Skočit na obsah

Fotka

Ma se stat Demona RP svetem?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
144 odpovědí na toto téma

Anketa: Ma se stat Demona RP svetem? (80 členů volilo)

Ma se stat Demona RP svetem?

1. Ano bylo by nacase (47 hlasů [58.75%])

Procento volících: 58.75%

2. Ne at zustane Relax RP (29 hlasů [36.25%])

Procento volících: 36.25%

3. Nechci hlasovat a jen videt vysledky. (4 hlasů [5.00%])

Procento volících: 5.00%

Hlas

#31 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 18:10

Otázka je jestli vedení o takovou změnu stojí.

Ps.: Že vůbec na Ariadnu ještě reaguješ Geralte.

Zobrazit příspěvek

no jsem slušně vychovanej a když tu káže takový chytrosti.... a v tomhle topicu s tímhle názvem, tak jsem pro jiné upřesnil :happy:
  • 0

#32 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 18:18

hard RP jistě ne, Démona má být originální a takový svět, ať už ho vede kdokoli tu už je.

ale ooc v Talku bych zakázal, v party kanálu ne - a proč? pokud nechcete být s těmi lidmi v partě a poslouchat to můžete odejít, pokud se na trhu někdo baví ooc a vy se tam snažíte o obchody, tak proste odejít nemůžete....

pokud si chce parta kamarádů, co se vidí jen u hry, jsou z různých krajů republiky a proste expí a chtěj si pokecat, nikdo by je omezovat neměl.

Zobrazit příspěvek

Mě ooc v party kanálu až tak nevadí, ingoruju ho nebo odpovídám tellem. Ale prostě mi přijde, že když se to v party kanálu hemží //, tak je pak dost těžký začít s těma lidma hrát něco víc než jen "tak ještě 4k expů a jdem spát". Argumentovat, že v té partě nemusím být... jo, to je svatá pravda, ale mě hrát samotáře nějak nebaví :happy:
  • 0

#33 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 18:20

Ta otázka od Mkova byl tak akorát výkřik do tmy, protože nikdo neví, na co se vlastně ptá. Pojem relaxRP je jaksi nic neříkající a každý si pod ním předství něco jiného. Příště prosím o lepší definice.

Otázka je spíš, jak moc a v jakém směru. Kdybych chtěl HCRP, jdu na EQ. Mě by pro začátek úplně stačilo, kdyby v party kanálu a v normální řeči bylo zakázáno ooc (třeba ne absolutně, ale ve větší míře), a kdyby se s herníma prasátkama nedělali cavyky a rovnou se jim dával ban. Jo a kdyby se objevilo víc aktivních DM.... to bych asi už chtěl moc :happy:

Zobrazit příspěvek

Proč? protože já si zrovna toto představuji jako relaxRP. Názory stejné, hlasování odlišné :)
  • 0

#34 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 18:33

Bohužel tohle "relax RP" vedlo k tomu, co můžeme vidět na Démoně teď. A z pozice DM není zrovna prostředí vybízející ke questování, když v party kanálu vidíš samý ooc. Nicméně pokud by se to udrželo v nějaký rozumný míře tak proč to zakazovat. Ale relax RP v podobě v jaký to je dneska je nepnosný. Ale pokud to takhle vedení Démony vyhovuje, tak si tady můžem takový debaty výst do aléluja. A koneckonců překvapilo by mě, kdyby tomu bylo jinak. :happy:
  • 0

#35 Host_-=Estfeal=-_*

Host_-=Estfeal=-_*
  • Host

Odesláno 24.04.2007 18:34

100% Ano...
  • 0

#36 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 18:36

Mě by zajímalo, kdo hlasoval proti a jaký důvody k tomu má.

Zatím se k tomu vyjdřovali negativně jen Freppi, dejme tomu že i Ali a Hollmanek, i když ten mluvil o HC RP EQ. :happy:
  • 0

#37 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 18:41

RP ano HCRP nie
  • 0

#38 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 18:48

mne se libi moc ta myslenka rozdeleni na dve Demony - PG (relax) a RP ... kazdy by hral tam, kde mu vic vyhovuje, lagu by ubylo...
dva svety s uplne nebo castecne (velke zmeny by byly pro obe casti + dochazelo by k podpore typu hrani) oddelenym vyvojem...

a k tomu ooc do party kanalu...ja bych to zakazala, rekla bych, ze DMkum by to udelalo velkou sluzbu... :)
  • 0

#39 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 19:03

Mě by zajímalo, kdo hlasoval proti a jaký důvody k tomu má.

Zatím se k tomu vyjdřovali negativně jen Freppi, dejme tomu že i Ali a Hollmanek, i když ten mluvil o HC RP EQ. :devil:

Zobrazit příspěvek

Už jednou bylo řečeno, že ankety na fóru nejsou objektivní, protože čast lidí hrající démonu ho nečte. Takže se s mkov každého na gp klientu zeptej, jestli chce RP, relax rp, no rp aby jsi nebyl v představě, že se proti RP ohradili jen tři, vlastně jen dva (mě na gp klientovi démony nenajdeš) hráči.

mne se libi moc ta myslenka rozdeleni na dve Demony - PG (relax) a RP ... kazdy by hral tam, kde mu vic vyhovuje, lagu by ubylo...
dva svety s uplne nebo castecne (velke zmeny by byly pro obe casti + dochazelo by k podpore typu hrani) oddelenym vyvojem...

a k tomu ooc do party kanalu...ja bych to zakazala, rekla bych, ze DMkum by to udelalo velkou sluzbu... :)

Zobrazit příspěvek

Jmenuj nějaké PG hráče... :happy:
  • 0

#40 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 19:07

hard RP jistě ne, Démona má být originální a takový svět, ať už ho vede kdokoli tu už je.

ale ooc v Talku bych zakázal, v party kanálu ne - a proč? pokud nechcete být s těmi lidmi v partě a poslouchat to můžete odejít, pokud se na trhu někdo baví ooc a vy se tam snažíte o obchody, tak proste odejít nemůžete....

pokud si chce parta kamarádů, co se vidí jen u hry, jsou z různých krajů republiky a proste expí a chtěj si pokecat, nikdo by je omezovat neměl.

Zobrazit příspěvek

kdybych mohl rad bych omezil ooc i v PARTY kanalu a to zejmena kvuli DM, kdyz se mu pred ocima miha tuna textu, malokdyz stiha neco cist.
Obvykle kdyz hraju s prateli pustime si Teamspeak a kecame pres nej, ve hre se pak venujeme jen psanemu textu co ma smysl i pro okolni hrace, ma to i dalsi vyhody, zejmena v boji :happy:
  • 0

#41 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 19:11

Týmšpek je dobrá věcička, vždycky mám ale problém začít s tím hovorem, přijde mi to nepřirozený :happy:
  • 0

#42 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 24.04.2007 19:26

kratce,Demona nejni na HCRP stavena,zadne itemy co by trosku podporili,nic...tohle porad bude relax server a RP si budou hrat hraci ktere to bavi.Kdyz HCRP tak Equlibrie.
  • 0

#43 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 19:29

kratce,Demona nejni na HCRP stavena,zadne itemy co by trosku podporili,nic...tohle porad bude relax server a RP si budou hrat hraci ktere to bavi.Kdyz HCRP tak Equlibrie.

Zobrazit příspěvek

Ty neumíš číst?
  • 0

#44 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 24.04.2007 19:31

Ty neumíš číst?

Zobrazit příspěvek

Precet sem si prvni tri prispevky a tam nekde zaznelo HCRP.Jinac RP je o lidech...proste lidi nedonutis aby ti tu hrali RP kdyz nechtej,ani k tomu nejsou moc dobre podminky.Jo jdu si to procist cele aby se nereklo
  • 0

#45 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 19:37

Precet sem si prvni tri prispevky a tam nekde zaznelo HCRP.Jinac RP je o lidech...proste lidi nedonutis aby ti tu hrali RP kdyz nechtej,ani k tomu nejsou moc dobre podminky.Jo jdu si to procist cele aby se nereklo

Zobrazit příspěvek

Promiň trochu sem svou reakci přehnal. Chraň nás před HCRP. To tady nikdo nechce. Ano, Ariadno opět mluvím za všechny, i když vím že ty seš určitě pro, aby si mohla opět reagovat. Já to rovnou červeně zvýrazním ju? :happy:

Equlibrie je simulace fantasy života. Sice to je nádherně udělanej svět, kterej mě nadchnul ale je to moc hnaný do krajnosti.

Máš pravdu RP je o lidech. Problém je že ty lidi chtěj. A není nás málo, jak si můžeš všimnout.
  • 0

#46 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 24.04.2007 19:42

Jasny,ja chci taky RP na demone,ale to ze zmenis popisek z relax RP na RP server nevyresis zhola nic.Chce to vetsi podporu DM a starejch ostrilenejch hracu.Zrovna ty Beebowe si mohl treba rozjet neco s Tarsemem a misto toho si ho nechas smaznou....safra je to skoda.
  • 0

#47 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 19:48

Jasny,ja chci taky RP na demone,ale to ze zmenis popisek z relax RP na RP server nevyresis zhola nic.Chce to vetsi podporu DM a starejch ostrilenejch hracu.Zrovna ty Beebowe si mohl treba rozjet neco s Tarsemem a misto toho si ho nechas smaznou....safra je to skoda.

Zobrazit příspěvek

no prostě to je hráč, když postava umře tak se smaže a ne přejmenuje....
  • 0

#48 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 20:14

Já nechci měnit popisek, chci změnit směřování modulu. Nechci přikazovat lidem, jak mají hrát. Já bych chtěl, aby na Démoně hráli lidi, co vyznávaj podobnej styl hraní. Teď tady evidentně dochází ke střetu příznivců dvou herních stylů.

Nechce to podporu DM ani ostřílenejch hráčů. Když se vytvořej podmínky všechno ostatní půjde ruku v ruce. Dokud se bude na Démoně "vychovávat" bude upadat. Ale počty hráčů zůstanou jen o něco menší než v dobách největšího rozkvětu takže vlastně není důvod něco měnit.

Mě by zajímal Jindragonův názor na dnešní Démonu a kam by ji směřoval on.

Marná snaha. Třepím si tady pusu zbytečně. Démona se nezmění.
  • 0

#49 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 20:24

Zobrazit příspěvek

No, možná že se změní, ale půjde to hooodně těžce a pomalu. Ale opravdu kdo ví jestli...
  • 0

#50 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 20:24

Já nechci měnit popisek, chci změnit směřování modulu. Nechci přikazovat lidem, jak mají hrát. Já bych chtěl, aby na Démoně hráli lidi, co vyznávaj podobnej styl hraní. Teď  tady evidentně dochází ke střetu příznivců dvou herních stylů.

Nechce to podporu DM ani ostřílenejch hráčů. Když se vytvořej podmínky všechno ostatní půjde ruku v ruce. Dokud se bude na Démoně "vychovávat" bude upadat. Ale počty hráčů zůstanou jen o něco menší než v dobách největšího rozkvětu takže vlastně není důvod něco měnit.

Mě by zajímal Jindragonův názor na dnešní Démonu a kam by ji směřoval on.

Zobrazit příspěvek

trosku zjistis zde
i kdyz primarne je ta debata o necem jinem
  • 0

#51 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 20:39

Tak to sem už četl. Jindragonova představa je na hony vzdálená tomu, co je tady. Nicméně on dlouho obhajoval Démonu a její cíl, i když už měl plánovanej jinej modul, zaměřenej zcela jiným směrem.

Jinak teda nevím, jakým způsobem může Démona vychovávat hráče. Spíš je to dneska naopak.

Řešení pro mě je nasnadě. Koupit nový železo, NWN2 počkat ještě chvíli a zahrát si podle svýho gusta, možná právě na Questíku, jestli práce na něm ještě pokračujou teda. :clover:
  • 0

#52 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 21:05

ano třeba by mě to konečně někdo pořádně naučil a donutil tak hrát :clover:
  • 0

#53 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 21:08

Mkove te prastim.. :happy:

Me se libi, jak se tu mixujou ty dve odrudy hracu prave PG se uci RP a RP hraci jsou donuceny expit a to je spravedlivy se mi zda, puvodni zamer byl relax RP a jsem za nej rad...

Dal jsem, ze rad relaxuju... :clover:
  • 0

#54 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 21:48

ANO
  • 0

#55 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 21:58

Rozhodne nie.
  • 0

#56 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 22:09

no zatim to vypada vcelku nadejne
  • 0

#57 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 22:16

trosku zjistis zde
i kdyz primarne je ta debata o necem jinem

Zobrazit příspěvek

prihlasky ja nerad,i kdyz jejich smysl chapu,ale ja nejsme nejak na rp delany,takze si proste reknu,chci hrat tento tip postavy,toto remeslo me zaujalo,to je vse,jak ja zacinam s postavou,nemam vymysleny zadny pribeh,IC me nebavi,ale kdyz an to prijde RP si i zahraju,ale mam problem s casovou odezvou textu,nez neco vymyslim,tak s ehovor ubira jinym smerem :clover:
  • 0

#58 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 22:19

Zrušit RP :clover:
Za jakýkoliv náznak rp okamžitě strhávat xp a pokud se dotyčný nepoučí tak ban.

Zobrazit příspěvek

siuhlas, uz mam tech vecnejch kecu a breceni po rp taky plny zuby, tahnete na ekvilibrium a nechte nas do mrte expovat, sakra!
  • 0

#59 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 22:24

Zobrazit příspěvek

jenze tohle ma jednu vadu a to pohled dms
zatimco talk vidi pouze lokalni, party kanal vidi neustale a od vsech
pokud povolis ooc jen na party kanal a zakazes to na talku, je logicke ze se ooc rozsiri do party jeste vic nez je ted, co z toho plyne? zmet ooc hovadin, ktera totalne znechuti dmkum jakykoliv kvest, protoze hledat ve vysledcich hokeje, dejich telenovel a debat o novejch autech tech malinko veticek ktere placaji ufnukane nekde v koutku dve postavicky snazici se o rpovani, na to se dmko vykvakne
  • 0

#60 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 22:27

Už jednou bylo řečeno, že ankety na fóru nejsou objektivní, protože čast lidí hrající démonu ho nečte. Takže se s mkov každého na gp klientu zeptej, jestli chce RP, relax rp, no rp aby jsi nebyl v představě, že se proti RP ohradili jen tři, vlastně jen dva (mě na gp klientovi démony nenajdeš) hráči.
Jmenuj nějaké PG hráče... :clover:

Zobrazit příspěvek

opet s frepi (ac nerad) souhlasim, polovina alicijske populace nevi ze existuje forum, natoz nejaka usmudlana anketa tise upici nekde v hlubinach tohoto naseho posvatneho fora, ve kterem stejne 50% prispivajicich na demonu zavita tak dvakrat do roka (jestli vubec)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních