Skočit na obsah

Sona Furst

• Please log in to reply
123 odpovědí na toto téma

#31 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 07:05

Mrakomore, Merine a jim podobní. Jsem rád, že ste tady oznámili, jaký styl hraní budete provozovat. Doufám, že vás u toho potkám já nebo ostatní DMs ve hře.

Tohle berte jako první a poslední domluvu, jestli začnete dělat něco takovýho ve hře tak si vykoledujete BAN.

Ooc zabíjení se tady tolerovat nebude, i když v tomhle případě to bylo možná i opodstatněný. Soňa dostane kázání, aby se zklidnila. Takhle reagovat taky neměla.
  • 0

#32 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 07:17

Musíš holt počítat s tím, že na hráče během hraní působí další okolnosti...jako nálada, rozpoložení, buď z toho, jaký má den nebo z toho, co řeší ve hře, holt jsi ho nezastihl třeba v dobré náladě když hrál a ještě takhle....když řekne ne, máš to tak brát:) jinak Sona chodí zvedat:)
  • 0

#33 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 07:42

simte vok neprezije ani DO  :clover:

Zobrazit příspěvek

Nezapomínej ale že kolem Voka stále krouží vlk, kterej se ho snaží chránit...
  • 0

#34 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 08:05

Mrakomore, Merine a jim podobní. Jsem rád, že ste tady oznámili, jaký styl hraní budete provozovat. Doufám, že vás u toho potkám já nebo ostatní DMs ve hře.

Tohle berte jako první a poslední domluvu, jestli začnete dělat něco takovýho ve hře tak si vykoledujete BAN.

Ooc zabíjení se tady tolerovat nebude, i když v tomhle případě to bylo možná i opodstatněný. Soňa dostane kázání, aby se zklidnila. Takhle reagovat taky neměla.

Zobrazit příspěvek

Tak zrovna tento případ bych směrek k Soně vůbec neřešila. Takto urazit klerika by zasluhovalo pár facek, ale ne postavě, ale tomu praseti, co to vypustilo z úst. A pokud je tu více takových, tak nechápu, proč tu ještě jsou? Co Beeboow?
  • 0

#35 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.03.2007 08:12

Zobrazit příspěvek

A jak mel tedy reagovat zatahat hodnyho strejdu DM za rukav a s brekem mu otevrit dusicku ze mu ten zly pan nadava? :clover: tak chlap problemy neresi
  • 0

#36 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 08:12

Ja bych ti spis poradil kdyz uz se stane nehoda a umres tak POPROS klerika jestli by byl tak strasne hodnej a pomohl ti. je to na jeho dobre vuli. tym padem se on stava sef situace na kterem zavisi nejdulezitejsi rozhodnuti, jestli te ressne nebo ne, tudiz bys mu nemel nadavat.
Jo a jeste jedna rada, skus i tellem napsat RP spusob co se stalo a ze potrebujes ress. na to mne skoro kazdej "ukecal".

Zobrazit příspěvek

Souhlasím :biggrin: Penelope se také snaží přijít pomoct i pro ni neznámým hráčům, kteří slušně poprosí a mají třeba trpělivost počkat, pokud má ještě něco k řešení... :blush: Ale pokud na ni bude někdo hulákat nebo se za odmítnutí dočká dokonce vulgarit, nejen, že nepříjde tentokrát, ale ani příště :clover:
  • 0

#37 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 08:22

To co tu píšete o Soně není až tak úplně pravda, když se to slušně podá a má dobrej den tak i ressovat chodí. Toto v žádným případě nebylo slušný podání a zcela evidentně jsi nechytl ani dobrej den u Sony. To si vážně myslíš, že lidi hrajou za kleriky jen pro to aby mohli celý večer lítat po demoně a zvedat ty co si ukrojili moc tlustý krajíc. já to s Wriesem dělal a tak mě to otrávilo hraní že jsem si rači udělal postavičku bez klerika. Ono je dost těžký, když se naloguješ do hry za účelem se pobavit a do 2 min. máš 5-6 tellů typu nemáš čas......, nechce se ti zajít....., atd.. O RP ani zmínka a nějaké akci s kamarádama se nedá bavit jen lítáš mezi DO a Morlagem jak trotl.

Zobrazit příspěvek

Asi většina klerdů má takovou zkušenost, já předevčírem letěla na tři resy za sebou, každý úplně na druhé straně světa. Ale hraju podle přesvědčení, tak se snažím prosby vždy vyslyšet. Jen co se přihlásím, už se mi to zelená prosbami. :clover: Ale na druhou stranu někdy člověk má dobrou partu, prostě chce s někým někam zajít, je v akci, kdy nemůže odejít, chce si dohrát lvl, zahrát nějaké dobré RP a lítat sem a tam po resech prostě nestíhá. Čekám pochopení z druhé strany, že když někoho zvednu třikrát a po čtvrté se mi to nehodí, nepošle mě někam. Kdyby mi za to měl každý nadávat, tak raději Penelope smažu a je klid.. Taky dávám přednost žádosti psané ve stylu RP, než když někdo napíše: "Čus, zvedneš mě v Morlagu?". :biggrin:

Add Sona, jako hráče ji nijak nevyhledávám, na můj vkus je moc "ostrá".. Ale když jsem slušně požádala o ress, tak většinou přišla. I když jsem jako nováček zahučela u skřetů a vůbec mě neznala. :blush:
  • 0

#38 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 08:32

Člověk může být hodný klerik měsíce a měsíce a každého zvedat, ale jakmile to jednou neudělá, je to arogantní sráč nebo něco horšího....ať už to bylo myšleno jakkoliv, je to pravda
  • 0

#39 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 09:04

Tiez mam pocit ze hraci casto krat zacnu ochotneho klerika zneuzivat... Chodia do riskantnych akcii, vsak pan XY nas dvihne... Pred WIPE som hral klerika co chodil ressovat na poziadanie, ale otravilo ma to natolko ze dlho po WIPE som si ziadneho neurobil. Teraz sice jedneho mam, ale velmi si rozmyslim koho pojdem ressnut.
  • 0

#40 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 30.03.2007 09:06

mno hlavne kdyz uz hrajes RP podle presvedceni a zvedas kazdeho, tak bych nereagoval na telly....at si te hraci najdou a pozadaj te RP formou o pomoc.Ale to je offtop.
  • 0

#41 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 09:07

Nezapomínej ale že kolem Voka stále krouží vlk, kterej se ho snaží chránit...

Zobrazit příspěvek

dalsi teplous..... :clover:
  • 0

#42 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 09:10

Celý sem to pročet... no dle mě se v ,,tomhle" případě Soňa nedopustila žádnýho přestupku... To že mu fikla hlavu, se nedivim.
  • 0

#43 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 09:11

dalsi teplous..... :clover:

Zobrazit příspěvek

a ty si další mrtvola když si tohle vypustíš z huby...
  • 0

#44 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 10:11

Sone se nedivim.
Ja bych ho nerizl. Ale domluvil mu. I kdyz v tomhle pripade by to asi bylo zbytecne.
  • 0

#45 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 10:44

Nechtěl jsem už reagovat,ale tohle si neodpustím.Takhle jsem to napsal jen Dirty Bastardovy,protože ho znam a vim jakej je a ze srandy jsem ho popichnul.Jinej klerik co mě kdy zvedal si snad nemůže stěžovat.Vždycky jsem slušně poprosil,když přišel nabizel jsem za službu proviant,zlatky atp. a když nemohl napsal jsem "jasny,chapu..diky."To co teď tady píšete o RP a chlapskym řešení..sry.ale to sou samý sračk... :clover: :biggrin:
RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.A chlapsky Godzi řešit?..hehe..tak at mi da adresu a můžeme to chlapsky vyřešit,když to bere tak osobně.. :blush: :tongue: Jen doufám,že to není zamindrákovanej vozíčkář,protože ty asi nebiju,ani jako zlej trpouš. :devil:
  • 0

#46 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 10:50

Nechtěl jsem už reagovat,ale tohle si neodpustím.Takhle jsem to napsal jen Dirty Bastardovy,protože ho znam a vim jakej je a ze srandy jsem ho popichnul.Jinej klerik co mě kdy zvedal si snad nemůže stěžovat.Vždycky jsem slušně poprosil,když přišel nabizel jsem za službu proviant,zlatky atp. a když nemohl napsal jsem "jasny,chapu..diky."To co teď tady píšete o RP a chlapskym řešení..sry.ale to sou samý sračk... :clover:  :biggrin: 
RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic  neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.A chlapsky Godzi řešit?..hehe..tak at mi da adresu a můžeme to chlapsky vyřešit,když to bere tak osobně..  :blush:  :tongue: Jen doufám,že to není zamindrákovanej vozíčkář,protože ty asi nebiju,ani jako zlej trpouš. :devil:

Zobrazit příspěvek

Bejt tebou už mlčim
  • 0

#47 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 10:50

Mrakomore, doporucuju ti hodne rychle zmenit zpusob vyjadrovani, protoze se mi to moc nelibi. Taky by si tady mohl skoncit.
  • 0

#48 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 10:55

Nechtěl jsem už reagovat,ale tohle si neodpustím.Takhle jsem to napsal jen Dirty Bastardovy,protože ho znam a vim jakej je a ze srandy jsem ho popichnul.Jinej klerik co mě kdy zvedal si snad nemůže stěžovat.Vždycky jsem slušně poprosil,když přišel nabizel jsem za službu proviant,zlatky atp. a když nemohl napsal jsem "jasny,chapu..diky."To co teď tady píšete o RP a chlapskym řešení..sry.ale to sou samý sračk... :clover:  :biggrin: 
RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic  neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.A chlapsky Godzi řešit?..hehe..tak at mi da adresu a můžeme to chlapsky vyřešit,když to bere tak osobně..  :blush:  :tongue: Jen doufám,že to není zamindrákovanej vozíčkář,protože ty asi nebiju,ani jako zlej trpouš. :devil:

Zobrazit příspěvek

Divil by ses, ale se Sonou se da zahrat RP uplne vpohode. Staci vedet jak na to.
A vrele ti doporucuju se nad sebou zamyslet.
  • 0

#49 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 11:05

Zobrazit příspěvek

beebowe ja som z demonu skoncil takze mna uz neuvidis niekomu fiknut hlavu :clover: a hlavna vec ze ooc sekanie hlav nebude tolerovane a to co robili Krugnur a Jetr Haldeth to nic??to bolo podla teba RP??s tym nikto nic nespravil :biggrin:
  • 0

#50 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 11:21

A jak mel tedy reagovat zatahat hodnyho strejdu DM za rukav a s brekem mu otevrit dusicku ze mu ten zly pan nadava? :clover: tak chlap problemy neresi

Zobrazit příspěvek

Pro mě je kolikrát chlápáčtější utřít dotyčnýho nějakou hláškou. Ale je pravda, že to co napsal mrakomor, at už ze srandy nebo ne, je už dost silný kafe.
  • 0

#51 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 11:26

Pravda, se Sonou se dá hrát RP, ale je fakt, že nemůžeš to takhle psát každému, možná ho znáš, ale asi ne tak dlouho, když jen přišel a sekl tě;)
  • 0

#52 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 11:27

Já když čtu něco od mrakomora tak se ve mě probouzí zase vlk... :clover: :devil: :biggrin: fakt by to chtělo změnit přístup k hráčům... nemyslim to nějak zle... :blush:
  • 0

#53 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 11:32

Já když čtu něco od mrakomora tak se ve mě probouzí zase vlk... :clover:  :devil:  :biggrin:  fakt by to chtělo změnit přístup k hráčům... nemyslim to nějak zle... :blush:

Zobrazit příspěvek

Hráče je třeba si vychovat, když to má nějak vypadat, však hráči jsou vizitkou vedení
  • 0

#54 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 30.03.2007 11:33

Hráče je třeba si vychovat, když to má nějak vypadat, však hráči jsou vizitkou vedení

Zobrazit příspěvek

Od toho tu mame CSka ze? .)
  • 0

#55 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 11:38

Od toho tu mame CSka ze? .)

Zobrazit příspěvek

sám víš, že lžeš :biggrin: ...já to víc nechci rozepisovat, dostal bych schvalování :clover:
  • 0

#56 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 11:48

Heheee. :clover:

Osobne nedokazu pochopit, jak nekdo sebere odvahu a na forum vystavi screeny dokazuji jeho vlastni prohresky proti pravidlum a zada potrestani nekoho jineho. :blush:

RP u Dirty Bastarda neni možný,dále na práci asi nic  neměl,na cestu do zlataku si čas udělal.

Heh. A i kdyby se stoural prstem v nose na trhu, proc by jako mel mit povinnost nekoho ressovat ?
Je fakt, ze to nevyresil zrovna nejstastneji. Na druhou stranu si mel ale stesti, ze ti "jen" riznul hlavu a nevystavil ty screeny na foru s patricnym komentarem. Coz si ovsem za nej nanestesti pro sebe udelal sam. :biggrin:
  • 0

#57 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:02

Divil by ses, ale se Sonou se da zahrat RP uplne vpohode. Staci vedet jak na to.
A vrele ti doporucuju se nad sebou zamyslet.

Zobrazit příspěvek

Souhlas.
Souhlas.

( Ne ze by na tom zalezelo tedy :clover:
v kontextu cele situace beru tech -12000xp jako ooc reakci na ooc urazku ... )
  • 0

#58 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:03

Zdravím,ale chci se jen zeptat na názor širší veřejnosti,zda je správné řezání na základě ooc hlášek a nebo ne.
Můj vzkaz Soně byl myšlen jako sranda,proto jsem tam napsal tolik hehe a :-),ale to je jedno.Ten hráč neměl,i kdybych to myslel vážně,stejně podle mého nazoru přiběhnout a hned ne RP krást a pak řezat.Je to PK a nebo není?..Ja si myslím,že ano,ale DM mi hned neodpovědělo a tak volím tuhle cestu.Nemam nic proti řezání hlav,ale v rámci hry.Ne jako mstu za ooc povídaní atp.Díky za vaše případné názory.
P.S.Pro lepší dokumentaci přidávám screeny.

Zobrazit příspěvek

je to jednoduchý pokud mu neRP nadáváš tak tě neRP fikne..co v tom vidíš za problém a nelogičnost...když seš mrtvej tak mlč a čekej

s řezáním hlav nesouhlasim ale za tohle si můžeš jen ty sám,,,ono je taky dobrý vědět komu co píšeš
  • 0

#59 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:04

Soňa vlastně vykonala trest místo DMemek :clover:
  • 0

#60 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:06

Zobrazit příspěvek

skoda ze u tebe se to nepodarilo, holt ztracenej pripad
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních