Skočit na obsah

Fotka

Národní tragédie

• Please log in to reply
118 odpovědí na toto téma

#31 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 14:35

Důvodem mohlo být zdraví
Není vyloučeno, že důvodem činu Svobody byl jeho zdravotní stav. Podle svého okolí byl v poslední době velmi unavený, velmi zhubl a chodil stále k lékaři.

Ohledně zdraví se o Svobodovi naposledy mluvilo v roce 2003, kdy zkolaboval na křtu CD v klubu Duplex. Lékaři ho tehdy odvezli na chirurgii, měl silné bolesti břicha, které zřejmě souvisely s jeho vředovou nemocí.

"Člověk by neměl svoji práci platit zdravím. Platíte-li časem, je to náročné, protože čas se nevrátí. Ale přijdete-li nakonec o zdraví, nemůžete už dělat vůbec nic. A to by bylo v mém případě hrozné. Nedovedu si představit, že bych nemohl pracovat, protože práce je pro mne největším koníčkem," řekl krátce po kolapsu Svoboda.

www.novinky.cz
  • 0

#32 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 14:39

Vsimli ste si ako sa ovladam? Zatial som mu nepovedal ani slovo... Neviem, kolko to vydrzim. :wow:
  • 0

#33 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 14:43

Vsimli ste si ako sa ovladam? Zatial som mu nepovedal ani slovo... Neviem, kolko to vydrzim.  :wow:

Zobrazit příspěvek

neviem ani ja, ale ked ho zase roznesieme na kopytach, tak nas asi obvini ze ho sudime na zaklade toho, co pise a ona je to v skutocnosti iba nadsazka, tak neviem...
asi to bude tak strateny pripad, ze je skoda plytvat akukolvek energiu a nebodaj tu nieco vysvetlovat.
  • 0

#34 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 14:49

Na tvem nazoru nastesti celkem nikomu nezalezi.

Zobrazit příspěvek

když to říkáš ty...

voodoo: držím palce:)

rydis: jo hlášku o plýtvání energie jsem používal jako malý puberťáček, když jsem nevěděl, jak argumentova, ale dobrý dobrý;) Jinak roznášnení na kopitech...no holka nevím, co tě to popadá, ale vy jste mě neroznesli, já se na vás, slušně řečeno, vykakal:) krom toho už se to tam přestalo řešit;)ale klidně to zkus znovu, pokud nedostanu ban či schvalování, rád si popovídám :wow:
  • 0

#35 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 15:08

Pro mě se ten chlap v tuto chvíli nerovná ani rozšláplému švábovi nebo výkalu na podrážce boty.....protože spáchal sebevraždu, pffff...a půjde proto  :wow:

Zobrazit příspěvek

ty jseš vážně ma*or.
  • 0

#36 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 29.01.2007 15:26

až mi tohle řeknou s jistotou, nebudu oním člověkem pohrdat, že jo...do té doby se nic nemění

Zobrazit příspěvek

No a v tom je rozdíl mezi námi. Já bych jím (pokud by vůbec) začal pohrdat až v okamžiku, kdy bych třeba jistojistě věděl, že důvody byli malicherné. Ty jím pohrdáš už nyní, důvodů neznaje. Nicméně jak psal Deek, někdy i malicherný důvod při nerovnováze chemie může být tím zásadním.
Já nejsem odvázanej z jeho tvorby, řekněme, že je to pro mne kvalitní řemeslo ale přesto je mi proti srsti někoho prohlásit za švába, když neznám jeho pohnutky. Podle mne to nebyl žádnej slaboch, už tím, co dokázal a co prožil. Většina lidí tady nemá ještě vlastní děti takže nemá ani šajn o tom, jaký to je o něj přijít a tohle on tenkrát překonal. Je také možné (ale to jsou jen spekulace), že mu tu poslední ránu zasadil právě někdo z blízkých a taková bolívá a zraňuje nejvíc.
  • 0

#37 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 29.01.2007 15:36

Jak rozvirit debatu o sobe v jakemkoliv topicu snadno a rychle: ( too long, Voodoo out )

Nejprve to chce napsat neco provokativniho, cemu pisatel ani sam neveri. Ukolem toho sdeleni je nachytat na sebe co nejvic reakci a strhnout tak na sebe pozornost.

Pro mě se ten chlap v tuto chvíli nerovná ani rozšláplému švábovi nebo výkalu na podrážce boty.....protože spáchal sebevraždu, pffff...a půjde proto  :wow:

Reakci je podle mineni pisatele stale malo, tak to chce puvodni myslenku jeste trochu rozvest. V posledni vete je dulezite ukazat, ze neni az tak odrzeny od reality a opise nejakou vetu z ciziho prispevku nebo jeste lepe z postu zakladatele topicu a vyjadri souhlas.

I kdyby sebevraždu spáchal Mistr Karel Gott, kterého si dost vážím a cením ho dost a dost, řekl bych poté o něm to samé...je to jen můj názor...jinak národní tragédie to je, v tom s vámi souhlasím

Odpovi-li mu nekdo, je dulezite okamzite dotycneho pobidnout k dalsimu prispevku, v kterem ma rozvest svoji reakci.

například?

zkusime nejak vyvratit ten jeden priklad. V nasi odpovedi budeme vychazet z predpokladu, ze my jsme ti jedini, kdo o tomto pripadu vi nejvice. Vety uvadime slovy: Pokud je mi znamo, .... Pokud vim, ... Je-li pravda, ze ....

Pokud vím, tak on neumíral na žádného parkinsona nebo tak něco...dokonce .......

prispevku mame dost. Ted bysme meli ukazat, ze jsme se jako nechali od ostatnich presvedcit a ze jejich argumenty na nas zabrali. ( v opacnem pripade uz by priste nemuseli reagovat )

No ale možná jsem to napsal tak nějak zrychla a moc extrémně...

tak, a uvod uz je za nama a muzeme z rukavu sypat svoje obvykla moudra a bonmoty, ktera se sice nevztahuji k tematu, ale ostatnim maji za ukol ukazat, jaci svetaznali lide to jsme.

Lidi soudí lidi dnes a denně, jen když je to extrémní a někomu se to nelíbí, začne se hooodně moralizovat:)

Najde-li se nekdo, kdo se s nama nechce utkat, rekneme mu, ze takhle sme se chovali, kdyz sme jeste chodili do skolky a ted ze uz sme velci a lepsi a neporazitelni. To ze sme minule prohrali zamaskujeme pod bonmot: "moudrejsi ustoupil".

rydis: jo hlášku o plýtvání energie jsem používal jako malý puberťáček, když jsem nevěděl, jak argumentova, ale dobrý dobrý;) Jinak roznášnení na kopitech...no holka nevím, co tě to popadá, ale vy jste mě neroznesli, já se na vás, slušně řečeno, vykakal:) krom toho už se to tam přestalo řešit;)ale klidně to zkus znovu, pokud nedostanu ban či schvalování, rád si popovídám :grin:

s prstem na spousti "quote" napjate ocekavame dalsi reakce....
  • 0

#38 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 15:40

Dobrý Ariadna , a to ještě ten velkej chytrej kluk píše na kopitech s i !!
  • 0

#39 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 15:42

Klidně quotuj:) já jsem sice rád, že mám dalšího fanouška, ale opravdu jsem to nenapsal s tím, že se bude v konverzaci pokračovat:) Pokud chceš udělat test, můžu pro tebe zkusit takhle rozjet každý nový topic zítřkem počínaje, ale to ani sám neci:)
  • 0

#40 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 15:44

Dobrý Ariadna , a to ještě ten velkej chytrej kluk píše na kopitech s i !!

Zobrazit příspěvek

já ti nevím ale dělat narážku na jedno pitomé "i" mi přijde dosti směšné....jestli chceš, prolez si celé forum chytráku a najdi všechny mé gramatické chyby;)pak to srovnej s ostatními a udělej statistiku,rád se podívám,kolik jsem těch chyb udělal,hm?no hurá do toho :wow:
  • 0

#41 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 15:49

Zobrazit příspěvek

sory za oftopic, tento si to nezaslouží, ale nemohl jsem si odpustit...
:wow: :grin: :grin: :grin:
  • 0

#42 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 16:02

kdy můžu očekávat pokračování bitvy za úsvitu :wow:

sorry z of
  • 0

#43 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 16:13

já ti nevím ale dělat narážku na jedno pitomé "i" mi přijde dosti směšné....jestli chceš, prolez si celé forum chytráku a najdi všechny mé gramatické chyby;)pak to srovnej s ostatními a udělej statistiku,rád se podívám,kolik jsem těch chyb udělal,hm?no hurá do toho :wow:

Zobrazit příspěvek

Jsem línej na hledání chyb (tahle mě kopla do oka jak rána kopytem) a nejsem chytrák. Chytrák jsi ty, vidíš každýmu do duše a na základě toho lidi hodnotíš. Jinak jsem rád, že jsem Tě tou směšností pobavil a že Jsi se mohl dosyta nachechtat. :grin:
  • 0

#44 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 16:15

kdy můžu očekávat pokračování bitvy za úsvitu :wow:

Zobrazit příspěvek

coskoro... materialu uz je dost
  • 0

#45 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.01.2007 16:26

Jsem línej na hledání chyb (tahle mě kopla do oka jak rána kopytem) a nejsem chytrák. Chytrák jsi ty, vidíš každýmu do duše a na základě toho lidi hodnotíš. Jinak jsem rád, že jsem Tě tou směšností pobavil a že Jsi se mohl dosyta nachechtat. :wow:

Zobrazit příspěvek

tos vyčetl o mně ty:)

no já mám rád vtipné lidi a srandu,že jo;)
  • 0

#46 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 29.01.2007 19:25

Klid pratele, on jednou Tomi z te puberty vyroste, sunda ruzove bryle detske nevedomosti, pomine doba slastne naivnosti a procitne do skutecneho sveta v tvari v tvari bolesti, utrpeni, pretvarky, nevavisti a smrti. Zjisti, ze svet opravdu nestoji na jeho existenci a postupnym poznavani novych skutecnosti si uvedomi, ze tenkrat byl vazne desnej magor.

A na zaver.:

Tomi, jedina jistota v zivote je smrt. Chodi necekana, nezvana, v nejmene vhodou dobu, ale jednou urcite prijde. Preji Ti, aby setkani s touhle Damou bylo v Tvem zivote co nejmene a mel uz dostatek zivotnich zkusenti abys mohl byt alspon dobrym protivnikem pri jeji "hre v kostky".
  • 0

#47 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 07:49

Josífku já ti mnohokrát děkuji za tvou studii a za tvé přání:) Trošku střelené vedle,ale nevadí, cením si toho:)

jinak

http://www.novinky.c...7976_jbb1c.html

takže vše zůstává při starém, jestli je to kvůli dluhům, tak je to pak největší projev sobectví vůči rodině a ostatním, dle mého, jinak...mííííííííír
zdravotní problémy bych taky tak trochu vyloučil, protože svým stresem a depresemi si právě navodil ty "zdravotní problémy" a hubnutí, o tom žádná.
  • 0

#48 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 30.01.2007 12:40

Taky se, Josífku, obávám, že jsi střelil vedle. Protože jeho fanatasmagorie jsou tak hluboko zakořeněny, že pokud vůbec kdy dospělost přijde, bude nejspíš Tomi už v důchodu.
  • 0

#49 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 13:02

Jak tak koukám, tak vše, co se vymiká normálu či standardní morálce, je pubertální, to je zajímavé zjištění :wow:
  • 0

#50 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 13:35

v tvari v tvari bolesti, utrpeni, pretvarky, nevavisti a smrti.

Zobrazit příspěvek

a zase se mluvi o me :wow:
  • 0

#51 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 30.01.2007 13:37

nazaciatok. neviem nic o panovi Svobodovi a to za spachal samovrazdu viem len z tohto topicu. Na zaciatku sa Tomi vyjadril dost nepekne. Ja by som to asi napisal inac, ale podstata by bola rovnaka.

Mal som dvoch strykov. Obidvoch som mal velmi rad, vazil som si ich. Obidvaja dlho umierali na rakovinu. V bolestiach. Nedokazali sa o seba sami postarat. Ale obidvaja bojovali az do konca. Nenapadla ich dajaka samovrazda, dajaky unik alebo podobny zbabely cin. Vazil som si ich za to este viac.

Samovrazdu povazujem za ubohy, zbabely, sebecky.. mohol by som este pokracovat... cin.

takze neviem aky bol Svoboda clovek, ale tento jeho cin povazujem za svinstvo.
  • 0

#52 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 13:49

Jak tak koukám, tak vše, co se vymiká normálu či standardní morálce, je pubertální, to je zajímavé zjištění :wow:

Zobrazit příspěvek

cheche, normalně by to bylo deviantní :) tak chces byt deviant nebo puberták, eh?

jinak taky neco k tematu... kazdopadne skoda vyborneho umelce, pro jeho blizke snad i vyborneho cloveka, ale takovyhle konec me nejak u umelcu neprekvapuje :(, a narodni tragedie? zajimalo by me jaka cast naroda si na tuhle tragedii vzpomene za tyden...
  • 0

#53 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 14:00

Zvlastni jak lidi co v zivote zazili a dokazali velky kulovy, jsou expres soudci hovorici o zbabelosti a sobeckosti.
A vykrikovat pri prilezitosti smrti nejakeho cloveka do sveta jak jsem jedinecny je takto hyenismus skutecne velkeho kalibru. Ta touha po jedinecnosti a odlisnosti musi byt opravdu urputna, protoze i prumerne inteligentni kokrspanel by bezne pochopil jakyho tim sam ze sebe dela hlupaka :)
  • 0

#54 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 14:14

No souhlasim s deekinem a neopomijel bych jeho prispevek o chemickych pochodech v mozku,ale je take pravda,ze sebevrazda neni uplne v poradku,ale tez si myslim ze v urcitych situacich je pochopitelna(tim jsou mysleny bezvychodne situace,ktere ale nastavaji jen ve "vznesenych" kruzich,v minulosti tak mohli jednat vladci apod,napada me ted akorat Seneca,i v te dobe za jinych okolnosti enbyla sebevrazda pripustna),ale pana Svobodu neznam osobne,nic nvm o jeho stavu a ani nepotrebuju,do tedka sjme se bez toho obesel a tak jako tak resit takovym zpusobem sebevrazdu s nasimi znalostmi je k nicemu,jen budoucnost muze posoudit...
  • 0

#55 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 14:16

tak já nevim..každej sme jinej a každý ma na věci okolo jinej pohled..stejně jako by jinej pohled měl muslim,budhista,křestan...či američan,francouz,japonec,ind...co já vim

je hezký jak se do tomiho všichni navážíte kvůli jeho pohledu na věc..je ot jeho názor je takovej a vy co ho znáte déle byste to měli vědět...když se vám to nelíbí hodte svůj názor a nereagujte na něj,ale nevim proč se do něj všichni pouštíte..bud vám to dělá dobře a nebo ste vlastně uplně stejný jen s jiným názorem a ten váš je samozřejmě správnej :)

pardon že to neumim napsat lépe,ale na psaní vlohy nemám

neni to obrana Tomiho ani napadání vás ostatních..jen můj osobní pohled na to co se tu rozvířilo
  • 0

#56 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 30.01.2007 14:33

Zvlastni jak lidi co v zivote zazili a dokazali velky kulovy, jsou expres soudci hovorici o zbabelosti a sobeckosti.
A vykrikovat pri prilezitosti smrti nejakeho cloveka do sveta jak jsem jedinecny je takto hyenismus skutecne velkeho kalibru. Ta touha po jedinecnosti a odlisnosti musi byt opravdu urputna, protoze i prumerne inteligentni kokrspanel by bezne pochopil jakyho tim sam ze sebe dela hlupaka :)

Zobrazit příspěvek

Je to moj nazor na samovrazdu. Nesudil som toho cloveka, ale iba jeho cin.

Ak si odmyslime tu samovrazdu - ako by ste sudili cin, ked niekto unika pred problemami, opusta rodinu a proste sa rozhodne, ze mu uz je vsetko jedno a odchadza? A nech sa stara o to, co som tu nechal niekto iny, mne uz sa nechce/nemam sil s tym bojovat a riesit to.
  • 0

#57 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 30.01.2007 14:42

Nie je samovrazda ako samovrazda. Ak sa niekto zabije so slabosti a neschopnosti riesit svoje problemy je ina situacia ako ked tym niekto ulahci zivot svojim pribuznim. V starom Japonsku zase to bol pre samuraja jediny sposob ako umriet po porazke so ctou.
Ludia sa tu nenavazaju do Tomiho, ze ma iny nazor, ale preto, ze ten jeho prvy zovseobecnujuci a vyslovene hlupy prispevok udiera do oci.
Pre krestana je samovrazda smrtelny hriech, ale nie vsetci sme krestania.
  • 0

#58 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 14:42

...

Zobrazit příspěvek

Myslim, ze kazdy chape, ze pri samovrazde trpia dalsi ludia. Pripomina mi to chovanie fajciarov, ktori tiez neskodia len sebe a da sa tiez nazvat sebectvom.

Deekin narazal predovsetkym na toho, ktory tu z voleja praskne epilog "Svoboda - menej nez svab ci [sedmikráska] na podrazke."
  • 0

#59 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 14:50

Kohokoliv jiného bych mohl přirovnat k výše uvedenému švábu či výkalu, prostě sebevražda je pro mě to nejhorší, co člověk může udělat, hned po....no radši to psát ani nebudu, bych teď dupnul do sršního hnízda:)
Jinými slovy ten člověk pro mě ztrácí jakoukoliv vážnost, je to jen špína, nic víc, nic míň. Kdyby tragicky zemřel třeba.....dnes např. při autonehodě, neřeknu ani ň. Prostě sebevražda je ukázka největšího slabošství a sobectví.

Pro křesťany je to smrtelný hřích, leč já osobně nejsem křesťan:)
No Samurajové jsou úplně jiné téma, to se nedá srovnávat:)
  • 0

#60 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 14:52

Je to moj nazor na samovrazdu. Nesudil som toho cloveka, ale iba jeho cin.

Ak si odmyslime tu samovrazdu - ako by ste sudili cin, ked niekto unika pred problemami, opusta rodinu a proste sa rozhodne, ze mu uz je vsetko jedno a odchadza? A nech sa stara o to, co som tu nechal niekto iny, mne uz sa nechce/nemam sil s tym bojovat a riesit to.

Zobrazit příspěvek

No ono jde asi hodně i o tu formu, jak se to podá. Ty odsoudíš čin, Tomi napíše něco o švábech a výkalech.
Opravdu se nemohu zbavit dojmu, že na sebe chce upozornit za každou cenu. Tak soudím i z frekvence jeho příspěvků na libovolné téma na foru. Nemyslím si, že by byl až tak hloupý a nevěděl, jakou reakci tahle slova mohou vyvolat. Spíš bych řekl, že se v pobuřených reakcích ostatních vyžívá. Utvrzuje se tak ve své "vyjímečnosti". Ano, do určité míry je vyjímečný ale to o sobě může říci i nekrofilní sadista (to by se Tomimu mohlo líbit :grin: ) nebo seriový vrah. Jde jen o to, jestli okolí o takto z šedi davu vyčnívající jedince stojí a jestli k nim vzhlíží s obdivem. I když Tomi asi prochází obdobím, kdy jakákoli reklama jeho osoby je dobrá a vzhledem k věku myslím, že to překoná a na jeho líčku se po letech při vzpomínce na názory svého mládí objeví rumněnec studu :wow: . Matně si vzpomínám na sebe, jaký jsem byl před řekněme 20ti lety a možná bych neměl tím kamenem moc házet..... :grin:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních