Skočit na obsah

Fotka

S čim na vysokou? :)

• Please log in to reply
82 odpovědí na toto téma

#31 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 22.05.2008 01:23

Ano cena je vyssi, ale tam uz vazne zalezi co od toho pocitace ocekavate ...

Zobrazit příspěvek

:umnik:
Wording and filming + conservative yet striking design + lightweight + reliability.
To všecko za svých 10k dostanu :peace:
  • 0

#32 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 05:29

no já nehraju takpříliš hry zabijácký na grafiku a řekl bych, že GF8600 nebude mít s Oblivionem a podobně problém... stejně ale nevim, jestli neni lepší stolní no
třeba tohodle mazlíka koupí člověk za pakatel, když vezmu poměr cena výkon oproti NB..
http://www.czechcomp...jsp?artno=52008
  • 0

#33 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 06:49

jo jo, ale baterky vydří stejně málo ne?
PS pro dnešek:
mě se třeba líbí tenhle
http://www.czechcomp...jsp?artno=54337
  :peace:

Zobrazit příspěvek

Tak přesně tenhle nebo o trošku jiný (brácha to ví přesně) brácha pořídil před 3 týdny. Po počátečních peripetiích s Vistama (některé aplikace a systémy nefungují pod XP a vůbec je to celé takové na ho-no) šlape jako hodinky, Oblivion na něm jede úžasně, TV tuner se na koleje taky hodí, numerická klávesnice a vůbec spousta zajímavých věcí. Cena je slušná vzhledem k výkonu a tomu co to umí. Jinak na výšku bych volil NB a to ze všech důvodů co tu padly, odvoz domů a práce na školních projektech, minimalizace rizika krádeže pokud ho nenecháš někde válet, přenosnost dat, mobilita ... no stěhovat někde krabici a monitor, pořád to rozebírat a kuchat ... už bych do toho nešel.
  • 0

#34 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 06:57

ok, no naši by mi něco doplatili, ale asi počátaj s tim, že dotoho dam všechny svoje prachy a oni akorát zbytek, tak by mi možná vzali i za 30k +- , respektive by se na tom dalo vydělat, pokud ti nebudem platit 50:50, ale mejch 20k + zbytek naši.. x)
.. takže nempřemýšlim teď o NB konkrétně, ale o nějakym s určitou grafikou, ten co sem psal, sem psal kvůli
HD3650, což je asi nejvykonější, co bych si mohl dovolit
pak sou slabší varianty GF9500M GS/GF8600GT
no a pak ještě HD2700/2600, tam si ale nejsem jistej obecně, bude to různy model od modelu...
  • 0

#35 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:00

tak na vysokou doporučuji dlouhý luk a přesnou mušku...taky by šla pořádná flinta,ale to už by nebylo dost RP...pozor si musíš dát na své větry,mohli by tě prozdradit při plížení se do střelecké pozice
  • 0

#36 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:05

Tak jsem se trefil snad jen ve značce ... prostě se v tom nevyznám no. http://www.softcom.c...p/-vhp/?flist=1
  • 0

#37 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:24

no tak orientačně se mi docela líbí cenově tenhle, ikdyž 2GB RAM může být později trochu málo.. ale 4GB je zbytečnost bez adekvátního OS...
http://www.czechcomp...FE003B671A.html
je fakt, že je trochu větší, ale má skvělý rozlišení, paměť 2GB stačí (popřípadě se dá rozšířit no..)..a řikam si, na zádech je stejně rozdíl 2,9Kg nebo 3,4Kg míň znát...
nějaký zkušenosti? :peace:
díky
.. jinak stejně moc nerozumim, proč má bateri kapacitu jen 4400mAh
  • 0

#38 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:28

Damy a panove slovo notebook zacina od 40k vys.
To o cem tady mluvite a pisete ma k notebookum hodne daleko.

Myslim, ze vetsina z vas nemela poradny notebook vubec v ruce.
Ano na solidnim notebooku se daji hrat posledni hitove hry naprosto bezne.

Doporucji rady XPS od firmy Dell ci X6+ rady od firmy IBM.
To jsou masinky o kterych se da rikat ze to jsou notebooky ...
Male lehke prensosne dlouho vydrzi vykon lepsi nez kde ktery desktop. Ano cena je vyssi, ale tam uz vazne zalezi co od toho pocitace ocekavate ...

Zobrazit příspěvek

A co urobis s takym "kedysi notebookom" rok potom ako si ho kupil? Zanesies na smetisko, pretoze jeho rovnaky notebook kupis teraz za 25 papierov a teda uz to nie je notebook?
  • 0

#39 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:29

A co urobis s takym "kedysi notebookom" rok potom ako si ho kupil? Zanesies na smetisko, pretoze jeho rovnaky notebook kupis teraz za 25 papierov a teda uz to nie je notebook?

