Smrt
Odesláno 05.03.2007 15:27
Odesláno 05.03.2007 15:31
Jo to uznavam,...ale spravnej RP hrac by si Tanura a Glarika nespojoval,meli i odlisnej charakter,jine brneni,helmu akorat to 20/7/3 tam porad strasi mno :(.Tanur je vpohode. Jedine co tam skripe je Glarik u ochrancu. To byl ustrelek. Ale jinak by to vpohode slo. Muj nazor.
Odesláno 05.03.2007 20:24
Tady se snažim dopídit k odpovědi na otázku o mě trápí už leta - jak správně zahrát smrt (ehm, takhle napsaný to vypadá divně).
Nějaký procenta mi sem netahejte!
Odesláno 06.03.2007 08:45
Uplne nahore presne uprostred toho okynka (jakoby okraj toho okna je znacka) a kdyz na ni kliknes, cele okno se stahne a nejde videt. Je to to stejne misto jako kdyz okno natahujes a zvetsujes. Dokonce kdyz das na tu znacku pravym tlacitkem muzes si tam nejake veci nastavit. Treba ignoraci tell.Eee, nemyslim nwn jako hru, ale ty mala okynka, kde beha text co reknou jine postavy, vypisy o hodem apod...tyhlety okynka.
Odesláno 06.03.2007 09:18
Uplne nahore presne uprostred toho okynka (jakoby okraj toho okna je znacka) a kdyz na ni kliknes, cele okno se stahne a nejde videt. Je to to stejne misto jako kdyz okno natahujes a zvetsujes. Dokonce kdyz das na tu znacku pravym tlacitkem muzes si tam nejake veci nastavit. Treba ignoraci tell.
ale tezko to udelas, kdyz lezis mrtvej ;)
Odesláno 06.03.2007 10:07
Odesláno 06.03.2007 12:04
takze zacnem tim co je pred...moje typicke zmatene pobihani pred monstry a povetsinou strileni z luku dokavad se nezarazim o monstrum cekajic presne na tuto chybu, nebo o zed aaanebo setkani s PGckem, ktery se rozhodl ze chce byt nejbohatsim v kategorii ego na cely demone
Po smrti...kdyz se rozhodnu pro ocistec, vetsinou to beru tak, ze klerik nebyl schopen me dostatecne vylecit, tudiz me musel odnest do chramu, kde jsem se "rehabilitoval"...s pameti to mam tak, ze kdyz se me nekdo zepta kde sem ted byl, odpovim ze sem lezel treba tejden ve špitalu (vetsinou kdyz zemru, tak me to naprdne a odlognu pak hraju treba az druhej den za tu postavu, coz se da brat jako ten tyden ve špitale

...kdyz se rozhodnu pro ress, s pameti to mam stejny, nepamatuju si jen ty nejposlednejsi okamziky, citim se dost znicenej, zmatenej, vicemene nevim co se stalo, jenom to ze sem bojoval
Odesláno 06.03.2007 15:07
Odesláno 08.03.2007 19:49
Takže když nechci aby si postava pamatovala, že jsem jí do hrobu tak trochu pomohl, musím říznout hlavu? Super, to jsem potřeboval slyšetPodme se dohodnout, ze kdyz nas zvedne klerik, pamatujeme si vse az tesne do okamziku smrti, tzn. vime ze sme bojovali s tim obrem, ale pak sme se najednou probrali a nad nama se krcil klerda.
Pokavad skoncime v ocistci, bral bych to preci jen jako velkej zasah a spojime-li to aj se ztratou XP, mela by bejt ztrata pameti vetsiho rozsahu, pripadne by se mohla projevit nejaka drobna charakterova zmena.

Já to radši hraju tak, že si postava po oživení nepamatuje pár (herních) hodin před smrtí. Připadne mi divný, že bych si měl pamatovat všechno až po poslední ránu do kebule, klerik neklerik.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních