Tery ted stebou nesouhlasim. NWN je RPG hra a RPG hra je hlavne o soubojich az proti prisere ci proti hraci. Nebo ty mi chces rict ze si ze svou tery nezabila ani jednu priseru ci hrace??

Je sice pravda ze NwN vychadza z hry zameranej na takticke suboje, ale to neznamena ze to plati obecne o vsetkych RPG hrach. Mozem uviest par prikladov.
Breaking the Ice - RPG o randeni
Best Friends - RPG o skupine dievcat, ktore na seba navzajom ziarlia, skodia si, robia si naprieky. Je to hra hlavne o vztahoch medzi nimi.
Primetime Adventures - hra zamerana na tvorbu pribehov, ktora vyuziva filmarske/serialove techniky.
Dirty Secrets - dedektivna hra (hru hra 2-5 DM's a jeden hrac).
3-16 - hra o bezuzdnom vymyslani a tarani (asi jedina hra, kde som sa tesil, ked som neuspel v hode).
InSpectres - Ghost buster v praxi... zo subojmi to nemalo nic spolocne, dalsia hra v ktorej si mozes potrenovat fantaziu do krajnosti.
...
Predloha, podla ktorej je NwN urobene nas sice tlaci k subojom/prekonavaniu prekazok, ale to neznamena, ze to je jedina mozna cesta. Je pravda ze ist po inej ceste je v NwN tazsie, pretoze mechanika ine pristupy nepodporuje, ale neznamena ze ich robi nemoznymi...