Skočit na obsah

Smilici a RP

• Please log in to reply
34 odpovědí na toto téma

#31 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 01.08.2007 14:07

nebo
(_!_)
nasrat
polib mi
doprdele
  • 0

#32 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 01.08.2007 21:31

nebo
(_!_)
nasrat
polib mi
doprdele

Zobrazit příspěvek

A nebo obrácena hlava a useknutým vrškem... :dntknw:
  • 0

#33 Host_erik_tt_*

Host_erik_tt_*
  • Host

Odesláno 02.08.2007 20:58

Smajlici na demonu nepatria jak je videt v mojom peknu topicu o dedkovi:)
  • 0

#34 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2007 15:51

Revoluce v Tomiho podani je prd, proti nekterym co se sunou na kreslo vlady mnohem rafinovaneji :) mozna se pletu (coz mi urcite nekteri jedinci pri te prilezitosti potvrdi) ale doted to fungovalo tak ze ten kdo hral pribeh (dalsi ekvivalent k RP) tak smajly nepouizval, protoze nechtel, proc nechtel? Nejspis se mu to tam nehodilo. Ten kdo pribeh nehral, hazel smajly do kazdy druhy vety a abych rekl pravdu, nenarazil jsem na cloveka, ktery by toto kombinoval, ptam se tedy, co se tady resi, kdyz kazdej to bude delat stejne po svym? Nebo tu chce nekdo narizovat jak se ma pribeh hrat a jak ne? Myslim ze kazdej si sveho spoluhrace, nebo jedince s kym se rad ve hre pobavi, vybere podle sveho uvazeni, a ten komu bude vadit ze s nim lidi nehrajou pribeh kvuli smajlum v jeho textu, toto zmeni, a nebo ne, je to na nem.
  • 0

#35 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 16.08.2007 11:45

Revoluce v Tomiho podani je prd, proti nekterym co se sunou na kreslo vlady mnohem rafinovaneji :) mozna se pletu (coz mi urcite nekteri jedinci pri te prilezitosti potvrdi) ale doted to fungovalo tak ze ten kdo hral pribeh (dalsi ekvivalent k RP) tak smajly nepouizval, protoze nechtel, proc nechtel? Nejspis se mu to tam nehodilo. Ten kdo pribeh nehral, hazel smajly do kazdy druhy vety a abych rekl pravdu, nenarazil jsem na cloveka, ktery by toto kombinoval, ptam se tedy, co se tady resi, kdyz kazdej to bude delat stejne po svym? Nebo tu chce nekdo narizovat jak se ma pribeh hrat a jak ne? Myslim ze kazdej si sveho spoluhrace, nebo jedince s kym se rad ve hre pobavi, vybere podle sveho uvazeni, a ten komu bude vadit ze s nim lidi nehrajou pribeh kvuli smajlum v jeho textu, toto zmeni, a nebo ne, je to na nem.

Zobrazit příspěvek

:dntknw:
jinak k celymu topiku :yes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních