Skočit na obsah

Fotka

Sona Furst

• Zamčené téma Téma je zamčeno
170 odpovědí na toto téma

#31 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:31

Zabíjet jen ty kterym to chceš vysvětlit :)

Zobrazit příspěvek

Já raději nikoho:) Od vysvětlení je tato část fóra případně je tu od trestu opakovaným a nenapravitelným hráčům
  • 0

#32 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.06.2007 13:32

Pokud myslis sorcku a nasledne zabijet hrace na potkani.. tak to se mi hnusi.. Ja mam radeji klerika ktery naopak zveda... Pokud jsem to spatne pochopil tak se ti omlouvám - výraz exaltka mi evokuje sorcku

Zobrazit příspěvek

ano , spatne si to pochopil.
Mit na ucte exaltku neznamena mit sorcku a s tou behat po svete a zabijet hrace.
Stejne jako kdyz si udelat zbrojni pas a koupis zbran, neznamena to, ze budes behat po svete a strilet lidi.

To znamena mit na ucte postavu 20sorc/3pal/1monk vyexpeneou a ulozenou. Hrat muzes se svoji normalni postavu. Pouze v pripade, ze te bude nekdo prudit, prestanes hrat na chvili se svoji hlavni postavou, pockas tak 24 hodin, aby to nevypadalo jako relog a msta a pak budes hrat s exaltkou RP (true seeing, greater sanctuary, timestop,IGMS ) s onim hracem, ktery te otravuje, tak dlouho, dokud nepochopi .... :smile:
  • 0

#33 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:34

Mit na ucte exaltku neznamena mit sorcku a s tou behat po svete a zabijet hrace.
Stejne jako kdyz si udelat zbrojni pas a koupis zbran, neznamena to, ze budes behat po svete a strilet lidi.

To znamena mit na ucte postavu 20sorc/3pal/1monk vyexpeneou a ulozenou. Hrat muzes se svoji normalni postavu. Pouze v pripade, ze te bude nekdo prudit, prestanes hrat na chvili se svoji hlavni postavou, pockas tak 24 hodin, aby to nevypadalo jako relog a msta a pak budes hrat s exaltkou RP (true seeing, greater sanctuary, timestop,IGMS ) s onim hracem, ktery te otravuje, tak dlouho, dokud nepochopi .... :smile:

Zobrazit příspěvek

jj mas recht moc jsem to zjednodusil:D:D
  • 0

#34 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:35

To znamena mit na ucte postavu 20sorc/3pal/1monk vyexpeneou a ulozenou. Hrat muzes se svoji normalni postavu. Pouze v pripade, ze te bude nekdo prudit, prestanes hrat na chvili se svoji hlavni postavou, pockas tak 24 hodin, aby to nevypadalo jako relog a msta a pak budes hrat s exaltkou RP (true seeing, greater sanctuary, timestop,IGMS ) s onim hracem, ktery te otravuje, tak dlouho, dokud nepochopi .... :happy:

Zobrazit příspěvek

a každej člověk tohle bude muset mít, protože DM se chovaj jak trubky? Tak na to ti házim bobek :smile:
  • 1

#35 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:39

a každej člověk tohle bude muset mít, protože DM se chovaj jak trubky? Tak na to ti házim bobek :smile:

Zobrazit příspěvek

Přesně
  • 0

#36 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:51

Zobrazit příspěvek

:mad: :happy:
  • 0

#37 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:54

Nemilým úkolem DM je i to, že pomalu nemůžou už hrát s nikým, aby se náhodou neobjevila nějaká protekce. Naneštěstí pro chytráky s úsměvnými příspěvky, byl u našeho rozvhoru i Gerald a ten může to co sem napsal potvrdit.
Ehm, kdo to včera chtěl abych se Soni zeptal na ress? To ze neprisla je vec jina.

SamElanius: Je to jen muj nazor, ale neco takoveho jde jen se vzajemnou dohodou, coz ANO u Soni asi bude problem. Nicmene vyskytlo se tu kolikrat v minulosti to, ze nekdo nechtel s nekym hrat. Nekdy to hraci vzajemne respektovali nekdy ne.

Zobrazit příspěvek

Dobre takze ji to bylo vysvetleno a ten ban co mela za zabijeni hracu byl jen pro parádu? Obávám se kdyby se mě poštěstilo porušit pravidla tak letim prvním oknem.
Mohu dostat alespon PM s tím jejím OOC vysvětlením?
  • 0

#38 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 13:54

no sona mě před dvouma dny vzala do K4 řekla když tam pudem dá nám 20k  mi sme byly v místnosti a nedalo se jít pryč sona utekla a odlogla se tak sme s kejsli nějakou dobu v K4 pasti odstranila aby sme se nemohli zabít .... nakonec mě zabil tan kdo tam semnou byl já šel očistec páč jsem low lvl a ten druhý co tam semnou byl musel čekat až někdp příde  :smile:

Zobrazit příspěvek

tak to je fakt hustý :happy:
  • 0

#39 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:02

Zkusil bych to resit herne, dat nejakou hromadnou stiznost Lordum, at se snazi. Maji urcite taky nejaky svoje moznosti, takze ji zajmou a uvezni nebo rovnou popravi. Chce to resit vic ve hre nez tu, nemam ji taky rad jako vetsina, ale dafacto nic proti pravidlum neudelala, takze by nebylo dobry ji hned banovat. Holt obcas se najde nekdo posedlej demonama a je treba se s nim vyporadat.
  • 0

#40 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:07

Zkusil bych to resit herne, dat nejakou hromadnou stiznost Lordum, at se snazi. Maji urcite taky nejaky svoje moznosti, takze ji zajmou a uvezni nebo rovnou popravi. Chce to resit vic ve hre nez tu, nemam ji taky rad jako vetsina, ale dafacto nic proti pravidlum neudelala, takze by nebylo dobry ji hned banovat. Holt obcas se najde nekdo posedlej demonama a je treba se s nim vyporadat.

Zobrazit příspěvek

problém je, že bez jeho spolupráce těžko, respawne se a co, začne si to vybíjet na malejch ještě víc
  • 0

#41 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:07

Ja se nechci nikoho zastavat ale vidim to takhle:

1. Sona pokus o RP, Sam ooc hlaska. nasledna smrt (s odporem) tudiz nic proti pravidlum

2. Sam nechut hrat RP, sona ji zabila (s odporem) taky nic proti pravidlum, ale slusni hraci na urovni by mneli respektovat podle mne to, ze nekdo proste nema naladu s nima hrat (to je jen muj subjektivni nazor)

3. Pri opakovanem zabijeni hrace i v RP forme (s ohledem na to ze ten zabijenej hrac nechce hrat vubec s tim vrazdicim hracem) podminecny bann, pri dalsim zabiti ban.

asi takhle nejak bych resil tuhle situaci kdybych byl DM a nikdo by nepotreboval exaltku :smile:
  • 0

#42 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:10

ale jedno musime sone uznat ze nektere napady (treba i s Tahou nekdy davno) byli fakt dobre a spestrili hru. To jak sona zabila Tahovi kone a taha pak vykuchal ostatni s oduvodnenim ze mu zabili kone :happy:

Nebo to jak je zamkla a vzala pasti z ty K4, taky celkem zajimavy napad :smile:
  • 0

#43 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:13

...
Nebo to jak je zamkla a vzala pasti z ty K4, taky celkem zajimavy napad  :smile:

Zobrazit příspěvek

Leda nápad chorobné mysli
  • 0

#44 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:15

ale jedno musime sone uznat ze nektere napady (treba i s Tahou nekdy davno) byli fakt dobre a spestrili hru. To jak sona zabila Tahovi kone a taha pak vykuchal ostatni s oduvodnenim ze mu zabili kone  :mad:

Nebo to jak je zamkla a vzala pasti z ty K4, taky celkem zajimavy napad  :smile:

Zobrazit příspěvek

jo a jak nahnal s Taronem temnýho ettina doprovního patra, aby nás tam pozabíjel, no to bylo brilantní :happy:
  • 0

#45 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:17

Dobre takze ji to bylo vysvetleno a ten ban co mela za zabijeni hracu byl jen pro parádu? Obávám se kdyby se mě poštěstilo porušit pravidla tak letim prvním oknem.
Mohu dostat alespon PM s tím jejím OOC vysvětlením?

Zobrazit příspěvek

Ban co dostala driv byl trest za jeji drivejsi pusobeni, nerikam ze po potrestani se nebere ohled na drivejsi prohresky, ale od te doby je tohle prvni stiznost.
PM dostat nemuzes, resilo se to ve hre a screeny nemam.
  • 0

#46 SamElanius

SamElanius

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:21

Ban co dostala driv byl trest za jeji drivejsi pusobeni, nerikam ze po potrestani se nebere ohled na drivejsi prohresky, ale od te doby je tohle prvni stiznost.

Zobrazit příspěvek

Mno dobrá... takže to beru s bláhovou nadějí že se to již nebude opakovat a budu doufat že Soňa mě bude ignorovat když s ní nechci hrát a ví to.
  • 0

#47 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:32

Ja osobne som so Sonou nikdy ešte problem nemal ,dokonca ma ochotne velakrat prišiel zdvihnut ked trebalo a nielen mna.
Mne to pripada ako adrenalin hrat so sonou ,je snou sranda :)
Ale moj osobny nazor bol ze nemusel zabijat Cati,niesom za killovanie ,aj ked ja by som tu hlasku ze tedka nechci stebou hrat RP bral trosilinku ako urazku,mohlo to byt tak pochopene,ja by som napisal tellom ,sorrač fakt nemam času teraz ,ponahlam sa ressnut jedneho hraca ...
  • 0

#48 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 14:38

já s ní taky neměl nikdy problémy , párkrát mě zvedla a dokonce mi jednou ještě s někým pomáhala expit v DO2 , ale když mi asi 2× ukazovala sbýrku hlav , tak asi zas takovej mírumilovnej člověk to není , jak jsem říkal hrozně náladovej.....ale u ní podle mě třeba tejdenej ban , nebo pár xp dolů , nepomůže
  • 0

#49 misaro

misaro

Neznalý

• Hráč
  • 18 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 16:27

Od te doby co jsem Sone neprodal obrovskej cernej krystal jde po me a po "stastnych nalezcich" jak slepice po flusu. Po pravde receno mi to nevadi naopak bych rekl ze to zpestruje hru, nebot kdo z vas se muze pochlubit svym vlastnim pernamentnim zabijakem. Preji hodne uspechu a stale trvajici zast... navzdy tvuj Simon.
  • 0

#50 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 18:10

Takže, se Sonou sem mluvil. Ano, duvod pro zabiti byl ooc, proc, to mi i Sona rekla. Ale pravidlo zadne neporusila, odpor pred utokem dala a snazila se i RP formou mluvit, nez prisla hlaska od Cati.
Ano, Sona mohla svoji nelibost v prostem ooc odbyti resit jinak a taky jsem ji to pri rozhovoru zduraznil, ale co je pravda je to, ze postavy sou soucasti sveta, at ty nebo ony, bohuzel nejde pouzivat vety ze s nekym hrat nechces a myslet si ze je klid. Stejne tak Sona nema pravo nekoho do hry nutit, takze Sone bylo receno ze svuj pristup musi zmenit a doufam ze to udela. Trest v tomhle pripade  zadny nepadne.

Zobrazit příspěvek

Tomu co tady pises sam neveris .... :smile:
Takze zabijeni postav ooc neni porusovani pravidel ? Tady se to nejak zmenilo ... :happy:
  • 0

#51 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 30.06.2007 19:13

Zobrazit příspěvek

Kazdej Dm na to hazi bobr?
A jak budes resit situaci, kdy se svou postavou zaberes v ramci nejakeho pribehu nejake misto, budes jej silou, penezi, po,oci pratel nebo jen recmi drzet treba i nekolik dni.Pak tam prijde panak a rekne ti, sorry, s tebou Rp nehraju, a klidne ti to co hrajes pracne nekolik dni behem chvilky znici.
Ale je pravda ze kazdy by mohl respektovat pri pouhem setkani s jinym jeho projev nezajmu. Je to vzdy dost o zvazeni situace u obou stran.
Ale medicina s presnym davkovanim neexistuje.
  • 0

#52 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 19:15

Gobbo kdysi jak se resila myslim taha foglieri tak jste jako DM team (nevim presne kdo) napsali ze kdyz o tomto cloveku vim ze je to magor (omlouvam se za pouziti toho slova ale jine me nenapada) tak mu mam napsat za lomitka ze s nim nechci hrat a vsechno ostatni ignorovat. ted to nekdo udelal, stejne dopadl spatne a ani se to neřeší ? smutné

jen bych chtel rict ze i kdyby dotycny hral RP tak by to bylo ze strany soni furst co tu chces ? kam jako des ? dalsí hromada naparováckejch řečí ve stylu "ty hajzle nadaval jsi moji mámě" odpor fik fik a bylo by po něm tak i tak.

Jak se mam branit nechtěnému prasáckému RP které má stejně jediný konec a to je moje smrt ? (ted nemluvim za sebe ja ji rozstřílím :smile: )

... a ano jsem proti ní zaujatý nemůžu toho hráče ani cítit.
  • 0

#53 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 30.06.2007 19:21

Zobrazit příspěvek

A proc to nersite herne, a to myslim vetsinu prohresku, co to je nejakej Ban?
Zacala se chovat nebezpecne a obtazuje podle tveho nazoru hrace i kdyz neporusuje pravidla?
Proc nepotka nejakeho zaporaka dost silneho aby ji donutil k poslusnosti, jeji zle skutky prece mohou upoutat pozornost podsveti. A par tydnu sluzby nekomu, no ze by to mohlo mit za nasledek umirneni hrace a ukazani kde a jak se co da? Nebo by Sona byla tak palicata a po te co by ji jeji Pan zakazal zabijet na potkani by jej neposlechla? Riskla by velkou ztratu? Treba na par mesicu -6 k moudrosti ktere ziska jen modlitbou nebo dobrou sluzbou zlemu panovi no cimkoliv co Dm uzna za dobre?
A neodpovidej ze neni mozne toho kdo dela bordel jeste odmenovat pozornosti, tedy kvesty.
Jednak je to pozornost bez odmen, je to jen prace a komplikace ale ne zakazy a pohruzky.
Druhak je to jedna z pusobnosti Dm, vychovavat , utvaret.
  • 0

#54 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 30.06.2007 19:24

Nermin je fajn ... :smile:

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  tito.jpg   267.88K   143 Počet stažení

• 0

#55 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 19:26

A proc to nersite herne, a to myslim vetsinu prohresku, co to je nejakej Ban?
Zacala se chovat nebezpecne a obtazuje podle tveho nazoru hrace i kdyz neporusuje pravidla?
Proc nepotka nejakeho zaporaka dost silneho aby ji donutil k poslusnosti, jeji zle skutky prece mohou upoutat pozornost podsveti. A par tydnu sluzby nekomu, no ze by to mohlo mit za nasledek umirneni hrace a ukazani kde a jak se co da? Nebo by Sona byla tak palicata a po te co by ji jeji Pan zakazal zabijet na potkani by jej neposlechla? Riskla by velkou ztratu? Treba na par mesicu -6 k moudrosti ktere ziska jen modlitbou nebo dobrou sluzbou zlemu panovi no cimkoliv co Dm uzna za dobre?
A neodpovidej ze neni mozne toho kdo dela bordel jeste odmenovat pozornosti, tedy kvesty.
Jednak je to pozornost bez odmen, je to jen prace a komplikace ale ne zakazy a pohruzky.
Druhak je to jedna z pusobnosti Dm, vychovavat , utvaret.

Zobrazit příspěvek

Tak za prvy, nerikej mi prosim co mam odpovidat a co ne. Potoze si opravdu myslim ze upirat svou pozornost na cloveka co dela bordel vic, nez na cloveka co se nsazi neco hrat, je jednak ztrata cas a jednak bezvysledny. To co rikas by slo u cloveka, ktery by to vzla jako hru, ne u Soni, ktera by zacla nejspis nadavat a kdyz uz nic tak se na to alespon vyprdla.
A ano, Dm maji moznost vychovavat hrace a utvaret hru, jenze to jde jen u hracu kteri maji snahu neco, ckoliv, zmenit. Sona tu snahu nema podle me.
  • 0

#56 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 19:36

Kazdej Dm na to hazi bobr?
A jak budes resit situaci, kdy se svou postavou zaberes v ramci nejakeho pribehu nejake misto, budes jej silou, penezi, po,oci pratel nebo jen recmi drzet treba i nekolik dni.Pak tam prijde panak a rekne ti, sorry, s tebou Rp nehraju, a klidne ti to co hrajes pracne nekolik dni behem chvilky znici.
Ale je pravda ze kazdy by mohl respektovat pri pouhem setkani s jinym jeho projev nezajmu. Je to vzdy dost o zvazeni situace u obou stran.
Ale medicina s presnym davkovanim neexistuje.

Zobrazit příspěvek

o to vůbec nejde, tady nešlo o RP, ale o notorickýho hajzla, co akorát dělá naschvály
jasně, už sem měl takyvý ty tlachy, ať se všdhno řeší in-game, jenže v době, kdy byl na Soňu vydán zatykač si klíďo stála na námku kraftila (načež sem vlít k Vulkánu, co co tu maj za bordel, samo těch tušim 50k za jakoukoli informaci sem neviděl :happy: )
prvně je potřeba domlovit se, jestli má cenu vyhlásit jedný postavě válku (prostě pár lidí by jí znepříjemňoval život), když tady se jedná o chování hráče... u toho moc in-game řešení nevidim...
PS:a musíme se zbavit bobra, pak už na to nebude níkdo házet DM a ti budou moc v klidu chodit a tak.. :smile:
  • 0

#57 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 19:40

diskutujte, drbejte, představujte ostatním své názory,

ale mluvte slušně a neurážejte ostatní.

Díky!
  • 0

#58 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 19:45

a oficialni stanovisko sefa? :)
  • 0

#59 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 19:59

a oficialni stanovisko sefa? :)

Zobrazit příspěvek

to ted padlo , ne ?,-)
  • 0

#60 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2007 20:29

Nebojte se. Ono se to na DM fore stopro resi. Taky tam drbou a debatuji. Dle meho nazoru vetsina DM taky skripe zuby a je docela mozne, ze nekteri z nich uz premysleji, jak "Sonicce zpestrit hru", ale trochu jinym zpusobem, nez je ... hmm normalni. Mam za to, ze tam padnou i prispevky, kde se vetsina shodne, ze je to proste dement (Ten clovek, co za ni hraje.) a ze by se s tim melo hnout.
Jenze jim tam neco, nebo spise nekdo ... nejaka vyssi moc porad naseptava o druhe sanci, o stejnem metru, vice casu na to, jak se to vyvrbi a podobne blaboly, takze jsou nuceni to tak nejak hrat do autu.
Az nekomu dojde trpelivost, tak to pujde rychle, tomu verte. DM nejsou slepi a ani na to nehazi bobek. Vi o vsem ... tedy skoro :)

EDIT: A obvinovat Gobba z protekce je docela sranda :D Je to jeden ze nejferovejsich DM a hracu, jake jsem na demone potkala, takze to nekdo docela prestrelil
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních