ta mizerie se pohybuje okolo 60 s best všim možnim a štítema kolik to je ta mizerie?

Co je na demonu lepší?
Odesláno 03.07.2007 14:13
Odesláno 03.07.2007 14:30
Odesláno 03.07.2007 14:50
to je počítaný s haste, 3/6 za akrobacii a dobrej amulet... beru to tak, že když předemnou stojí mnich, tak ho skoro vůbec netrefí, mě s II trefí opravdu skoro vždy, zato já dávam rány po osumdesáti a mnich po desíti...a to ti pripadne ze mas male AC? Ja nevim co porad nadavate, vy co hrajete za plechovky, vzdyt mate stejne AC jako klasicky dexar.
-stasisticky s dex dáš vyšší AC... a jinak tohle neni moje AC teď, mam 46 bez haste a nemam amulet, stejnak dostávam slušný kapky...
to je jedno, nepitval bych to, jenom se asi snažil naznačit, že v první řadě to pak stát nemůže, do dvacítky se to s KD spamem dá, ať je AC jaký chce, jikdy je to o štěstí, pak zas o klerikovy (vi situace, kdy tušim 30ku v shadowu zachraňují před orlegem 16ka a 18 ve zlatě

edit: navíc tam neni ani na co koukat, kromě kritikalů, což je skoro u čehokoli v NWN, chtělo by to hru s kombinací NWN a GW(myšleno online, RP, solidní mechanika, halda skillů akozel, na který se dá koukat)
ten topic se taky nějak jmenuje, takže TaoKan chtěl asi říct, že to je možná solidní bouchač, ale nemá kouzla a potřebuje fakt dobrej equip, hraní může bejt oproti ostatním docela nuda...
EDIT2:většinu postav můžeš rozdělit podle možností, hratelnosti.. a ačkoli tyhle buildy můžou bejt třeba solidní z hlediska životnosti, tak jinak nic moc nenabídnou... to je důvod, proč mam rád orskýho mága z L2, asi neni mistrem žádnýho oboru, ale umí toho v součtu hodně a dá se taktizovat, když jeden způsob selžě... což WMko moc nemůže, prostě KD, mlátit a mlátit...
Odesláno 04.07.2007 07:39

Odesláno 04.07.2007 11:30

Odesláno 14.07.2007 04:30
no je fakt, že to AC je mizerie, nemam špatnej equip, a stejně dostávam pěknej nářez.. na druhou stranu mam radši, když kolem sebe sypu samý solidní rány (právě 15-20 x3, best základ na jednoručku, průměrný kritakaly, pěkně často), když se nehlídam, hned ležim, ale oni to samý (zabij to dříve, než ono tebe
)
-jel sem to s paladinem (ještě náročněji na atributy) .. ale špatný to neni
PS: neni tam klerik, to je důležitý, aby si člověk udržel důstojnost
Já to ted jedu na paladina, a eh já mam blázen kosu:-) ....jako bejt to se štítem tak je to krásný a zas tak náročný to neni, jen nebude zázračná síla no. A taky jsem se musel uskromnit v dovednostech:D
Odesláno 14.07.2007 23:15
nemáš stát ve flatu.....
cheche jednou se MAndelinka preklikla a byl sem s naboostenym kleriko mnichem na zemi v jedinym kole nerekl bych ze plechovky maj problem neco trefit
když jde okolo mandelinka tak zapínej mod krytu a kryj se proti ní....vypadá to blbě ale nesundá tě za jednou kolo
P.S. S krytem to trvá 2kola
Odesláno 15.07.2007 07:37
paladin neni paladin pokud jede pres cokoliv jinyho nez charizmu, az si to uvedomite, mozna konecne prestane byt ariadna tim nejlepsim paldou na demoneJá to ted jedu na paladina, a eh já mam blázen kosu:-) ....jako bejt to se štítem tak je to krásný a zas tak náročný to neni, jen nebude zázračná síla no. A taky jsem se musel uskromnit v dovednostech:D
Odesláno 15.07.2007 09:56
No jo obouručka...já se ve warech nevyznám já sem na takový ty snažší.. mágové a tak... potřebuju něco na obouručku aby nebyl postih nebo tak něco?
MAg je jednodusi jo? Odkdy? s plechovkou sem nemel nikdy problem ale kouzelnik *vzpomina na hodiny prosedene nad tim ktery kouzla vzit a ktery ne*
Odesláno 15.07.2007 10:23
Timestop, IGMS, IGMS, IGMS, IGMS, IGMS, Timestop, IGMS, IGMS, IGMSMAg je jednodusi jo? Odkdy? s plechovkou sem nemel nikdy problem ale kouzelnik *vzpomina na hodiny prosedene nad tim ktery kouzla vzit a ktery ne*
nad čím prodoha přemyšlis? Jak je na demoně evidentní tohle zvladne každe 10lete dítě
#50 Host_Hanz_JB_*
Odesláno 15.07.2007 10:55
Timestop, IGMS, IGMS, IGMS, IGMS, IGMS, Timestop, IGMS, IGMS, IGMS
nad čím prodoha přemyšlis? Jak je na demoně evidentní tohle zvladne každe 10lete dítě
No s timhle to zvladne kazdej no... Problem je ze ja vetsinou nechodim jednodussi cestou ale slozitejsi. Kazdopadne tebou popsany kouzla mi prijdou dost ubohy... Takze prave proto to zvlada i 10 letej prcek...
CO zkusit jiny kouzla? hmm?
Pro je me je mag proste nemoznej, plechovka se stavi sama. *bere kus plechu a sroubky*
Odesláno 15.07.2007 11:32
jasne ze jsou jeste jiny kouzla, zapomneli jste na prst smrti a baanshee(bo jak se ta silenost pise)-na plechovku death magic, na kleriky a jine co maji vyssi savy a min zivotu igmsNo s timhle to zvladne kazdej no... Problem je ze ja vetsinou nechodim jednodussi cestou ale slozitejsi. Kazdopadne tebou popsany kouzla mi prijdou dost ubohy... Takze prave proto to zvlada i 10 letej prcek...
Pro je me je mag proste nemoznej, plechovka se stavi sama. *bere kus plechu a sroubky*
Odesláno 15.07.2007 18:13
samozřejmě že mág je mnohem pestřejší, ale ne každé desetileté dítě, které chce byt nejlepší, to ocení.No s timhle to zvladne kazdej no... Problem je ze ja vetsinou nechodim jednodussi cestou ale slozitejsi. Kazdopadne tebou popsany kouzla mi prijdou dost ubohy... Takze prave proto to zvlada i 10 letej prcek...
V dnešní době kdy má každý na učte připravenou sorcku, pro neexistující PvP, nemá cenu stavět jakýkoliv antibuild na mág ani někoho kdo bude an PvP. No a pokud jde o NPC tak je přece jasné že WM je nejlepší, a pokud jich expí spolu více je to i zábava.
Odesláno 15.07.2007 21:34
paladin neni paladin pokud jede pres cokoliv jinyho nez charizmu, az si to uvedomite, mozna konecne prestane byt ariadna tim nejlepsim paldou na demone
Jasně ale když tam máš i wmko tak by to bylo celkem nemožný...to abych začínal s mínusovou silou a to neni nejlepěí nápad pro obouruční zbraň
Odesláno 15.07.2007 21:35
paladin neni paladin pokud jede pres cokoliv jinyho nez charizmu, az si to uvedomite, mozna konecne prestane byt ariadna tim nejlepsim paldou na demone
Jasně ale když tam máš i wmko bez fightra tak by to bylo celkem nemožný...to abych začínal s mínusovou silou a to neni nejlepěí nápad pro obouruční zbraň
Odesláno 15.07.2007 21:38
samozřejmě že mág je mnohem pestřejší, ale ne každé desetileté dítě, které chce byt nejlepší, to ocení.
V dnešní době kdy má každý na učte připravenou sorcku, pro neexistující PvP, nemá cenu stavět jakýkoliv antibuild na mág ani někoho kdo bude an PvP. No a pokud jde o NPC tak je přece jasné že WM je nejlepší, a pokud jich expí spolu více je to i zábava.
Mě teda spíš baví když jsou různý charaktery když jde třeba zloděj, klerda, druidík a plech.
(samozřejmě neberu postavu co má 3 rouga za zloděje, i když třeba odemkne ten boss

Odesláno 16.07.2007 11:19
tak jak je to stim smitem teda? ja si udelal na testu paladina pres CHA aby moch drtit dobry i zly a rozdrtil tak leda pěkný kuloví, funguje to vubec?paladin neni paladin pokud jede pres cokoliv jinyho nez charizmu, az si to uvedomite, mozna konecne prestane byt ariadna tim nejlepsim paldou na demone
Odesláno 16.07.2007 12:30
tady prece nejde o smitovani ale o zachrany hody, o divine shield a divine might, smiter je fajn ale to vynikne az na levlech vyssich nez 30tak jak je to stim smitem teda? ja si udelal na testu paladina pres CHA aby moch drtit dobry i zly a rozdrtil tak leda pěkný kuloví, funguje to vubec?
vezmi si treba jen obrane cislo, to mas stejne velke jako klasicka plechovka +12 bodiku za charizmu
Odesláno 16.07.2007 12:53
vezmi si treba jen obrane cislo, to mas stejne velke jako klasicka plechovka +12 bodiku za charizmu
Pro uplnost tech +XX z bonusu charizmy Ti prida AC, damage na pocet kol rovny tomuhle bonusu.
Kolo je cca 6 sekund.
Tedy pri bonuse +12 je to +12 k AC (divine shield) a +12 k damage(divine might) na 12x6 sekund = 72 sekund
a na jedno vyspani to muze udelat figurka 3 plus charizma modifier, tedy pri +12 je to peknych 15x.
Tedy vysledne 15x72 sekund = 1080s = 18 minut cistyho casu , jestli se nepletu ...
Odesláno 16.07.2007 12:58
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních