Skočit na obsah

Fotka

Ban na IP 85.132.158.238?

• Please log in to reply
164 odpovědí na toto téma

#31 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 03.05.2007 13:16

Ještě jsi Geralde neodpověděl na to jak by jsi se díval na možnost trestu finančního + eperienčního pro trestané postavy. V případě, že hráče nechceš zatratit a věříš v jeho nápravu je to rovněž forma trestu myslím dost motivující ke slušnému chováni, s tím že by to v tomto případě nepoškodilo Smaragdovi. A co se týče zvýhodnění či nezvýhodnění známých ... no možná je vhodná doba vyvěsit sazebník trestů i s případnými hříšníky a pokud by to o něm Elli zjistil dřív, že je to všivák mohl příslušná opatření provést před incidentem a ne se dožadovat nápravy po něm. Příklad.: hraješ jako prase ... relogy, vraždy a okrádání, jiné nevhodné chování .......ztráta exp + hotovost, podruhé to samé .... ban, potřetí ...osobní wipe, po čtvrté a víc nemáš tu co dělat.

každý trest má své místo a svůj čas. ztráty expů, resp. lvl na pořadu již byly. Konkrétně u tohoto hráče - Klerik - trest ztráta 3 lvl u dvou postav za relog před cca 3mi měsíci. Ban na prá dní beru jako trest větší, předcházejícímu permanentnímu Banu, nebo smazání postav.

Elli zná svého souseda, respektive spolužáka svého syna.

Sazebník trestů se vyvěšovat nebude, vše záleží na okolnostech a posouzení konkrétním DM.

Příspěvek upravil Geralt: 03.05.2007 15:08

• 0

#32 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 13:18

opomíjíš tu jiné řešení - je to tvůj soused, kterému ty poskytuješ v rámci dobrých vztahů připojení a on ti za to oplácí takovými to problémy. Dnes hraje prasácky na Demoně, za pár dní, týdnů, let se může prasácky chovat na netu a pak nebude žádné forum na to, abys mohl říkat já to nebyl já to neposílal to sousedovic syn - následky poneseš ty. On internet může zdánlivě vypadat anonymně, ale opravdu to tak není. Možná by šlo řešit to i domluvou přes plot.

Teda nechci byt hnidopich, ale vis, ze si tady v tech vetach odporujes ? :happy:

jen malá poznámka, máš pravdu, shrnul si to pěkně, jen pokud ti provider přidělí blok 4 IP adres - fyzicky pro užívání z toho máš jen jednu - ostatní tři jsou - port, linka, broadcast

ale samozřejmě lze přidělit i jinou další pevnou IP adresu, většina provideru za to ani nic nechce

Zobrazit příspěvek

Co prosim :devil: ?
  • 0

#33 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 14:17

...

Zobrazit příspěvek

Jsem snad mimo? Řeší tady někdo systémový přístup? Já řeším jeden ban a dle tvých slov ho řeším individuelně. To ostatní jsou jen tvé žvásty pro okolí.
Nebudu se tady s tebou dohadovat. Kde není vůle, každá další diskuse je zbytečná. Tvůj idividuelní přístup si právě ukázal a já k němu nemám co říci.

Jestli nejsi srab, tak se ozveš Přemkovi a Roštákovi a vysvětlíš jim, proč o prázdninách nebudou hrát. Já jim to vystvětlit nedokážu.
Dík za ukázku, jsi kámoš, fakt.
  • 0

#34 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 14:31

Ještě jsi Geralde neodpověděl na to jak by jsi se díval na možnost trestu finančního + eperienčního pro trestané postavy. V případě, že hráče nechceš zatratit a věříš v jeho nápravu je to rovněž forma trestu myslím dost motivující ke slušnému chováni, s tím že by to v tomto případě nepoškodilo Smaragdovi. A co se týče zvýhodnění či nezvýhodnění známých ... no možná je vhodná doba vyvěsit sazebník trestů i s případnými hříšníky a pokud by to o něm Elli zjistil dřív, že je to všivák mohl příslušná opatření provést před incidentem a ne se dožadovat nápravy po něm. Příklad.: hraješ jako prase ... relogy, vraždy a okrádání, jiné nevhodné chování .......ztráta exp + hotovost, podruhé to samé .... ban, potřetí ...osobní wipe, po čtvrté a víc nemáš tu co dělat.

Zobrazit příspěvek

musí se rozlišovat přestupky hráče-OOC řešení zamezení kompletního hraní na ne/určito a pak přestupky postavy- RP řešení, včetně RP hlášení, prostě počkozenej by měl zajít za strážníkem a pokud toho bude víc, tak asi něco udělaj... (DM, CS..)
(jinak to hrajou na stejnym připojení, znají se navzájem?)
  • 0

#35 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 14:48

Jsem snad mimo? Řeší tady někdo systémový přístup? Já řeším jeden ban a dle tvých slov ho řeším individuelně. To ostatní jsou jen tvé žvásty pro okolí.
Nebudu se tady s tebou dohadovat. Kde není vůle, každá další diskuse je zbytečná. Tvůj idividuelní přístup si právě ukázal a já k němu nemám co říci.

Jestli nejsi srab, tak se ozveš Přemkovi a Roštákovi a vysvětlíš jim, proč o prázdninách nebudou hrát. Já jim to vystvětlit nedokážu.
Dík za ukázku, jsi kámoš, fakt.

Zobrazit příspěvek

pro tebe jeden ban, pro mě pohled jako na celek, což bys jako řídící pracovník a poradce měl chápat více než já.

ani já se tu nehodlám dohadovat, z mé strany šlo jen o vysvětlení, ne o polemiku.

Přemek umí číst, tudíž si to přečte, buď pochopí nebo zaujme názor jako ty.

a kámoš? aby tu všichni správně pochopili kamarádství je na jedné straně pěkná věc, ale pokud se jedná o Démonu a mou zodpovědnost vůči ostatním, kamarádství jde stranou. Je mi líto těch, kteří to nepochopí, ale jinak to nebude!
  • 0

#36 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 03.05.2007 15:07

a kámoš? aby tu všichni správně pochopili kamarádství je na jedné straně pěkná věc, ale pokud se jedná o Démonu a mou zodpovědnost vůči ostatním, kamarádství jde stranou. Je mi líto těch, kteří to nepochopí, ale jinak to nebude!

Zobrazit příspěvek

ja myslim, ze by ostatni prenesli pres srdce, kdybys klerikovi smazal jako trest postavu/y ( tu silnou za kterou relogl. ) misto tydenniho banu pro nevinne.
Ve vysledku by si z toho klerik vzal ponauceni minimalne takove, ze by po nejaky cas nemel silnou postavu za kterou by mohl relogovat.
Ted se spise hezky zasmeje, jak to pekne pomrvil i ostatnim hracum a ze mu tak trvaly ban asi nehrozi, kdyz je na te IP spolecne s dalsima lidma a tak se podle toho vesele zaridi. V nejhorsim s sebou stahne furu dalsich lidi.
  • 0

#37 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 15:07

Tohle je cim dal vtipnejsi.

Jo Geralte nedej se. S timhle pristupem se ztotoznuji.

Pokud jsem v pozici takove, ze rozhoduji o osudech ostatnich (v jakemkoliv smeru), musim mit vzdy neutralni postoj. Ve chvili kdy zacnu do svych rozhodovani tahat pratelstvi, kamaradstvi, znamosti a buh vi co jeste, muzu to rovnou na vyse uvedene pozici zabalit.

At se vam to libi nebo ne vsichni sme jedna komunita, jedna spolecnost, "zijeme" spolu v urcitem statecku ve svete zvanem internet a tenhle svet ma sva pravidla, kterymi se ridi. Pokud, sic jen jeden clen, pravidla porusi, holt se musi udelat opatreni.
Vase verejna IP je takove jedno mestecko v nasem state, jeden obyvatel vaseho mestecka ma osklivou nemoc, ktera kdyby se rozsirila, tak by mohla znicit cely nas krasny svet. Bohuzel vlada neni schopna presne urcit, kdo je ten nemocny, tak se rozhodla izolovat cele mesto. Nemoc je velmi nebezpecna a neni cas na velke patrani, nebot by jiz mohlo byt pozde. Az bude vase mestecko zdrave, tak se muze karentena zrusit. Ostatni obyvatele jsou sice nestatni, ale na druhou stranu jsou tez cleny stejneho statu a mesta a maji moznost domluvit se se spoluobyvateli, ze se budou chovat slusne.
  • 0

#38 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:03

pokud se zabanuje adresa, tak nebude jiná cesta.

je zde ale třeba rozlišit BAN na GP - o který v počátku tohoto topicu šlo / jde a BAN za prohřešek hráče vůči Démoně, který jsme udělili my.

a řešení - budu se sanžit o co nejcitlivější a nejvhodnější k ostatní hráčské komunitě. Ale co námitka typu - toho neznáme a co když má víc accountu, pod jednou IP adresou a maskuje to za WiFi síť, kde pomáhá ze sociálních a sousedských vztahů kamarádům - proto BAN na IP adresu.

Sousedi budou muset zvážit své vztahy. Pokud umožní hrát někomu, kdo porušuje pravidla, nemůžou se divit, že s ním náseldně budou pykat i oni. Hráči od jednoho malého WiFi providera, bohužel pykají za jednoho hlupáka. S tím se nedá nic moc dělat.

Zobrazit příspěvek

pro tebe jeden ban, pro mě pohled jako na celek, což bys jako řídící pracovník a poradce měl chápat více než já.

ani já se tu nehodlám dohadovat, z mé strany šlo jen o vysvětlení, ne o polemiku.

Přemek umí číst, tudíž si to přečte, buď pochopí nebo zaujme názor jako ty.

Zobrazit příspěvek

... připadám si sakra, jak kdyby mě vylučovali z pionýra .... tak nějak jsem čekal, že někdo aspoň řekne: všem ostatním bezdůvodně postiženým se omlouváme, bohužel to nešlo jinak vyřešit a na další spolupráci s nimi se těšíme.
No nic, za týden :happy:
  • 0

#39 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:06

... připadám si sakra, jak kdyby mě vylučovali z pionýra .... tak nějak jsem čekal, že někdo aspoň řekne: všem ostatním  bezdůvodně postiženým se omlouváme, bohužel to nešlo jinak vyřešit a na další spolupráci s nimi se těšíme.
No nic, za týden  :happy:

Zobrazit příspěvek

Jde ti o tu větu nebo o ten smysl tý věty? Pokud o smysl mám pocit že Gerald to řekl už několikrát.
  • 0

#40 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:11

Nebudu číst všechny příspěvky hned, tak me omluvte, je to osobní a tak možná se to z mojí strany neobejde bez emocí.. Kamarádi chtěj pařit, maj net od stejný firmy, kvůli čemuž mají veřejný IPčko stejný a když někdo na stejným IP něco pokoní, oni to maj odskákat? To se mi teda nelíbí, protože jsou to navíc slušní kluci. Ale tak to ve světě bohužel chodí a čestný slovo lidí už nemá žádnou hodnotu... Prostě se mi nelíbí, že se to řeší tak jednostranně bez ohledu na to, jestli to neublíží i někomu jinýmu.. Howgh!

EDIT: Ineluki, Marwine a spol, kdo teď nemužete hrát..pojte radši na pivko, na Demoně se totiž řeší věci, který by se řešit nemusely a na ostatní závažnější nepříjemnosti, který jsou veřejným tajemstvím se kašle.. ahoj!
  • 0

#41 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:11

když jde teda tohle vyřešit na EQ tak proč to nejde tady?

EDIT: jasan dáme pivko ;)
  • 0

#42 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:21

když jde teda tohle vyřešit na EQ tak proč to nejde tady?

EDIT: jasan dáme pivko ;)

Zobrazit příspěvek

no po tomhle už si poznámku neodpustím

Na EQ to jde pravděpodobne o to, že je to servr, který nema mnoho hráčů. Demona, jak už tady několikrát padlo, je server, ktery o hráče nemá nouzy, proto není tak velká potřeba se o ně starat.

Edit: jo a ještě...asi si to beru moc osobně.....ale proč mám pocit, že více jak 50% Oliosáků ma ban?
  • 0

#43 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:26

no po tomhle už si poznámku neodpustím

Na EQ to jde pravděpodobne o to, že je to servr, který nema mnoho hráčů. Demona, jak už tady několikrát padlo, je server, ktery o hráče nemá nouzy, proto není tak velká potřeba se o ně starat.

Zobrazit příspěvek

Tim jsi me teda zboural uplne... Kdyz se nebude potreba se starat o hrace, tak se ti na to ty hraci s odpustenim vykaslou (...a neni nahodou poptavka po kvalitnich a snazicich se hracich? Wekslak na adresu Inelukiho prohlasil, kezby kazdej novacek byl tak snazivej a chtivej RP). Neznam cloveka, kterej by mavnul rukou nad tim, ze byl nespravedlive potrestanej... A jestli takovej je, rozhodne bych mu rad potras rukou, protoze ty kluci si net platej jen proto aby mohli parit s kamosema Demonu... Jinak se mej pekne a preju pekny den!
  • 0

#44 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:27

jestli to nebude tim, ze EQ ma vlastni server a muze si na nem programovat a delat co chce ze?
Na Demone je jedina efektivni moznost banu na IP.
  • 0

#45 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:28

se řešit nemusely a na ostatní závažnější nepříjemnosti, který jsou veřejným tajemstvím se kašle.. ahoj!

Zobrazit příspěvek

Nevim co sem pleteš čestný slovo, zpochybňuje tu někdo snad něčí čest? Mám za to že ne, navíc, tyhle reakce typu: " Nechtělo se mi to číst, ale stejně sem o tom něčem co se řeší napíšu" mě baví, jak můžeš chtít diskutovat o případným problému, pokud do něj nevidíš? Viz. tvoje poznámka o "čestným slovu".

Závažnější nepříjemnosti, který jsou veřejným tajemstvím... tak asi takovým tajemstvím nebudou když o nich víš že? Abych řekl pravdu, spíš se mi zdá že si naštvaný (a ne že by si neměl důvod) a ve vzteku se snažíš ukázat nějakou neschopnost lidí, kteří se snaží hru držet v přijatelných kolejí.
  • 0

#46 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:33

Nevim co sem pleteš čestný slovo, zpochybňuje tu někdo snad něčí čest? Mám za to že ne, navíc, tyhle reakce typu: " Nechtělo se mi to číst, ale stejně sem o tom něčem co se řeší napíšu" mě baví, jak můžeš chtít diskutovat o případným problému, pokud do něj nevidíš? Viz. tvoje poznámka o "čestným slovu".

Závažnější nepříjemnosti, který jsou veřejným tajemstvím... tak asi takovým tajemstvím nebudou když o nich víš že? Abych řekl pravdu, spíš se mi zdá že si naštvaný (a ne že by si neměl důvod) a ve vzteku se snažíš ukázat nějakou neschopnost lidí, kteří se snaží hru držet v přijatelných kolejí.

Zobrazit příspěvek

Promiň, jen mi přijde prostě líto, že ani jeden nevíte, co takový malý neoprávněný BAN může udělat.. Kamarádi jsou od toho, aby si pomáhali, já Inelukiho a Marwina znám, nikdy by se nepokusili o žádný podvod.. Je mi jen líto, že neexistuje jiná cesta a to, že bych za ně ruku do ohně dal tady nic nezmění..
  • 0

#47 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:33

Tim jsi me teda zboural uplne... Kdyz se nebude potreba se starat o hrace, tak se ti na to ty hraci s odpustenim vykaslou (...a neni nahodou poptavka po kvalitnich a snazicich se hracich? Wekslak na adresu Inelukiho prohlasil, kezby kazdej novacek byl tak snazivej a chtivej RP). Neznam cloveka, kterej by mavnul rukou nad tim, ze byl nespravedlive potrestanej... A jestli takovej je, rozhodne bych mu rad potras rukou, protoze ty kluci si net platej jen proto aby mohli parit s kamosema Demonu... Jinak se mej pekne a preju pekny den!

Zobrazit příspěvek

Cilem neni likvidovat dobre a slusne hrace, jak si namlouvas. To ze byl kvuli jednomu jablku prevrzen cely sud, kdyz to tak reknu, je bohuzel fakt, ktery mel sve opodstatneni a ktery jiste Geralta ani jineho zainteresovaneho DM netesil (tedy me) nicmene, ono by se dalo na vsem domluvit, ale to se nesmi jit hned s ohnem na strechu.
  • 0

#48 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:34

Promiň, jen mi přijde prostě líto, že ani jeden nevíte, co takový malý neoprávněný BAN může udělat.. Kamarádi jsou od toho, aby si pomáhali, já Inelukiho a Marwina znám, nikdy by se nepokusili o žádný podvod.. Je mi jen líto, že neexistuje jiná cesta a to, že bych za ně ruku do ohně dal tady nic nezmění..

Zobrazit příspěvek

Napsal sem to uz vys, jine reseni bylo, ale kdyz se diskuze rozproudila v takovem duchu, nebylo to uz mozne.

edit: Nevim jestli nekdo z nich je majitelem acc -Klerik-, ale pokud ne, pak Ban nebyl miren proti nim, je to proste neprijemny vedlejsi efekt toho, ze se nekteri hraci chovaji jak prasata.
  • 0

#49 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:37

neschopnost lidí, kteří se snaží hru držet v přijatelných kolejí.

Zobrazit příspěvek

co ja za přijatelnou kolej, když 5 lidí nemůže hrát? Víš co Gobo, dej si týdenní ban, protože Klerik je občan České republiky.
  • 0

#50 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:39

edit: Nevim jestli nekdo z nich je majitelem acc -Klerik-, ale pokud ne, pak Ban nebyl miren proti nim, je to proste neprijemny vedlejsi efekt toho, ze se nekteri hraci chovaji jak prasata.

Zobrazit příspěvek

už ti to Gerald napsal víše, že není, jestlui umíš pořádně číst a opět si dej ban
  • 0

#51 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:40

Napsal sem to uz vys, jine reseni bylo, ale kdyz se diskuze rozproudila v takovem duchu, nebylo to uz mozne.

Zobrazit příspěvek

tomu nerozumim - zní mi to jako kdybych sem do diskuze napsal něco za co sem dostal ban
  • 0

#52 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:40

Zobrazit příspěvek

No oni maji jen svoje nicky Marwin a Ineluki, to jen ja hraju jeste alterego sapro :happy:

Je to smutny, ale vsechno zly je k necemu dobry, aspon se sejdem u toho pivka... :devil:

EDIT: Ale za tim, ze ten zpusob je krajne nestastnej si stojim, protoze u nas existujou jen dve, tri firmy v celym okrese, ktery tady wifi net provozujou...
  • 0

#53 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:48

Zobrazit příspěvek

a možná že by bylo lepší, kdyby si mlčel úplně
  • 0

#54 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:50

Jde ti o tu větu nebo o ten smysl tý věty? Pokud o smysl mám pocit že Gerald to řekl už několikrát.

Zobrazit příspěvek

a todle je taky perla
  • 0

#55 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 16:54

Zobrazit příspěvek

a pokud to nedokážete ošetřit, tak si snad ani takovou věc nemůžete dovolit. Abych rek, tak me zustava rozum stat, co je mozne. Sila
  • 0

#56 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 17:00

Zobrazit příspěvek

i když z toho taky nejsem moc štastnej tak tohle ničemu nepomůže. nechci flame ale rozumnou diskuzi

pokud to neni technicky možný tak se holt neda nic dělat
  • 0

#57 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 17:05

Zobrazit příspěvek

To by se ai líbilo více lidem, kterým vadí když jsou věci vysvětlovány, ale bojím se, že když se bude trestat bez jakkýkoliv vysvětlení, bude se mluvit stejně.
Škoda že ty tu pouze střílíš do tmy, na téma jestli bych měl mluvit nebo ne, si s tebou moc nepopovídám.
  • 0

#58 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 17:13

To by se ai líbilo více lidem, kterým vadí když jsou věci vysvětlovány, ale bojím se, že když se bude trestat bez jakkýkoliv vysvětlení, bude se mluvit stejně.
Škoda že ty tu pouze střílíš do tmy, na téma jestli bych měl mluvit nebo ne, si s tebou moc nepopovídám.

Zobrazit příspěvek

tak si popovídej se mnou. Má pravdu v tom, že nechápe, jak si to můžete dovolit. Dále má pravdu v tom, proč si neudělíš ban taktéž. Oba důvody jsou stejně nesmyslné. Záležitost klerika nemá co do činění s napadáním DM klienta, či s podobnými věcmi. jde o prasáckou hru a ta lze vyřešit i bez toho, že budou poškozeni neviní. jestli to pánové nedokážete, tak běžte od toho a nechte to někumu, kdo to dokáže.
Ještě chceš diskutovat?
  • 0

#59 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 17:15

Zobrazit příspěvek

BAN bys mě dostat za to že si bereš timhle způsobem mýho kámoše do tý tvý nevymáchaný huby. Začni se krotit vůči Gobbovi. Bo těch banů dostaneš víc *bere lihovku a na klouby si píše BAN*
  • 0

#60 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 17:17

BAN bys mě dostat za to že si bereš timhle způsobem mýho kámoše do tý tvý nevymáchaný huby. Začni se krotit vůči Gobbovi. Bo těch banů dostaneš víc *bere lihovku a na klouby si píše BAN*

Zobrazit příspěvek

S tebou je legrace...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních