Kámoš si stěžoval, že vtípky byly vykradené z normálních dílů, ale já se bavil královsky. Žádné hluché místo, spousta hodně dobrých míst.a co ti Simpsni? sou dobry?

Transformers
Odesláno 17.08.2007 08:43
Odesláno 17.08.2007 10:54

Odesláno 17.08.2007 11:34
Godzi: jinak Simpsoni jsou super, opravdu se budeš královsky bavit jako každý (neameričan):)
Odesláno 17.08.2007 16:02

jako opravdu trikově působivý a efektní, pěkná atmosféra, scéna v zahradě dokonalá... samozřemě člověk musí pominout gravitaci a spoustu věcí, nečekejte od toho nic hlubokého... rozhodně jsem se měl na HP5 v kině vykašlat, tam prostě z triků neni o co stát, protože ruší člověka neustálá myšlenka "sakra takhle to vůbec nevypadá!"
tohle si opravdu kino zaslouží, jako bonus hezká holka v balení

Odesláno 17.08.2007 19:35
Doporučuji všem, kteří vědí, co Transformers jsou, znají to, a líbilo se jim to jako malým....doporučuji všem, kteří to neznají, ale líbí se jim to, co zatím viděli........a nejvíc to doporučuji těm, kteří ať už vědí nebo ne, co Transformers jsou, a které někdo přesvědčil o tom, že je to blbost a nestojí to za peníze!
protože film je naprosto dokonalý:)
Odesláno 17.08.2007 21:13
vis zrovna u tohohle filmu je dej to posledni o co bezi, jde tam o efekty, stejne jako treba u hvezdnych valekne ja si vezmem priklad zo seba a sebe podobnych co si stiahnu nekvalitnu kinoverziu, omrknu dej, zapletku, pointu, a v 95% to prehlasia za stratu penazi, a v 5% si nielen ze zajdu do kina ale neskor si dokonca kupia aj original dvd.

vubec nejde o to jak je pribeh zaletenej, od toho jsou zase jine filmy, u kterych nejde zas o efekty, ale tenhle film je primo nabitej skvelou akci a uzasnymi efekty a o to bezi...coz ovsem z nekvalitni kinoverze kterou "proletis" nepoznas no

a pro ostatni-muj nazor v potaz neberte, ja jsem clovek kteremu se libil zfilmovany zaklinac
nerikam ze transformaci jsou dobri nebo spatni, ale do kina na to asi pujdu
Odesláno 17.08.2007 21:28
Odesláno 17.08.2007 23:17
Odesláno 18.08.2007 01:29
Mě ti Simsni přišli slabší teda:D. Transformers sou v některejch chvílích určitě vtipnější-třeba na konci "Vláda by nám to určitě řekla kdyby tu byli ufoni! Sme svobodná země!":D to sem se fakt válel.
this is america:) já se spíš válel když mluvil Scratch o feromonech a o páření:D
Odesláno 19.08.2007 09:51
děkuji
Odesláno 19.08.2007 11:53
Transformers ešte som nebol ,neviem
a čo sa tyka dobreho filmu ,tak radšej skočim do kina nez by som mal pozerat nekvalitnu verziu ,to si radšej rovno počkam na DVD kvalitu,ale najprv to kino .... pozrel som parkrat filmy v nizkej kvalite ale zkazi to zazitok s filmu asi tak o 80 percent .
Odesláno 19.08.2007 20:08
http://www.fas.org/m...s/ac/ac-130.htmněni tu nějaký odborník na letadla? zajímal by mě alespoň přibližný název toho druhého letadal použetého proti škorpiónovy, z označení tam zaznělo akorát 32 a munice typu 105...
děkuji
muj oblibeny gunship s 105 mm houfnicema
Odesláno 20.08.2007 08:40
jo pěkný.. jaká je statistika sestřelů? určitě je to využitelný, ale doby, kdy letedla šla opevnit natolik, že přežila zásah zbraně jsou už dávno pryč ne? musíto lítat docela nízko, to maj rychlý CMS? jak se tomuhle brání?http://www.fas.org/m...s/ac/ac-130.htm
díky, pardon za hloupý otázky
Odesláno 20.08.2007 08:46
je to predelavka transportniho Herkulesu C-130 takze tam kde muzes nasadit transportni letadlo a prezije tak nasadis i tohle geneze tohoto letadla vznikla nekdy v prubehu boju ve Vietnamu kdy osazovali C47ky treba 4 kanonama vulcan. Proste tohle letadlo nenasadis do mist kde ma vzdusnou prevahu nepritel ,ale tam kde mu jsi sam schopen ochranu proti vzduchu zajistit je to uzasna vec bezne s ni odstrelovali provoz na cestach dzungli a podobne. A k vyuzitelnosti se da rict jen to ze tahle myslenka prezila defakto uz 40 let a stale se pouziva.jo pěkný.. jaká je statistika sestřelů? určitě je to využitelný, ale doby, kdy letedla šla opevnit natolik, že přežila zásah zbraně jsou už dávno pryč ne? musíto lítat docela nízko, to maj rychlý CMS? jak se tomuhle brání?
díky, pardon za hloupý otázky
Odesláno 20.08.2007 08:50
vzhledem k vybavenosti teroristů a pod. tena nic noc dělat nemůže, když laicky řečeno pěšák vezme protileteckou raketu a vystřelí?je to predelavka transportniho Herkulesu C-130 takze tam kde muzes nasadit transportni letadlo a prezije tak nasadis i tohle geneze tohoto letadla vznikla nekdy v prubehu boju ve Vietnamu kdy osazovali C47ky treba 4 kanonama vulcan. Proste tohle letadlo nenasadis do mist kde ma vzdusnou prevahu nepritel ,ale tam kde mu jsi sam schopen ochranu proti vzduchu zajistit je to uzasna vec bezne s ni odstrelovali provoz na cestach dzungli a podobne. A k vyuzitelnosti se da rict jen to ze tahle myslenka prezila defakto uz 40 let a stale se pouziva.
Odesláno 20.08.2007 09:18
Vystreli a jsi si jist ze trefi? Jediny *snad* nerusitelny system rizeni strely je po drate a to se vyuziva maximalne na protitankovy strely, typl bych ze tohle letadlo bude nadubany vsemoznejma pasivnima ochranama od vypousteny klamnych cilu po ja nevim co . Navic tohle letadlo se nutne nemusi pohybovat v nejak exponovany oblasti vem si dostrel tehle veci kdyz strileji ze zeme a on nestrili ze zeme.vzhledem k vybavenosti teroristů a pod. tena nic noc dělat nemůže, když laicky řečeno pěšák vezme protileteckou raketu a vystřelí?
Odesláno 20.08.2007 09:22
takže zabezpečená oblast, jasný... díkyVystreli a jsi si jist ze trefi? Jediny *snad* nerusitelny system rizeni strely je po drate a to se vyuziva maximalne na protitankovy strely, typl bych ze tohle letadlo bude nadubany vsemoznejma pasivnima ochranama od vypousteny klamnych cilu po ja nevim co . Navic tohle letadlo se nutne nemusi pohybovat v nejak exponovany oblasti vem si dostrel tehle veci kdyz strileji ze zeme a on nestrili ze zeme.

Odesláno 20.08.2007 13:04
no já to beru tak, že senzor neseznor to raketě neuletí, nebo prostě protileteckýmu kanónu, ale tam, kde něco takovýho je nepošlu přece letadla že, ok díkto netvrdim jen rikam ze muze byt docela daleko od mista co odstreluje navic se pouzivalo v noci protoze krok vyzbroje je to jeden velkej litajici senzor
Odesláno 11.09.2007 21:14
Odesláno 03.05.2008 10:01
když se takhle zajímáš o army, jak se ti líbil film Black Hawk down? Mě to přišlo zajímavý ,ale absolutně bez pointy..http://www.fas.org/m...s/ac/ac-130.htm

Odesláno 03.05.2008 10:13
Mojo!
Oblivion_2007_09_22_13_19_45_09.jpg 525.7K 58 Počet stažení
Je to hoodne dobrá hra? Pár lidí mi ji doporučilo, ale nechce se mi do toho moc strkat peníze ted

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních