Skočit na obsah

Priserky

• Please log in to reply
67 odpovědí na toto téma

#31 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 13:43

něco se ti nezdá na tom , že cleriko-zloděj odpastí a odemkne větší TO než zloděj ?

Zobrazit příspěvek

Každopádně toto téma se tomuto nevěnuje, já bych tu ráda spíš příspěvky k věci, konstruktivní připomínky a nápady, co by nám mohlo být při tvoření lokace užitečné.
  • 0

#32 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 14:50

No asi jsem to napsala nepochopitelně  :laugh: Chceme podpořit teamovou hru, aby si na své přišlo více povolání a hráči se vydávali na výpravu jako různorodá družina, s tím spojené RP, komunikace atd... Ale jak jsem už řekla, jak kdo hraje, to je každého věc a nutit do ničeho žádné hráče nemůžeme. Pokud někoho uspokojuje fakt, že je superhrdina, protože dává levou zadní všechny lokace na Demoně sám, je to jeho věc. Mně toto třeba osobně nebaví, to si můžu hrát single  :laugh:

Kdybyste raději připojili konkrétní návrhy, připomínky, přání, představy, asi by to bylo smysluplnější. My se o něco snažíme, neděláme to pro sebe, ale pro hráče, pro VÁS.

Zobrazit příspěvek

Ty jsi tu taky nic moc konkrétního neuvedla, těžko můžeš očekávat konkrétní návrhy :laugh:

Týmová hra je pěkná věc, ale pozor, abyste nepodlehli vlastním ideálům. Démona je nějak nastavená, a pokud by se vám i podařilo udělat a do modulu protlačit lokace, které budou průchozí jen týmově, může to taky vést k tomu, že tam skoro nikdo nebude chodit. Můžou být krásné a zajímavé sebevíc, ale když bude potřeba dejme tomu 5 členná různorodá skupinka, tak ta lokace bude pořád lideprázdná.
Ono se k tomu dá přistoupit i tak, že to nevadí, když se tam pobaví aspoň pár hráčů a bude se jim to líbit, splnilo to účel. Ale opravdu má cenu dávat spousty energie do tvorby lokací, které pak nebudou využívané? Kór když to má být pro hráče okolo 15 levelu... to bych se pak docela obával toho, že tam budou chodit jen dvojice 30. level (pro kterého taková lokace zákonitě nebude problém) + lowlevel - a to určitě není cílem.
Mimochodem tímhle stylem na mě působí už současné Doupě orků. Všichni ho tu chválili, ale co se návštěvnosti týče... jednu dobu jsem tam chodil docela často, ale jediné další hráče jsem tam potkal právě v kombinaci low level + high level. Možná to byla náhoda, ale moc tomu nevěřím...

Jo a ještě k těm pastem. Jo, je to na hráčích. Celé je to vlastně o hráčích. A zkušenost učí, že se vždycky najde nějaký ubožák, co zneužije, na co přijde. A koho to poškodí, znechutí a odradí? Samozřejmě ty "normální" hráče... takže už při tvorbě s tím musíš počítat. Chceš smrtelné pasti? Ať jdou odpastit, ale ne sebrat. Nejde to zařídit? Nějak to obejdi (třeba oblíbenou taktikou hráčů - položením víc slabších pastí na sebe...).

ps: Neber reakce v tomhle topicu jako rýpání, spíš jako dobře míněné rady a varování. Myslím, že tu nenajdeš nikoho, kdo by nebyl rád za vytvoření nových lokací :wow:
  • 0

#33 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 15.06.2007 15:23

Mimochodem tímhle stylem na mě působí už současné Doupě orků. Všichni ho tu chválili, ale co se návštěvnosti týče... jednu dobu jsem tam chodil docela často, ale jediné další hráče jsem tam potkal právě v kombinaci low level + high level. Možná to byla náhoda, ale moc tomu nevěřím...

hehe. ja a Nada ( klericka ) sme tam vedli 4 lowleveliky ( lvl okolo 9-12) , prisery sme se snazili vy mlacovat jak to jen slo, ale stejne kazdou chvili nekdo z tech lowleveliku posel . ( ono kritik za 72 zivotu ustoji malokdo ). :wow: Nada mela plne prace ressovani. :) Nakonec sme se probili nakonec. Nalakala sem na sebe ty beastmastery, aby mlatili do me a ti 4 lows se snazili ho trefit .... po 5 minutach sem je radsi zabila ja ...

Co se tyce pasti a podobne , co bylo zmineno.... To bych tam zrovna nedavala, nebot uz ted je zlodej na Demone silne preferovane povolani . ( kdo nema v buildu aspon 2 lvl zlodeje, ma hoodne tezky zivot ).

A co z toho vyplyva ? Pokud chces udelat nejakou lokaci, kde bude kazdy den fura postav, inspiruj se spise dungeonem typu DO, zlatak, krypta, popripade vsechny lokace v morlagu ( snad nejlepsi a nejpromyslenejsi lokace vubec ). Staci totiz dat tam treba jen jednu vec, o ktere si myslis, ze podpori party a cele se to tim muze zabit... (drainer v uvodni mistnosti DZ ). Lokace by mela byt nejvyse tak tezka, aby ji nejaky powerbuild na 40. lvl dal sam. Pokud ji neda, ver, ze i skupinky postav na 30 lvlu bude umirat a lokace nebude zrovna nejnavstevovanejsi ...
Pri ceste do dungeonu se vyhni nudnym probihanim prazdnych lokaci ala cesta do osady. ( opet v tomto boduje Morlag ).
Dale, at se to muze zdat jakkoliv krute, musis mit na pameti, ze lokace navstevuje drtiva vetsina hracu hlavne ze dvou duvodu: expeni a poklady. Zimni zahradka na elfim ostrove, jakkoliv je krasna, moc hracu tam asi neleze....
  • 0

#34 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 16:13

Ja bych jeste snad uvital nejake hezke lokace co se tyce RP (jako na Questiky) ani by tam nemuseli byt nutne nejake enemy, spis takove detailni prevedeni (myslim tim treba nejakou osadu ze tri domu, kazdej se zahradkou kde roste mrkev, nake jezirko, mozna nejaka magicka skala s runami by tam mohla byt) proste takhle nejaka hezka lokace treba na odpocinek nebo jen tak na relax RP
:wow:
  • 0

#35 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2007 16:15

Ja bych jeste snad uvital nejake hezke lokace co se tyce RP (jako na Questiky) ani by tam nemuseli byt nutne nejake enemy, spis takove detailni prevedeni (myslim tim treba nejakou osadu ze tri domu, kazdej se zahradkou kde roste mrkev, nake jezirko, mozna nejaka magicka skala s runami by tam mohla byt) proste takhle nejaka hezka lokace treba na odpocinek nebo jen tak na relax RP
:wow:

Zobrazit příspěvek

Relax RP. Začínám na tohle spojení bejt silně alergickej.
  • 0

#36 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 15.06.2007 18:59

No asi jsem to napsala nepochopitelně  :wow: Chceme podpořit teamovou hru, aby si na své přišlo více povolání a hráči se vydávali na výpravu jako různorodá družina, s tím spojené RP, komunikace atd... Ale jak jsem už řekla, jak kdo hraje, to je každého věc a nutit do ničeho žádné hráče nemůžeme. Pokud někoho uspokojuje fakt, že je superhrdina, protože dává levou zadní všechny lokace na Demoně sám, je to jeho věc. Mně toto třeba osobně nebaví, to si můžu hrát single  :laugh:

Kdybyste raději připojili konkrétní návrhy, připomínky, přání, představy, asi by to bylo smysluplnější. My se o něco snažíme, neděláme to pro sebe, ale pro hráče, pro VÁS.

Zobrazit příspěvek

jen pro zajimavost muzes me rict jaky pripad nastava treba pri takove teemove hre v DZ? myslis komunikace formou heel..haste rychle sem ... zbrane rukavice dolu zelezo... mas na mysli takovou vec podporovat protoze v bitve asi tezko budes dela sahodlouhe RP
  • 0

#37 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 16.06.2007 19:49

Na foru v tématu o tvoření lokací je napsáno, že se zde máme obracet na WB, kteří nám milerádi pomohou s problémy při tvoření. Zatím však píšeme stále různě vzkazy a zprávy, na které nikdo nereaguje. Prosíme laskavě Dědka, aby se nám ozval, potřebujeme poradit s pár technickými zádrhely. Díky!

Zároveň díky všem za rady a připomínky. "Něco" se nám už rodí, zatím nechci prozrazovat nic bližšího, kdyby to náhodou nevyšlo :wow:
  • 0

#38 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 19:59

Na foru v tématu o tvoření lokací je napsáno, že se zde máme obracet na WB, kteří nám milerádi pomohou s problémy při tvoření. Zatím však píšeme stále různě vzkazy a zprávy, na které nikdo nereaguje.  Prosíme laskavě Dědka, aby se nám ozval, potřebujeme poradit s pár technickými zádrhely. Díky!

Zobrazit příspěvek

Spis napis na forum jaky mas problem.

Ono existuje na svete vice lidi, kteri ten toolset videli :o)
  • 0

#39 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:10

Ono existuje na svete vice lidi, kteri ten toolset videli :o)

Zobrazit příspěvek

Proc je radsi nepodporis, kdyz maji chut neco delat ?
  • 0

#40 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:16

Proc je radsi nepodporis, kdyz maji chut neco delat ?

Zobrazit příspěvek

Ale dyt jim rikam at napisou co maji za problem na forum, ze nemusej cekat na Dedka :o)
  • 0

#41 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:23

Ale dyt jim rikam at napisou co maji za problem na forum, ze nemusej cekat na Dedka :o)

Zobrazit příspěvek

ono mne by celkem zajimalo kdo vlastne rozhoduje o tom ktere lokace se pridaji do modulu a ktere ne.
  • 0

#42 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:26

ono mne by celkem zajimalo kdo vlastne rozhoduje o tom ktere lokace se pridaji do modulu a ktere ne.

Zobrazit příspěvek

No nevim jak ted, doufam ze se to HODNE zmeni, ale driv to byl jen jeden clovek.
A pres nej se do modulu nedostalo ... no aspon o jednom moc peknem dungeonu vim ... :wow:
  • 0

#43 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:26

Zobrazit příspěvek

Tak to mě snad radši ani ne :wow:
  • 0

#44 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:35

myslim ze prave dedek je jakejsi sef WB (mozna se mylim, nevim) ale ten momentalne asi "nepracuje" tak nevim nevim jak to pude s rozsirovanim o nove lokace :wow:
  • 0

#45 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:43

Tak jako vona implementace CEPu, hudba a nový lokace vyžadují trochu víc času. Ale snad to brzo bude. :wow:
  • 0

#46 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:47

Tak jako vona implementace CEPu, hudba a nový lokace vyžadují trochu víc času. Ale snad to brzo bude. :laugh:

Zobrazit příspěvek

No nekopnul byste ho nekdo ? :wow:
  • 0

#47 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 20:57

Tak jako vona implementace CEPu, hudba a nový lokace vyžadují trochu víc času. Ale snad to brzo bude. :laugh:

Zobrazit příspěvek

jojo, ten cep to zni taky celkem dobre, snad to bude coskoro :wow:
  • 0

#48 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 16.06.2007 21:11

Ano, mně by ty pravomoce taky docela zajímaly, protože my pak nevím co, kam, komu, jak... je to takové zmatené, nechceme to řešit všechno přes forum, většinu lidí to asi nezajímá číst, kromě snad pár a těch zainteresovaných... Navíc bychom tu lokaci zatím nechtěli prozrazovat, aby to bylo pro hráče pak překvapení, kdyby nám to bylo schváleno. Zkrátka akorát potřebujeme doladit pár detailů, tak nějaká konzultace s odpovědným člověkem by byla fajn.
  • 0

#49 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.06.2007 21:22

Ano, mně by ty pravomoce taky docela zajímaly, protože my pak nevím co, kam, komu, jak... je to takové zmatené, nechceme to řešit všechno přes forum, většinu lidí to asi nezajímá číst, kromě snad pár a těch zainteresovaných... Navíc bychom tu lokaci zatím nechtěli prozrazovat, aby to bylo pro hráče pak překvapení, kdyby nám to bylo schváleno. Zkrátka akorát potřebujeme doladit pár detailů,  tak nějaká konzultace s odpovědným člověkem by byla fajn.

Zobrazit příspěvek

Nezapomen ze kazda lokace se dukladne testuje ... jak po strance mechanicke, scriptove tak i PG.

Uprimne nevim jakou levelou oblast by ta lokace mela oslovovat, ale uz ted tipuji ze by to mela podle vas byt ultra high lokace pro "poradnou" partu.

A jestli to dopadne jako poust, kterou si jiz dlouho jisti jedinci soluji ...

Neche radsi predelat skrety ? Mozna bych zase vyhrabal ten starej navrh, ktery zapadl nekde prachem ... :wow:
  • 0

#50 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 17.06.2007 07:54

Uprimne nevim jakou levelou oblast by ta lokace mela oslovovat, ale uz ted tipuji ze by to mela podle vas byt ultra high lokace pro "poradnou" partu.

A jestli to dopadne jako poust, kterou si jiz dlouho jisti jedinci soluji ...

Mozna bych zase vyhrabal ten starej navrh, ktery zapadl nekde prachem ...

Zobrazit příspěvek

Ne, bude to fantasy lokace typu dungeon, kterou jsme upravili tak, aby to zvladli i slabsi. Nebude to lokace pro tricitky, spis pocitame se strednimi levely. Je krasna na pohled, podobna na Demone zatim neni. Jeste delame na potvurkach a chceme k ni vymyslet nejaky pekny pribeh.. To zapadnuti do prachu bychom prave nechteli, proto zadost o radu v dobe tprocesu tvoreni, abychom zbytecne nedelali chyby. :wow:
  • 0

#51 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2007 12:08

Je krasna na pohled...

Zobrazit příspěvek

Hlavne bacha na prilis grafickych efektu, to by moc neprospelo "plynulosti" demony :wow:

Tak mne napada , co tak udelat 2patro u vlkousu ? :laugh:
  • 0

#52 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 17.06.2007 17:00

Hlavne bacha na prilis grafickych efektu, to by moc neprospelo "plynulosti" demony  :laugh:

Tak mne napada , co tak udelat 2patro u vlkousu ?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

No toho se právě bojím, je to opravdu vypiplané, aby to mělo atmosféru, bylo to zajímavé tím místem procházet. Nechceme nicneříkající lokaci o holých stěnách :wow: Ale chceme tu ASISTENCI sakryš už :laugh:
  • 0

#53 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2007 17:27

Co mate poslete na remigold@seznam.cz a tamtez se aj domluvime dale. Kazdopadne kazda pomoc je vitana a dekuju za ni.
  • 0

#54 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 18.06.2007 08:59

Co mate poslete na remigold@seznam.cz a tamtez se aj domluvime dale. Kazdopadne kazda pomoc je vitana a dekuju za ni.

Zobrazit příspěvek

dědečku a ja ted kdyz uz mam zase cas bych rad pokracoval v tech zbranich :wow:
  • 0

#55 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 10:39

O tom, co bude v modulu rozhoduje pouze Lopyk. Obrnte se trpelivosti, protoze Lopyk Vam to hodnekrat vrati na predelani a nakonec se to do modulu nedostane. Ale pocitam, ze pokud vydrzite, tak paty ci sesty dungeon, tak po roce zkusenosti by se mohl na Demone objevit.
Drzim palce a doufam, ze Vam nadseni vydrzi.
Novych dobrych dungu neni nikdy dost !
  • 0

#56 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 10:46

O tom, co bude v modulu rozhoduje pouze Lopyk. Obrnte se trpelivosti, protoze Lopyk Vam to hodnekrat vrati na predelani a nakonec se to do modulu nedostane. Ale pocitam, ze pokud vydrzite, tak paty ci sesty dungeon, tak po roce zkusenosti by se mohl na Demone objevit.
Drzim palce a doufam, ze Vam nadseni vydrzi.
Novych dobrych dungu neni nikdy dost !

Zobrazit příspěvek

Díky za podporu. S nutností něco předělat počítáme, to by asi musela být velká náhoda, že by to prošlo na první pokus beze změn. Každopádně i tak budeme rádi, protože ono je důležité vědět, že i když se něco bude opravovat, tak ten zájem je a má cenu se s tím vůbec zabývat. :wow:
  • 0

#57 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2007 11:05

hehe. ja a Nada ( klericka ) sme tam vedli 4 lowleveliky ( lvl okolo 9-12) , prisery sme se snazili vy mlacovat jak to jen slo, ale stejne kazdou chvili nekdo z tech lowleveliku posel . ( ono kritik za 72 zivotu ustoji malokdo ).  :wow:  Nada mela plne prace ressovani. :)  Nakonec sme se probili nakonec. Nalakala sem na sebe ty beastmastery, aby mlatili do me a ti 4 lows se snazili ho trefit .... po 5 minutach sem je radsi zabila ja ...

Co se tyce pasti a podobne , co bylo zmineno.... To bych tam zrovna nedavala, nebot uz ted je zlodej na Demone silne preferovane povolani . ( kdo nema v buildu aspon 2 lvl zlodeje, ma hoodne tezky zivot ).

Zobrazit příspěvek

zajimavy ze mi jsme tak šli 4 (kler, ranger,wiz,rogue) a dali jsme to cele (lvly 7-9) jinak se tam dobre expi 5-7 nahore a tak do 9-10 lvlu dole ty studanky jsou uzitecna vec
  • 0

#58 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 11:17

hehe. ja a Nada ( klericka ) sme tam vedli 4 lowleveliky ( lvl okolo 9-12)

Zobrazit příspěvek

já tam s tebou a 3ma nebo 4 low levlíkama byla taky..ale to byli levli snad 6-7 :)
  • 0

#59 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 18.06.2007 23:51

O tom, co bude v modulu rozhoduje pouze Lopyk. Obrnte se trpelivosti, protoze Lopyk

Zobrazit příspěvek

Chtel bych jen uvest na pravou miru to co rikas. Onen post rozhodovani co ano a co ne ma na hrbu Dedek, stejne tak jako vlastni provedeni, nikoliv ja. Tak jenom aby bylo jasno.
  • 0

#60 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 06:58

Chtel bych jen uvest na pravou miru to co rikas. Onen post rozhodovani co ano a co ne ma na hrbu Dedek, stejne tak jako vlastni provedeni, nikoliv ja. Tak jenom aby bylo jasno.

Zobrazit příspěvek

Děkujeme za odezvu, v současné chvíli má naše "děťátko" hotové první patro, dnes bude snaha dodělat druhé :wow: Jakmile budeme spokojeni, chtěli bychom nechat pár dalšími otestovat a povalí to na popravu k Dědkovi :ermm:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních