Skočit na obsah

Fotka

Hnusná spása

• Please log in to reply
175 odpovědí na toto téma

#31 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 16:33

hehe takže kdybych jen expil tak to mám na měsíc hraní těch 66 hodin..ale jelikož moje expení se smrsklo za poslední tři měsíce na asi 6 hodin :)) .tak to mám za*počítá* za 3 roky ..to de ne :)

je to hezkej předmět,nevim kdo by ho nechtěl..ale jen kvůli tomu vymlátit vše co potkám..asi by pro mě ztratila hra kouzlo které zatím má :)

Zobrazit příspěvek

no z vlastní zkušenosti vím, že stačí jen stále hrát jednu postavu a přijde to samo, aniž bych boj vyhledával :wow:
  • 0

#32 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 16:40

no z vlastní zkušenosti vím, že stačí jen stále hrát jednu postavu a přijde to samo, aniž bych boj vyhledával  :wow:

Zobrazit příspěvek

toto mám v plánu až po wipe,byl sem hozen do nwn,potažmo hraní online a demony jako totální neználek...tak mě napadá že se mi blíží výročí :))
  • 0

#33 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 16:41

mno tak si kazdej poridi spasu, porad mi jaksi unika, o co jde ?  Nelibi se vam ? Tak si ji poridte take a vyhody jsou srovnane .

Ale tak rekneme, ze se zrusi. Co se  na hre zlepsi ? Zlepsi se neco ?

Zobrazit příspěvek

Dám krk na to že na ni šetříš co? :grin:

dobre a ted si vem kolik stoji...400 000xp je 29 levelu + nutnost epickeho questu a vsichni dobre vite jak spatne se to expi kdyz je malus.Budte radi ze se neda koupit za penize,to by to mel kazdej.

Zobrazit příspěvek

Tím chceš říct že kdyby byl prsten s nesmrtelností za 100 esenci tak by to bylo v pořádku? :wow:
  • 0

#34 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 16:54

toto mám v plánu až po wipe,

Zobrazit příspěvek

no já byl před tím taky neználek takže můj Gerald 1 byl takové klerickej nouma jen na zvedání a léčení..... elitní trpaslík jej hravě zabil..... ale i tak v té době to byla má jediná postava :-) ted je tedy Geraldík 2 o nběco málo silnější.... :-) takže už na ten ress může jít sám
  • 0

#35 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 31.01.2007 16:55

Dám krk na to že na ni šetříš co? :wow:

mno, a na co jineho?
prsten s regeneraci uz mam, jedina funkce kone je zalagovat ostatni a co dalsiho si muzu koupit? pasek s imkou proti implozi ? ( zatim na me za 3/4 roku neslo tolik imlozi, abych byt na jedinou hodila jednicku ), pasek s imkou na vuli ? ( kouzlo protection from alignment ji dava taky a je na 1. kruhu .. )
postupne prstynek na slashing resist, bludgeoninga piercing ?
Myslim ze uz ted u damy neni kdovijaky vyber predmetu. A zkuste hadat, co bude delat clovek, ktery uz ma vse a nic lepsiho ziskat nemuze ? Ze by zkusil ono PvP ... ?

Jinak by me opravdu zajimal pocet PvP souboju, kdy mel nekdo spasu a nezvitezil by i bez ni ... Napiste sem prosim svuj skromny odhad.... urcite nejaky mate, kdyz je podle vas spasa ta zasadni vec, ktera by se mela zakazat .
  • 0

#36 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 31.01.2007 16:57

radej to tu cist nebudu, bo je to beztak to same co minule :)
ja s JB (ten kovar F,B,RDD- mnohdy me zamenuji s klerikama a nekdy i s oteviracema boss pokladu:) ) sem zkousel proti spasmenakovi a muzu rict ze pecky dostaval porad solidni, nejak me to neomezovalo.
na testiku sme to zkusili jeste s mnicho klerikem, proti jendomu rdd se spasou, a mnich mel navrch, no ne navrch, spis stal nad nim a umlatil ho :). takze kdo ma problem se spasmenama musi mit nutne problem i jinde.

edit: koukam ariadna me v podstate predbehla tim svym poslednim odstaveckem
  • 0

#37 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 17:02

no já byl před tím taky neználek takže můj Gerald 1 byl takové klerickej nouma jen na zvedání a léčení..... elitní trpaslík jej hravě zabil..... ale i tak v té době to byla má jediná postava :-) ted je tedy Geraldík 2 o nběco málo silnější.... :-) takže už na ten ress může jít sám

Zobrazit příspěvek

já prostě zkouším různé postavičky a vše co s tím je společné..proto mám postav více..ale postupně se blížím k tomu co se mi líbí a vyhovuje nejvíce..proto je pro mě kupříkladu zminovaná spása něco řekl bych i nedosažitelného:)

pro příklad Marty první a hlavní postva po 4 měsících se dostal na 24 lvl a no prostě lempl,takže relvl a ted po 6 měsících se dostal na 25:) a už je to lempl menší :))

ale máš pravdu..expy choděj tak nějak samy,jen občas je tomu třeba pomoct :)
  • 0

#38 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 17:17

Heh ted by měl někdo hrát nemrtvýho kosáka s epickou redukcí od wara bo DD a do toho spása to by byl malej tank i s malym AC:D
hehe
  • 0

#39 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 31.01.2007 17:19

Heh ted by měl někdo hrát nemrtvýho kosáka s epickou redukcí od wara bo DD a do toho spása to by byl malej tank i s malym AC:D
hehe

Zobrazit příspěvek

to me tak napada, jen je skoda ze se dve spasy nestacknou :) to uz by byl teprve PAN ve vyhode :)
  • 0

#40 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 18:16

Já bych spásu zrušil, protože ji nemaj NPC mně je pak hrozně líto, když někam vlítne nějaká partička spásmenů a sejmou mý oblíbence. :wow:
  • 0

#41 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 31.01.2007 18:18

Já bych spásu zrušil, protože ji nemaj NPC mně je pak hrozně líto, když někam vlítne nějaká partička spásmenů a sejmou mý oblíbence.  :wow:

Zobrazit příspěvek

:grin: tak tohle je argument!!! proti tomu snad nejde nic rict
ty skretisko!
  • 0

#42 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 18:23

Já bych spásu zrušil, protože ji nemaj NPC mně je pak hrozně líto, když někam vlítne nějaká partička spásmenů a sejmou mý oblíbence.  :wow:

Zobrazit příspěvek

nový nastupující kult..Olios nás ochraňuj :grin:
  • 0

#43 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 31.01.2007 19:14

Pridejte na hulku k odebirani penez jeste odebrat spasu, pak bude mit spasa smysl a bude prinaset samou radost.

Bee, tvoji chudacci oblibenci nemaji spasu? Ale nesmrtelnost jim muzes sem tam propujcit ne?

Sam bych na ni neexpil ani v dobe nejcastejsiho hrani, krom magovych kapes jsem mel od damy jen masku trolla a tu jsem naexpil pro Gareta, ale spasa se mi jako prvni z predmetu u Damy libi. Jedine co podle me je na te veci spatne je ze mela mit nekolik desitek sourozencu aby nevynikala.
  • 0

#44 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 20:02

Pridejte na hulku k odebirani penez jeste odebrat spasu, pak bude mit spasa smysl a bude prinaset samou radost.

Zobrazit příspěvek

Konecne duvod pro pvp..

:wow:
  • 0

#45 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 20:44

Jinak by me opravdu zajimal pocet PvP souboju, kdy mel nekdo spasu a nezvitezil by i bez ni ... Napiste sem prosim svuj skromny odhad.... urcite nejaky mate, kdyz je podle vas spasa ta zasadni vec, ktera by se mela zakazat .

Zobrazit příspěvek

Ja se do PvP nijak nehrnu, ale jako monk proti spásmenovi moc šancí nemám.
  • 0

#46 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 21:25

Bee, tvoji chudacci oblibenci nemaji spasu? Ale nesmrtelnost jim muzes sem tam propujcit ne?

Sam bych na ni neexpil ani v dobe nejcastejsiho hrani, krom magovych kapes jsem mel od damy jen masku trolla a tu jsem naexpil pro Gareta, ale spasa se mi jako prvni z predmetu u Damy libi. Jedine co podle me je na te veci spatne je ze mela mit nekolik desitek sourozencu aby nevynikala.

Zobrazit příspěvek

Ty syčáku vždyť jsi říkal že ji máš od někoho jiného! :wow:
  • 0

#47 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 21:31

Ja se do PvP nijak nehrnu, ale jako monk proti spásmenovi moc šancí nemám.

Zobrazit příspěvek

Jo zkoušel jsem to a fakt tragédie.....
  • 0

#48 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 21:34

to me tak napada, jen je skoda ze se dve spasy nestacknou :) to uz by byl teprve PAN ve vyhode :)

Zobrazit příspěvek

Tomu se řiká tank bez peněz:D jen provianty a xp
Jestli se počítaj oba prsteny tak nemrtvák+spása a +4 regenka se shadow kosou a ta redukce bude třeba 50%snížení redukce 12-15 dmg +spása:D s imkou na sneak a kritik.....fakt tohle jde zabít snad jen kouzlama:D
  • 0

#49 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 21:37

Zobrazit příspěvek

No já jí třeba nechci zt oho důvodu že by to už nebyla taková žábava ,takovej risk s ní.....to fakt když umře člověk se spásou když to neni na damintu bo na poušti tak by se měl hodně stydět:D
Spasmeni si můžou jít na čaj do DZ a sedět tam na zemi zatimco do nich budou erynie řezat jak zběsilí...
  • 0

#50 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 31.01.2007 22:02

dobre a ted si vem kolik stoji...400 000xp je 29 levelu + nutnost epickeho questu a vsichni dobre vite jak spatne se to expi kdyz je malus.Budte radi ze se neda koupit za penize,to by to mel kazdej.

Zobrazit příspěvek

Takze chapu li spravne mame byt radi ze nejde poridit za penize a mas ji ty?
  • 0

#51 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 09.03.2007 14:38

No já jí třeba nechci zt oho důvodu že by to už nebyla taková žábava ,takovej risk s ní.....to fakt když umře člověk se spásou když to neni na damintu bo na poušti tak by se měl hodně stydět:D
Spasmeni si můžou jít na čaj do DZ a sedět tam na zemi zatimco do nich budou erynie řezat jak zběsilí...

Zobrazit příspěvek

Sry.,že reaguju až po měsíci,ale ja třebas na spásu spořim expy a těším se až ji budu mít.A tobě parde radím,jestli ti Demona připadá moooc lehka a zrušil bys tu trošku ulehčení co tady jsou,tak jdi makat in real.Tam tě leda tak naboostuje mamča kynutejma knedlíkama a budeš se muset ukázat sám.Není už totiž náročnější hry než je zkutečnej život...... :tongue:
  • 0

#52 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 16:28

Sry.,že reaguju až po měsíci,ale ja třebas na spásu spořim expy a těším se až ji budu mít.A tobě parde radím,jestli ti Demona připadá moooc lehka a zrušil bys tu trošku ulehčení co tady jsou,tak jdi makat in real.Tam tě leda tak naboostuje mamča kynutejma knedlíkama a budeš se muset ukázat sám.Není už totiž náročnější hry než je zkutečnej život...... :tongue:

Zobrazit příspěvek

Ja furt nechapu, proc ma nekdo snahu srovnavat realnej zivot a fantasy hru...
  • 0

#53 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 17:02

Ja furt nechapu, proc ma nekdo snahu srovnavat realnej zivot a fantasy hru...

Zobrazit příspěvek

Ja zase nechapu proc ty tady nadavas. Chapu ze spasa me udela odolnym proti mnichovi,ale to je tak vsechno. (ten cajicek v DZ bych chtel od nekoho predvest)

Podivej se na klerika, jedina vec jak cistci klerik muze spolehlive zabijet je imploze. Nevzpominam si ze by tady nekdo nadaval na to ze se udelal opasek s imkou na implozi/klerika
  • 0

#54 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 20:57

Asi takto by to bylo kdybi přišlo Wipe

Ti co spásu mají
:tongue:

Ti co spásu nemají
:tongue: :tongue:

Ti co jí skoro.....
:tongue: :tongue:
  • 0

#55 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 21:14

Zobrazit příspěvek

Takže, do mojí maminky se vůbec neser:D
A potom,Démona neni zas tak strašlivě těžká, jen nebejt lama.
A nakonec, mi fakt moc nesedí tvoje přirovnání expení s reálnym životem:D
  • 0

#56 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 21:17

Ja zase nechapu proc ty tady nadavas. Chapu ze spasa me udela odolnym proti mnichovi,ale to je tak vsechno. (ten cajicek v DZ bych chtel od nekoho predvest)

Podivej se na klerika, jedina vec jak cistci klerik muze spolehlive zabijet je imploze. Nevzpominam si ze by tady nekdo nadaval na to ze se udelal opasek s imkou na implozi/klerika

Zobrazit příspěvek

Hele, ty vopičáku.....klérik má spoustu možností jak někoho sundat i čistej a nejen implozí:D Heh ty se di kouzat.
  • 0

#57 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 21:20

nevim co řešíte, prostě někdo je natolik dobrej, že si na to ty expy našetří (já ne :( ...) a kdo ne ten to prostě nemá a stěžuje si na fóru, že namá tak dobrou výbavu jako vostatní. Finito
  • 0

#58 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 21:28

nevim co řešíte, prostě někdo je natolik dobrej, že si na to ty expy našetří (já ne :(  ...) a kdo ne ten to prostě nemá a stěžuje si na fóru, že namá tak dobrou výbavu jako vostatní. Finito

Zobrazit příspěvek

Vidíš to jinak, je víc lidí co na to má xp,ale nechce jí z toho důvodu že ji neakceptuje tak si ji taky nepořizuje :tongue:
  • 0

#59 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 12.03.2007 21:38

zajimave,ze nikdo nenadava na prsteny zlatem kovane,ktere maj tak zavratne pohlceni za tu cenu .)
  • 0

#60 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2007 22:05

zajimave,ze nikdo nenadava na prsteny zlatem kovane,ktere maj tak zavratne pohlceni za tu cenu .)

Zobrazit příspěvek

Neznám, osvětli
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních