ban a zrusit jeho prava
hele me je tahle cela situace u zadku,ja beru akorat situaci ve hre.Jen me pripada ze nemate moc smysl pro opilecky humor.To snad mate zabanovane porad nebo co?Vam nekdo da Ban a hned se certite...smankote...
Odesláno 16.04.2007 09:41
Odesláno 16.04.2007 09:42
Odesláno 16.04.2007 09:43
Tanure?! Si spadl z višně nebo co?hele me je tahle cela situace u zadku,ja beru akorat situaci ve hre.Jen me pripada ze nemate moc smysl pro opilecky humor.To snad mate zabanovane porad nebo co?Vam nekdo da Ban a hned se certite...smankote...
Odesláno 16.04.2007 09:43
Tiez by si si zasluzil taky maly trvaly ban do hry len tak pre vseobecne pobavenie. Urcite sa budes mrskat smiechom o zem. Opilecky humor? Tie bany zrejme vybavoval uz v triezvom stave a ak nie, tak ich v triezvom stave nezrusil.hele me je tahle cela situace u zadku,ja beru akorat situaci ve hre.Jen me pripada ze nemate moc smysl pro opilecky humor.To snad mate zabanovane porad nebo co?Vam nekdo da Ban a hned se certite...smankote...
Odesláno 16.04.2007 09:44
Pokud te zajima jen situace ve hre, navrhuji v ramci opileckeho humoru promazat inventar a sebrat veskere expi u vsech postav a zavrit je na herni tyden do stromoradskeho vezeni. Az ten co te zavre vystrizlivy, tak te za odmenu pusti ven. Zbytek ti vracen nebude.hele me je tahle cela situace u zadku,ja beru akorat situaci ve hre.Jen me pripada ze nemate moc smysl pro opilecky humor.To snad mate zabanovane porad nebo co?Vam nekdo da Ban a hned se certite...smankote...
Odesláno 16.04.2007 09:49
Odesláno 16.04.2007 09:54
Odesláno 16.04.2007 09:55
Nikde jsem nenapsal ze se spory maji resit timhle zpusobem, ja napsal pouze Ja osobne se snazim naznacit ze nakej sraz s tim co se stalo nema moc spolecnyho az na ten topic s revoluci. Pac se jedna spis o naky spory uvnitr Demona teamu, ktery se ted vyhrotili. coz je pouze muj nazor na vec. To ze nedorozumeni mezi Sephou a Lopem dopadlo tak jak dopadlo a ze to neni zrovna idealni reseni neco co ja odmitam resit pac to je jejich vec a oni si to meli nejak vyrikat bez zasahu hracu. Me slo o to ze se tu snazite svalit zodpovednost za vzniklou situaci na ucastniky srazu coz taky neni zrovna fer nemyslis??ahááá... takže spory se řeší tímhle způsobem?
Odesláno 16.04.2007 09:56
Odesláno 16.04.2007 09:59
ale neboj se, my vime, ze to neni tomiho prace, na to on by proste nemel, jen sme mu nechavali tu radost, aby si to myslel. Kvuli takovymu cloveku jako je tomi bysme z demony neodesli. Podekujte spis Lopykovi.
Odesláno 16.04.2007 10:00
Odesláno 16.04.2007 10:01
vetsina dm teamu je taky asi tak dvakrat funkcne mladsi jak lopyk ;) lopyk je clovek ktery si tohle dovoliut muzeZda se, ze tady vsichni opomijite, ze to neni jen tahle udalost. Lopyk vcelku pravidelne jedna proti rozhodnutim a na skodu DM tymu. Myslim, ze je na case to vyresit.
Odesláno 16.04.2007 10:03
Odesláno 16.04.2007 10:05
Odesláno 16.04.2007 10:06
Tak ja se jdu ozvat, kdyz pome tolik touzis.Jo čéče ty do toho vidíš
Ty si koukám taky myslíš, že jsem malinkej pitomeček, co se kolem něj točí celý svět (ano ano, teď nechť se ozvou ostatní přicmrdávači;)
... byl ten ze se proste nekdo jen poradne ozral. Paranoidni je zrejme porad.Důvod toho, proč tě zabanoval, byl...ale kdo ví, nedošlo-li jen k mystifikaci, ona je to hrozná věc.
A muzes nam to aspon napsat ty, proc se tak stalo, kdyz sem ostatni nechodi ci se dokonce boji, pane frajere ?A ne, nestalo se to jen tak zničehonic, že bych si řekl "tááák, a jdu dělat binec" Spíš se jen ostatní bojí napsat sem na foru nebo sem ani nelezou či dělají lepší věci:)
Jo a byl to Salámův topic, byla to celkem kolektivní práce, ač jsem to psal já, za což se nijak zvlášť nestydím.
Odesláno 16.04.2007 10:12
nu drahý Tanure - jek jsi přišel na to, že tito výše zmínění DM nepomohli, či nepomůžou v questu co "rozjel" Gobbo?No nechci moc stourat,ale novacci treba jako ja znaj Sephu a Deekina spis jako policajty co akorat prudej hrace ve hre, takze se moc nedivte.Mozna toho urobili hodne,ale na tom co bylo nelze zit porad ne?Proc treba nepomuzou Gobbovi v questu co rozjel,proc neprisli na sraz
?
Odesláno 16.04.2007 10:15
Tvrdim to snad niekde?
Vzhladom na to, ze pod ten uzasny dokument si bol tiez podpisany, necudujem sa tvojej reakcii.
Odesláno 16.04.2007 10:15
vetsina dm teamu je taky asi tak dvakrat funkcne mladsi jak lopyk ;) lopyk je clovek ktery si tohle dovoliut muze
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních