Skočit na obsah

Fotka

eliminace vepřů

• Please log in to reply
186 odpovědí na toto téma

#31 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 07:39

Uvedla bych i jméno onoho mudrce, ale nechci ho tu veřejně vystavit posměchu. Je to jinak hodnej hráč a ve hře můj častý spoluhráč.  :wow: Taky má dobrou schopnost, že dokáže zkomolit snad všechna jména hráčů, i když je vidí napsané. Když nám jeden den volal někoho na ress, doporučovala jsem jedno jméno a on potom, co se na to jméno asi třikrát zeptal znova, přivedl beztak někoho jinýho  :laugh:  :ermm: Ale je fakt, že to jméno bylo podobný  :laugh:
Já už jsem se kolikrát snažila na to nenápadně upozornit.. jako třeba když řekl "mýt klíč", tak jsem se jako zasmála a říkam: "Jůůů a on je ten klíček tak špinavej, že se musí umýt?" Bohužel mu to dle reakce ani takto nedošlo..  :sad:

Zobrazit příspěvek

jako češtin bít múj kobílek, ale tohle bych fakt nenapsal :) ale jinak je pravda že co se české gramatiky týče tak bych si spíš zahrál na anglickým serveru ;)
  • 0

#32 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 07:42

jako češtin bít múj kobílek, ale tohle bych fakt nenapsal :) ale jinak je pravda že co se české gramatiky týče tak bych si spíš zahrál na anglickým serveru ;)

Zobrazit příspěvek

No já už si říkám, jestli nemá třeba chudák fakt nějakou dyslexii nebo něco takovýho :ermm:
Angličtina je v ohledu na y/i a podobné vypečené zádrhely jasně lehká, ale zase můžeme být rádi, že máme tak bohatej jazyk, kde se jedna věc dá říct několika způsoby a slovy. V tomhle jsou mnohé cizí jazyky hrozně ochuzené. Ale lituju cizince, co se ji musí učit :wow:
  • 0

#33 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 08:03

Já už jsem se kolikrát snažila na to nenápadně upozornit.. jako třeba když řekl "mýt klíč", tak jsem se jako zasmála a říkam: "Jůůů a on je ten klíček tak špinavej, že se musí umýt?" Bohužel mu to dle reakce ani takto nedošlo..  :ermm:

Zobrazit příspěvek

spis je to skvely erpe hrac, ktery vi, ze ve slovech mít/mýt nemuzes podle vyslovnosti poznat o jake "i" se jedna/lo. Pokud ti teda nenapsal kazde sve slovo na pergamen a ten ti nepodal.
Vic takovych erpe hracu !!! :wow:
  • 0

#34 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 09:33

spis je to skvely erpe hrac, ktery vi, ze ve slovech mít/mýt nemuzes podle vyslovnosti poznat o jake "i" se jedna/lo. Pokud ti teda nenapsal kazde sve slovo na pergamen a ten ti nepodal.
Vic takovych erpe hracu !!!  :wow:

Zobrazit příspěvek

tady se nedá nic jiného než souhlasit :ermm:

ovšem ve smyslu věty je to bud tupoun a nebo Evžen :))
  • 0

#35 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 09:34

tady se nedá nic jiného než souhlasit  :ermm:

ovšem ve smyslu věty je to bud tupoun a nebo Evžen :))

Zobrazit příspěvek

Ráda bych mu status VIP RP hráče přisoudila, ale obávám se, že takto on v té chvíli opravdu nemyslel :wow:
  • 0

#36 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 09:49

No pozitivní je, že nadávat jsem nikoho gramaticky špatně ještě neviděl:)
  • 0

#37 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 09:56

Ráda bych mu status VIP RP hráče přisoudila, ale obávám se, že takto on v té chvíli opravdu nemyslel  :wow:

Zobrazit příspěvek

no pockej. ale to jak to on myslel jednak nemuzeme nikdy jiste vedet a jednak je to irelevantni. Jde pouze o to, zda zahral erpe nebo ne. A z toho popisu, jak tu byl prezentovan, to vidim na dokonale erpe. Dokonce se te snazil i trknout tim, ze delal nechapaveho, jakoze nerozumi tvemu vtipu s i/y , ze to prece v mluvene reci neslysis. No snazil se, ale marne. :ermm:
  • 0

#38 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 09:57

:wow:
  • 0

#39 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 19.06.2007 10:08

Já zažil něco takového.

"Máš dost bodů v odemikání?"
"V odemykání... ano mám."
"V odemikání!"
  • 0

#40 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 10:13

Já zažil něco takového.

"Máš dost bodů v odemikání?"
"V odemykání... ano mám."
"V odemikání!"

Zobrazit příspěvek

kazdej nemusi mit dokonalou postavicku : I pwned. Proste zahral dokonalou vadu reci, kdyz nedokaze vyslovit ypsilon. Hrajte trosku erpe smarjaaaaa. To ze je tu relax erpe jeste neznamena, ze musite to erpe ostatnim kazit ! :wow:
Vsechny postavicky nemusi byt polobozi. Udelejte jim i nejakou umyslnou vadu. ( viz navody, co sem hazel Dedek nebo kdo ohledne erpe ) Vemte si z nich priklad, jako to udelal tento jedinec . :ermm:
  • 0

#41 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 10:32

Já furt vidím rozdíl mezi RP a člověkem neznalým základů gramatiky českého jazyka:)
  • 0

#42 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 10:36

mě teda chyby nějak moc neiritujou,dělám je taky tak co..daleko víc mi vadí když se lidi začnou opravovat pomocí * na dalších řádcích..

dělám to taky když si du zahrát po náštěvě restaurace..jestli najdu screen jak to vypadalo tak to sem hodim..ale jedna věta asi 5 chyb no a oprava na 10 řádků než sem to dal do pořádku :)
  • 0

#43 Host_Nitetis_*

Host_Nitetis_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 10:41

17:55:02 Galio: hmm a silenej psichopatickej magor potrebujes ktomu aby ti takova PICOVINA VADILA
ban, aby sis schladil hlavu

Zobrazit příspěvek

no možná bych si zametla před vlastním prahem než bych začala někoho poučovat....
  • 0

#44 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 10:47

Vic takovych erpe hracu !!!  :wow:

Zobrazit příspěvek

no pockej. ale to jak to on myslel jednak nemuzeme nikdy jiste vedet a jednak je to irelevantni. Jde pouze o to, zda zahral erpe nebo ne. A z toho popisu, jak tu byl prezentovan, to vidim na dokonale erpe. Dokonce se te snazil i trknout tim, ze delal nechapaveho, jakoze nerozumi tvemu vtipu s i/y , ze to prece v mluvene reci neslysis. No snazil se, ale marne.  :ermm:

Zobrazit příspěvek

kazdej nemusi mit dokonalou postavicku : I pwned. Proste zahral dokonalou vadu reci, kdyz nedokaze vyslovit ypsilon. Hrajte trosku erpe smarjaaaaa. To ze je tu relax erpe jeste neznamena, ze musite to erpe ostatnim kazit !  :laugh:
  Vsechny postavicky nemusi byt polobozi. Udelejte jim i nejakou umyslnou vadu. ( viz navody, co sem hazel Dedek nebo kdo ohledne erpe ) Vemte si z nich priklad, jako to udelal tento jedinec .  :sad:

Zobrazit příspěvek

Zkus se nad sebou zamyslet. Delas tu ze sebe cim dal vetsiho blba. :laugh:
  • 0

#45 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 10:51

kazdej nemusi mit dokonalou postavicku : I pwned. Proste zahral dokonalou vadu reci, kdyz nedokaze vyslovit ypsilon. Hrajte trosku erpe smarjaaaaa. To ze je tu relax erpe jeste neznamena, ze musite to erpe ostatnim kazit !  :ermm:
  Vsechny postavicky nemusi byt polobozi. Udelejte jim i nejakou umyslnou vadu. ( viz navody, co sem hazel Dedek nebo kdo ohledne erpe ) Vemte si z nich priklad, jako to udelal tento jedinec .  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ach jo, nehrál nic, nereagoval na to nijak, vubec nijak, znam toho hrace uz dost dobre na to, abych vedela, ze proste dela hrubky a nedochazi mu to. Pise mi to v tellech, verejne, vsude.. Proste Ariadno, ne vzdy je pravidlem, ze mas za kazdou cenu pravdu. Ja RP, ani snahu o to nikomu nekazim, to bych byla snad máklá. :wow:
  • 0

#46 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 10:52

Zkus se nad sebou zamyslet. Delas tu ze sebe cim dal vetsiho blba.  :wow:

Zobrazit příspěvek

Diskuze Demony > Ostatní diskuze > Pokec

dle mě si z dělá spíš prdel z těch co žerou každou chybičku :)
  • 0

#47 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 11:19

no možná bych si zametla před vlastním prahem než bych začala někoho poučovat....

Zobrazit příspěvek

co to ma spolecneho s veci za kterou dostal galio duvod k zamysleni? to ze nekdo poplete dve pismena z hlediska pravopisu je sice ostuda ale my se tu bavime o tom ze jsou taci co pouzivaji (asi cilene jinak si to nedovedu vysvetlit) slovo nikdo misto slova nekdo...podivej se na klavesnici jak jsou ty dve pismena daleko od sebe

nu a kdyz se ozveme ze nam to vadi, tak mame jeste od nejakyho kvika poslouchat neco o damskych organech?
  • 0

#48 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 11:31

a jejich výnam :wow:
  • 0

#49 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 11:32

Zkus se nad sebou zamyslet. Delas tu ze sebe cim dal vetsiho blba.  :ermm:

Zobrazit příspěvek

kdo je blbejsi. ten co neco pise, nebo ten co to pak cte a vzteka se nad tim ? :wow:
  • 0

#50 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 11:36

Ariadna se mě pouze snaží sezadit z trůnu:)
  • 0

#51 Host_Nitetis_*

Host_Nitetis_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 11:58

co to ma spolecneho s veci za kterou dostal galio duvod k zamysleni? to ze nekdo poplete dve pismena z hlediska pravopisu je sice ostuda ale my se tu bavime o tom ze jsou taci co pouzivaji (asi cilene jinak si to nedovedu vysvetlit) slovo nikdo misto slova nekdo...podivej se na klavesnici jak jsou ty dve pismena daleko od sebe

nu a kdyz se ozveme ze nam to vadi, tak mame jeste od nejakyho kvika poslouchat neco o damskych organech?

Zobrazit příspěvek

a napadlo někoho z vás, že by to mohlo být třeba i nějaké nářečí či něco takového?

P.S: s a z jsou od sebe taky dost daleko
  • 0

#52 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 12:01

a napadlo někoho z vás, že by to mohlo být třeba i nějaké nářečí či něco takového?

Zobrazit příspěvek

Mně to napadlo :wow: Stejně jako pro mě např. nepochopitelné "příjdu později-příjdu dýl" a další nářečnické obraty :laugh:
  • 0

#53 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 12:47

Zobrazit příspěvek

ale s a z pise z neznalosti pravopisu (sorry weksi) zatimco nikdo pise z blbosti! a to je zatracenej rozdil
  • 0

#54 Host_Nitetis_*

Host_Nitetis_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 13:25

ale s a z pise z neznalosti pravopisu (sorry weksi) zatimco nikdo pise z blbosti! a to je zatracenej rozdil

Zobrazit příspěvek

... očividně pořád nejsi ochoten připustit, že by to mohlo být třeba jen nářečí... to je jako by si chtěl kamenovat brňáka za šalinu ...
  • 0

#55 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 13:33

... očividně pořád nejsi ochoten připustit, že by to mohlo být třeba jen nářečí... to je jako by si chtěl kamenovat brňáka za šalinu ...

Zobrazit příspěvek

ale to nebylo nářečí:)
  • 0

#56 Host_Nitetis_*

Host_Nitetis_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 13:49

v tom případě je to spíš politování hodné ...
  • 0

#57 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2007 07:24

kdo je blbejsi. ten co neco pise, nebo ten co to pak cte a vzteka se nad tim ?  :wow:

Zobrazit příspěvek

To nema cenu. :laugh:

Myslel jsem ze to nikdy neudelam. Ariadna -> Ignore list
  • 0

#58 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 20.06.2007 11:14

Tak za:
a) Jedničku z Češtiny jsem měl naposledy v 1. třídě (to byla taková ta jedna velká) a pak už se tento zázrak neopakoval, někdo to v kebuli prostě má a druhej je hold blbej, no co už. Kdybych s Amazonkou hrál častěji jistě by teď psala o mě nebo bráchovi. Hrubky jsou ostudná věc, ale moc se s tím nedá dělat ve chvíli kdy si to člověk po sobě moc nečte a reaguje na okolní podměty. Druhá věc je používání některých výrazů záměrně. Někdo - Nikdo mě až tak nepostihlo a to "w" wšude zase bere mě.
b) součást nářečí to sice může být, ale obávám se, že v tuto chvíli se spíše jedná o módní slovní výstřelek mladších a ruzumějších hráčů (mi tupouni to nemůžeme pochopit bo newime wo co de)
c) a na šalinu mi nesahejte, sedněte do té své elektriky či tramvaje a jeďte domů :laugh:

Edit.: Co kdyby Penelopka po večerech vedla jazykové kurzy, my by jsme určitě přišli. :wow:
  • 0

#59 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 20.06.2007 11:17

Tak za:
a) Jedničku z Češtiny jsem měl naposledy v 1. třídě (to byla taková ta jedna velká) a pak už se tento zázrak neopakoval, někdo to v kebuli prostě má a druhej je hold blbej, no co už. Kdybych s Amazonkou hrál častěji jistě by teď psala o mě nebo bráchovi. Hrubky jsou ostudná věc, ale moc se s tím nedá dělat ve chvíli kdy si to člověk po sobě moc nečte a reaguje na okolní podměty. Druhá věc je používání některých výrazů záměrně. Někdo - Nikdo mě až tak nepostihlo a to "w" wšude zase bere mě.
b) součást nářečí to sice může být, ale obávám se, že v tuto chvíli se spíše jedná o módní slovní výstřelek mladších a ruzumějších hráčů (mi tupouni to nemůžeme pochopit bo newime wo co de)
c) a na šalinu mi nesahejte, sedněte do té své elektriky či tramvaje a jeďte domů  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Náhodou, já myslím, že ty se ve hře vyjadřuješ pěkně, Penelopka včera něco říkala :laugh: S šalinou souhlasím, protože já su z Brna a nésu žádný béčko! :wow:
  • 0

#60 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2007 11:18

Náhodou, já myslím, že ty se ve hře vyjadřuješ pěkně, Penelpka včera něco říkala  :laugh: S šalinou souhlasím, protože já su z Brna a nésu žádný béčko!  :wow:

Zobrazit příspěvek

a já su z Prahy a šalina mi tu jezdí taky tak co :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních