Mozna to tu uz padlo, mozna se o tom radsi mlci, ale co mam zkusenost tak nejvic se da vydelat v DZ, kde se to da i solovat vcetne boss pokladu a vetsinou si tam clovek odnese klidne i 100k. Do svatyne se musi naproti tomu aspon ve trech, kdyz tam nahodou neco je, tak je to tak 30-60k a to kdyz se rozdeli mezi ty tri, tak to zas tak slavny neni. S porovnanim se zminenym DZ.
Proto mi taky hlava nebere, proc se zase zacina postupovat smerem omezovani a restrikci, kdyz uz se davno shodlo na tom, ze to neni moc idealni reseni. Vim ze se tu pred mesicem mlhave zminilo, ze uzamceni svatyne je soucast dlouhodobeji promyslenyho planu, ale jaksi to vubec nic neresi, jenom to lidi znechucuje a vysledek je spis negativni.
Nemuzu si pomoct, ale trosku mi to prijde jako ze par jistych WB (hlavne jeden konkretni) ma strasne ted nosik vysoko, jako ze on je nepostradatelnej, a co on rozhodne a rekne, to je svaty.
Porad sem se tu nikde nedocetl, jakej pozitivni vliv ma to, ze se zamknula tahle jedna lokace. Chapu ze nektery zmeny jsou nutny a hraci zrovna ne moc vytany, ale takova blbost jako ze se zacnou lokace omezovat na lvly mi prijde hodne prehnana.
Opet ta stara pisnicka, par lidi si neco usmysli, vetsina se jim snazi vysvetlit ze je to blbost ale proste kdyz ma nekdo svoji hrdost, tak uz asi neuzna ze to nebylo to nejidealnejsi reseni. Dotycnej by pak mohl vypadat neschopne, ale bohuzel touhle tvrdohlavost si taky moc priznivcu neziska. A DM tym stoji pri sobe za kazdou cenu, takze tam je stanovisko taky jasny.
No a na zaver opet nezbytne a dulezite upozorneni. Timhle se nenechte nejak nasrat, je to jenom dalsi z mnoha nazoru, az na vyjimky si vetsiny lidi co se staraji o demonu vazim a respektuju je, ale obcas je potreba trosku ostrejsi kritika, aby se i v tech tmavych zakoutich rozsvitilo. Uz se tesim az budu mit zase cas jak se sem vratim a budu se kochat (snad) prijemnyma zmenama. Tak hodne zdaru a chuti do prace

.