Skočit na obsah

Fotka

zaseklej typ

• Please log in to reply
36 odpovědí na toto téma

#31 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2008 22:47

(...) Mohl bych vědět, čí je to práce? (...)

Zobrazit příspěvek

Postava WALADAR Silver Moon. Osudneho rana tato postava 24 krat po sobe zakladala hru a po par mintukach se opet odlogovala, aby v zapeti opet zalozila hru a tak stale do kola. Motivace budiz zahadou (vynechame-li umysl), tato postava nevykonavala zadnou bojovou cinnost, neotvirala poklady, nic.

Takovyto napor bazar, i kdyz ochranou opatren, bohuzel nevydrzel.

Na naprave usilovne pracujeme i kdyz bych aspon ja delal radsi neco zazivnejsiho ;)
  • 0

#32 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 07.01.2008 23:03

Ehm kamaráde...stěžovat si, napsat sem jak je to strašný a hlásit všechny pitomce co to ještě neopravili...:-)
Jasně to umim taky.
Ale zkus to trošku slušnějc...si představ že bys byl WB, kolik máš takle času...? kdy máš takle chut udělat třeba něco do čeho se ti nechce?....já jsem teda dost línej :D
Je dobrý to připomenout tak jak to udělal Denny, ale ne stylem jako ty.
Wbčka často ani už moc často nehrajou na Démoně většinou a myslim že můžem bejt moc rádi za to co dělají.

Zobrazit příspěvek

Můžeš mi říct, kde jsem se vyjádřil neslušně? Koho jsem nějak napadl? Kde sem si stěžoval? Komu jsem si stěžoval?Bazar nejde nejméně měsíc a já trpělivě čekal. Nikde o tom neproběhla žádná oficielní zmínka.

Jinak pro Ter . Jak jsi přišel na to, že nejsem klidný? kdyby jsi mne viděl když jsem to psal, byl jsem ledově klidný, s kamenným výrazem sfingy. Tobě Ter za odpověd děkuji. Ještě tak hrubý odhad kdy se na to někdo podívá? WB prý mají nové posily. Jedná se prý o mimořádně schopné, sympatické, ochotné, milé a nesmírně inteligentní lidi. :grin:
Pan Studan mi nijak neodpověděl, takže mu nijak neděkuji, ani ho neznám. :wow:

Pokud jste někdo pojal dojem, že jsem nějak naplněn záští vůči WB a pln zloby, narvu tam pár smajlíků. Bohužel v psaném projevu není zjevná tolik ironie.
On Dědek tam zmiňuje standardní lhůtu 3 měsíce. Nevím podle kterého paragrafu je ta lhůta stanovena, dosud jsem o ni neslyšel. Podle mne ji tam šlehnul v legraci a já na to reagoval víceméně podobně, leč bez smajlíku.
Jo a pokud jsem někomu hooodně hnul žlučí, očekávám ban na forum odůvodněný stařeckým vrtochem. :biggrin:
To by mne ale fakt vytočilo, protože NA STAŘECKÉ VRTOCHY TU MÁM PRÁVO JENOM JÁ !
  • 0

#33 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 07.01.2008 23:06

Postava WALADAR Silver Moon. Osudneho rana tato postava 24 krat po sobe zakladala hru a po par mintukach se opet odlogovala, aby v zapeti opet zalozila hru a tak stale do kola. Motivace budiz zahadou (vynechame-li umysl), tato postava nevykonavala zadnou bojovou cinnost, neotvirala poklady, nic.

Takovyto napor bazar, i kdyz ochranou opatren, bohuzel nevydrzel.

Na naprave usilovne pracujeme i kdyz bych aspon ja delal radsi neco zazivnejsiho ;)

Zobrazit příspěvek

Díky Dědo, takhle mi to stačí. :wow:
  • 0

#34 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2008 00:40

.....Motivace budiz zahadou.....

Zobrazit příspěvek

Kempil nějakou kytku, co jinýho...

...nebo scháněl něco u dámy...
  • 0

#35 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2008 01:21

Kempil nějakou kytku, co jinýho...

...nebo scháněl něco u dámy...

Zobrazit příspěvek

Ani jedno ani druhy. Byla to doclea kravina no :o)
  • 0

#36 WALADAR

WALADAR

Neznalý

• Hráč
  • 5 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2008 09:15

Jelikož jsem delší dobu nehrál koukám právě na forům a zjiš´tuji že jsem se stal nechvalně slavným. Všem se omlouvám za vzniklé nepříjemnosti nebyl v tom žádný úmysl jak piše brudra docela kravina.

Waladar Silver Moon
  • 0

#37 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.01.2008 09:48

Je dobre videt, ze jsou mezi nami aj rozumni lide, co se dokazi omluvit. Jestli mas zajem, muzem se na PM domluvit co a jak s tebou dal.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních