Bhúúú vidím ze sa tu najdu anime fandovia ako som ja ,to je krásne.
Do mojej zbierky patri Full Metal Panic ,Fumoffu ,The Second Raid -všetko seria FMP
Gungrave,Hellsing,Trigun,Ergo Proxy,Ghost in the shell 1 a 2 ,Akira,Karin,,Kenshin,Vampire D Bloodlust,Blood 2,Metropolis
a este je toho kopu kopu viac ,
dufam ze som niečo nevynechal,a uplne naj naj je Samurai Champloo,Blue Gender,Cowboy Beebop ,atd.. odporučam všetkym.
Pri anime som si aj poplakal ,dava mi to viacej nez filmy ,uz len kvoli tomu ze do filmov su robene efekty a vidime ze to je robene a upravovane na počitači,anime nemusi byt upravovane,anime svet je uz aky je a preto ho vnimame cely realne bez nejakych zasahov a tak sa da lahsie vzit do deja,celkovo si myslim ze je to sikovny sposob ako sa da "natočit všetko čo by sa normalne nafilmovat nedalo,tiez spat ktomu ze smola ze prve anime ktore k nam prenikli su infantilne ako pokemon ,rad poviem ludom ze anime su ako filmy ,to jest rozdelene pre kategorie veku od - do .Ked toto niekto nedokaze pochopit ma smolu ,asi tazko pochopi nejakeho 10 ročne decko konverzaciu v Ghost in the shell ,alebo ergo proxy atd... je to anime pre tych dospelejšich
Odporučam kazdemu nazriet do sveta anime,a tym padom tie kvalitnejšie anime ,kazdy si moze vybrat podla chuti ako je to s filmami a serialmi 

ja nejvic fandim prave Bleach a Naruto, dost dobry jsou Gunslinger Girls a Hellsing je super. Kenshin - jen romanticke pribehy z ery Meiji (4dily) Samurai Champloo, Wolf Brigade (film) Cesta do Fantazie, Mahou sensei Negima. Serial experiment Lane mam ale videl jsem jen jeden dil :) coz hodlam napravit.

nemuzu jinak nez souhlasit :)