Skočit na obsah

Fotka

Filmy na pozrenie

• Please log in to reply
333 odpovědí na toto téma

#31 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 08:51

plácnu to sem:
nevíte, jestli už "vyšel" Harry Potter a Fénixův řád? co sem viděl, tak jeden člověk napíše, že je to pravý, druhej, že je to chyták...
díky :wow:
  • 0

#32 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 08:59

No teda jak říkám, jsou filmy, na které se chodí do kina a na které ne, na tohle si rád zajdu do kina:) a fakt bych si nechtěl zkazit radost tím, že se budu na monitoru koukat na příšerně ozvučenou hroznou verzi nahranou v kině na kameru.
  • 0

#33 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 09:01

No teda jak říkám, jsou filmy, na které se chodí do kina a na které ne, na tohle si rád zajdu do kina:) a fakt bych si nechtěl zkazit radost tím, že se budu na monitoru koukat na příšerně ozvučenou hroznou verzi nahranou v kině na kameru.

Zobrazit příspěvek

tak to máš jak kdy, ale u nás to bude až v srpnu,a tose mi neche čekat, je to můj nejoblíbenější díl :smile:
  • 0

#34 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 09:02

//poprosil by som vas nedavat sem linky na warez; prispevok zmazany; Voodoo
  • 0

#35 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 09:04

Zobrazit příspěvek

no tohle bych sem nedával to jednak a za druhý, tohle zvládnu taky, jde o to, jestli mi můžete potvrdit pravost :smile:
  • 0

#36 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 27.06.2007 09:10

no tohle bych sem nedával to jednak a za druhý, tohle zvládnu taky, jde o to, jestli mi můžete potvrdit pravost  :happy:

Zobrazit příspěvek

Jako velká fanynka Harryho Pottera bych si rozhodně počkala, i kdyby tu film byl o měsíc později. Atmosféra noční premiéry v kině přece nejde s rozmazanou kinorip kopií narychlo staženou a sledovanou doma na gauči vůbec srovnávat. Všechny Harryho premiéry jedině v kině a jedině v ORIGINÁLE. :smile: Jestli nám zase budou podstrkovat jen dabované kopie s panem Kotkem v hlavní roli, tak budu opravdu, ale opravdu naštvaná :mad:
  • 0

#37 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 09:16

no tohle bych sem nedával to jednak a za druhý, tohle zvládnu taky, jde o to, jestli mi můžete potvrdit pravost  :smile:

Zobrazit příspěvek

myslis ze reakce u kazdeho torrentu (ktere si urcite ctes) mohou potvrdit jestli to je fake pripadne cim vetsi tim lepi kvalita ne?
  • 0

#38 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 09:30

myslis ze reakce u kazdeho torrentu (ktere si urcite ctes) mohou potvrdit jestli to je fake pripadne cim vetsi tim lepi kvalita ne?

Zobrazit příspěvek

ehm, tosem psal na začátku, sou tam protichůdný reakce a nemam neomezenej net, takže DVD formát 4gb rozohdně nestahuju, pro mě čím menší, tím lepší :smile:
  • 0

#39 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 09:32

dabing je dycinky:) chodí na to i děti, ale třeba jak se začne umírat, ubydou:)
  • 0

#40 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 27.06.2007 09:45

dabing je dycinky:) chodí na to i děti, ale třeba jak se začne umírat, ubydou:)

Zobrazit příspěvek

Harry Potter je celosvětový fenomén, který nečtou a nesledují jen děti. (Já sama jsem toho příkladem :smile: ) Proto si myslím, že minimálně jedna kopie v originále by v kinech být měla. Ať ji pouští třeba jen večer, nemusí ji dávat v sobotu v poledne... I když uznávám, že i přes to, že se u nás už na kvalitu dabingu nedbá jako dřív, některé filmy jsou pořád namluveny dobře.. (O TV produkci nemluvím, kde je až na výjimky neustálá rotace stejných dabingových herců už docela otravná). No každopádně mně osobně dabing od návštěvy kina v některých případech odradí (viz Shrek, na kterého prostě do kina díky všem dabovaným kopiím NEPUJDU, i když jsem se na to hrozně těšila). Podle mého názoru ztrácí, i přes bohatost češtiny, některé filmy nebo seriály na své osobitosti, vtipy nemají ten správný význam, prostě není to ono :happy:
  • 0

#41 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 10:46

eeee já to asi špatně napsal...jako takhle...dabované je to vždy...ale pouští se i originální verze, ale myslím, že víc poběží těch dabovaných...já samo taky koukám je na originál:) Doma se taky běžně hádám o tom, jak že je ten český dabing nejlepší:) pak musím názorně pouštět DVD česky a anglicky, ale prostě oni si furt melou svou:)

Jo celosvětový fenomén to bude:) taky jsem to začal číst někdy v 18-ti až:) a jako chytlo mě to:)
  • 0

#42 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 27.06.2007 10:50

eeee já to asi špatně napsal...jako takhle...dabované je to vždy...ale pouští se i originální verze, ale myslím, že víc poběží těch dabovaných...já samo taky koukám je na originál:) Doma se taky běžně hádám o tom, jak že je ten český dabing nejlepší:) pak musím názorně pouštět DVD česky a anglicky, ale prostě oni si furt melou svou:)

Jo celosvětový fenomén to bude:) taky jsem to začal číst někdy v 18-ti až:) a jako chytlo mě to:)

Zobrazit příspěvek

No já si taky vždycky myslela, že aspoň jedna kopie v originále se dá vystopovat. Bohužel třeba zmíněného Shreka u nás i v multiplexech hrají jen v dabované verzi :smile:
  • 0

#43 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 11:09

No já si taky vždycky myslela, že aspoň jedna kopie v originále se dá vystopovat. Bohužel třeba zmíněného Shreka u nás i v multiplexech hrají jen v dabované verzi  :smile:

Zobrazit příspěvek

to bych si radši píchl drát do oka:)
  • 0

#44 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 11:26

Asi zalezi jak kde :smile:

http://palacecinemas...274EBAF14A85BA6
  • 0

#45 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 27.06.2007 11:35

Asi zalezi jak kde  :smile:

http://palacecinemas...274EBAF14A85BA6

Zobrazit příspěvek

Ŕíkala jsem u nás :happy:
  • 0

#46 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 11:43

No já si taky vždycky myslela, že aspoň jedna kopie v originále se dá vystopovat. Bohužel třeba zmíněného Shreka u nás i v multiplexech hrají jen v dabované verzi  :smile:

Zobrazit příspěvek

tak shreka sem si pustli včera doma..sice jen na divX s titulkama ale stačilo mi to na to abych věděl že sou to vyhozený prachy za kino :)
  • 0

#47 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 11:47

To já radši Shreka anglicky než pár piv:)
  • 0

#48 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 11:49

To já radši Shreka anglicky než pár piv:)

Zobrazit příspěvek

a než červený s kolou?

viděl někdo Danyho parťáky 3..jestli to mám zkouknout nebo zahodit :)
  • 0

#49 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 27.06.2007 12:09

tak shreka sem si pustli včera doma..sice jen na divX s titulkama ale stačilo mi to na to abych věděl že sou to vyhozený prachy za kino :)

Zobrazit příspěvek

Četla jsem, že to zas není žadná pecka.. Ale já jsem docela kinofil, takže už ze zvědavosti bych to chtěla vidět. My se dívali teď jeden večer na Bridge to Terabithia a tak, jak jsem čekala něco mezi pohádkou a fantasy pro děti, tak jsem poslední půl hodiny probulela :smile: Nečekané, ale po dlouhé době film bez akce, adrenalinu, střílení, opravdu emotivní, s atmosférou, a i přes ten smutný děj, se nám to moc líbilo.
  • 0

#50 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 12:45

Četla jsem, že to zas není žadná pecka.. Ale já jsem docela kinofil, takže už ze zvědavosti bych to chtěla vidět. My se dívali teď jeden večer na Bridge to Terabithia a tak, jak jsem čekala něco mezi pohádkou a fantasy pro děti, tak jsem poslední půl hodiny probulela  :smile: Nečekané, ale po dlouhé době film bez akce, adrenalinu, střílení, opravdu emotivní, s atmosférou, a i přes ten smutný děj, se nám to moc líbilo.

Zobrazit příspěvek

Skus tento film... Sice sa tam par krat vystreli, ale nieje to tazisko filmu. (Odohrava sa to na konci druhej svetovej vojny v spanielsku. Je to fantasy.)
http://www.panslabyrinth.com/
  • 0

#51 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 12:56

Dogma , Team America.... a seriál Red Dwarf , znáš ?,-)
  • 0

#52 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 27.06.2007 13:14

Skus tento film... Sice sa tam par krat vystreli, ale nieje to tazisko filmu. (Odohrava sa to na konci druhej svetovej vojny v spanielsku. Je to fantasy.)

Zobrazit příspěvek

Díky, vypadá to zajímavě, mrknu na to.. Už i kvůli režisérovi by to mohlo stát za to!
  • 0

#53 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 13:36

Krvavý diamant
  • 0

#54 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 14:18

Mytko je grázl:) kdybych nemakal jako divej, sám nabídnul ten film:) můžu říct, že je fakt dobrej :smile:
  • 0

#55 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 27.06.2007 14:47

Zobrazit příspěvek

No vidíš, já na tom byl v kině a s dabingem a líbilo se mi to. (Zrovna u všech Šreků se mi dabing líbí, ono jít s pacholetem do kina na nedabovanej film dost dobře nejde. Uznávám, že pro Ammazocu ale mohli jednu nedabovaneu verzi dát )
  • 0

#56 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 27.06.2007 15:17

No vidíš, já na tom byl v kině a s dabingem a líbilo se mi to. (Zrovna u všech Šreků se mi dabing líbí, ono jít s pacholetem do kina na nedabovanej film dost dobře nejde. Uznávám, že pro Ammazocu ale mohli jednu nedabovaneu verzi dát )

Zobrazit příspěvek

A Amazonka by seděla sama v kině, protože pro nás co stejně čteme jako píšeme a naše jazykové vybavení je nulové, je film v původním znění s titulky opravdu spíše pantomima. Jsem rád, že se filmy dabují a tím, že vidím pouze dabovanou verzi vlastně nevím o co přicházím a je mi to fuk. :smile:
  • 0

#57 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 15:20

Zobrazit příspěvek

no mě šlo tentokráte spíš o obsah.. ze shreků je tenhle nejslabší..z mého hlediska
  • 0

#58 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 18:37

Zobrazit příspěvek

teď jsem to dokoukal... no taky mi to přišlo smutný, ikdyž pohádka, takovej jo a ne happy end...
  • 0

#59 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 18:46

Četla jsem, že to zas není žadná pecka.. Ale já jsem docela kinofil, takže už ze zvědavosti bych to chtěla vidět. My se dívali teď jeden večer na Bridge to Terabithia a tak, jak jsem čekala něco mezi pohádkou a fantasy pro děti, tak jsem poslední půl hodiny probulela  :mad: Nečekané, ale po dlouhé době film bez akce, adrenalinu, střílení, opravdu emotivní, s atmosférou, a i přes ten smutný děj, se nám to moc líbilo.

Zobrazit příspěvek

Jj, naprosto souhlasim, ten film me uplne dostal... taky jsem na to sla s tim, ze to bude pohadka a ono ne... takhle moc jsem snad u zadnyho filmu nebrecela :smile:

Ten Panuv labyrint byl na Febio festu, neni-liz pravda? Jsem an to chtela jit, ale nejak to nevyslo...

A Shreka jsem jeste nevidela, ale kupodivu, ackoli jsem propagator originalnich verzi, musim rict, ze dabovaneho shreka mam radsi... :happy:

A k Harrymu.... jestli ho zmrví jako ctvrty dil, tak se opravdu, ale opravdu nastvu... :laugh:
  • 0

#60 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 27.06.2007 18:53

...

A k Harrymu.... jestli ho zmrví jako ctvrty dil, tak se opravdu, ale opravdu nastvu... :smile:

Zobrazit příspěvek

právě proto bych se na to rád podíval nejdřív doma, protože zatím se mi z filmů opravdu líbíla trojka, Cuaron u toho měl zůstat (pro dobro věci), čtyřka se mi nelíbila vůbec...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních