ale ne velky inteligent prehovoril ty si najvacsi najmudrejsi ty si boh pocuvaj ty by si vazne mal byt Dm nj uz sa tesim na sraz velmi sa tam tesim na tieto individua co tu sutvoje kecy jsou tak naprd, šoupej nohama a mlč když se baví chytří

Soňa Furts-útok bez odporu
Odesláno 03.07.2007 22:00
Odesláno 03.07.2007 22:03
Kazdopadne sona si nahlodava svuj vlastni bananek

Odesláno 03.07.2007 22:03
a co jako na tom srazu provedes? ja na sraz nejedu ale rad bych videl tady ty nadivy co maji na foru plnou hubu kecu a pak sedi v rohu u sodovky a cucaji ji brckem.ale ne velky inteligent prehovoril ty si najvacsi najmudrejsi ty si boh pocuvaj ty by si vazne mal byt Dm nj uz sa tesim na sraz velmi sa tam tesim na tieto individua co tu su
Radeji nic nerikej nez si tu vetev pod sebou celou preseknes.
Odesláno 03.07.2007 22:04
Bude trest nebo ne?
Odesláno 03.07.2007 22:05
ja som nepovedal ze idem hned na najablizsi sraz co bude bohuzial sa tam zatial nemam jak dopravit ale ten zimny si nenecham ujst neboj a mam vas inac uplne va co jako na tom srazu provedes? ja na sraz nejedu ale rad bych videl tady ty nadivy co maji na foru plnou hubu kecu a pak sedi v rohu u sodovky a cucaji ji brckem.
Radeji nic nerikej nez si tu vetev pod sebou celou preseknes.

Odesláno 03.07.2007 22:15
ooo pozor jsem rad ze jsem se dozvedel jak moc se vtiram dms protoze jsem to doted nevedel :) ale nastesti tu mame premoudrele oraculum s nazvem merin "drsnejbouchac"the uberrebel ktery mi to povedelnj kazdy je nejakz niekto sa tu vtiera Dmkam niekto zasa nie no kazdy tu hru ponal troska z inej stranky
DIKY jsem ti vdecny za tu cenou a hlavne pravdivou informaci
Odesláno 03.07.2007 22:16
Muhehe, to asi Vinkiho nenapadlo, když mi k sobě dával ten obrázek, že jsou tu tak zvídaví lidéhele maslone na tvym webu z podpisu mas pekny fotky zvlast ta tvoje ta druha a ta skola co je tam v pozadi tu bys mohl zapalit kdyby ses nahodou hodne nudil jo :)

Mno, ale má tam zajímavé fotky, to hej.
Odesláno 03.07.2007 22:16
hele ale sona ma fotky tady kdyby necoJedno mali pkcko. 1: ceka as mu sektarka prinese kavu
2: jemnie si micha piccolo
3: prohlizi si jakost pjeny
4: spomel si na zlatak a zarazil se
5: zakonceni tezkeho pracovniho dne

...
Odesláno 03.07.2007 22:20
no nazdar wexi...cus garrete...tak sme se sesli v pici :) jeste stesti ze nas sem merin poslal naraz, samotnymu by mi tu bylo smutno :)poslem uz aj teba do pice dobre?nech uz sa aspon uvolnim a vklude zaspim ze som dvoch naj kokotov poslal do pice pockat zabudol som este na wekslaka
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních