Odesláno 20.05.2008 09:10
Táákže o nás bez nás :) .
Byl sem to já se Sallym , po dlouhý době sem se zase přihlásil, pozoroval trh, kšeftoval a tak. V tom se objevil nákej "inteligent" a zapálil na trhu ohen , u slepic , tak sem po nich vyjel že sou magoři at to koukaj uhasit , nebo zajdu za strážnyma ten už sem utne tipec , začli mi vykládat věci "co je ti po tom , neplet se do toho" a co tam člověk zmůže , tak sem jim ještě jednou řek že to uhasej , oni mě snad poslali do .... (nevim to jiste, ale mam toho screeny kdyby někdo mermomocí chtěl) , tak sem jim řek že toho budou litovat. Odešel sem , pohoda.
Lognul se další den a řikal si "co já neska budu asi tak dělat" , podíval sem se kdo je ve hře a hele ,sou tam moji kamarádi z trhu , tak kde asi budou , HNED sem si zapnul odpor a šel je hledat, napadlo mě rovnou DO (kam jinam taky... ) a co se nestalo ,oni tam byli ,tak sem počkal až pozabijej NPC , uzdravěj se (což neudělali -jejich blbost) , nákej trpoš Alpachino tam chcípnul na pasti , jeho boj. A šel sem za nima, začal jim cpát , že je to alicijská chátra kterou pohrdam a vytáčí mě jejich drzot a nedomyšlená nadřazenost, oni mlčeli ,jeden šel vybrat poklad, ani nic snad neřek ,nebo jo ale nákej nesmysl typu "a co jako" , tak sem vyvolal liche, abych si nešpinil ruce, ten sejmul jednoho , šel sem za druhym akterem ,že mu taky něco povim , on do mě rovnou flák ,tak sem ho položil , okrad je asi o 5 litrů a šel pryč.
To že pak na klientu psal Martius "nákej kokot nás zabil v DO2 a ani nevybral poklad, fakt magor" je už jiná věc.
takže tě prosim o to . vyndej si hlavu ze zadku a prober se, ju ?