Zobrazit příspěvek

copak ses nedíval na čas jeho příspěvku? Jedna v noci, to nemůžeš brudru brát až tak vážně.
  • 0

#40 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:30

Co sa tyka spracovania, keby si ho videl zblizka, tak by si hovoril inac. Z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze velka vacsina inych notebookov pri nom vypada ako decko zo Somalska.

Zobrazit příspěvek

Videl sem ho zblizka a pracoval sem chvili na nem.
  • 0

#41 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:46

A k HP rady pavilion sem cetl par stiznosti na poruchovost, a to zpracovani vypada byt taky horsi nez u rady Compaq.

Zobrazit příspěvek

Mam paviliona skoro dva roky. Tri krat padol na zem a stale slape jak hodinky. Jedine co mi na nom vadi, je ze jeho nabliskany povrch sa velmi rychlo zacapka a mne sa ho nechce lestit... :peace:
  • 0

#42 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 07:59

Mam paviliona skoro dva roky. Tri krat padol na zem a stale slape jak hodinky.

Zobrazit příspěvek

Hele, neměl bys ho tak často brát na kalby, to fakt není prostředí pro notebooky.:-)
jinak Wulfe, ten MSI ma taky leskly povrch, takze jestli jses cuncatko, nebo nemas rad hoooodne zapatlany povrch, tak bacha na to.
  • 0

#43 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 08:03

ale umejt to půjde ne :peace: ? jinak mě na ty peníze přijde supr, akorát holt slabej procík..klidně mi navrhněte jinou variantu s 8600M GT (cenově je levnější jak 9500m GS a přitom výkon srovatelnej asi)
co HDčka?
  • 0

#44 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 22.05.2008 08:05

Ja mam asi 4 roky Acer Aspire, pocas nich fungoval zatial bez poruchy. Ale tento rok som uz potreboval cosi o nieco lepsie tak som siel do Dell Inspiron a som zatial spokojny.
  • 0

#45 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 08:56

:umnik:
Wording and filming + conservative yet striking design + lightweight + reliability.
To všecko za svých 10k dostanu  :peace:

Zobrazit příspěvek

A co ze to mas tak uzasne lehkeho a vyhodneho za 10k ?
A samozrejme pokud notebook pouzivas jako psaci stroj, televizi a ohromovatko v autobusech ze mas notebook, tak ti opravdu staci Acer Inspire.

Skoda ze i ten acer inspire stal pred 4 rokama 40k.
Pokud u pocitacovych komponentu ocekavam, ze budou mit za rok stejnou hodnotu jako kdyz jsem je kupoval tak jsem dost naivni.

U notebooku bych ocekaval kvalitni dilenske zpracovani, velmi prijemnou klavesnici, kvalitni wifi (nety emulace wifi kart), kvalitni baterku, velmi nizkou vahu, velmi male rozmery, kvalitni telo, ktere vydrzi nejaky ten pad.

Tohle mi notebook za 10k neda a radsi si za to koupim desktop.
  • 0

#46 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 09:04

Pokud bych mel 30k jak pises ty, tak bych si poridil desktop kolem 20k +- a za zbytek bych si koupil NB prave do skoly. Bud nejakou nizsi tridu dneska, nebo i neco starsiho.
Mobilni budes. To co budes potrebovat pro praci ve skole nebo na cestry Ti to bude bohate stacit.
Hry si zahrajes na desktopu.
Tak jsem to resil i ja.
  • 0

#47 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 09:30

A samozrejme pokud notebook pouzivas jako psaci stroj, televizi a ohromovatko v autobusech ze mas notebook, tak ti opravdu staci Acer Inspire.

Zobrazit příspěvek

Tak to by mě zajímalo na co používáš notebook ty. :peace:
  • 0

#48 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 09:33

Pokud bych mel 30k jak pises ty, tak bych si poridil desktop kolem 20k +- a za zbytek bych si koupil NB prave do skoly. Bud nejakou nizsi tridu dneska, nebo i neco starsiho.
Mobilni budes. To co budes potrebovat pro praci ve skole nebo na cestry Ti to bude bohate stacit.
Hry si zahrajes na desktopu.
Tak jsem to resil i ja.

Zobrazit příspěvek

no jo, ale já doufam v intro, takže bych měl ten desktop na intru a pak nepotřebuju NB.. o tohle mi jde
  • 0

#49 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 10:40

Tak to by mě zajímalo na co používáš notebook ty. :peace:

Zobrazit příspěvek

Kdyz ti to reknu, tak bych te pak musel zastrelit.
  • 0

#50 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 10:51

Kdyz ti to reknu, tak bych te pak musel zastrelit.

Zobrazit příspěvek

Preklad: Pouzivam ho aj ako ohromovatko v metre, pretoze som si na nom nechal nalepenu cenovku cez polku displaya. :peace:
  • 0

#51 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 10:51

A co ze to mas tak uzasne lehkeho a vyhodneho za 10k ?

Viz výše.

Skoda ze i ten acer inspire stal pred 4 rokama 40k.
Pokud u pocitacovych komponentu ocekavam, ze budou mit za rok stejnou hodnotu jako kdyz jsem je kupoval tak jsem dost naivni.

U notebooku bych ocekaval kvalitni dilenske zpracovani, velmi prijemnou klavesnici, kvalitni wifi (nety emulace wifi kart), kvalitni baterku, velmi nizkou vahu, velmi male rozmery, kvalitni telo, ktere vydrzi nejaky ten pad.

Tohle mi notebook za 10k neda a radsi si za to koupim desktop.

Zobrazit příspěvek

Jako přesně tak. Já jsem skromný člověk a zřejmě dokážu o své věci pečovat. Před dvěma lety jsem pořídil desktop za 10k a dodnes jej spokojeně využívám. Kolo mě stálo 5k před deseti lety a dodnes na něm, až na dvě zlomené vidlice - dost na něm skáču - jezdím bez oprav. Před čtyřmi lety jsem si koupil MP3 CD player a dodnes krásně hraje. Ale k čemu jsem se chtěl dostat... Ano, jsem vděčný za vás, kteří tomu rozumíte a kteří jste náročnými zákazníky. Díky vám totiž dostanu něco, za co bych byl ochoten zaplatit více, za mnohem mnohem příjemnější cenu :peace: Jste strůjci, ba přímo pohonné jednotky morálního zastarávání. Bůh žehnej Vám a taky Americe.

PS: Kdepak, Acer Inspire mi nestačí :umnik:

PPS: Se slzou v oku dodávám, že jsem se nedávno musel zbavit své milované S65ky, jelikož umřela.
  • 0

#52 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:00

MÁSLO...

Zobrazit příspěvek

takhle ekologicky by se měl chovat každý z nás! :peace:
  • 0

#53 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:03

Do skoly si vem lehouckej notas max za 15k, pokud mas vic penez tak tablet, vykon slusnej nevyhoda vydrz tu co udavaj je hoodne teoreticka.
Jak pise Brudra tak notas za 40 a vejs je peknej, lehouckej a a vykon slusnej, dlouha vydrz, nevyhoda je durabilita, pravidelnou cestu do hospudky a hlavne zpet to nezvladne na to je lepsi papirova dokumentace.

Mel jsem kdysi pracovni M90 od Dellu , super masinka daly se na ni hrat nove hry, bez problemu se v ni modelovalo (Pro/E) ale nosit to nekam byla hruza, meli jsme narizeni ze to nesmime nechavat ve firme ale vydrzel to kazdej max tejden pak jsme si to zamykali do stolu. Tim by jsi umlatil mamuta.
  • 0

#54 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:10

nevyhoda je durabilita

Praveze bych rekl, ze durabilita je vyhoda tehle drahejch nbuku od IBM a HP, protoze maji v tele magneziovej ram, nektere i pod displayem, takze by meli vydrzet vic.
  • 0

#55 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:12

....

Zobrazit příspěvek

To co tady popisujes je velice hezke. Pokud si myslis ze si kazdy rok kupuju posledni hit mody, tak si to mysli dal. Je videt ze me prakticky vubec neznas.
Veci nakupuju predevsim aby mi plnili to co od nich ocekavam a dlouho mi vydrzeli.
  • 0

#56 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:19

Veci nakupuju predevsim aby mi plnili to co od nich ocekavam a dlouho mi vydrzeli.

Zobrazit příspěvek

No vidíš, teď už si stačí uvědomit, že každý má rozdílná očekávání, a budeme si i rozumět :peace:
  • 0

#57 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:35

tak na vysokou doporučuji dlouhý luk a přesnou mušku...taky by šla pořádná flinta,ale to už by nebylo dost RP...pozor si musíš dát na své větry,mohli by tě prozdradit při plížení se do střelecké pozice

Zobrazit příspěvek

Jinak musím říct, že bratrXana poslední dobou dost perlí.

• 0

#58 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:43

Praveze bych rekl, ze durabilita je vyhoda tehle drahejch nbuku od IBM a HP, protoze maji v tele magneziovej ram, nektere i pod displayem, takze by meli vydrzet vic.

Zobrazit příspěvek

Ano jsou lepsi nez levnejsi kolegove, ale pad z vysky stejne nezvladne a je lepsi prijit blbosti o notas za 15k nez za 40k. Ale asi jsem jen ja nesikovnej :peace:
  • 0

#59 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:43

No vidíš, teď už si stačí uvědomit, že každý má rozdílná očekávání, a budeme si i rozumět  :peace:

Zobrazit příspěvek

Ja te plne chapu, ale kdyz bych si mel vybrat jestli mam kvuli psani textu tahat dve flasky aquily nebo A4 blok a tuzku, tak jasne vede ten blocek :o)
  • 0

#60 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:46

Jinak musím říct, že bratrXana poslední dobou dost perlí.

Zobrazit příspěvek

bych to rád uvedl na pravou míru..včera sem jel na slivce a ta jak známo neperlí ale řetízkuje .-)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních