nevíte, jestli už "vyšel" Harry Potter a Fénixův řád? co sem viděl, tak jeden člověk napíše, že je to pravý, druhej, že je to chyták...
díky

Odesláno 27.06.2007 08:51
Odesláno 27.06.2007 08:59
Odesláno 27.06.2007 09:01
tak to máš jak kdy, ale u nás to bude až v srpnu,a tose mi neche čekat, je to můj nejoblíbenější dílNo teda jak říkám, jsou filmy, na které se chodí do kina a na které ne, na tohle si rád zajdu do kina:) a fakt bych si nechtěl zkazit radost tím, že se budu na monitoru koukat na příšerně ozvučenou hroznou verzi nahranou v kině na kameru.
Odesláno 27.06.2007 09:02
Odesláno 27.06.2007 09:10
Jako velká fanynka Harryho Pottera bych si rozhodně počkala, i kdyby tu film byl o měsíc později. Atmosféra noční premiéry v kině přece nejde s rozmazanou kinorip kopií narychlo staženou a sledovanou doma na gauči vůbec srovnávat. Všechny Harryho premiéry jedině v kině a jedině v ORIGINÁLE.no tohle bych sem nedával to jednak a za druhý, tohle zvládnu taky, jde o to, jestli mi můžete potvrdit pravost
Odesláno 27.06.2007 09:30
ehm, tosem psal na začátku, sou tam protichůdný reakce a nemam neomezenej net, takže DVD formát 4gb rozohdně nestahuju, pro mě čím menší, tím lepšímyslis ze reakce u kazdeho torrentu (ktere si urcite ctes) mohou potvrdit jestli to je fake pripadne cim vetsi tim lepi kvalita ne?
Odesláno 27.06.2007 09:32
Odesláno 27.06.2007 09:45
Harry Potter je celosvětový fenomén, který nečtou a nesledují jen děti. (Já sama jsem toho příklademdabing je dycinky:) chodí na to i děti, ale třeba jak se začne umírat, ubydou:)
Odesláno 27.06.2007 10:46
Odesláno 27.06.2007 10:50
No já si taky vždycky myslela, že aspoň jedna kopie v originále se dá vystopovat. Bohužel třeba zmíněného Shreka u nás i v multiplexech hrají jen v dabované verzieeee já to asi špatně napsal...jako takhle...dabované je to vždy...ale pouští se i originální verze, ale myslím, že víc poběží těch dabovaných...já samo taky koukám je na originál:) Doma se taky běžně hádám o tom, jak že je ten český dabing nejlepší:) pak musím názorně pouštět DVD česky a anglicky, ale prostě oni si furt melou svou:)
Jo celosvětový fenomén to bude:) taky jsem to začal číst někdy v 18-ti až:) a jako chytlo mě to:)
Odesláno 27.06.2007 11:35
Odesláno 27.06.2007 11:43
No já si taky vždycky myslela, že aspoň jedna kopie v originále se dá vystopovat. Bohužel třeba zmíněného Shreka u nás i v multiplexech hrají jen v dabované verzi
Odesláno 27.06.2007 11:47
Odesláno 27.06.2007 12:09
Četla jsem, že to zas není žadná pecka.. Ale já jsem docela kinofil, takže už ze zvědavosti bych to chtěla vidět. My se dívali teď jeden večer na Bridge to Terabithia a tak, jak jsem čekala něco mezi pohádkou a fantasy pro děti, tak jsem poslední půl hodiny probulelatak shreka sem si pustli včera doma..sice jen na divX s titulkama ale stačilo mi to na to abych věděl že sou to vyhozený prachy za kino :)
Odesláno 27.06.2007 12:45
Četla jsem, že to zas není žadná pecka.. Ale já jsem docela kinofil, takže už ze zvědavosti bych to chtěla vidět. My se dívali teď jeden večer na Bridge to Terabithia a tak, jak jsem čekala něco mezi pohádkou a fantasy pro děti, tak jsem poslední půl hodiny probulela
Nečekané, ale po dlouhé době film bez akce, adrenalinu, střílení, opravdu emotivní, s atmosférou, a i přes ten smutný děj, se nám to moc líbilo.
Odesláno 27.06.2007 12:56
Odesláno 27.06.2007 13:14
Díky, vypadá to zajímavě, mrknu na to.. Už i kvůli režisérovi by to mohlo stát za to!Skus tento film... Sice sa tam par krat vystreli, ale nieje to tazisko filmu. (Odohrava sa to na konci druhej svetovej vojny v spanielsku. Je to fantasy.)
http://www.panslabyrinth.com/
Odesláno 27.06.2007 13:36
Odesláno 27.06.2007 14:18
Odesláno 27.06.2007 14:47
No vidíš, já na tom byl v kině a s dabingem a líbilo se mi to. (Zrovna u všech Šreků se mi dabing líbí, ono jít s pacholetem do kina na nedabovanej film dost dobře nejde. Uznávám, že pro Ammazocu ale mohli jednu nedabovaneu verzi dát )tak shreka sem si pustli včera doma..sice jen na divX s titulkama ale stačilo mi to na to abych věděl že sou to vyhozený prachy za kino :)
Odesláno 27.06.2007 15:17
No vidíš, já na tom byl v kině a s dabingem a líbilo se mi to. (Zrovna u všech Šreků se mi dabing líbí, ono jít s pacholetem do kina na nedabovanej film dost dobře nejde. Uznávám, že pro Ammazocu ale mohli jednu nedabovaneu verzi dát )
Odesláno 27.06.2007 15:20
No vidíš, já na tom byl v kině a s dabingem a líbilo se mi to. (Zrovna u všech Šreků se mi dabing líbí, ono jít s pacholetem do kina na nedabovanej film dost dobře nejde. Uznávám, že pro Ammazocu ale mohli jednu nedabovaneu verzi dát )
Odesláno 27.06.2007 18:37
teď jsem to dokoukal... no taky mi to přišlo smutný, ikdyž pohádka, takovej jo a ne happy end...Skus tento film... Sice sa tam par krat vystreli, ale nieje to tazisko filmu. (Odohrava sa to na konci druhej svetovej vojny v spanielsku. Je to fantasy.)
http://www.panslabyrinth.com/
Odesláno 27.06.2007 18:46
Četla jsem, že to zas není žadná pecka.. Ale já jsem docela kinofil, takže už ze zvědavosti bych to chtěla vidět. My se dívali teď jeden večer na Bridge to Terabithia a tak, jak jsem čekala něco mezi pohádkou a fantasy pro děti, tak jsem poslední půl hodiny probulela
Nečekané, ale po dlouhé době film bez akce, adrenalinu, střílení, opravdu emotivní, s atmosférou, a i přes ten smutný děj, se nám to moc líbilo.
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních