Skočit na obsah

Fotka

Ztrata diamantu

• Please log in to reply
50 odpovědí na toto téma

#31 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 09:57

myslis tech 30 diamantu, o ktere nekteri prisli?

Zobrazit příspěvek

Ještě nedávno jich bylo u tebe 20... asi se ty zmizelý rozmnožily... :wow:
  • 0

#32 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:11

Ano myslim.:) Kolik stoji diamant?

Zobrazit příspěvek

x desitek diamantu urcite stoji vic, nez ty tvoje kupy, co si nasel pod stromeckem. Nevim jak ty, ale ja tam zadny fully nenasel a ze by tam byly kupy zlata a expu, to bych taky nerek :wow:
  • 0

#33 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:19

a já Dědkovi říkal, nedři se s tím, vykašlej se na to, oni to stejně neocení, jakmile najdou chybičku budou tě cupovat dokud budeš dejchat....

jinak co se té kupy týče, taky jsem byl teda naštvanej, najít z 16 stromečků ve 12 xp a mít tak dokupy nějakých blbých 36k XP, to jsem teda byl naštvanej, já se těšil na nějaké pořádné kamínky a furt jen XP.... co je ve srovnání s tím nějakých hloupých 9k zlaťáčků, jeden full a jedna lekárna....
  • 0

#34 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:25

x desitek diamantu urcite stoji vic, nez ty tvoje kupy, co si nasel pod stromeckem. Nevim jak ty, ale ja tam zadny fully nenasel a ze by tam byly kupy zlata a expu, to bych taky nerek  :wow:

Zobrazit příspěvek

no ja jo :) no a kolik teda stoji? ja to nevim tak bych byl rad kdybyste me taky osvitili
  • 0

#35 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:27

a já Dědkovi říkal, nedři se s tím, vykašlej se na to, oni to stejně neocení, jakmile najdou chybičku budou tě cupovat dokud budeš dejchat....

jinak co se té kupy týče, taky jsem byl teda naštvanej, najít z 16 stromečků ve 12 xp a mít tak dokupy nějakých blbých 36k XP, to jsem teda byl naštvanej, já se těšil na nějaké pořádné kamínky a furt jen XP.... co je ve srovnání s tím nějakých hloupých 9k zlaťáčků, jeden full a jedna lekárna....

Zobrazit příspěvek

Ja nasel tech lekaren asi sest a o 36k expu bych si nechal aspon zdat. Ale o to tu snad nejde ne? Stezuje si snad nekdo, ze by nasel pod stromeckama malo? Bylo by dobry reagovat na to, o co se tu jedna a ne to prekrucovat. Srovnavame tu ztratu x desitek diamantu, coz kupodivu je pro nekoho dost velka ztrata. Ja ztratil diamanty jen ty, co sem nasel pod stromeckem, takze je mi to fuk, nemel sem je predtim, nemam je ted.

Ale reci o tom, ze lidi prece za diamanty nasli dostatecnou nahradu jsou k smichu, protoze nenasli.
  • 0

#36 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:33

no ja jo :) no a kolik teda stoji? ja to nevim tak bych byl rad kdybyste me taky osvitili

Zobrazit příspěvek

nevim kolik stoji v ST, obchodnici ho vykupuji za dva tri tisice? baj voko. Ale diamanty se pouzivaji i na jiny veci, nez na ziskavani penez.
  • 0

#37 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:40

Jo ja vim ze se pouzivaji i na jiny veci. Ti co meli tech diamantu hafo si je v bosech sezenou urcite zas. Je to samozrejme jen muj nazor taky sem o zadny diamanty neprisel takze to vidim jinak nez ti co o ne prisli, ale i presto neverim tomu ze je to takova ztrata jak rikas
  • 0

#38 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:44

Ti co meli tech diamantu hafo si je v bosech sezenou urcite zas.

Zobrazit příspěvek

No to zcela urcite, akorat jak dlouiho to bude trvat ...
Prijde mi, ze zijes v predstave, ze z kazdeho boss pokladu si kazdy odnese minimalne jeden az dva diamanty ...
  • 0

#39 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 10:48

Jo ja vim ze se pouzivaji i na jiny veci. Ti co meli tech diamantu hafo si je v bosech sezenou urcite zas. Je to samozrejme jen muj nazor taky sem o zadny diamanty neprisel takze to vidim jinak nez ti co o ne prisli, ale i presto neverim tomu ze je to takova ztrata jak rikas

Zobrazit příspěvek

Verit nemusis, ale az o neco takovyho prijdes, treba verit zacnes ;)
  • 0

#40 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 13:43

Mozna byste tu do toho nemusili porad verglovat a pripominat mi tak muj nestastny prehmat, ne?
:wow:

Taktni mlceni bych ocenil, to jo.
:biggrin:
  • 0

#41 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 13:54

Mozna byste tu do toho nemusili porad verglovat a pripominat mi tak muj nestastny prehmat, ne?
:wow:

Taktni mlceni bych ocenil, to jo.
:biggrin:

Zobrazit příspěvek

já nechápu co mektaj..šak čím víc diamantů rosypanejch tím víc bude dvojčat ne...takto se nově zvyšuje populace na demoně a těch peněz co ty mrnata budou stát...vyvalte účty skrblíci :grin:
  • 0

#42 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 15:10

Ještě nedávno jich bylo u tebe 20... asi se ty zmizelý rozmnožily...  :wow:

Zobrazit příspěvek

Ja nekde mluvila o svych diamantech? ;) 20 hlasil Brudra a ja vim o pripadu, kde to bylo 30 nebo neco malo vic. Jen vysvetluji Bedrovi, ze to nebyl JEDEN blby diamantik oproti tisicum penez a expu ze stromecku, jak on si zrejme myslel, ale diamanty za nejakych 60k, ktere se tim zbytkem vynahradit nemusely ;))

(cimz se omlouvam Dedeckovi, ze o tom dal mluvim, neni to nijak zamysleno k popichovani ;) )
  • 0

#43 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 18:18

...

Pardon, kdyz vy ate vsichni stejny ksichty :)
  • 0

#44 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.01.2008 20:24

Pardon, kdyz vy ate vsichni stejny ksichty :)

Zobrazit příspěvek

Spokojena ? :wow:
  • 0

#45 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2008 09:24

Já si myslím, že stromečky byli moc krásná věc a že se to musí ocenit.
Já jsem nenašel ani jeden diamant a vůbec mi to taky nevadí, protože to co jsem všechno našel to 100x vynahradí.
Jinak Dědku moc děkuji, bylo to super, protože jsem si vydělal dost peněz a našel tolik fullů, že s mým troškařením mi vydrží až do léta. :-)

Myslím, že to bylo velice povedné. :wow:
  • 0

#46 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2008 09:44

Spokojena ?  :wow:

Zobrazit příspěvek

Ja radsi ani nechci vedet co to safra je za obrazek :]]
  • 0

#47 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2008 16:06

Já si myslím, že stromečky byli moc krásná věc a že se to musí ocenit.
Já jsem nenašel ani jeden diamant a vůbec mi to taky nevadí, protože to co jsem všechno našel to 100x vynahradí.
Jinak Dědku moc děkuji, bylo to super, protože jsem si vydělal dost peněz a našel tolik fullů, že s mým troškařením mi vydrží až do léta. :-)

Myslím, že to bylo velice povedné.  :wow:

Zobrazit příspěvek

diamant byl v tom posledním stromku , ale pokud si to vybral někdy ted v posledních dnech tak už tam asi nebyl
  • 0

#48 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 03.01.2008 23:47

diamant byl v tom posledním stromku , ale pokud si to vybral někdy ted v posledních dnech tak už tam asi nebyl

Zobrazit příspěvek

no ja sem obral cca 3 stromky nemel sem duvod na ne nejak behat..Aale kdyz sem vydel jakou masovou akci to spustilo. Sem se lognul a hned jestli nevim kde sou stromky a ja trpelive psal ne ted sem sem lognul po 14 dnech :wow: ..Takze podle toho soudim ze to bylo velice dobry a nejaky diamanty bych asi neresil nejde prece jen o prachy ne???
  • 0

#49 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.01.2008 00:38

nejde prece jen o prachy ne???

Zobrazit příspěvek

nejde, o ty jde az v prvni rade. Nejzabavnejsi je probihat poloprazdne lokace (bez haste a monka) a hledat jestli v nich neni stromek :)
Timto dekuji tomu, kdo mi naleziste stromku prozradil ( nalezite jsem to ocenila :wow: ).
  • 0

#50 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 04.01.2008 13:08

nejde, o ty jde az v prvni rade. Nejzabavnejsi je probihat poloprazdne lokace (bez haste a monka) a hledat jestli v nich neni stromek :)
Timto dekuji tomu, kdo mi naleziste stromku prozradil ( nalezite jsem to ocenila :wow: ).

Zobrazit příspěvek

sim sim ja to poctive obihal s mnichem na koni, pak mi to bylo trapny a behal sem na koni v hypsu no
  • 0

#51 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2008 13:24

sim sim ja to poctive obihal s mnichem na koni, pak mi to bylo trapny a behal sem na koni v hypsu no

Zobrazit příspěvek

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních