Skočit na obsah

Fotka

Pilsen Rulezzz

• Please log in to reply
97 odpovědí na toto téma

#31 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 07:04

A kam ze se to hlasi ? Jeste reknete, ze na prava ... :happy:
  • 0

#32 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 09:49

urcite :happy:
  • 0

#33 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:
  • Location:Plzeň - hlavní město piva aneb komu nechutná ma vylágrovaný chutový buňky

Odesláno 27.04.2007 10:26

"ale za týden Brno, pak Praha, Plzeň se neozvala, možná mě ignorujou"

mam dojem ze asi vedej co ses zac :devil: :happy: sorry Tomi nemoch sem si to odpustit :devil:
  • 0

#34 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 11:36

no ja sjme na neho zvedavej,prava a medicina je hrozna srotarna textu a jak znam Tomiho na tohle moc neni(ja uz taky ne,jsme zlenivel :devil: ),no a jeho dejepisne znalosti kvuli prijimackam jsou mizive :happy:
  • 0

#35 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:
  • Location:Plzeň - hlavní město piva aneb komu nechutná ma vylágrovaný chutový buňky

Odesláno 27.04.2007 12:08

No chudak ze by mu nikdo neveril? :happy:

Tomi drzim ti palce!
  • 0

#36 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 27.04.2007 12:09

mno ja se v tich tlacenkach neviznam :happy:. Ale kdyz tu tlacu tak moc chcete tak ja ji klidne koupim :devil:
  • 0

#37 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 14:08

No chudak ze by mu nikdo neveril? :devil: 

Tomi drzim ti palce!

Zobrazit příspěvek

o viru nejde,hlavne aby byl poradne pripravenej,jinak vsichni drzime palce :happy:
  • 0

#38 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 15:38

Stejně na mě nakonec budou jen testovat nové léky proti nemocem:)
  • 0

#39 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 27.04.2007 15:44

Stejně na mě nakonec budou jen testovat nové léky proti nemocem:)

Zobrazit příspěvek

do otho bych sel,dobre platej :happy:
  • 0

#40 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2007 09:05

Tak me zajima jak se to bude domlouvat,uz ma nekdo nejakej navrh? precejen by se neco uz melo resit kdyz uz tady ten navrh byl tak dokoncit ne!

Kazdopadne aspon seznam lidi co by se hodlali ucastnit nebo to maj do Plzne bliz. Heh nebo ze by tady byl nekdo kdo neni linej sem dojet :wow:
  • 0

#41 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2007 10:01

Zatim to domlouvate jako ostravaci, takze se sejdete tak za rok ;)
  • 0

#42 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2007 14:04

Dajte zraz do Brna,aby sme to mali blizsie aj mi s Bratislavy :wow: aj ked do Prahy zavitam tiez parkrat do roka,to dam o sebe este vediet.Plzen ani nenajdem :laugh:
  • 0

#43 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2007 21:40

Ucast: :
-Yoren
-OneillekCZ
-Bulir
-Zollo
-Barin
-TaoKan
-Pomeeek 50%
-Hejkal
-Burag
-Sepha=prijede aby sme nedopadli jak v Ostrave

kazdopadne lidi ted jen reknete nejakej datumek :wow: ,nejlepsi by bylo nekdy po skouskach a nejakych tech navalech ve skole si myslim.Takze co nekdy na konci Června?
  • 0

#44 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 18.05.2007 22:16

Dále by to měl být víkend...nejlépe sobota..To by mělo mít conejvíc lidí čas....Já bych to stanovil za tři týdny....řekněme 9.6.2007?(16. určo ne to nebudu k použií-narozky :)) :tongue: Covy nato?....to už by mělo být tak nějak povšem.podle počasí navrhuju jít ještě zasvtla do parku kde budeme mít klid a místo..Můžem hodit Frisbee a nákej ten fotbálek :) každý dle gusta :) a až se sejde celá skvadra tak pujdeme do hospody...Máme tady jednu s takovou garden..ale točí tam Staropramen.(pro Plzenáky je to Domino :cool: )Zakalíme pokecáme a pak se nějak rozejdem...Pro dojíždějící to chce očekovat vlaky nebo místo na přespání...takhle bych to viděl já.... :blushing: :blushing:
  • 0

#45 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 08:37

Nooo...takže v Plzni mám přijímačky 15.6.....řekněme kdyby jste si pro mě na jedenáctou přišli k té škole, kde to budu dělat, a poznali mě:D tak bych mohl eventuelně zakalit:)
  • 0

#46 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 11:06

:blushing: Staropramen
  • 0

#47 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 19.05.2007 14:40

v Pelzni doporucuju lahvace, sice je to hl. mesto piva, ale snad nikde to neumej poradne natocit... krom nefiltrovanyho U Páji :blushing:
  • 0

#48 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 19.05.2007 16:22

:blushing:  Staropramen

Zobrazit příspěvek

Jak ses dostal s ostravským pivem po Plzně mi není jasné : )
  • 0

#49 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2007 20:12

ja jako plzenak tam nesmim chybet :blushing:
  • 0

#50 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2007 09:39

uáááá...Já nejspíš právě 15. v pátek pojedu na akci šermovat do německa ješěto není jasný....Pokud nepojedu tak semnou počítejte...jinak stále je tu ten víkend před....ten by se mě osobně hodil víc...
co se týče piva tak vážně nemám tucha co tu dělajíty ostravské patoky :blushing: ........
Jojo Pája Rullez :) když se tam vejdem bylo by to dobrý místo na posezení...mírná muzika,dobrý pití...Velice příjemná obsluha:) mno zkrátka dobrej nápad :cool: :konnica: ..Zkuste se vyjádřit k těm datumům..tak aby mohl conejvíc lidí........

TO hejkal: Ty chybět nesmíš :laugh:
  • 0

#51 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2007 13:25

*Yoren kejva klidne a vlidne na oba datumy* pro me neni problem navstivit Tomiho a jeste potom se sejit :blushing: ,takze klidne pridu 9 i 15.6. nejsem si jistej ale pokud by nas bylo povic a rekneme okolo 20:00 se otevira "Rokáč",kde maj jak 12 tak i 10 plzen nu a obsluha co dodat hustej Metal a drsna zena, :konnica: :cool: nejhezci je ale ta co "krade sklo"(vzpomina na snahu postavyt pyramidku) heh chodi na postovni skolu do druhaku ale :laugh: :tongue:
  • 0

#52 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2007 14:20

mne se spis hodi toho 9. cetrvna
  • 0

#53 Yoren

Yoren

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2007 19:24

hele a jaka bude hodina srazu toho 9? v tom Boraku,nebo nekde jinde?
  • 0

#54 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2007 16:37

oka oka okáá...takže Já bych to viděl an 6. hodinu..do osmi máme tmu a pak bych vyrazil doměsta :blushing:

Mno ale už se asi vážně zbláznim z těch datumů...Nejspíš budu muset odjet šermovat do německa oba víkendy :cool: ale snad se pojede až v sobotu ráno....musí.....!!! :konnica:
  • 0

#55 Host_Slenncak_*

Host_Slenncak_*
  • Host

Odesláno 28.05.2007 11:50

*prejizdi prstem po strankach diare* hm hm hm ...9 nemam cas, mam v planu jinou akci :cool: 6h - 8h zirani do propasti a vecer se zvu na kalbu :blushing: *tlustou carou si podtrhne 15,6,* hm hm hm uz se nemuzu dockat :blushing:
  • 0

#56 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2007 23:24

Pánové a dámy, definitivní uzávěrka srazu se zastavila na 15.6.2007......sraz je v Plzni před hlavním nádražím u pomníku......následuje čekání na opozdilce a pak směr Borsklý park kde bych ctěl jakožto organizátor všem poděkovat za učast...samozřejmě otevřít lahvinku vína či jedu dle libosti :grin:.....Zde strávíme příjemný hřejivý den a můžeme si zahrát třeba nějaké hry nebo prodiskutovat naší demonku a pak máme objednanou rezervaci v hospodě kde dobře hrajou (jak kdy) ale hlavně je tam příjemná obsluha a pije se tu jen plzen...(doporučuji plzenský prazdroj 12° za 28kč......lahůdka pro jazýček).....no a tady můžeme zůstat dle libosti až dorána :) pokud se budete pídit po vašem průvodci bude stvoře oděn v pirátský kostým s lahvinkou rumu :grin: těším se na vysokou účast :grin: :blink:
  • 0

#57 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2007 23:27

A pokud yb se snad našli vytrvalí jedinci s vysokou odolností tak mohou pokračovat až do sobotního večera kdy je taktéž objednána třetina hospody na mé jméno a budou sle slavit narozeniny pana O'neilla...jež bude znovu (spíš stále) oděn v renesanční oděv a bude bavit okolí :) tentoktáte s láhví Chupita :grin: vřele zveme všechny návštěvníky :)
  • 0

#58 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2007 07:55

Takže už víme den, ale nevíme, v kolik:) takže při čekání na opozdilce...to jako třeba ž do soboty?:) Já se doma podívám, jak jsem na tom s přijímačkama a oznámím, kdy budu mít po nich a čas se jít napít, pak byste si mě museli někde vyzvednout, protože to zvládnu jen z nádraží tam a zpět:)
  • 0

#59 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2007 16:55

No tak mel bych tu pro Plzenaky takovy maly info......

15.6. tak nak kolem 8 vecer odhaduju mozna ze driv bude v klubu Pod Lampou (myslim ze je to i tak trochu divadlo) koncert tri kapelek...no a vzhledem k tomu ze hraju v jedny z nich (zatim budem hrat jen 5 veci pac na dalsich teprv pracujeme :blink: ) tak se muzete prijit juknout zejo ;) hlavni kapelka je the.switch

takze kdyz budete mit naladu tak dorazte trebas poznam nekoho neznamyho :grin:

EDIT: a klidne muzou prijet lidi i od jinud zejo :grin:
  • 0

#60 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 05.06.2007 19:58

Hmm...nooo....jako...nevím, jak dlouho tam vydržím, záleží na tom, kdo tam bude, jaké to bude, a jestli se to dá pak vydržet dýl:) musím se rozhodnout:) a pak jak pojedu domů:D

Nicméně někdy po čtvrt na dvanáct toho 15.6. budu před jistou Západočeskou univerzitou (Husova 11)....skončí přijímačky, takže jestli si mě někdo vyzvednete, budu vám vděčný:) pokud po mně ale budete chtít, abych čtyři hodiny někde tvrdnul a počkal až sraz "začne" no tak to nevim nevim, to se spíš sbalim a pojedu.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních