Skočit na obsah

Fotka

Turnaj Rytir z Elysie

• Please log in to reply
33 odpovědí na toto téma

#31 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 12.04.2007 14:12

mel bych dotaz nemohl bych si s nima davat zapasy (pod tvym dozerem nebo jineho DM samo) s dobe kdy nejsou lagy a v jine dobe je mi to trosicku ze v te hodine jsem rad ze jsem rad a treba vcera po 2minutach co se pokousela odlognout kdyz se nedalo chodit uplne zkazilo chut
  • 0

#32 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 14:22

mel bych dotaz nemohl bych si s nima davat zapasy (pod tvym dozerem nebo jineho DM samo) s dobe kdy nejsou lagy a v jine dobe je mi to trosicku ze v te hodine jsem rad ze jsem rad a treba vcera po 2minutach co se pokousela odlognout kdyz se nedalo chodit uplne zkazilo chut

Zobrazit příspěvek

To neni problem, turnaj bude pokracovat jak po vecerech tak o vikendu aby mel kazdy moznost se zapojit kdy mu to bude vyhovovat. Casy presnych terminu jeste upresnim, aby jste se podle toho mohli zaridit a seslo se vic lidi, ale jinak vas budu odchytavat i mimo stanovenou dobu aby se to dohralo.
  • 0

#33 HUbe

HUbe

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 20 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2007 15:36

*prijde k nastence a dlouho na ni vejra..nakou tu minutku vejra na jedno slovo* T..T..sakra..mmm..TUR..TURNAAAAJ..sakra a pak ze nejsem chytrej *placne se do cela* doufam ze neni este pozde *nasmrdla na listinu svy jmeno Hube a zpeceti to plivancem*
  • 0

#34 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 23.04.2007 09:25

*malý pacholek s erbem rytíře Desdichada na plášti přiběhne k turnajové nástěnce a prohlíží si jí.V ruce žmoulá pergamen s pečetí a hledá kam ho pověsí.Nakonec najde místo a hbitě ho malými hřebíčk přibije k nástěnce.Poté odstoupí,prohlídne si svojí práci,zatleská ,poskočí a utíká pryč.Na pergamenu stojí toto:*

Pan Desdichado hrabě The Crusader se omlouvá ale nemůže se v nejbližší době dostaviti k dalšímu klání turnaje o Hrad Elisii.Musel neprodleně opustit město a odcestovat zamoře.Pokud se navrátí před koncem turnaje,rád dostojí svým závazkům a utká se s ostatními vyzivateli..Všem kterým přislíbil souboj se omlouvá a vypisuje náhradní termín,každému kdo se s ním chce utkat..

podepsán: hrabě The Crusader :clover:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních