim. V podstate nemusim pvp vubec.
  • 0

#40 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 00:41

Já jsem pro aby se Time stop skutečně používal jen pro účely úniku. Nedomyšleností je v NWN spousta, ale v rámci PvP je Time stop šílenost. Berte to tak že je to velmi, velmi náročně kouzlo a po něm prostě mág musí prchnout, protože nemá dost sil na další boj.

p.s. ani Gandalf to neuměl! a to byl sakra dobrej kouzlomrsk!

Zobrazit příspěvek

No k tomuhle bych se rád vyjádřil a to asi takto. Když bojovník dá kritik, tak to znamená že příšeru zasáhl větší silou - těžkou by ji zasáhl stejnou silou za více bodů že? Tudíž pokad jakoby používá větší sílů, jak je tedy schopen dávat více kritiků za sebou? Oh možná si odpovím sám, je na to vycvičen že? Prostě pěstuje si sílu, posiluje a tyhle blbosti.. Z toho ale vyplívá že i mág cvičí svoji mysl aby toho více zvládl, více unesl..

Btw. Jsem zvědav co se bude rušit za chvíli, poslední dobou se tu jen furt rušej nějaké věci a faktem zůstává že nejlepší je skoro hrát za monka, u něho jako samotného se snad nic zatím neruší.. :wink:
  • 0

#41 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 00:46

Ale vacsinou to kazdy pochopi ked si to vsetko zazije z oboch stran.

Zobrazit příspěvek

No tak já jsem si to taky zažil z obou dvou stran a proto jsem pro ano, aby to zůstalo tak jak je a ne jen na útek..

Btw. Někdo tu psal něco že i gandalf nebyl mocnej čaroděj nebo co.. Tož at mi pak ten člověk vysvětlí jak přežil takovej ten boj s tím pekelníkem a navrátil se mezi ostatní o mnoho silný. Vím je to jen film, ale když se ohání takovouhle věcí, měl by se nad tím přeci jen zamyslet. To mi nepřijde zas jako normální věc totiž..
  • 0

#42 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 01:17

No k tomuhle bych se rád vyjádřil a to asi takto. Když bojovník dá kritik, tak to znamená že příšeru zasáhl větší silou - těžkou by ji zasáhl stejnou silou za více bodů že? Tudíž pokad jakoby používá větší sílů, jak je tedy schopen dávat více kritiků za sebou? Oh možná si odpovím sám, je na to vycvičen že? Prostě pěstuje si sílu, posiluje a tyhle blbosti.. Z toho ale vyplívá že i mág cvičí svoji mysl aby toho více zvládl, více unesl..

Btw. Jsem zvědav co se bude rušit za chvíli, poslední dobou se tu jen furt rušej nějaké věci a faktem zůstává že nejlepší je skoro hrát za monka, u něho jako samotného se snad nic zatím neruší..  :wink:

Zobrazit příspěvek

A nebo se taky kritik dá vysvětlit dobrou ránou třeba místo bouchnutí do štítu se trefí na neodhalený místo,místo zranění ruky jí usekne,atp...

Co se zrušilo kromě timestopu v PvP ? Teda kromě těch pár etickejch pravidel ,ale to není žádný rušení
  • 0

#43 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 02:23

A nebo se taky kritik dá vysvětlit dobrou ránou třeba místo bouchnutí do štítu se trefí na neodhalený místo,místo zranění ruky jí usekne,atp...

Co se zrušilo kromě timestopu v PvP ? Teda kromě těch pár etickejch pravidel ,ale to není žádný rušení

Zobrazit příspěvek

třeba kamy
  • 0

#44 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 02:24

třeba kamy

Zobrazit příspěvek

Když napíše v poslední době tak si myslím ,že ty asi 2 roky zpátky zrovna poslední doba není
  • 0

#45 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 07:19

Zobrazit příspěvek

lepeřečeno hlasovali pro utěk ti kteří maga nemaji nebo ho tahaj jen na pvp
a ostatni byly proti a proc by mag nemoh být nej v pvp když ma slabiny v jistých dungeonech?
napriklad bych chtel videt maga jak beha dz podobne jako mnissi klerici a jim podobní
ale co jak už tu padlo zrusili ste timestop o to vic ste posilili maga pac bude hazet pracky nebo hodi ts odbehne nakou vzdalenost až ts zkonci otoci se a zacne valit a ma uplne ten samej casovej bonus než k nemu dobehnou( nepocitammnichi)
a terez ma pravdu s tim omezenim za chvilku mag neda nic jak na dh;)
nezapomente omezit imgs prece je moc silná hned po tom mu vzit stiti dit ty sou taky moc silne
a co se týče pvp jakej je rozdil jestli hodi timestop a 2 imgs nebo hodi pracku a pak imgs to by me zajimalo a pro mnichy tu mame kys stity a imgs
a ti co maga nehrajou jako hlavni postavu budou pro jakekoliv omezení pac je pro ne nebezpecnej
  • 0

#46 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 07:31

a ostatni byly proti a proc by mag nemoh být nej v pvp když ma slabiny v jistých dungeonech?
napriklad bych chtel videt maga jak beha dz podobne jako mnissi klerici a jim podobní
ale co jak už tu padlo zrusili ste timestop o to vic ste posilili maga pac bude hazet pracky nebo hodi ts odbehne nakou vzdalenost až ts zkonci otoci se a zacne valit a ma uplne ten samej casovej bonus než k nemu dobehnou( nepocitammnichi)
a terez ma pravdu s tim omezenim za chvilku mag neda nic jak na dh;)
nezapomente omezit imgs prece je moc silná hned po tom mu vzit stiti dit ty sou taky moc silne
a co se týče pvp jakej je rozdil jestli hodi timestop a 2 imgs nebo hodi  pracku a pak imgs to by me zajimalo a pro mnichy tu mame kys stity a imgs
a ti co maga nehrajou jako hlavni postavu budou pro jakekoliv omezení pac je pro ne nebezpecnej

Zobrazit příspěvek

hehe no psalo se to už i v jiném toppicu, ale....

Znáš i jiné kouzla jako je time stop, pracky, štíty, igms?
Jedinný důvod proč se tu tak křičí, je ten, že tohle sou nejznáměnjší kouzla a taky sou silné.....problém je v tom že hráči sou bud líní a nebo nepoužívají mozek a tak ty ostatní kouzla neznají. Možná by stačilo udělat zaklínačku an školu vyvolávání, proměny, očarování a jet ty kouzla....za chvílu by tu bylo slyšet, jak ty kouzla z těch škol sou silné a jak by se měly omezit....

Je to furt dokola :wink:
  • 0

#47 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 07:45

jo a to uz víte ze stity se nebudou stackovat? :)
  • 0

#48 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 07:45

Jedinný důvod proč se tu tak křičí, je ten, že tohle sou nejznáměnjší kouzla a taky sou silné.....problém je v tom že hráči sou bud líní a nebo nepoužívají mozek a tak ty ostatní kouzla neznají. Možná by stačilo udělat zaklínačku an školu vyvolávání, proměny, očarování a jet ty kouzla....za chvílu by tu bylo slyšet, jak ty kouzla z těch škol sou silné a jak by se měly omezit....

Je to furt dokola  :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak snad se každej může rozhodnout za co hrát přeci, že? (tím do tebe nechci nijak narážet) Ale je to na člověku zda si vybere mága a nebo něco jiného a když si vybere mága tak je snad na něm jaká kouzla si vybere. Ale mezi námi, jak je to v reál světě? Když si půjdete koupit například počítač, koupíte si známější značku, nebo nějakou úplně cizí, kterou nikdo nemá, nezná, kterou nikdo nevyzkoušel?
Jsme přeci lidé že? A tak víme jak to chodí.. :laugh:
Jo lidské myšlení je někdy tak snadné..

Ps. Těm co mága nehráli bych doporučil at si nějakého zahrajou a poznají si to všechno na svoji kůži :laugh:
  • 0

#49 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 07:53

...

Zobrazit příspěvek

By ses divil jak dokáže v DZ běhat třeba Aen Zur ,to že ty s mágem neumíš a neznáš kouzla,neznamená ,že to někdo jinej nemůže umět za něj.Timestop se nezrušil jen omezil na PvP.Nic nedá ? Kvůli jednomu kouzlu zakázanýmu ještě jenom na PvP ? A nevím proč sem furt pleteš IGMS,štíty,pracky..tak snad se bavíme o TS ,ne ?

Jinak já měl mágy 2 ,takže nějaký ty zkušenosti s nim mám,neříkám,že velký..

Terezzy možná by bylo dobrý kdyby ty sis zahrál mága - místo tý svý sorcky v brnění ,co zná těch 5 kouzel a poznal i jiný kouzla takhle
  • 0

#50 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:19

By ses divil jak dokáže v DZ běhat třeba Aen Zur ,to že ty s mágem neumíš a neznáš kouzla,neznamená ,že to někdo jinej nemůže umět za něj.Timestop se nezrušil jen omezil na PvP.Nic nedá ? Kvůli jednomu kouzlu zakázanýmu ještě jenom na PvP ? A nevím proč sem furt pleteš IGMS,štíty,pracky..tak snad se bavíme o TS ,ne ?

Jinak já měl mágy 2 ,takže nějaký ty zkušenosti s nim mám,neříkám,že velký..

Terezzy možná by bylo dobrý kdyby ty sis zahrál mága - místo tý svý sorcky v brnění ,co zná těch 5 kouzel a poznal i jiný kouzla takhle

Zobrazit příspěvek

hmm v dz myslis jako bezduše valit banshee po vsem co se phne;)
  • 0

#51 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:22

musíte rozlišovat mezi mágem, magickým buildem a sorcce ve fullplatu se všemi možnými štíty a jinými vymoženostmi, že ho naboostěnýho takřka nikdo netrefí;)
  • 0

#52 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:22

Je to furt dokola  :wink:

Zobrazit příspěvek

puxicku jiste že zna vetsina mag i jiste kouzla ale když omezí jedno z nej tak to nasere a ty tboje zpomaleni atd mno nvm me tam prijde celkem smesne dc navic je na to imka ;) na zapletení a na sadlo tež krom toho zakouzlis asi 2 kouzla než je slusna postava u tebe a pokud ma dobre ab tak už se neposbiras ze zeme;)
äle hold jak sem psal ten kdo nehraje maga je samo pro jeho omezení protože je pro nej magik hrozba
a kdyby byly magove tak mega silní proc tu nebehaj jen magove to by me zajimalo
  • 0

#53 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:26

Já jsem pro omezení timestop, ale pouze vytvoření tzv. PvP timestopu (něco takovyho bylo na GT)
Pokud je spuštěn timestop může mág sesílat a dělat co chce, ale jakmile udělá nějakou nepřátelskou akci - sešle na nepřítele kouzlo (IGMS), útok zbraní nebo něco na ten způsob je TimeStop přerušen... Navíc samozřejmě omezení, aby nešlo sesílat TimeStop jako ne běžícím pásu  :laugh:
Rozhodně to něni kouzlo dělaný pro útěk - aspoň podle myho názoru  :wink:

Zobrazit příspěvek

A jako na GT bych tam dal i ten blackscreen kdy vsichni krom maga co seslal TS vidi prd :] To bylo moc pekny
  • 0

#54 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:34

Dětičky proč se vztekáte a brečíte? Někdo vám rozšlapal bábovičku?
Šak ve všech pvp turnajích je timstop zakázaný a teď to někomu začíná vadit že se tohle pravidlo trochu rozšíří?
Kolik soubojů absolvujete že je to taková tragédie pro vác co nic jiného jak TS a igms neumíte?
Já za necelé dva roky co tu hraju sem měl konflikt s mágem jen jednou. A to sem přežil páč nejsu blbý abych mlátil do oštítovaného čáryfuka, jen mi při ůtěku poslal pozdravem igmsku do zad :wink:
A nějak nevim proč to srovnaváte se sražení nebo hipsem. Proti obojímu se dá bránit, proti TS ne. A nebo srovnávat to s kritikama tak to je uplná hovadina :laugh:
  • 0

#55 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:45

Zobrazit příspěvek

docela blbe receno, ja maga nemam a hlasoval sem pro zachovani timestopu tak jak je (tedy v PvP) takze si tu nehraj na vedmu
proc by nemoh byt nej v pvp? protoze za nej nejspis budes hrat ty a jak vidno vis o tom docela kulovy (krome dalsich jeho par ultrasilnych kouzel)
podle me zustane mag nejsilnejsi tak jako tak ma tam ultramega silny veci(rozumnej kouzla) ktery te muzou zabit na ranu, to je ti asi malo tak vis co? radsi to omezime tak, ze mag nebude moct sesilat v pvp zadny kouzla nad 2. lvl kouzel a bude :wink:
  • 0

#56 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:48

...

Zobrazit příspěvek

Tak já si taky zaspamuju, i když pochbuju že to co napíšu bude brát někdo na vědomí, tim spíš, že už to tu napsaný je. To pravidlo s timestopem je už hodně starý a vymyslel ho hráč co jel prskavku, a PvP pro něho bylo denní chleba. Stejně jako já jsem měl prskavku, a spousta dalších o kterých tu pořád omíláš že nevědí co mluví, protože to nehráli. To jen pro pořádek.
Dál znova opakuju, abyste se přestali hádat jak důchodkyně na trhu, svoje myšlenky sesmolili do PMka a poslali ho mě. Já si to přečtu, zvážim pro a proti a následně když se mi to bude líbit se to zavede.
Ale co se vůbec namáhám. Vás přece ten spam a flam baví... No tak pokračujte dál no, ale aspoň neplácejte uplný nesmysly.
  • 0

#57 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:56

Prskavka stejně sejme v PvP kohokoliv ať má timestop nebo ne. By mě zajímalo kolik hráčů, kteří někdy hráli na Démoně za prskavku použilo timestop v PvP. Já tipuju, že to byli hráči alá Viconie.
  • 0

#58 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:56

...Vás přece ten spam a flam baví...

Zobrazit příspěvek

:wink: :laugh:
  • 0

#59 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2559 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 08:59

...

Zobrazit příspěvek

Zhruba tak.
Kdyz se me Eliter ptal na muj nazor k tomu Timestopu, tak jsem to zhruba tak rikal. PvP na Demone je pro me hodne minoritni zalezitost a to i presto, ze nektere me postavy si o to rikaji svym chovanim, nebo svou pozici. Nehraju tu kvuli PvP a ani nestavim postavy, ktere by to slusne kocirovaly. Sice nerad prohravam, ale kdyz me nekdo chce zabit, at si poslouzi.

Proto nemam nejmensi problem s akceptovanim takovychto pravidel. Kdezto chudaci prskavky, jak to vypada, tu hrajou jen kvuli tomu PvP, ze? :wink:
  • 0

#60 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 09:01

Prskavka stejně sejme v PvP kohokoliv ať má timestop nebo ne. By mě zajímalo kolik hráčů, kteří někdy hráli na Démoně za prskavku použilo timestop v PvP. Já tipuju, že to byli hráči alá Viconie.

Zobrazit příspěvek

heh mno ja ne ale vetsinou když se omezí jedna vec zacne se toho omezovat cim dal tim víc
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních