Skočit na obsah

Fotka

Co je na demonu lepší?

• Please log in to reply
67 odpovědí na toto téma

#31 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 14:13

a kolik to je ta mizerie?

Zobrazit příspěvek

ta mizerie se pohybuje okolo 60 s best všim možnim a štítem
  • 0

#32 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 14:14

ta mizerie se pohybuje okolo 60 s best všim možnim a štítem

Zobrazit příspěvek

s expertizou? nebo bez?
  • 0

#33 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 14:16

s expertizou? nebo bez?

Zobrazit příspěvek

bez expertýzy, ale s tou nějak moc nepočítam, protože AB -10, to se moc na můj rozsah 15-20 nehodí...
  • 0

#34 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 14:20

bez expertýzy, ale s tou nějak moc nepočítam, protože AB -10, to se moc na můj rozsah 15-20 nehodí...

Zobrazit příspěvek

a to ti pripadne ze mas male AC? Ja nevim co porad nadavate, vy co hrajete za plechovky, vzdyt mate stejne AC jako klasicky dexar.
  • 0

#35 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 14:30

já jedu klasickýho zloděje 19/10/1 a bez IE mi to taky vychází s top výbavou kolem 60oč
  • 0

#36 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 14:50

a to ti pripadne ze mas male AC? Ja nevim co porad nadavate, vy co hrajete za plechovky, vzdyt mate stejne AC jako klasicky dexar.

Zobrazit příspěvek

to je počítaný s haste, 3/6 za akrobacii a dobrej amulet... beru to tak, že když předemnou stojí mnich, tak ho skoro vůbec netrefí, mě s II trefí opravdu skoro vždy, zato já dávam rány po osumdesáti a mnich po desíti...
-stasisticky s dex dáš vyšší AC... a jinak tohle neni moje AC teď, mam 46 bez haste a nemam amulet, stejnak dostávam slušný kapky...
to je jedno, nepitval bych to, jenom se asi snažil naznačit, že v první řadě to pak stát nemůže, do dvacítky se to s KD spamem dá, ať je AC jaký chce, jikdy je to o štěstí, pak zas o klerikovy (vi situace, kdy tušim 30ku v shadowu zachraňují před orlegem 16ka a 18 ve zlatě :smile: .. ano vim, že má imku, ale ten lvl rozdíl... a hlavně rozdíl v AC)
edit: navíc tam neni ani na co koukat, kromě kritikalů, což je skoro u čehokoli v NWN, chtělo by to hru s kombinací NWN a GW(myšleno online, RP, solidní mechanika, halda skillů akozel, na který se dá koukat)
ten topic se taky nějak jmenuje, takže TaoKan chtěl asi říct, že to je možná solidní bouchač, ale nemá kouzla a potřebuje fakt dobrej equip, hraní může bejt oproti ostatním docela nuda...
EDIT2:většinu postav můžeš rozdělit podle možností, hratelnosti.. a ačkoli tyhle buildy můžou bejt třeba solidní z hlediska životnosti, tak jinak nic moc nenabídnou... to je důvod, proč mam rád orskýho mága z L2, asi neni mistrem žádnýho oboru, ale umí toho v součtu hodně a dá se taktizovat, když jeden způsob selžě... což WMko moc nemůže, prostě KD, mlátit a mlátit...
  • 0

#37 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 03.07.2007 15:55

Zobrazit příspěvek

To zcela urcite, za predpokladu ze 8+7+1 = 15 + 6

:smile:
  • 0

#38 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2007 07:39

No moja orcica s kosou ma tusim AC 49. Ale nestezuju si. Na koseni obili na farme to staci :smile:
  • 0

#39 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.07.2007 11:30

:smile: cheche jednou se MAndelinka preklikla a byl sem s naboostenym kleriko mnichem na zemi v jedinym kole nerekl bych ze plechovky maj problem neco trefit
  • 0

#40 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2007 04:30

no je fakt, že to AC je mizerie, nemam špatnej equip, a stejně dostávam pěknej nářez.. na druhou stranu mam radši, když kolem sebe sypu samý solidní rány (právě 15-20 x3, best základ na jednoručku, průměrný kritakaly, pěkně často), když se nehlídam, hned ležim, ale oni to samý (zabij to dříve, než ono tebe  :smile: )
-jel sem to s paladinem (ještě náročněji na atributy) .. ale špatný to neni
PS: neni tam klerik, to je důležitý, aby si člověk udržel důstojnost  :happy:

Zobrazit příspěvek

Já to ted jedu na paladina, a eh já mam blázen kosu:-) ....jako bejt to se štítem tak je to krásný a zas tak náročný to neni, jen nebude zázračná síla no. A taky jsem se musel uskromnit v dovednostech:D
  • 0

#41 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2007 04:35

:smile: cheche jednou se MAndelinka preklikla a byl sem s naboostenym kleriko mnichem na zemi v jedinym kole nerekl bych ze plechovky maj problem neco trefit

Zobrazit příspěvek

Nojooo, ale podivej se na to jakou bábovku jsi to postavil a to že to má klérika a mnicha to nezachrání :happy:
  • 0

#42 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2007 13:07

já jedu klasickýho zloděje 19/10/1 a bez IE mi to taky vychází s top výbavou kolem 60oč

Zobrazit příspěvek

to je klasika,to tak vychází + ještě když připočteš epic dodge tak je to v klidu
  • 0

#43 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2007 13:09

No moja orcica s kosou ma tusim AC 49. Ale nestezuju si. Na koseni obili na farme to staci  :smile:

Zobrazit příspěvek

jj,ty radši nikam nechod z toho pole,víš jak to dopadlo posledně když šla na obry :happy:
  • 0

#44 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2007 23:15

:clover: cheche jednou se MAndelinka preklikla a byl sem s naboostenym kleriko mnichem na zemi v jedinym kole nerekl bych ze plechovky maj problem neco trefit

Zobrazit příspěvek

nemáš stát ve flatu.....

když jde okolo mandelinka tak zapínej mod krytu a kryj se proti ní....vypadá to blbě ale nesundá tě za jednou kolo

P.S. S krytem to trvá 2kola
  • 0

#45 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 07:37

Já to ted jedu na paladina, a eh já mam blázen kosu:-) ....jako bejt to se štítem tak je to krásný a zas tak náročný to neni, jen nebude zázračná síla no. A taky jsem se musel uskromnit v dovednostech:D

Zobrazit příspěvek

paladin neni paladin pokud jede pres cokoliv jinyho nez charizmu, az si to uvedomite, mozna konecne prestane byt ariadna tim nejlepsim paldou na demone
  • 0

#46 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 09:21

paladin neni paladin pokud jede pres cokoliv jinyho nez charizmu, az si to uvedomite, mozna konecne prestane byt ariadna tim nejlepsim paldou na demone

Zobrazit příspěvek

hh a ona snad je? já vim o lepšim :clover:
  • 0

#47 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 09:56

No jo obouručka...já se ve warech nevyznám já sem na takový ty snažší.. mágové a tak... potřebuju něco na obouručku aby nebyl postih nebo tak něco?

Zobrazit příspěvek

MAg je jednodusi jo? Odkdy? s plechovkou sem nemel nikdy problem ale kouzelnik *vzpomina na hodiny prosedene nad tim ktery kouzla vzit a ktery ne*
  • 0

#48 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 10:23

MAg je jednodusi jo? Odkdy? s plechovkou sem nemel nikdy problem ale kouzelnik *vzpomina na hodiny prosedene nad tim ktery kouzla vzit a ktery ne*

Zobrazit příspěvek

Timestop, IGMS, IGMS, IGMS, IGMS, IGMS, Timestop, IGMS, IGMS, IGMS

nad čím prodoha přemyšlis? Jak je na demoně evidentní tohle zvladne každe 10lete dítě
  • 0

#49 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 10:25

nad čím prodoha přemyšlis? Jak je na demoně evidentní tohle zvladne každe 10lete dítě

Zobrazit příspěvek

hh nějak to přeháníš, tak tři stačí na kde koho :clover:
  • 0

#50 Host_Hanz_JB_*

Host_Hanz_JB_*
  • Host

Odesláno 15.07.2007 10:30

hh nějak to přeháníš, tak tři stačí na kde koho  :clover:

Zobrazit příspěvek

MAXovaný IGMS
  • 0

#51 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 10:55

Zobrazit příspěvek

No s timhle to zvladne kazdej no... Problem je ze ja vetsinou nechodim jednodussi cestou ale slozitejsi. Kazdopadne tebou popsany kouzla mi prijdou dost ubohy... Takze prave proto to zvlada i 10 letej prcek...
CO zkusit jiny kouzla? hmm?
Pro je me je mag proste nemoznej, plechovka se stavi sama. *bere kus plechu a sroubky*
  • 0

#52 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 11:32

No s timhle to zvladne kazdej no... Problem je ze ja vetsinou nechodim jednodussi cestou ale slozitejsi. Kazdopadne tebou popsany kouzla mi prijdou dost ubohy... Takze prave proto to zvlada i 10 letej prcek...
Pro je me je mag proste nemoznej, plechovka se stavi sama. *bere kus plechu a sroubky*

Zobrazit příspěvek

jasne ze jsou jeste jiny kouzla, zapomneli jste na prst smrti a baanshee(bo jak se ta silenost pise)-na plechovku death magic, na kleriky a jine co maji vyssi savy a min zivotu igms
  • 0

#53 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 18:13

Zobrazit příspěvek

samozřejmě že mág je mnohem pestřejší, ale ne každé desetileté dítě, které chce byt nejlepší, to ocení.
V dnešní době kdy má každý na učte připravenou sorcku, pro neexistující PvP, nemá cenu stavět jakýkoliv antibuild na mág ani někoho kdo bude an PvP. No a pokud jde o NPC tak je přece jasné že WM je nejlepší, a pokud jich expí spolu více je to i zábava.
  • 0

#54 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 21:34

Zobrazit příspěvek

Jasně ale když tam máš i wmko tak by to bylo celkem nemožný...to abych začínal s mínusovou silou a to neni nejlepěí nápad pro obouruční zbraň
  • 0

#55 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 21:35

Zobrazit příspěvek

Jasně ale když tam máš i wmko bez fightra tak by to bylo celkem nemožný...to abych začínal s mínusovou silou a to neni nejlepěí nápad pro obouruční zbraň
  • 0

#56 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 15.07.2007 21:38

samozřejmě že mág je mnohem pestřejší, ale ne každé desetileté dítě, které chce byt nejlepší, to ocení.
V dnešní době kdy má každý na učte připravenou sorcku, pro neexistující PvP, nemá cenu stavět jakýkoliv antibuild na mág ani někoho kdo bude an PvP. No a pokud jde o NPC tak je přece jasné že WM je nejlepší, a pokud jich expí spolu více je to i zábava.

Zobrazit příspěvek

Mě teda spíš baví když jsou různý charaktery když jde třeba zloděj, klerda, druidík a plech.
(samozřejmě neberu postavu co má 3 rouga za zloděje, i když třeba odemkne ten boss :clover: )
  • 0

#57 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 16.07.2007 11:19

Zobrazit příspěvek

tak jak je to stim smitem teda? ja si udelal na testu paladina pres CHA aby moch drtit dobry i zly a rozdrtil tak leda pěkný kuloví, funguje to vubec?
  • 0

#58 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.07.2007 12:30

tak jak je to stim smitem teda? ja si udelal na testu paladina pres CHA aby moch drtit dobry i zly a rozdrtil tak leda pěkný kuloví, funguje to vubec?

Zobrazit příspěvek

tady prece nejde o smitovani ale o zachrany hody, o divine shield a divine might, smiter je fajn ale to vynikne az na levlech vyssich nez 30

vezmi si treba jen obrane cislo, to mas stejne velke jako klasicka plechovka +12 bodiku za charizmu
  • 0

#59 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 16.07.2007 12:53

vezmi si treba jen obrane cislo, to mas stejne velke jako klasicka plechovka +12 bodiku za charizmu

Zobrazit příspěvek

Pro uplnost tech +XX z bonusu charizmy Ti prida AC, damage na pocet kol rovny tomuhle bonusu.
Kolo je cca 6 sekund.

Tedy pri bonuse +12 je to +12 k AC (divine shield) a +12 k damage(divine might) na 12x6 sekund = 72 sekund

a na jedno vyspani to muze udelat figurka 3 plus charizma modifier, tedy pri +12 je to peknych 15x.

Tedy vysledne 15x72 sekund = 1080s = 18 minut cistyho casu , jestli se nepletu ...
  • 0

#60 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 16.07.2007 12:58

akorát pozor, to AC je dodge modifier, takže max 20, pokud máš botky +6 a +4 za haste, tak ti do 20 zbývá 10, navíc od barda tam můžeš mít ještě 2-7... takže bych doporučoval končit na bonusu +10 a dát taky krapet do síly ...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních