To už nejsme na fóru Demony?Porad mluvite o tom koncertu ?

Serj Tankian
Odesláno 06.06.2008 13:40
Odesláno 06.06.2008 13:41
no nic, uzavřem to asi s tim, že mě to nezaujalo natolik, abych sledoval turné, idkyž koncík by mohl bejt supr..

a tohle taky neni nejhorší
ikdyž sem se ho málem polekal

ty se ti teda obecně nelíbí?
Odesláno 06.06.2008 15:18
Člověk by čekal, že když už cvaká za hlídané parkoviště, tak mu to auto i ohlídaj.Vase auto neni trezor.
Btw je to normalni jezdit na koncert a mit v aute notebook ?
Koncert, nákup, oběd, kino, procházka, pracovní schůzka atd... Jak to řešíš ty, když máš v autě něco cenného a neměl jsi čas/příležitost to hodit domů?
Odesláno 06.06.2008 20:51
Mno, ne že by mi to vyloženě nesedělo, ale:ty se ti teda obecně nelíbí?
1) Je z toho cítit taková jednoduchost, tudíž by mě to nejspíš velmi rychle omrzelo.
2) Což by mi zas až tak nevadilo, nejsem tolik náročný, nicméně chybí tomu jakýkoliv prvek, který by mě vyloženě strhl.
Odesláno 07.06.2008 10:09
jinak sem si znova projel to Serjovo album a líbí se mi asi první 4 písničky zhruba, někdy teda dost "mečí", a nejsem ani příznivcem refrénů - třeba "Sky is over", nebo v jedný písničce "Leave me alone", "Empty Walls" a ještě další...
Texty jsou konkrétnější, no to je právě to, co mi vadí, protože určity témata už jsou prostě ohraný..
nemůžu texty nikde na netu najít, nevíš o něčem?

Odesláno 08.06.2008 18:25
No, já neměl na mysli, že jsou kontrétnější, ale že více vyniknou v tomhle zpracování. Jasně že Unthinking Majority nemá textově do hloubky moc co nabídnout, ale ostatní jsou příjemně mnohovrstvé - o čemž svědčí například viedoklip k Saving Us, který se naprosto vymyká tomu, jak jsem song pochopil já :)hm, no strhující hh, to se dá říct o málo kapelách...
jinak sem si znova projel to Serjovo album a líbí se mi asi první 4 písničky zhruba, někdy teda dost "mečí", a nejsem ani příznivcem refrénů - třeba "Sky is over", nebo v jedný písničce "Leave me alone", "Empty Walls" a ještě další...
Texty jsou konkrétnější, no to je právě to, co mi vadí, protože určity témata už jsou prostě ohraný..
nemůžu texty nikde na netu najít, nevíš o něčem?
Odesláno 11.06.2008 16:39
Malá ukázka + revoluční přednes

Yeah, definitely voice of God!
Odesláno 11.06.2008 20:20
Mno co bych k tomu ... *kucky kuck* ... Olymp se otrasal, kdyz Serj zpival a ani sebelepsi kamera by nedokazala zachytit manu, jez zacala padat ze stropu pri jeho vystupuPořád mi tu chybí zcela objektivní, nezaujatý a emocí oproštěný
názor Bledule na výkon interpreta ... ona už bude vědět ...

Slovy se to popsat neda. Mozna jen: Bubny, bubny zneji v hlubinach ...

Odesláno 12.06.2008 12:28
http://www.tie-music.net/
Odesláno 12.06.2008 23:24
1) existuje
2) děla hudbu (nebo co to děla)
dale musim řict že těch par ukazek na youtube se mi vubec nelibilo :)
a kupodivu, i bez teto zivotne dulezite znalosti, jsem do dnesniho dne prezil :)
Odesláno 13.06.2008 00:28
Kéžbych to dokázal tak jednoduše vysvětlil kámošovi, který ze mě furt tahá dojmy z Boba Dylana a myslí si, že z těch několika málo uhlíků rozfouká plamen nadšeníabych vas pozlobil tak napíšu (a zcela pravdivě) že než jsem si přečetl tneto topic, nevěděl jsem že ta osoba podivneho jmena
1) exituje
2) děla hudbu (nebo co to děla)
dale musim řict že těch par ukazek na youtube se mi vubec nelibilo :)
a kupodivu, i bez teto zivotne dulezite znalosti, jsem do dnesniho dne prezil :)

Odesláno 14.06.2008 11:52
Jasně, mně se od něj líbí dost písniček, ale ten koncert... Hlasově toho moc nabídnout nemá, ve všech písničkách stejně frázoval, je mu kulové rozumět.... Kdybych měl celý koncert vydržet jen s ním, tak mě vezou nohama napřed. Nicméně jsem si z něho po pěti minutách udělal takovou kulisu - na podvědomé laskání má hlas v pořádku - a po zbytek koncertu se opájel kapelou, které to skutečně šlapalo.ke maslovi - bobík tohle žeru ;)
Odesláno 14.06.2008 12:50
... jen šťourej do vosího hnízda!
bod 1 je trapnou narážkou ... myslím, že exitus nehrozí podle návalu energie, kterou ten mužík vysílá do prostoru kolem sebe
bod 2 - ať dělá, co dělá ... má své příznivce a je jich dost
... dále musím říct, že když si to příště nepustíš, tak tím to vyřešíš (pusť si od něj jiné, co jsou lepší)
a kupodivu stále přežíváš i bez obdivu k nejmenované osobě i když je mi to podivné
Tady máte tedy něco z pořádné hudbičky, abyste si uvědomili

Odesláno 15.06.2008 08:15

Ps. Od Serje co jsem tak slyšel, se mi líbily, tak dvě písničky maximálně.. Hold mne neuchvátil tak, jako Vás..

Odesláno 15.06.2008 15:53
Ano to poslouchám *hrdě* každej poslouchá něco, někdo poslouchá více žánrů, někdo méně.. Někomu se líbí něco více, někomu něco méně
![]()
Ps. Od Serje co jsem tak slyšel, se mi líbily, tak dvě písničky maximálně.. Hold mne neuchvátil tak, jako Vás..
puvodne sem reagoval na tery, buh vi proc se mi ty vase avatary pletou :)
Odesláno 15.06.2008 17:00
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních