Skočit na obsah

Fotka

Alicie pode palbou

• Please log in to reply
128 odpovědí na toto téma

#31 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2007 20:34

To ze ses vytocenej?

Zobrazit příspěvek

No, tak prosim, podekujte shinimu, wipe bude.
  • 0

#32 Eraser.CZ

Eraser.CZ

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 327 Příspěvků:

Odesláno 29.05.2007 21:04

no spise to bude nejakej peknej velkej kvest jako s draky to se me libilo aspon byla sranda kdyz expis cele ot tma krasne davas a najednou k tobe prileti stinovy drak pozabiji vas zbyde jeden klero ten to poresuje a hned prileti dalsi aspon nebyla nuda no a wipe bylo az daaavno po tom tyden pred wipe byla spise "nuda" receno
nebo tohle :

Zobrazit příspěvek

Juu,nasel sem tam i svou Amandu :blushing: Chuderka....
Jinak,prijde mi ze slovo WIPE zacina byt tak strasne moc zazite jako RP :blushing:
  • 0

#33 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 07:57

Juu,nasel sem tam i svou Amandu :blushing:  Chuderka....
Jinak,prijde mi ze slovo WIPE zacina byt tak strasne moc zazite jako RP :cool:

Zobrazit příspěvek

wipe je totiz erpe. A jako spravny zaklad erpé servru .... neni nic lepsiho cim ho odstartovat. Kdyz erpe, tak na poradnych erpe zakladech. :blushing:
  • 0

#34 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 30.05.2007 08:14

hmm na foru je hezky videt kdo ma v praci pocitac a v kolik mu zacina pracovni doba :)....
  • 0

#35 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 08:16

wipe je totiz erpe. A jako spravny zaklad erpé servru .... neni nic lepsiho cim ho odstartovat. Kdyz erpe, tak na poradnych erpe zakladech. :blushing:

Zobrazit příspěvek

:blushing:
  • 0

#36 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 10:55

Zobrazit příspěvek

no tak zas ty bys měla být ráda ne? aspoň nám všem v praxi budeš moct ukázat, jak nejlevnější zlatnice bude po wipu stále na lidových cenách
  • 0

#37 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 10:57

no tak zas ty bys měla být ráda ne? aspoň nám všem v praxi budeš moct ukázat, jak nejlevnější zlatnice bude po wipu stále na lidových cenách

Zobrazit příspěvek

proc? ja vam to ukazuju uz ted. :blushing: nepotrebuju naky wajp
  • 0

#38 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 11:11

proc? ja vam to ukazuju uz ted.  :blushing: nepotrebuju naky wajp

Zobrazit příspěvek

no ono to ukazovat když je vše hravě dostupné není moc velké umění, ti ostatní, které jsi v jiném topicu označila za jiné si prošli těmi stádii od počátku, dělali craft v plenkách, po wipu, od počátku a ani základní kamínky nekupovali za pakatel, protože ten horník co tam lez a kopal, měl jen dostupnou výbavu, ne mithril, boží spásu a další vymoženosti současné doby, což vše velmi velmi prodražilo
  • 0

#39 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 11:15

no ono to ukazovat když je vše hravě dostupné není moc velké umění, ti ostatní, které jsi v jiném topicu označila za jiné si prošli těmi stádii od počátku, dělali craft v plenkách, po wipu, od počátku a ani základní kamínky nekupovali za pakatel, protože ten horník co tam lez a kopal, měl jen dostupnou výbavu, ne mithril, boží spásu a další vymoženosti současné doby, což vše velmi velmi prodražilo

Zobrazit příspěvek

a máme tu důvod k wajpuuuuuu :D ..přece nemůžete ochudit všechny nově začínající craftery o ten pocit kdy není vše zadarmo :)
  • 0

#40 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 11:15

no ono to ukazovat když je vše hravě dostupné není moc velké umění,

presto sem porad jedna z mala. takze si dovolim tvrdit, ze to velke umeni je . :blushing:
  • 0

#41 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 30.05.2007 11:18

no a proto kopu porad za stejne ceny,nejsem svinak vuci zacatecnikum ....je sice pravda ze uz sem pul roku nic neprodal....ale s nizsima cenama nikoho supportovat nebudu,radej budu lootovat pokladky...tim se stejne vydela vic :D....hornicina,kovarina jsou ztracene povolani
  • 0

#42 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 11:22

Me osobne tyhle diskuze docela tocej, vsechno ma svuj zacatek i svuj konec, nekdy je to konec z vlastni vule, nekdy z jine.

Zobrazit příspěvek

On ne každý má doživotní post v DMteamu.....Kdyby se po wipu měnili i DMka, myslím že by jsi se taky začal bát.....

A prosím neber to jako útok. Ber to jako podklad k zamyšlení
  • 0

#43 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 11:38

On ne každý má doživotní post v DMteamu.....Kdyby se po wipu měnili i DMka, myslím že by jsi se taky začal bát.....

Zobrazit příspěvek

muhehe. jo, ja sem pro. po kazdym wipu zmenit Dm team. :blushing:
  • 0

#44 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 11:51

muhehe. jo, ja sem pro. po kazdym wipu zmenit Dm team.  :blushing:

Zobrazit příspěvek

no tak to si ještě počkáme:)
  • 0

#45 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 12:38

Zobrazit příspěvek

Ja doufam, ze na tom nebudeme tratit my, kteri si kraft budujeme opravdu od prvopocatku a poctive. Kaminky kupuji nebo menim za sperky, zadne vyhody od vybavove nadprumernych hracu nemam. Ammazonca nad kraftem stravila hodiny a hodiny a wipe by mne opravdu rozladil. Nehlede na to, ze si stale drzim zavedene a nejlevnejsi ceny (tim myslim opravdu levnejsi nez konkurence), aby si sperky mohli dovolit i chudsi. Nehrabu penize, snazim se prezit, moc zatim nevydelam, spis vse zase otocim do surovin, ale udelam mnoha hracum radost a o to mi jde. :blushing: A vubec mi nevadi, ze chodim porad ve vanocni robe a nemam zadne hi tech modely ze Stromoradu :konnica:
  • 0

#46 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 12:40

A za koho by ste menili? :konnica:
  • 0

#47 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 12:40

hmm na foru je hezky videt kdo ma v praci pocitac a v kolik mu zacina pracovni doba :)....

Zobrazit příspěvek

a co v práci dělá :konnica: asi si brzo budu hledat novou práci
  • 0

#48 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 12:51

A za koho by ste menili? :blushing:

Zobrazit příspěvek

Tady se gobík vyjárřil v duchu že jemu je to jedno a že ho štvou diskuze na tema Wipe

Chtěl jsem mu poradit, aby se vžil taky jednou do osudu obyčejných lidí, kteří rok vypracovávali postavičku a teď se bojí, aby o ní nepřisli. Protože prohlásit to co prohlásil je podle mě dost ignorantní. I když já tu nejsem od toho aby jsem to posuzoval...

A pokud jde o jiné DM myslím, že je tu dost CS, kteří by se toho mohli ujmout (v pravidlech myslím je, že CS je příprava na DM :konnica: )

Pro ty co mě chtějí komentovat bych dodal svou myšlenku: Wipe je až poslední možností řešení problémů. A měl by to být zájem VŠECH, aby tento boží trest nenastal...
  • 0

#49 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 12:53

Ja doufam, ze na tom nebudeme tratit my, .....

Zobrazit příspěvek

Neboj nebudete. WIPE se v nejbližších dnech nechystá, protože k němu není důvod. Opravdu důvodem není, že DM rozběhnou globálnější quest.
  • 0

#50 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 13:44

A pokud jde o jiné DM myslím, že je tu dost CS, kteří by se toho mohli ujmout (v pravidlech myslím je, že CS je příprava na DM :konnica: )

Zobrazit příspěvek

jeden, max. dva. :blushing:
a ani jednoho z nich jsem jako CSka ve hre moc nevidel, a na DMkovani je treba cas, myslim ze stojanu na medaily s napisem DM uz mame dost.
  • 0

#51 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 13:59

...na DMkovani je treba cas...

Zobrazit příspěvek

Souhlasim, ale ono je to těžký, když jsi DM většinou myslíš na velké věci (questy) a CS zase na něco menšího, neboť nemá tolik pomůcek (popř. si tolik nevěří jako třebas já). Ale ono je to celkem těžký i pro CS, když ten quest necháš rozběhnout trochu víc než si chtěl, může se Ti stát, že se ten questík protáhne o mnoho déle, což už se i mě párkrát stalo, no a pak najednou vypnutím nwn zjistíš, žes to trochu přetáhl no a to už neni zrovna radostný :konnica:
Zvlášť když máš povinosti i jinde, ale na druhou stranu chceš ten kvest dodělat, aby nemusel bejt nadvakrát. Globálnější kvest je i pro DM složitý a zabere to hooodně času.
  • 0

#52 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 14:36

.... WIPE se v nejbližších dnech nechystá, protože k němu není důvod. Opravdu důvodem není, že DM rozběhnou globálnější quest.

Zobrazit příspěvek

Tohle trosku nahani strach. Ty nejblizsi dny a to, ze duvodem k wipe nebude quest, ale asi neco jinyho :)
  • 0

#53 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 14:45

Tohle trosku nahani strach. Ty nejblizsi dny a to, ze duvodem k wipe nebude quest, ale asi neco jinyho :)

Zobrazit příspěvek

no jo no každý "prohlášení" se dá samozřejmě vyložit jinak, ale čekal jsem to od jiných, ne od tebe Rane :konnica: to bys honil patent, který už jiní mají
  • 0

#54 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 14:48

Zobrazit příspěvek

Kdybych nevěděl o co jde, nemluvim o tom, ja měl taky postavičku/y který jsem rád hrál, přišel wipe a .... no a konec, muzu jen rict ze jsem mel to stesti ze moje postavicka skoncila tesne pred wipem ;))
  • 0

#55 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 14:54

Ja chtel jenom rozsirit vseobecnou paniku :konnica: . Ja myslim ze tenhle strasak je jenom pro newbiky, kterym se semtam bavi 4 ti trosku starsi (herne). Kazdou chvili se najde nekdo, kdo krikne wipe, a hned se toho chytne ze o tom mluvi vsichni a ze je to tutova zalezitost :).

Verte Geraltovi, on by vam nelhal dokonce snad ani nemlzil, tak zalozte nekde trosku lepsi flame a tohle nechte spat.
  • 0

#56 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 15:03

Verte Geraltovi, on by vam nelhal dokonce snad ani nemlzil

Zobrazit příspěvek

Muhehe ;)
  • 0

#57 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 15:05

Muhehe ;)

Zobrazit příspěvek

*ukazuje prstem* já to řikal!
  • 0

#58 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 15:30

Verte Geraltovi, on by vam nelhal dokonce snad ani nemlzil

Zobrazit příspěvek

to je nějaká propaganda? :konnica:
  • 0

#59 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 16:34

muhehe. jo, ja sem pro. po kazdym wipu zmenit Dm team.  :blushing:

Zobrazit příspěvek

blbost, nechci ,aby to tu vypadalo jako v USA :blushing:
edit:co se týče důvodů k wajpu, tak nevydim žádný, žek bych, že pár úprav by se hodilo a dokud nebudou v procesu ,tak neni důvod... spíš bych se zabýval nad prevencí celkýho počtu postav a rychlo expení- zavést něco jako postupové questy a opravdu by to chtělo průběžně po lvlech... dál je tu vidět i nárůst pubertálního hráčstva, protože Demona je pro ně jenom akční server. Možná to chce jinej přistup, obohacovat za RP a potírat OOC... nenapadá mě nic moc účinnýho, jak odradit akční hráče se sklony k PK...wipe nepomůže, lidi týhle věkový kategorie hrajou často, na ZŠ má člověk šíleně moc času, pokud neni úplně tupej ...
  • 0

#60 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 16:53

...na ZŠ má člověk šíleně moc času, pokud neni úplně tupej ...

Zobrazit příspěvek

Hergot, teď si uhodil na hlavičku, mno, ale já už na základce končim (:blushing: / :blushing:) . Naštěstí se chovám oproti svejm vrstevníkům trochu odměřeněji a rozvážněji :cool: (teda aspoň doufám)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních