mel bych dotaz nemohl bych si s nima davat zapasy (pod tvym dozerem nebo jineho DM samo) s dobe kdy nejsou lagy a v jine dobe je mi to trosicku ze v te hodine jsem rad ze jsem rad a treba vcera po 2minutach co se pokousela odlognout kdyz se nedalo chodit uplne zkazilo chut

Turnaj Rytir z Elysie
Započal
Glorfindel
, 06.04.07 15:17
33 odpovědí na toto téma
Odesláno 12.04.2007 14:12
Odesláno 12.04.2007 14:22
To neni problem, turnaj bude pokracovat jak po vecerech tak o vikendu aby mel kazdy moznost se zapojit kdy mu to bude vyhovovat. Casy presnych terminu jeste upresnim, aby jste se podle toho mohli zaridit a seslo se vic lidi, ale jinak vas budu odchytavat i mimo stanovenou dobu aby se to dohralo.mel bych dotaz nemohl bych si s nima davat zapasy (pod tvym dozerem nebo jineho DM samo) s dobe kdy nejsou lagy a v jine dobe je mi to trosicku ze v te hodine jsem rad ze jsem rad a treba vcera po 2minutach co se pokousela odlognout kdyz se nedalo chodit uplne zkazilo chut
Odesláno 12.04.2007 15:36
*prijde k nastence a dlouho na ni vejra..nakou tu minutku vejra na jedno slovo* T..T..sakra..mmm..TUR..TURNAAAAJ..sakra a pak ze nejsem chytrej *placne se do cela* doufam ze neni este pozde *nasmrdla na listinu svy jmeno Hube a zpeceti to plivancem*
Odesláno 23.04.2007 09:25
*malý pacholek s erbem rytíře Desdichada na plášti přiběhne k turnajové nástěnce a prohlíží si jí.V ruce žmoulá pergamen s pečetí a hledá kam ho pověsí.Nakonec najde místo a hbitě ho malými hřebíčk přibije k nástěnce.Poté odstoupí,prohlídne si svojí práci,zatleská ,poskočí a utíká pryč.Na pergamenu stojí toto:*
Pan Desdichado hrabě The Crusader se omlouvá ale nemůže se v nejbližší době dostaviti k dalšímu klání turnaje o Hrad Elisii.Musel neprodleně opustit město a odcestovat zamoře.Pokud se navrátí před koncem turnaje,rád dostojí svým závazkům a utká se s ostatními vyzivateli..Všem kterým přislíbil souboj se omlouvá a vypisuje náhradní termín,každému kdo se s ním chce utkat..
podepsán: hrabě The Crusader
Pan Desdichado hrabě The Crusader se omlouvá ale nemůže se v nejbližší době dostaviti k dalšímu klání turnaje o Hrad Elisii.Musel neprodleně opustit město a odcestovat zamoře.Pokud se navrátí před koncem turnaje,rád dostojí svým závazkům a utká se s ostatními vyzivateli..Všem kterým přislíbil souboj se omlouvá a vypisuje náhradní termín,každému kdo se s ním chce utkat..
podepsán: hrabě The Crusader

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních