..............
já si tohle prošel vždy když sem na něco narazil a nevěděl jak dál,tak sem se optal Moriny..a ta mi vždy napověděla,ale nikdy neřekla nic navíc...piráti mě tenkrát stáli majetku za 200-300 tisíc.tejden sem z toho žil :)) každýmu si herně stěžoval..občas mi někdo něco jen tak dal..prostě fajn(no beru to s odstupem času tenkrát sem byl hrozně naštvanej)...když mě přepadli znova a já myslel že už si to sám seberu ejhle..odemknu ale neodpastim..tak šup poslán vzkaz s prosbou o pomoc..přijela Gabriela a pomohla mi...zase sem byl o něco chytřejší...o tom na čem sem ze začátku skilloval radši nebudu ani psát :D..a jezdil sem od 13 lvl
ono je fajn vědět vše,ale ti hráči mají ted návod a nemůže skoro nic překvapit..ví co si sebou mají vzít,ví že když skončí tam a tam že se z toho vyvlíknou bez problému,takže nástrahy ztrácí smyl :)
pokud jde o šutry ... v matematice sem nebyl nikdy dobrej..ale pokud ted místo jednoho šutru budeš mít dva nevidím rozdíl v zisku :)..navíc sice je po nich větší sháňka,ale jen po určitých :)
jinak s obchodničinou sem seknul..sice je výdělečná,ale cestovat tam a zpět mě už nebavilo:)),teda když neberu jak mě 4 krát za sebou přepadli piráti,to sem dal i lvl :))
P.S. k těm tellum...já bych jim dal jen nápovědu,rozhodně bych neposiloval konkurenci :)
ale napsal si to pěkně to jo :)