Skočit na obsah

Dawe93 jako zloděj

• Please log in to reply
214 odpovědí na toto téma

#31 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 11:24

Nemal moznost vychutnat si to a to mu predsa upriet nechceme, vsakze :laugh:

Zobrazit příspěvek

tak tak...no a kdyby bylo moje vezeni pro prohreskare, tak by mu neunikl :laugh:
  • 0

#32 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 11:25

Ban se natahne na dva tydny, aby se vychovny efekt neminul ucinkem ;)
  • 0

#33 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 11:26

Rekla bych, ze na tom, ze trest dostal, to nic nezmeni...takze ten priste bude prisnejsi at uz si to ted uzije nebo ne :)
  • 0

#34 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 11:29

Ban se natahne na dva tydny, aby se vychovny efekt neminul ucinkem ;)

Zobrazit příspěvek

ano! :) deti se maj vychovavat, zejmena ty narozene v rocniku 93
  • 0

#35 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 11:35

teda ale vy jste práskači... chudák malej si odjede užít ban na bahamy a vy mu jen tak prodloužíte pobyt a to jen že jedna malá trpaslice něco řekne.....

fuuuuuuj, byrokracie.............
  • 0

#36 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 11:40

teda ale vy jste práskači... chudák malej si odjede užít ban na bahamy a vy mu jen tak prodloužíte pobyt a to jen že jedna malá trpaslice něco řekne.....

fuuuuuuj, byrokracie.............

Zobrazit příspěvek

já chci referendum :D
  • 0

#37 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 12:12

Rekla bych, ze na tom, ze trest dostal, to nic nezmeni...takze ten priste bude prisnejsi at uz si to ted uzije nebo ne :)

Zobrazit příspěvek

presne tak.
Predlzenie , len pre to ze teraz odisiel niekam na vylet mi pride ako vychcanost ... pardon za vyraz.
  • 0

#38 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 12:18

Určitě má známé v řadách DM, řekli mu, kdy ban bude,tak odjel pryč, a vy jste to teď zkazili,chudinka malá
  • 0

#39 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 12:22

presne tak.
Predlzenie , len pre to ze teraz odisiel niekam na vylet mi pride ako vychcanost ... pardon za vyraz.

Zobrazit příspěvek

já bych řekl že ten týden je stejně krátká doba za to co vše už provedl a kolik hráčů znechutil
  • 0

#40 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 12:35

presne tak.

Zobrazit příspěvek

To bych zase nerekla, ten clovicek ocividne potrebuje jednu vyc[sedmikráska]u - takze by pro nej asi bylo lepsim resenim soucasy ban treba o tyden odlozit, aby se nad tim mohl zamyslet, nez aby pak treba dostal ban trvaly ... kdyz vymaz postav zrovna u nej asi moc efekt mit nebude, jestli to dobre chapu ;)
  • 0

#41 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 12:41

Určitě má známé v řadách DM, řekli mu, kdy ban bude,tak odjel pryč, a vy jste to teď zkazili,chudinka malá

Zobrazit příspěvek

To bych zase nerekla, ten clovicek ocividne potrebuje jednu vyc[sedmikráska]u -

Zobrazit příspěvek

třeba by ho mohl Tomi něco naučit..chudinku malou :P
  • 0

#42 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.01.2007 12:48

Jé to jsem zase něco rozjel, myslím že by ten týden na poprvé stačil, jako výstraha ale je fakt, že nevím, jak často chodí na forum, možná by opravdu ani nevěděl, že měl banána. I když já bych mu to určitě řekl. Pro ty kdo to ještě neví, já sem na případu tohoto "hráče " do jisté míry zainteresovaný, takže se mne osobně dotýkají všechny prasárny co tu dělá. Na druhou stranu nechi být neobjektivní. Myslím, že souhrn jeho chování na malej výchovnej banánek je (já do něj můžu hučet horem dolem, všechno odkejve a za pár dní s ním má zase někdo problém). Ony to asi nejsou zásadní prohřešky ale je to soustava poťouchlostí, vyčůraností, zákeřností a využívání převahy jistých postav v těch či oněch dovednostech k tomu, aby někoho zprudil. Problém je v tom, že tohle mu prochází i v realném životě a tak mne vůbec nevadí, když alespoň ve hře uvidí, že se člověk (hráč) má chovat v rámci nějakých pravidel slušnosti. Jinak že může (a měl by) přijít trest.
  • 0

#43 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 13:04

Tady prostě pomůže jediné, a to ban pro Pindruši. Ta ho pak z důvodů kolektivní vinny přiškrtí a on si napříště rozmyslí co provede. :laugh:
  • 0

#44 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 13:36

aby někoho zprudil. Problém je v tom, že tohle mu prochází i v realném životě

Zobrazit příspěvek

zrejme nepotakl jeste "vycuranejsiho clovek" nez je on sam ,treba me :laugh:
  • 0

#45 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 14:26

Tady prostě pomůže jediné, a to ban pro Pindruši. Ta ho pak z důvodů kolektivní vinny přiškrtí a on si napříště rozmyslí co provede. :laugh:

Zobrazit příspěvek

K tomu se přikláním, a dal bych Pindruši ban na tři týdny a jemu na dva :laugh:
  • 0

#46 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 14:32

a kolektivna vina, tak ban pre vsetkych!
  • 0

#47 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 14:37

presne tak.

Zobrazit příspěvek

Jasne ze to je vychcanost, no a?
  • 0

#48 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 14:53

Zobrazit příspěvek

Twist je přece rytier z južnej marky, a tam ctí čest nadevše!
:laugh:
  • 0

#49 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 15:00

Zobrazit příspěvek

Heh, takuto reakciu som necakal. Podla toho co pises zrejme beries vychcanost ako nieco uplne bezne.. takze ta v tom necham.

Twist je přece rytier z južnej marky, a tam ctí čest nadevše!

Zobrazit příspěvek

hehe, dobre Garret mas bod :laugh:
  • 0

#50 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.01.2007 15:08

presne tak.

Zobrazit příspěvek

Dobrá, a co to udělat následovně: Dave 93 by měl POSUNUT týdenní ban o týden. Ban by tedy v původní délce 7 dní započal v neděli 28.1 . Spokojen? :laugh:
Jinak vzhledem k tomu, že se jeho máma dozvěděla, že na vysvědčení budou nějaké trojky, přes to ,že ji tvrdil že nebudou, možná dojde k banu domácímu na PC. (i když on ji zase asi ukecá)
  • 0

#51 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 15:17

Jinak vzhledem k tomu, že se jeho máma dozvěděla, že na vysvědčení budou nějaké trojky, přes to ,že ji tvrdil že nebudou, možná dojde k banu domácímu na PC. (i když on ji zase asi ukecá)

Zobrazit příspěvek

Clovece, ty mu ten tyzdenny ban snad posunies az na Vianoce. :laugh:
  • 0

#52 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:18

Heh, takuto reakciu som necakal. Podla toho co pises zrejme beries vychcanost ako nieco uplne bezne.. takze ta v tom necham.

Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.
  • 0

#53 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:24

Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.

Zobrazit příspěvek

no já to spíše tedy vidím tak (pokud mohu samozřejmě) že nebýt Pindruše nikdo neví že je pryč a že nehraje protože je pryč a ne proto že nemůže....

samozřejmě s tebou souhlasím co se výchovného vlivu týče...... avšak pokud by se jednalo o jiného hráče a stejné okolnosti - trest by prošel neuplatněn, což není dobře co se výchovy a upozornění týče, ale zas trest by proběhl....

...právo jest mocná čarodějka v rukou ohýbačů....
  • 0

#54 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:29

Zobrazit příspěvek

znacna hyperbolizacia ma nejak neinteresuje.

To by som mohol povedat, ze davat bany na tyzden je vlastne zbytocne, aj tak ten clovek moze prejst na iny server, alebo sa venovat inej cinnosti a po uplynuti trestu pride spat.

Ale myslim, ze dolezite je hlavne to co spominala wikinka, a sice ze po tomto prehresku mu uz ten dalsi len tak neprejde.

Mozes mi este prosim vysvetlit tu poslednu vetu ? Kto a cim sa ti presne smeje do tvare ?
  • 0

#55 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:36

Zobrazit příspěvek

• 0

#56 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:47

Kto a cim sa ti presne smeje do tvare ?

Zobrazit příspěvek

Mne momentalne nikto a nicim :laugh:

Ale ti, ktorym ten cin prejde bez realneho trestu maju tendenciu vysmiat sa do ksichtu tym ktori by s tym mohli nieco spravit, ale kvoli nejakym zabranam alebo kvoli comu to nespravili. Po priklad netreba chodit daleko, jeden taky sa vyskytuje aj na tomto fore. Ak si ten typ co si to necha, prosim.

Na druhu stranu, ak povazujes za dobry nejaky akoze ban o ktorom previnilec ani nebude vediet len ako ospravedlnenie nasledneho nevyhnutneho trvaleho banana, tak naozaj nechapem ako mozes obvinovat niekoho z vychcanosti. Toto je ovela zakernejsie a podla mojho skromneho nazoru aj nespravodlive.
  • 0

#57 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:48

Zobrazit příspěvek

No dobre, uznavam, tento sa ti podaril :laugh:
  • 0

#58 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:51

Teda vidno ze uz tu dlho nebol poriadny flame okolo PK, ked sa chytate tohoto :laugh:
  • 0

#59 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 16:56

Mne momentalne nikto a nicim :laugh:

Na druhu stranu, ak povazujes za dobry nejaky akoze ban o ktorom previnilec ani nebude vediet len ako ospravedlnenie nasledneho nevyhnutneho trvaleho banana, tak naozaj nechapem ako mozes obvinovat niekoho z vychcanosti. Toto je ovela zakernejsie a podla mojho skromneho nazoru aj nespravodlive.

Zobrazit příspěvek

V com je to zakerne ??? Za recidivu sa vzdy ukladaju a dufam ze aj budu ukladat tvrdsie tresty. A to ze ten "fagan" necita forum, je iba jeho problem. V tomto si ma asi zle odhadol, ja som prave typ co by s "hracmi" ktory tu len ostatnym zneprijemnuju zivot, ochcavaju system a pod. zamietol raz a navzdy. Neviem ci si sledoval kauzu Reggis, tam som sa vyjadroval podla svojho svedomia a bol som oznaceny za kata bez srdca :laugh:

Ale vsetko by malo mat uroven, takato vypocitavost do toho podla mna nepatri to je vsetko. Peace
  • 0

#60 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2007 17:00

Podle mne se to neda nazvat vypocitavosti, IMO jde o to ho upozornit, ze se nechova spravne, ze mu to tady prochazet nebude, a ze pristi trest by mohl byt uz definitivni. A pokud by o tom trestu nevedel, dost by se minul ucinkem
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních