Skočit na obsah

Fotka

Démona - jak dál

• Please log in to reply
208 odpovědí na toto téma

#31 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 07:59

jsem rád, že vznikl tenhle topik. Demonu mám moc rád (víc než jsem si připouštěl) a tak nějak je mi smutno, že hra upadá. Nemyslím si, že hráče odpuzuje samotná hra nwn (svou grafikou atd). Hrál jsem ted pár her nových, graficky vyspělých, ale tak nějak nenaplňujících...Před pár dny jsem se na Demonu zas zatoulal a už se zase na cestách zamýšlím nad vývojem postavy (postav)..

Možná by to chtělo nějakou revoluci...změnu, i nějakou drobnou. Sám nebudu hodnotit práci DM, protože vím jak jsem na tom s časem já. Nezávidím tu zodpovědnost, ale přeci jen, pokud máte lidičkové u sebe značku DM, tak to přece mucí něco znamenat ;)

EDIT: paradoxem je, že když jsem sem předevčírem přišel, tak se "něco semlelo" a zábava byla, alepoň já se bavil (děkuju pane DM a cons. Hejkale ;) )

Zobrazit příspěvek

není problém :cry:
  • 0

#32 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 30.04.2008 08:14

Dobrý den , zkusím také reagovat. S většinou příspěvků se dá naprosto souhlasit a vlastně říkají jedno to samé co se tu už skoro rok řeší , a to že Démona upadá. Myslím si že nejdůležitější je aby si skutečně odpovědní lidé ve vedení modulu tuto skutečnost přiznali protože ještě před několika měsíci velmi silně tvrdili že ne , že neupadá že to je běžný cyklus zájmu a nezájmu. Tak až se skutečně všichni šefové shodnou na tom že je to skutečnost, tak potom by měli hledat řešení.

1. Myslím si že není pravda , že upadá zájem o NWN - to dle mých zkušeností tak není, zájem o česky mluvící RPG-on-line hry je stále dost velký. hráči pobíhají mezi světy a zkouší kde to půjde a kde to bude zajímavé. A po ukončení (dle mých informací) projektu Mintaka a uzavření některých jiných NWN světů je a bude hráčů dost, nemluvě o tom že stále přichází nový začínající.
2. Wipe ? To snad ne ? Wipe bez výrazné modernizace a úpravy modulu by znamenalo jen snížení počtu hrajících. Ale Wipe s novou implementací Cep 2 a jinými změnami by jistě znamenala zvýšení zájmu o Démonu.
Např: Na Thalii bylo před Wipe asi 2-3 až 7-10 hráčů ve špičce , třeba sobota večer. Po předělání modulu a WIPE se zájem o Thálii několikanásobně zvýšil dnes tam hraje i více jak 30 hráčů současně.

3. Podle mne je řešení v modernizaci. Podívat se co dělají jinde dobře a má to úspěch a co ne . Zjistit co si lidé myslí že je největší klad na Demoně a co největší zápor. Zamyslet se nad možností finančních příspěvků Démoně , tak jak to kdysi navrhoval Dědek . Přizvat třeba do realizačního Týmu lidi kteří umí a chtějí dělat v toolsetu a poptávají se po jiných forech po možnosti někde pomoci.
Ale to všechno bude jistě nesmírně vyčerpávající a nevděčné a nakonec budou ještě hráči vrčet že se jim to či ono nelíbí.
To je ale úděl vedení , výsledek by ale mohl stát za to, Démona by zase mohla být nej nej z NWN světů.
Jinak Dmka na Démoně patří už dlouhodobě k nej nej DMkám ze všech modulů, alespoň co se týká činnosti směrem ke hře.
  • 0

#33 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 09:04

Kontrolní otázka: "za jak dlouho si myslíte, že se od wipe dostane demona zpátky kde je?", Tipujem minimalne rok a čtvrt.

Zobrazit příspěvek

Bez zmen ? Do pul roka to mas zpatky.
  • 0

#34 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 09:13

Bez zmen ? Do pul roka to mas zpatky.

Zobrazit příspěvek

Verdicit, mitril, kytky atd.. ? Nemožné i kdyby se našla jóó partička.
  • 0

#35 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 09:37

Verdicit, mitril, kytky atd.. ? Nemožné i kdyby se našla jóó partička.

Zobrazit příspěvek

Ale jo, bylo by to reálné. Jen by se ta parta tak 4 lidí musela být schopna dohodnout a sednout ke komplu ve stejný čas. A do půl roku to bez problému zvládnou až po mithril a bílou kytku.
  • 0

#36 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 09:45

Zobrazit příspěvek

Teoreticky snad, prakticky by ti lidi museli byt hodne velci cvoci.. a pak by to mela jen ta parta, coz se na hony blizi predstave o "stavu jaky je dnes" = vse dostupne kazdemu
  • 0

#37 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:
  • Location:Plzeň - hlavní město piva aneb komu nechutná ma vylágrovaný chutový buňky

Odesláno 30.04.2008 10:29

Inu co se tyce regenerace serveru dokazu si predstavit ze se vytvori monopol ktery to zvladne do pul roka dat +-do dnesni podoby.....

Mozna je to jen mnou,nebo tim ze tu nejsem tak casto jak sem bejval(ikdyz +-obden neni zas tak malo ) sem za posledni dobu nepotkal na svych toulkach pres Demonu Dm ani nepamatuju. Teda popravde Aika sem zastihl minuli tyden ,bohuzel zrovna odchazel a nase vymena "nadseni pro Rp" byla sotva 5minut.....bohuzel.....
Za podpory s jinym DM sem hral naposledy s Hromovkou a jeho ucast byla predem domluvena(jeho pritomnost byla nutna pro kvest).
Tolik asi k DMs.

k hracum,Demonka je na tom velice velice spatne. Puvodni sorta lidi kteri hrali je pryc,napriklad Hromovka ma vycet vsech clenu kladu ktery obsahuje +-30 jmen postav kteri byli prijati a v dnesni dobre aktivne (na zavolani) si prijde zahrat nebo hraje tak 7hracu. Z toho je aktivni vedeni,uznejte sami = kral Orf,kralovna Pindruse, radsi-Tanur,muj Yoren,Nimrot a dalsi Bulir a Hortenzii......
  • 0

#38 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 11:08

I na tomhle topicu je vidět, co Démonu sráží na kolena nejvíc. Nezájem vedení se k problému vyjádřit a hlavně ho řešit. Je hrozně jednoduchý říct, že odliv hráčů je přirozenej, ale s tím já rozhodně nesouhlasím. Kdyby hrálo 20-30 lidí ve špičce místo 40-50. Fajn, to je přirozenej odliv ale když hraje ve špičce třeba 10-15 lidí tak to už bude chyba někde jinde? Démona nemá směr, nemá vedení, nemá aktivní WBs, má dvě tři aktivní DMka. To se asi potom není čemu divit, že došlo k "přirozenýmu" odlivu hráčů. :smile:

Řešení asi není, protože nejsou lidi, kteří by modul oživili a začli na něm znovu dělat. Takže je i zbytečný se k tomu dál vyjadřovat. :shout:
  • 0

#39 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 11:25

Demona proste umira. Doplaci na to, ze to byl prvni modul. Nema CEP atd. atd. Tohle uz nikdo nepredela.
Odpocivej v pokoji. Draha Demono.

NWN ma porad potencial si sve hrace najit - viz. EQ ci Thalie.
  • 0

#40 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 11:38

NWN ma porad potencial si sve hrace najit - viz. EQ ci Thalie.

Zobrazit příspěvek

Uvadíš dva servery kde je RP na prvním místě. Samozřejmě že si tyhle servery své hráče najdou. Proč? Protože žádná jiná hra neposkytuje to co NWN k tomu aby se mohlo hrát takové HC RP jako je na Eq. Prostě to hrají lidé kteří raději půl dne sbírají maliny než aby hráli wowko a podobné hry, který jsou mainstream.
Demona byla mainstream od začátku, každý si hrál to co chtěl a teď se jí to vrací. Tenhle server není ani vyloženě akční, PvP atd. ani HC RP. Teď když NWN pomalu na scéně multiplayer her zapadá je jeho síla jedině v tom že poskytne zábavu pro lidi kteří mají rádi něco jiné než jen sekání NPC a hunting pokladů.

Jinak doporučuji kouknout na Server status

Z ročních grafů jasně vyplívá, že jediný server který si jakžtakž drží svoje hráče je Eq. Dragon Hammer, ten skvělý server, má min. stejnou tendenci ztráty hráčů jako Demona, Thalie také ztrácí hráče...
Závěr si každý udělejte sám, myslím že je to dost zřejmé.
  • 0

#41 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 12:03

Mas pravdu.
Treba me EQ prijde vpodstate nehratelna, ale ocividne si sve hrace najde.
Mozna vubec nebyla zbytecna debata pred rokem, zmenit status Demony na RP server. Nekde o tom byl i sahodlouhy topic.
Ten status "Relax RP Server" je na nic.
Ovsem otazka zni. Neni uz pozde?
  • 0

#42 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 12:16

Thalie ztrácí hráče ze dvou důvodů z nichž jeden je opravitelný a druhý díky bohu ne. Ten první je absence craftu a powipové porodní křeče typu omezená paleta, nastavení ekonomiky tak aby bylo možno povolovat když se rozběhnou všechny systémy atd.. Druhým důvodem je, že se po wipu na server hlásilo dost lidí tzv. na zkoušku a prostě zjistili, že to není pro ně to pravé ořechové ... tj. expí se velmi pomalu, PvP je v minimálním množství, zlato přibývá po kapkách a věci jsou velmi drahé, velmi omezený sortiment zboží +2 je max., systémová omezení tvorby buildů .. max. dualclass s tím že některá povolání není povoleno kombinovat, úpravy v systému kouzlení, staminy, durbality zbraní atd. to vše korunováno velmi významnými postihy za smrt někomu nesedí ... což je pochopitelné. Demona ztrácí hráče také ze dvou důvodů ... tedy dle mého. První je opravdu odliv hráčů z NWN světů .. i tohle je možno vyčíst z grafů na stránkách SOZ a druhým je myslím to co je tu psáno v reakcích nad mým příspěvkem. RP hráči se rozprchli na jiné světy a slušné RP by teď jeden na Demoně hledal s obtížemi (ne že není, zůstalo tu několik skvělých hráčů, ale i v té mizérii hráčské základy je jich jako šafránu). Podpora RP ze strany DM je mizivá (nechtěl jsem říct nulová aby se to zase někoho nedotklo), to co mi bylo obíjeno o hlavu - že nerozumím systému jež se snaží vedení zavést a byl jsem vlastně vždy umlčen duem G+D se nějak nepodařilo dotáhnout (lépe řečeno nedaří dotáhnout - doufám, že proces stále běží ) a čas běží také. V tuto chvíli je na Demoně dobré hrát v době kdy by jste nejraději někomu rozbili hlavu a potřebujete se uklidnit pobíjením NPC nic jiného bych tu v tuto chvíli nehledal což je smutné, ale je to tak. A už jen fakt, že s kým se dnes potkal a prožil dobrodružství po týdnu mého nehraní je o 9-10 lvl výš a s nímž už na výpravu nezajdu vypovídá o tom kam se demona posunula a troufám si říct, že z relax serveru se stal akční server jak řemen a to za souhlasného dohledu vedení. Náprava ... no těžko říct, ale já osobně prošel několik NWN serverů a z každého si odnesl něco co se mi líbilo. Možná by nebylo od věci aby si vedení zkusilo hrát jinde a zjistili co se jim líbí, co ne a co by se dalo použít na demonu .... došlo by ke změně a snad i k návratu dobrých holubů. Při držení dnešního nastaveného kurzu moc nevěřím, že by se někdo vracel nbo dokonce přicházeli noví v houfech.
Toť můj názor.
  • 0

#43 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 12:19

Mas pravdu.
Treba me EQ prijde vpodstate nehratelna, ale ocividne si sve hrace najde.
Mozna vubec nebyla zbytecna debata pred rokem, zmenit status Demony na RP server. Nekde o tom byl i sahodlouhy topic.
Ten status "Relax RP Server"  je na nic.
Ovsem otazka zni. Neni uz pozde?

Zobrazit příspěvek

Pozdě je až ve chvíli kdy ti na rakev hodí první hrst hlíny. Spíš jde o to jestli je vůle s tím ještě neco vůbec dělat.
  • 0

#44 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 12:20

No, já myslím, že démoně by prospěla změna lvlcupu na vyšší lvl. Je jedno jestli 40 či 33 nebo něco jinýho. Určitě by to přilákalo i starší hráče, kteří tu již nehrají.
Pravda, bylo by potřeba přidělat nějaký další lokace pro tyto vyšší lvl, upravit spoustu dalších věcí, ale podle mně by to stálo za to.
Což se ale vylučuje se současnou aktivitou WB, žejo...
  • 0

#45 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 12:30

No, já myslím, že démoně by prospěla změna lvlcupu na vyšší lvl. Je jedno jestli 40 či 33 nebo něco jinýho. Určitě by to přilákalo i starší hráče, kteří tu již nehrají.
Pravda, bylo by potřeba přidělat nějaký další lokace pro tyto vyšší lvl, upravit spoustu dalších věcí, ale podle mně by to stálo za to.

Zobrazit příspěvek

Gozi v čem a jak by to pomohlo ... nevidím v tom změnu. Na tři dny by se přihlásili starší hráči naexpili by v DZ 33 lvl a zase by odešli. Zakládali by houfně nové postavy - myslíš jako ještě větší kilery než ty co už jste stačili vymyslet a za 3 týdny by měli opět vystaráno? Nevím v tom to myslím není - než o postavy si myslím že jde spíš o okolí a prostředí ve kterém hrají se všemi důsledky. Ale beru to jako tvůj příspěvek do mlýna diskuze.
  • 0

#46 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 12:54

Gozi v čem a jak by to pomohlo ... nevidím v tom změnu. Na tři dny by se přihlásili starší hráči naexpili by v DZ 33 lvl a zase by odešli. Zakládali by houfně nové postavy - myslíš jako ještě větší kilery než ty co už jste stačili vymyslet a za 3 týdny by měli opět vystaráno? Nevím v tom to myslím není - než o postavy si myslím že jde spíš o okolí a prostředí ve kterém hrají se všemi důsledky. Ale beru to jako tvůj příspěvek do mlýna diskuze.

Zobrazit příspěvek

No, bylo to myšleno v souvislosti s wipe, teďka to zvednout z ničeho nic by nepomohlo. A plus bych viděl hlavně v tom, že by to (snad) přilákálo více hráčů, i těch starších. A když je více lidí, je i více možností. Protože když teďka budeš mít ve špičce 15 hračů a ikdyž všichni budou umět skvělé RP, tak je ti to stejně k prdu, když si s nima nebudeš moci zajít na nějakou pohodovou výpravu, protože jsou levelově někde jinde. Když budeš mít ve špičce 50 hráčů, tak i když narazíš na blbou skupinu, tak máš pořád nějakou dobrou šanci narazit na lepší skupinu.
  • 0

#47 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 13:04

No, bylo to myšleno v souvislosti s wipe, teďka to zvednout z ničeho nic by nepomohlo. A plus bych viděl hlavně v tom, že by to (snad) přilákálo více hráčů, i těch starších. A když je více lidí, je i více možností. Protože když teďka budeš mít ve špičce 15 hračů a ikdyž všichni budou umět skvělé RP, tak je ti to stejně k prdu, když si s nima nebudeš moci zajít na nějakou pohodovou výpravu, protože jsou levelově někde jinde. Když budeš mít ve špičce 50 hráčů, tak i když narazíš na blbou skupinu, tak máš pořád nějakou dobrou šanci narazit na lepší skupinu.

Zobrazit příspěvek

Souhlas.
  • 0

#48 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 13:54

Souhlasim s Gozerem, lvlcup 40 by byl zajímavej. Což by samozřejmě mělo spoustu důsledků.... nový lokace, zásah do craftu. To bych skoro začal uvažovat o koupi speciálního starýho kompu na kterym by mi běhalo nwn1 :). Vzpamatujte se lidi, demony by byla skoda. Posledního půl roku jsem hrál na různejch mezinárodních nwn serverech a ani jeden z nich se ani vzdáleně neblížil kvalitám demony jakou si jí pamatuju z doby kdy jsem začínal hrát.
  • 0

#49 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:00

Možná bych ještě dodal, že by bylo třeba lepší přidávat nové nedosažitelné cíle jako určitou motivaci a né měnit zaběhnuté a relativně slušně dosažitelné cíle na nedosažitelné. Narážim na předělávání a ztěžování dungů a bossů, craftu atd... To má spíš demotivující efekt.
  • 0

#50 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:14

Zobrazit příspěvek

vyssi lvl cup pridela jen zbytecnou praci s pokladama, a lokacema.
Domnivam se ze cestou je pridavani novych lokaci a hlavne novych npc questu. Questy omezit presvedcenim, rasou a povolanim postav. To mozna zajisti zabavu i v dobe kdy nejsou ve hre Dm, odmeny mohou byt zajimavejsi nez z pokladu. Jak custom veci, nebo treba jen informace do dalsiho questu nebo informace o tajne lokaci.
Proste fantazii se meze nekladou, "jen" najit cas a dostat chut neco udelat.
  • 0

#51 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:15

No já si spíš myslim že by se nemuselo nějak zvyšovat lvl cup atd, ale naopak snižit počet exp z monster a tak. Něco na principu tech těžkejch modulu, kdy je cílem držet hráče na co nejmenšim lvlu. Samo že by tu byli i 30ky...ale měli by to nějak stížené, např povinost epicu po 20lvl jak to bejvávalo apod.....
prostě nějak zpestřit hru. Demona je ted na urovni že hrajou poze 30ky no.

Bohužel dnes sem byl ve hře.....s pár lidmi a bohužel mě bylo trochu smutno...
když sem začínal, snad každá postava měla něco v popisku, což znamenalo že dotyčný měl vymšlený charakter postavy, příběh nebo tak něco.Určitý druh chování.
Dnes když si jdu zahrát, vidim jen preboostavené kleriky bez popisků, jež chodí oháknutí bud jen celí bílí (Archanděl z nebes jež sesílá svuj božský hněv na všechno zlé) a nebo
v černé(Temný zabiják jemuž neni videt do obličeje ochotný zmasakrovat kohokoliv a kdekoliv - téměř neporazitelný). Do techto dvou typů se stylizuje ted už bohužel valná většina demony. A o RP se skoro ani nedá mluvit. Nevím jestli je to věkěm hráčů nebo čím. Je to trochu škoda. Snad kdyby přišli starší hráči s promyšlenými postavami a podobně, ukázali by jim že se to dá dělat i jinak. Myslim si že zavedením nějakých těch ztížení, poviných questů apod. By se mohlo blýskat na lepší časy. Samozřejmě by to asi bylo podmíněno wipem a jak již někdo zminoval CEPem.

Jinak co se týče jeste jendou toho lvlcupu. Při dnešní aktivitě WB to asi nebude nejlepší nápad. Vyžadovalo by to plno novejch lokací, equpu a podobně.
To je snažší něco omezit a tak než něco přídávat.
  • 0

#52 Erkwinn

Erkwinn

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 211 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:19

40lvl, devast, kamy, nové lokace...to je pěkná vidina. :shout:
  • 0

#53 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:20

.....

Jinak co se týče jeste jendou toho lvlcupu. Při dnešní aktivitě WB to asi nebude nejlepší nápad. Vyžadovalo by to plno novejch lokací, equpu a podobně.
To je snažší něco omezit a tak než něco přídávat.

Zobrazit příspěvek

To jsem zmínil už v prvním postu, že při současné aktivitě WB, je toto nereálné.

Jinak omezování je jednodušší, to je pravda, jenže omezováním to půjde k čertu ještě rychleji než teď. Omezování je cesta leda do pekel.
  • 0

#54 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:32

Jojo s tim všim co se tu řeklo jtak nějak souhlasim.
Já se vracim tak nějak po několika měsících vždy sem zpět.
Ale ted mi tu chybělo hodně věcí, sice jsem narazil na spoustu lidí které znám z dřívějška...ale vlastně jsem zjistil že se nic nezměnilo krom toho že ten a ten zkoušej novou postavu, tamten už má tu zbran a krom malinkých změn se nic nestalo, ani RP žádný změny....

Na oživení si myslim stačí pár aktivních lidí....1) Udělats raz, pražskej nebo pak na léto zas víkendovej ( lidi si tam pokecaj, udělaj si nějaký plány a zas se do toho pustěj .....i když teda jezdí tak polovina lidí co už moc nehraje, ale stejně jsem si ted s Hubem řikal že byhl nějakej bejt.

2) Jedend va hráči co občas rozpoutaj třeba nějakej lov nebo výpravu a rozjedou pěkný RP...neni třeba ani CS/ DM...ale samozřejmě by tobylo jistě lepší, někteří hráči co ted hrají by šli jen kdyby z toho čouhlavy GP nebo XP

3) Aspon trošku udělat něco pro hráče kteří čekají na změny už dlouho....vlkodlaci- když se ted předělávali trošku jak sjem si všim, tak by nebylo zas tak těžký přidělat druhý patro s nějakejma XX vlkodlakama a třeba nějakym zajímavym pokladem, a k tomu něco originálního, pramen zázračný vody co dá třeba haste na 2 tahy:-)

4) A určitě by to chtělo kdyby bylo alespon jedno DM ochotný udělat kvest pro celou Démonu a ty kreativní hráči by se toho snad už chytli

5) Snad i ten lvl cup, třeba jen o dva lvly, začli by se vymejšlet jiný buildy a něco by se zas oživilo
6)Nějaký RP sešlosti? Svatba, Turnaj...

7) A craft, všechno je ted o známejch....
  • 0

#55 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 30.04.2008 15:32

Podle miho by demone bodly poradni rebelove, az se neco deje ne jen DZ, Dagg, K4 a zas od zacatku DZ, dagg, k4 a pak pro zmneu DZ, DZ, DZ, DZ.
  • 0

#56 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:33

Treba se me myslenky ubiraji spatnou cestou, ale z textem od SHH se až na drobnosti ztotožnuji. Za sebe mi nynejší stav spíše vyhovuje, bo mám prd čas hrát. Powajpove honby bych se asi neucastnil.. a vratil se az se veci uklidní :-)  Je tu dost (většina?)  hracu, wipe ani nezna. Co tak jim dat šanci si ho vychutnat? V těžkých powipových dobách by dostali příležitost ze semknout v honbe za vším, poznát se navzájem atd.. asi tak jak píše SHH, že se staří hráči se sem vracejí, protože tu něco prožili, něco tvořili, ať už příběhy nebo craft a něco znamenají. Pro nováčky, aj co tu hrajou rok se hure naskakuje do rozjeteho vlaku.Každý se šťourá v nose mitrilem nebo čím :D. chtel bych je videt kutat zlato. Nebezpeci je, ze se toho chyti stari mazaci,  a vsechno se brzo vrati do starých kolejí.

bye 
Kontrolní otázka: "za jak dlouho si myslíte, že se od wipe dostane demona zpátky kde je?", Tipujem minimalne rok a čtvrt.

Zobrazit příspěvek

Ale kdyby ten wipe už měl být, tak by se mělo počkat na lepší, čas.. přeci jen se ted blíží léto, tedy květen a tím chci naznačit, že lidé, kteří chodí do školy (střední či vysoké) budou mít uzavírku a ty co střední končí maturitu, takže by ted nebylo to nejlepší období na wipe.. protože lidé co mají málo času a sem tam sem skočí, by asi neměli čas na expení znova a tak.. tedy aspon v této době myslím :)
  • 0

#57 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:45

Lidi vidíte to, to je přesně to o čem mluvim. Expi expit expit. To neni všechno jen o expení, mít 30 lvl, best equip a pak chodit bossy.

Já nemluvil o omezování jako omezování věcí a tak. Já to myslel ve smyslu omezení lvlů. Jako aby dýl trvalo se dostat dejme tomu na 20lvl.
Pak proudložit počty expů na jednotlivý lvly a tak. ...třeba... Protože pokud tu chceme vymítit ty powasupport playery, nejde jim říct nehrajte.

Ale ukázat jim že se dá užít hry i jinak než solováním DZ. V první řadě by to chtělo vymyslet nějakej dlouhej pěknej příběh, ve kterym by každej mohl mít svý místo, plnit nějakou funkci a podobně. Začlenit prostě do dění celé demony všechny hráče a pak by sme možná i koukali jak by se nám IC sekce rozrůstala.

Otázkou však zustává zda by byli nadále ochotní hrát no a jestli by to nepřineslo více škody než užitku.
  • 0

#58 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:47

Ale kdyby ten wipe už měl být, tak by se mělo počkat na lepší, čas.. přeci jen se ted blíží léto, tedy květen a tím chci naznačit, že lidé, kteří chodí do školy (střední či vysoké) budou mít uzavírku a ty co střední končí maturitu, takže by ted nebylo to nejlepší období na wipe.. protože lidé co mají málo času a sem tam sem skočí, by asi neměli čas na expení znova a tak.. tedy aspon v této době myslím :)

Zobrazit příspěvek

A to je účel naexpit to všechno zase znova co nejrychleji? Nepochopils asi smysl tohoto topicu...
  • 0

#59 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 15:52

No wipe podle mě není jen tak. Bez nějakých ultra zásadních změn by spíš jen mohl uškodit co se počtu hráčů týká. Možná to expení nové postavy by nebyla zas taková hrůza, ikdyž běhat furt těch pár lokací expících kterých tu není moc by asi byla otrava. Ale co se týká kraftu tak to by se mi znovu dělat teda nechtělo, přece je v tom spousta času...
  • 0

#60 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 30.04.2008 16:05

To ste lidi tak naivní nebo co tady navrhujete za změny? Podívejte se na poslední verzi modulu. Ty změny někdo musí udělat a já popravdě nevím kdo. Vy tady navrhujete setsakra velký změny, se kterejma by měl WB tým práci na nějakej ten měsíc. Tyhle úvahy mi přijdou trochu zcestný.

Démona jako taková je dobrej modul. Je škoda, že nepřibejvaj nový lokace apod. ale je schopná žít tak jak je. Přidáním lokací, lvl cupu modul neoživíte a pochybuju, že přitáhnete starý hráče.

Myslím, že dvojkolejnost Démony je historickej přežitek, kterej současný vedení obhajuje už nevím jak dlouho ku škodě Démony. Relax RP a tolerance ooc hráčů, kteří naprosto kazej atmosféru by se měla vymýtit. Modul je poloprázdnej už tak, naopak věřím že by pak Démona znovuotevřela svou bránu pro hráče, kteří ji z toho důvodu opustili. Když bude na Démoně hrát 20 postav, jejichž ambice budou jiný než naexpit, nalootit budou se chtít podílet na dění v modulu, znovu začne Démona žít. Už kdovíjak dlouho nikdo neprojevil touhu stát se Lady nebo Lordem, to taky o něčem svědčí. Rebelové jsou kapitola sama o sobě, ale určitá skupina postav, kteří nejsou zrovna dobráci by se tady našla. Věřím, že atmosféřa bez ooc, bez hráčů lolkařů, okčkařů apodobnejch vytvoří to správný prostředí pro DMs.

Lepší modul s 20ti postavama, kde každá je originál, každá má svůj charakter, svou osobnost než 50 postav naprosto bezejmennejch, lišících se jen buildem.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních