Nemal moznost vychutnat si to a to mu predsa upriet nechceme, vsakze
tak tak...no a kdyby bylo moje vezeni pro prohreskare, tak by mu neunikl

Odesláno 23.01.2007 11:25
Odesláno 23.01.2007 11:26
Odesláno 23.01.2007 11:35
Odesláno 23.01.2007 12:18
Odesláno 23.01.2007 12:35
To bych zase nerekla, ten clovicek ocividne potrebuje jednu vyc[sedmikráska]u - takze by pro nej asi bylo lepsim resenim soucasy ban treba o tyden odlozit, aby se nad tim mohl zamyslet, nez aby pak treba dostal ban trvaly ... kdyz vymaz postav zrovna u nej asi moc efekt mit nebude, jestli to dobre chapu ;)presne tak.
Predlzenie , len pre to ze teraz odisiel niekam na vylet mi pride ako vychcanost ... pardon za vyraz.
Odesláno 23.01.2007 12:48
Odesláno 23.01.2007 13:04
Odesláno 23.01.2007 14:32
Odesláno 23.01.2007 15:08
Dobrá, a co to udělat následovně: Dave 93 by měl POSUNUT týdenní ban o týden. Ban by tedy v původní délce 7 dní započal v neděli 28.1 . Spokojen?presne tak.
Predlzenie , len pre to ze teraz odisiel niekam na vylet mi pride ako vychcanost ... pardon za vyraz.
Odesláno 23.01.2007 16:18
Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.Heh, takuto reakciu som necakal. Podla toho co pises zrejme beries vychcanost ako nieco uplne bezne.. takze ta v tom necham.
Odesláno 23.01.2007 16:24
no já to spíše tedy vidím tak (pokud mohu samozřejmě) že nebýt Pindruše nikdo neví že je pryč a že nehraje protože je pryč a ne proto že nemůže....Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.
Odesláno 23.01.2007 16:29
Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.
Odesláno 23.01.2007 16:36
Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.
Odesláno 23.01.2007 16:47
Mne momentalne nikto a nicimKto a cim sa ti presne smeje do tvare ?
Odesláno 23.01.2007 16:51
Odesláno 23.01.2007 16:56
Mne momentalne nikto a nicim
Na druhu stranu, ak povazujes za dobry nejaky akoze ban o ktorom previnilec ani nebude vediet len ako ospravedlnenie nasledneho nevyhnutneho trvaleho banana, tak naozaj nechapem ako mozes obvinovat niekoho z vychcanosti. Toto je ovela zakernejsie a podla mojho skromneho nazoru aj nespravodlive.
Odesláno 23.01.2007 17:00
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních