Sona Furst
Odesláno 30.03.2007 07:05
Tohle berte jako první a poslední domluvu, jestli začnete dělat něco takovýho ve hře tak si vykoledujete BAN.
Ooc zabíjení se tady tolerovat nebude, i když v tomhle případě to bylo možná i opodstatněný. Soňa dostane kázání, aby se zklidnila. Takhle reagovat taky neměla.
Odesláno 30.03.2007 07:17
Odesláno 30.03.2007 08:05
Mrakomore, Merine a jim podobní. Jsem rád, že ste tady oznámili, jaký styl hraní budete provozovat. Doufám, že vás u toho potkám já nebo ostatní DMs ve hře.
Tohle berte jako první a poslední domluvu, jestli začnete dělat něco takovýho ve hře tak si vykoledujete BAN.
Ooc zabíjení se tady tolerovat nebude, i když v tomhle případě to bylo možná i opodstatněný. Soňa dostane kázání, aby se zklidnila. Takhle reagovat taky neměla.
Tak zrovna tento případ bych směrek k Soně vůbec neřešila. Takto urazit klerika by zasluhovalo pár facek, ale ne postavě, ale tomu praseti, co to vypustilo z úst. A pokud je tu více takových, tak nechápu, proč tu ještě jsou? Co Beeboow?
Odesláno 30.03.2007 08:12
A jak mel tedy reagovat zatahat hodnyho strejdu DM za rukav a s brekem mu otevrit dusicku ze mu ten zly pan nadava?Mrakomore, Merine a jim podobní. Jsem rád, že ste tady oznámili, jaký styl hraní budete provozovat. Doufám, že vás u toho potkám já nebo ostatní DMs ve hře.

#36 Host_Ammazonca_*
Odesláno 30.03.2007 08:12
Ja bych ti spis poradil kdyz uz se stane nehoda a umres tak POPROS klerika jestli by byl tak strasne hodnej a pomohl ti. je to na jeho dobre vuli. tym padem se on stava sef situace na kterem zavisi nejdulezitejsi rozhodnuti, jestli te ressne nebo ne, tudiz bys mu nemel nadavat.
Jo a jeste jedna rada, skus i tellem napsat RP spusob co se stalo a ze potrebujes ress. na to mne skoro kazdej "ukecal".
Souhlasím

#37 Host_Ammazonca_*
Odesláno 30.03.2007 08:22
To co tu píšete o Soně není až tak úplně pravda, když se to slušně podá a má dobrej den tak i ressovat chodí. Toto v žádným případě nebylo slušný podání a zcela evidentně jsi nechytl ani dobrej den u Sony. To si vážně myslíš, že lidi hrajou za kleriky jen pro to aby mohli celý večer lítat po demoně a zvedat ty co si ukrojili moc tlustý krajíc. já to s Wriesem dělal a tak mě to otrávilo hraní že jsem si rači udělal postavičku bez klerika. Ono je dost těžký, když se naloguješ do hry za účelem se pobavit a do 2 min. máš 5-6 tellů typu nemáš čas......, nechce se ti zajít....., atd.. O RP ani zmínka a nějaké akci s kamarádama se nedá bavit jen lítáš mezi DO a Morlagem jak trotl.
Asi většina klerdů má takovou zkušenost, já předevčírem letěla na tři resy za sebou, každý úplně na druhé straně světa. Ale hraju podle přesvědčení, tak se snažím prosby vždy vyslyšet. Jen co se přihlásím, už se mi to zelená prosbami.

Add Sona, jako hráče ji nijak nevyhledávám, na můj vkus je moc "ostrá".. Ale když jsem slušně požádala o ress, tak většinou přišla. I když jsem jako nováček zahučela u skřetů a vůbec mě neznala.

Odesláno 30.03.2007 08:32
Odesláno 30.03.2007 09:04
Odesláno 30.03.2007 09:06
#41 Host_Galio_*
Odesláno 30.03.2007 09:10
Odesláno 30.03.2007 10:11
Ja bych ho nerizl. Ale domluvil mu. I kdyz v tomhle pripade by to asi bylo zbytecne.
#45 Host_mrakomor32_*
Odesláno 30.03.2007 10:44

RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.A chlapsky Godzi řešit?..hehe..tak at mi da adresu a můžeme to chlapsky vyřešit,když to bere tak osobně..

Odesláno 30.03.2007 10:50
Nechtěl jsem už reagovat,ale tohle si neodpustím.Takhle jsem to napsal jen Dirty Bastardovy,protože ho znam a vim jakej je a ze srandy jsem ho popichnul.Jinej klerik co mě kdy zvedal si snad nemůže stěžovat.Vždycky jsem slušně poprosil,když přišel nabizel jsem za službu proviant,zlatky atp. a když nemohl napsal jsem "jasny,chapu..diky."To co teď tady píšete o RP a chlapskym řešení..sry.ale to sou samý sračk...
![]()
![]()
RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.A chlapsky Godzi řešit?..hehe..tak at mi da adresu a můžeme to chlapsky vyřešit,když to bere tak osobně..![]()
Jen doufám,že to není zamindrákovanej vozíčkář,protože ty asi nebiju,ani jako zlej trpouš.
Bejt tebou už mlčim
Odesláno 30.03.2007 10:50
Odesláno 30.03.2007 10:55
Divil by ses, ale se Sonou se da zahrat RP uplne vpohode. Staci vedet jak na to.Nechtěl jsem už reagovat,ale tohle si neodpustím.Takhle jsem to napsal jen Dirty Bastardovy,protože ho znam a vim jakej je a ze srandy jsem ho popichnul.Jinej klerik co mě kdy zvedal si snad nemůže stěžovat.Vždycky jsem slušně poprosil,když přišel nabizel jsem za službu proviant,zlatky atp. a když nemohl napsal jsem "jasny,chapu..diky."To co teď tady píšete o RP a chlapskym řešení..sry.ale to sou samý sračk...
![]()
![]()
RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.A chlapsky Godzi řešit?..hehe..tak at mi da adresu a můžeme to chlapsky vyřešit,když to bere tak osobně..![]()
Jen doufám,že to není zamindrákovanej vozíčkář,protože ty asi nebiju,ani jako zlej trpouš.
A vrele ti doporucuju se nad sebou zamyslet.
Odesláno 30.03.2007 11:05
beebowe ja som z demonu skoncil takze mna uz neuvidis niekomu fiknut hlavuMrakomore, Merine a jim podobní. Jsem rád, že ste tady oznámili, jaký styl hraní budete provozovat. Doufám, že vás u toho potkám já nebo ostatní DMs ve hře.

Odesláno 30.03.2007 11:21
A jak mel tedy reagovat zatahat hodnyho strejdu DM za rukav a s brekem mu otevrit dusicku ze mu ten zly pan nadava?
tak chlap problemy neresi
Pro mě je kolikrát chlápáčtější utřít dotyčnýho nějakou hláškou. Ale je pravda, že to co napsal mrakomor, at už ze srandy nebo ne, je už dost silný kafe.
Odesláno 30.03.2007 11:26
Odesláno 30.03.2007 11:27

#56 Host_Ariadna_*
Odesláno 30.03.2007 11:48

Osobne nedokazu pochopit, jak nekdo sebere odvahu a na forum vystavi screeny dokazuji jeho vlastni prohresky proti pravidlum a zada potrestani nekoho jineho.

RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.
Heh. A i kdyby se stoural prstem v nose na trhu, proc by jako mel mit povinnost nekoho ressovat ?
Je fakt, ze to nevyresil zrovna nejstastneji. Na druhou stranu si mel ale stesti, ze ti "jen" riznul hlavu a nevystavil ty screeny na foru s patricnym komentarem. Coz si ovsem za nej nanestesti pro sebe udelal sam.

Odesláno 30.03.2007 12:03
Zdravím,ale chci se jen zeptat na názor širší veřejnosti,zda je správné řezání na základě ooc hlášek a nebo ne.
Můj vzkaz Soně byl myšlen jako sranda,proto jsem tam napsal tolik hehe a :-),ale to je jedno.Ten hráč neměl,i kdybych to myslel vážně,stejně podle mého nazoru přiběhnout a hned ne RP krást a pak řezat.Je to PK a nebo není?..Ja si myslím,že ano,ale DM mi hned neodpovědělo a tak volím tuhle cestu.Nemam nic proti řezání hlav,ale v rámci hry.Ne jako mstu za ooc povídaní atp.Díky za vaše případné názory.
P.S.Pro lepší dokumentaci přidávám screeny.
je to jednoduchý pokud mu neRP nadáváš tak tě neRP fikne..co v tom vidíš za problém a nelogičnost...když seš mrtvej tak mlč a čekej
s řezáním hlav nesouhlasim ale za tohle si můžeš jen ty sám,,,ono je taky dobrý vědět komu co píšeš
Odesláno 30.03.2007 12:04

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních