Ehm kamaráde...stěžovat si, napsat sem jak je to strašný a hlásit všechny pitomce co to ještě neopravili...:-)
Jasně to umim taky.
Ale zkus to trošku slušnějc...si představ že bys byl WB, kolik máš takle času...? kdy máš takle chut udělat třeba něco do čeho se ti nechce?....já jsem teda dost línej :D
Je dobrý to připomenout tak jak to udělal Denny, ale ne stylem jako ty.
Wbčka často ani už moc často nehrajou na Démoně většinou a myslim že můžem bejt moc rádi za to co dělají.

Můžeš mi říct, kde jsem se vyjádřil neslušně? Koho jsem nějak napadl? Kde sem si stěžoval? Komu jsem si stěžoval?Bazar nejde nejméně měsíc a já trpělivě čekal. Nikde o tom neproběhla žádná oficielní zmínka.
Jinak pro Ter . Jak jsi přišel na to, že nejsem klidný? kdyby jsi mne viděl když jsem to psal, byl jsem ledově klidný, s kamenným výrazem sfingy. Tobě Ter za odpověd děkuji. Ještě tak hrubý odhad kdy se na to někdo podívá? WB prý mají nové posily. Jedná se prý o mimořádně schopné, sympatické, ochotné, milé a nesmírně inteligentní lidi.
Pan Studan mi nijak neodpověděl, takže mu nijak neděkuji, ani ho neznám.
Pokud jste někdo pojal dojem, že jsem nějak naplněn záští vůči WB a pln zloby, narvu tam pár smajlíků. Bohužel v psaném projevu není zjevná tolik ironie.
On Dědek tam zmiňuje standardní lhůtu 3 měsíce. Nevím podle kterého paragrafu je ta lhůta stanovena, dosud jsem o ni neslyšel. Podle mne ji tam šlehnul v legraci a já na to reagoval víceméně podobně, leč bez smajlíku.
Jo a pokud jsem někomu hooodně hnul žlučí, očekávám ban na forum odůvodněný stařeckým vrtochem.
To by mne ale fakt vytočilo, protože NA STAŘECKÉ VRTOCHY TU MÁM PRÁVO JENOM JÁ !