Hercules
#31 Host_Galio_*
Odesláno 11.05.2007 09:06
#32 Host_Galio_*
#34 Host_Galio_*
#36 Host_Galio_*
Odesláno 11.05.2007 09:50

Odesláno 11.05.2007 10:11
..ale presto, proc se nemuzu zbavit dojmu ze on uz tady davno hraje ?

Odesláno 11.05.2007 10:11
#41 Host_Goblin lll_*
Odesláno 11.05.2007 10:29
#43 Host_Ammazonca_*
Odesláno 11.05.2007 10:39
Erik teda merin je moj kamos z Rl byva o vchod dalej a chce aby som tu hral ja som vedel ,ze anketa je zli napad lebo sem chodia hraci co k sebe nepustia ludi takych co sa ich neboja.Nechapem vas ludia je to len hra a chcete si hrat len vy sammi lebo sa bojite ze ked ma odbanuju ze vam zabijem vase postavicky :D ?mam radsej ludi ako su Tomi co si na tej hre nezakladaju zivot.,.Navyše ma udivuje to ,že o odbanovanie mam písat clovekovy co pre demonu spravil jedine to ze pustal na trhu imlozie a spravil si jeden Umber build a hral sa na oliosaka.No co uz holt zivot je taky :).Ale je pravda ze by som si po roku konecne zahral ale asi vidim ze si nezahram:(
Na Slovensku vyrušili z gramatiky používání interpunkce?

#44 Host_Goblin lll_*
Odesláno 11.05.2007 10:42
Odesláno 11.05.2007 10:46
#50 Host_Goblin lll_*
Odesláno 11.05.2007 10:49
#52 Host_Ammazonca_*
Odesláno 11.05.2007 10:50
jak vzpoměl voodoo
u jeho IC by sis pošmákla :)
No já si tu jako milovník českého jazyka lebedím dosti často, včera jsem se např. dozvěděla, že tam neprojdu, nebudu-li mýt klíč, že pracuje na kovadlyně a že kdybich měla peníze.. atd atd. Kolikrát přemýšlím, jestli je naše školství v tak hrozném stavu, že vypouští do světa nositele takových perel, nebo jestli na Demoně hrají ještě předškoláci, kterým jediným by se to dalo odpustit

Odesláno 11.05.2007 11:02
No já si tu jako milovník českého jazyka lebedím dosti často, včera jsem se např. dozvěděla, že tam neprojdu, nebudu-li mýt klíč, že pracuje na kovadlyně a že kdybich měla peníze.. atd atd. Kolikrát přemýšlím, jestli je naše školství v tak hrozném stavu, že vypouští do světa nositele takových perel, nebo jestli na Demoně hrají ještě předškoláci, kterým jediným by se to dalo odpustit
to já radši nebudu nic psát..páč na češtinu sem expert :)...jinak co ty víš třeba hlavním charakterem všech postav je špatná mluva :))
Odesláno 11.05.2007 11:03
Erik teda merin je moj kamos z Rl byva o vchod dalej a chce aby som tu hral ja som vedel ,ze anketa je zli napad lebo sem chodia hraci co k sebe nepustia ludi takych co sa ich neboja.Nechapem vas ludia je to len hra a chcete si hrat len vy sammi lebo sa bojite ze ked ma odbanuju ze vam zabijem vase postavicky :D ?mam radsej ludi ako su Tomi co si na tej hre nezakladaju zivot.,.Navyše ma udivuje to ,že o odbanovanie mam písat clovekovy co pre demonu spravil jedine to ze pustal na trhu imlozie a spravil si jeden Umber build a hral sa na oliosaka.No co uz holt zivot je taky :).Ale je pravda ze by som si po roku konecne zahral ale asi vidim ze si nezahram:(
Ano, je to len hra a chceme s v nej bavit. Tvoje posobenie na demone do hry moc vela zabavy neprinieslo.
Tak kricim hlasno NIE aj ked si ma nezabil...
Příspěvek upravil Mytko: 11.05.2007 11:07
#58 Host_Goblin lll_*
Odesláno 11.05.2007 11:03
MERIN :no to jo ale uz ho ma rok a hovori ze sa zmenil a ze si chce trocha zahrta aj na starej dobre demone
hopla že by chyba v komunikaci?
Ono ja som to myslel inak ,ze ja som sa zmenil od roku 2005 niesom taka lama,atd nenadavam jedine co osm robil ze som zabijal..No ale ked sa mam menit ja tak ja vy nie?ved ked som tu hral tiez ste neboli najlepši voci mne :)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních