Skočit na obsah

Fotka

Zruseni expeni

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

Anketa: Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu) (54 členů volilo)

Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu)

1. Ano. (14 hlasů [25.93%])

Procento volících: 25.93%

2. Ne. (40 hlasů [74.07%])

Procento volících: 74.07%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#31 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 22:03

No to co tu posledni dobou vidim me jen utvrzuje v tom ze horsi by to nebylo.Ano ma to nevyhody jak psala Lic ale horsi nez ted to byt nemuze.
Kdyz sem zacinal tak to bylo mnohem vic RP lidi si povidali na trhu,prodavali vyrobky,bylo to MNOHEM mene o expeni.Dneska je to diky bazaru tak ze nekdo si dotahne hromadu matrose,udela haldu nastroju,soupne to na bazar a hura expit.
*Kolikrat si dam dneska DO?hmm uz bych mohl do zlataku,tak si ho dam tak 2x.*

Zobrazit příspěvek

nemuzu si pomoci, ale z toho co pises citim pachut zavisti. Oni maji tohle a tamto , takovy a makovy level a nikdo se mnou nehraje RP.
Tak kdyz jim to vsechno smazem ( ja az tak o moc neprijdu ), URCITE VSICHNI zustanou na 1. lvlu a URCITE NEBUDOU expit o 100% vice a URCITE si se mnou kazdy zahraje RP. TO prece po wiu VZDYCKY byva, nebo se mylim ?

Tak se ptam znova, protoze si mi stale neodpovedel. JAK PRISPEJE WIPE K VETSIMU RP . JAK PRISPEJE WIPE KE ZLEPSENI HRY, KROME TOHO, ZE PAR DNI BUDES S OSTATNIMI LIDMI NA STEJNYM LVL ???
  • 0

#32 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 22:07

No to co tu posledni dobou vidim me jen utvrzuje v tom ze horsi by to nebylo.Ano ma to nevyhody jak psala Lic ale horsi nez ted to byt nemuze.
Kdyz sem zacinal tak to bylo mnohem vic RP lidi si povidali na trhu,prodavali vyrobky,bylo to MNOHEM mene o expeni.Dneska je to diky bazaru tak ze nekdo si dotahne hromadu matrose,udela haldu nastroju,soupne to na bazar a hura expit.

Zobrazit příspěvek

No ja zase treba chodival s Vlkem na expy... proklinany exper, kteryho kazdy nenavidel, protoze vydelaval na svym umeni vyexpit a prodavat gemy... Ja se stezi vyvez na 20. level, pak jsem nesehnal runy, ale melo to svy kouzlo, nedoved bych si predstavit, ze jen tak chodim do DO a zabijim ettiny, protoze me to bavi... popira to logiku, delat nejaky ukon jen tak bez odezvy. Mozna by to nekoho bavilo, ale me teda ne :smile:

Uz tak byva dost lidi na trhu a jsou desny lagy, takhle by se pridali dalsi lidi a lagovalo by to jako pri turnajich :cool:
  • 0

#33 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 22:10

Zobrazit příspěvek

je to takový jaký si to hráči udělaj....to že seš neschopnej je jen tvůj problém

a nauč se mluvit(psát) konkrétně
  • 0

#34 arenaq

arenaq

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 80 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 22:14

Pokud by se mely xp pridelovat nejak jinak, tak jedine za cas ve hre straveny ( nonstop ). Cim vice pravomoci koncentrujes do rukou par lidi, tim je vetsi sance, ze se neco pos... Mluvim z vlastni zkusenosti.

Zobrazit příspěvek

Mno, to by pak vypadalo asi tak...připojit se, stát na místě a ráno si naklikat další lvl :cool:
  • 0

#35 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 22:17

davam nie

aleeeeeeeee

no mozno by to slo, keby..................
  • 0

#36 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 22:28

nemuzu si pomoci, ale z toho co pises citim pachut zavisti. Oni maji tohle a tamto , takovy a makovy level  a nikdo se mnou nehraje RP.
Tak kdyz jim to vsechno smazem ( ja az tak o moc neprijdu ), URCITE VSICHNI zustanou na 1. lvlu a URCITE NEBUDOU expit o 100% vice a URCITE si se mnou kazdy zahraje RP. TO prece po wiu VZDYCKY byva, nebo se mylim ?

Tak se ptam znova, protoze si mi stale neodpovedel. JAK PRISPEJE WIPE K VETSIMU RP . JAK PRISPEJE WIPE KE ZLEPSENI HRY, KROME TOHO, ZE PAR DNI BUDES S OSTATNIMI LIDMI NA STEJNYM LVL ???

Zobrazit příspěvek

Mno ja urcite nezavidim.Pro me je to JEN hra u ktere se dobre bavim nezavisle na lvlu a vybave postavy.To jestli nekdo ma v bance 20 mega na sobe adamantit vybavu a inv plnej veci od damy mi je uplne ukradeny.
ME je to jedno jestli bude ci nebude wipe i kdybych tam mel 6 postav s krasny IC a top vybavou.To jak moc se mnou kdo hraje RP ci jde do party je mi taktez celkem jedno,jen sem si nad tim posteskl.Nostalgii se neubrani a kdysi na GP to bylo o mnoho jinak.Ted prvni otazka ktera vetsinou padne je jakej sem lvl.Onehda se mi jista hranicarka Nelia spolu s jistym Krolmarem nabidly ze me vemou sebou do udoli stinu.A to hadam ze oba tou dobou meli kolem 25lvlu a ja mel tak 6.Tohle dnes udela mozna nekdo ze stary skoly novacek to neda,prisel by o moc xp a jeste by ho mohli kvuli penalizaci zabit.

A asi neumis cist nebot jsem na to 2x odpovidal.Asi sem to mel adresovat primo tobe abys to pochopil.Muj lvl a lvl ostatnich v tom nehraje ZADNOU roli,budu klidne pobihat na 1 lvlu po demone.Psal jsem ze si myslim ze by to mohlo odradit novacky ktery hrajou cistou xparnu a odejdou jinam.A zustanou jen ti kteri maj demonu radi.Z cehoz me vyvedl mam pocit ze Gerald.na to jsem napsal ze to beru zpet ze jsem se zmylil

Doufam ze ti tohle staci nebot me nebavi psat stejne veci x krat jen proto ze je nekdo dubik.
  • 0

#37 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 22:34

.Ted prvni otazka ktera vetsinou padne je jakej sem lvl.
.

.Muj lvl a lvl ostatnich v tom nehraje ZADNOU roli,budu klidne pobihat na 1 lvlu po demone.

tak jsem asi natvrdla, ale ja PORAD nejsem schopna z toho tveho textu vylustit, co by WIPE zlepsil nebo vyresil..... :cool:
Pokud to nekdo jiny dokaze, at mi to prosim napise tak, abych to pochopila i ja.... :smile:
  • 0

#38 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 22:37

tak jsem asi natvrdla, ale ja  PORAD nejsem schopna z toho tveho textu vylustit, co by WIPE zlepsil nebo vyresil..... :cool:
Pokud to nekdo jiny dokaze, at mi to prosim napise tak, abych to pochopila i ja.... :smile:

Zobrazit příspěvek

Asi sem to mel adresovat primo tobe abys to pochopil.Muj lvl a lvl ostatnich v tom nehraje ZADNOU roli,budu klidne pobihat na 1 lvlu po demone.Psal jsem ze si myslim ze by to mohlo odradit novacky ktery hrajou cistou xparnu a odejdou jinam.A zustanou jen ti kteri maj demonu radi.Z cehoz me vyvedl mam pocit ze Gerald.na to jsem napsal ze to beru zpet ze jsem se zmylil

A netusim proc si tam postnula ty dva vyrezy z mych prispevku...
  • 0

#39 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 22:59

Psal jsem ze si myslim ze by to mohlo odradit novacky ktery hrajou cistou xparnu a odejdou jinam.A zustanou jen ti kteri maj demonu radi.Z cehoz me vyvedl mam pocit ze Gerald.na to jsem napsal ze to beru zpet ze jsem se zmylil

Mno, me kdyz nekdo rekne, ze to co sem rikala je pitomost a ja to uznam, tak to pak porad do zblnuti neopakuji a nestojim zatim.
Takze kdyz ti to Geralt vyvratil a ty jsi to vzal zpet, proc porad kricis po WIPU?
  • 0

#40 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 23:17

Mno, me kdyz nekdo rekne, ze to co sem rikala je pitomost a ja to uznam, tak to pak porad do zblnuti neopakuji a nestojim zatim.
Takze kdyz ti to Geralt vyvratil a ty jsi to vzal zpet, proc porad kricis po WIPU?

Zobrazit příspěvek

A muzes mi ukazat kde kricim WIPE WIPE po tom co jsem to uznal?
V tomhle topicu jsem jen napsal ze wipe by byl nejspis nezbytny pro provedeni zmen.A to ze ja napisu nekde 4x wipe znama ze to kricim porad?Ani nemuzes vedet jak to mohlo byt mysleno...Smysl pro ironii tu jaksi postrada vetsina.Coz Garret dokazuje primo exemplarne (Jeden z lidi kterych si vazim a ktery me hodne naucily.I kdyz o tom treba nevi...)
U tebe zase vidim jen chorobny strach z vymazani postav s VELMI vysokym TO na odstraneni pritom nemas u ani jedne postavy zasne IC takze to povazuju jen jako strach pred odebranim veskerych nasyslenych pokladu a udelaneho craftu.Neprijdes mi jako clovek ktery by mel nejak moc prirostle postavy k srdci.
  • 0

#41 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 23:25

Psal jsem ze si myslim ze by to mohlo odradit novacky ktery hrajou cistou xparnu a odejdou jinam.A zustanou jen ti kteri maj demonu radi

myslim si pravy opak.
  • 0

#42 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2007 23:30

myslim si pravy opak.

Zobrazit příspěvek

Opakovane pisu ze jsem uznal to ze se mylim a neminim to dal resit.Mozna to bylo takove volani po zmene nebot vidim co se z demony stava...cista exparina,nic vic.
Pokud craft tak sup sup udelat soupnout na bazar a hura expit.Tak to vidim ja...
  • 0

#43 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.01.2007 23:44

U tebe zase vidim jen chorobny strach z vymazani postav s VELMI vysokym TO na odstraneni pritom nemas u ani jedne postavy zasne IC takze to povazuju jen jako strach pred odebranim veskerych nasyslenych pokladu a udelaneho craftu.Neprijdes mi jako clovek ktery by mel nejak moc prirostle postavy k srdci.

Zobrazit příspěvek

:laugh: To si mi libi. I kdyby bylo tohle vsechno pravda, coz neni, co TOBE dava sakra pravo na to, pozadovat smazani postav jinych hracu ???? Smaz si SVOJE postavy , protoze jedine na to mas pravo.....

To proste nedokazu pochopit...... Vysvetluji si to jedine zavisti. Ty kecy o zvyseni RP a podobne hlody jsou uplne zcestne a kazdy vi, jak napsala Lycridis, ze by wipe naopak vedl ke snizeni rp a zvyseni xpeni.

Neprijdes mi jako clovek ktery by mel nejak moc prirostle postavy k srdci.

jiste mas doktorat z psychologie. Jestli ne, tak drz prosim h..... Myslim, ze vim lepe nez TY, jak moc mam svou postavu rada.
  • 0

#44 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 00:14

:laugh: To si mi libi. I kdyby bylo tohle vsechno pravda, coz neni, co TOBE dava sakra pravo na to, pozadovat smazani postav jinych hracu ???? Smaz si SVOJE postavy , protoze jedine na to mas pravo.....

Kua kolikrat tu musim napsat to ze jsem uznal nesmyslnost WIPU?KOLIKRAT?

To proste nedokazu pochopit...... Vysvetluji si to  jedine zavisti. Ty kecy o zvyseni RP a podobne hlody jsou uplne zcestne a kazdy vi, jak napsala Lycridis, ze by wipe naopak vedl ke snizeni rp a zvyseni xpeni.
jiste mas doktorat z psychologie. Jestli ne, tak drz prosim h..... Myslim, ze vim lepe nez TY, jak moc mam svou postavu rada.

ZAvist? NEvim jak ti vyvratit ze je mi ukradeny to jakej ma kdo level.Je mi tootalne jedno ze mas 50 postav na 30 lvlu.TOTALNE

Ne doktorat nemam,bohudik.Ale nevsiml jsem si toho ze by jsi o jedinne postave neco rozvedl.Ukaz mi co a ja to uznam...Jestli je mas rad tak mozna jen proto ze to je postava udelana cistym PG (coz jsi nekde psal sam jak to mas postaveny a vyjmenovane duvody ktere se daji oznacit jedine PG).To co na tom mas rad je maximalne equip a skill nic vic.O zadnem pribehu nevim.
  • 0

#45 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 00:57

Kua kolikrat tu musim napsat to ze jsem uznal nesmyslnost WIPU?KOLIKRAT?
ZAvist? NEvim jak ti vyvratit ze je mi ukradeny to jakej ma kdo level.Je mi tootalne jedno ze mas 50 postav na 30 lvlu.TOTALNE

Ne doktorat nemam,bohudik.Ale nevsiml jsem si toho ze by jsi o jedinne postave neco rozvedl.Ukaz mi co a ja to uznam...Jestli je mas rad tak mozna jen proto ze to je postava udelana cistym PG (coz jsi nekde psal sam jak to mas postaveny a vyjmenovane duvody ktere se daji oznacit jedine PG).To co na tom mas rad je maximalne equip a skill nic vic.O zadnem pribehu nevim.

Zobrazit příspěvek

No mozna az s tim prestanes argumentovat. Zatim, ale pokazdy kdyz si pro nejakou zmenu tak tim argumentujes, takze se nemuzes divit, ze to Adriane pripada jako bys proste jenom zarlil. Osobne mi pripominas maly dite kdyz mu seberou hracku. Jinak by me zajimalo odkdy proto aby si moh mit rad a zit svoji postavu potrebujes mit IC jinak je to ciste PG. Napr. moje postava nema IC protoze nejsem zrovna pisalek, ale svoje postavicky bych stejne nevymenil za sebelepsi a bohatsi.

edit: ted sem si projel IC a nikde zadny od tebe takze ty svoje postavicky nemas rad nebo si PGcko???
  • 0

#46 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:05

No mozna az s tim prestanes argumentovat. Zatim, ale pokazdy kdyz si pro nejakou zmenu tak tim argumentujes, takze se nemuzes divit, ze to Adriane pripada jako bys proste jenom zarlil. Osobne mi pripominas maly dite kdyz mu seberou hracku. Jinak by me zajimalo odkdy proto aby si moh mit rad a zit svoji postavu potrebujes mit IC jinak je to ciste PG. Napr. moje postava nema IC protoze nejsem zrovna pisalek, ale svoje postavicky bych stejne nevymenil za sebelepsi a bohatsi.

edit: ted sem si projel IC a nikde zadny od tebe takze ty svoje postavicky nemas rad nebo si PGcko???

Zobrazit příspěvek

Ja hlavne minimalne hraju...A myslim ze vis co jsem tu psal :laugh: .Co se tyka postav.Takze PG nejsem protoze nevidim souvislsti a klidne smicham dohromady povolani tak jak se mi libi a vyleze z toho totalni troska.A Ariadna nekde v buildech psal o tom co ma za postavu a jak to ma rozlozene kvuli vyslednym statum apod.Coz u me nehrozi.Me je jedno jestli si vemu lvl SD pred nebo po epicu,donedavna sem nevedel jakej je mezi tim rozdil.Stejne tak jako to ze za 5 bodu tumble mas +1AC,nevim co je to flat-food nebo jak se to pise a x dalsich veci ktery mi jsou ukradeny.
  • 0

#47 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 01:12

Zobrazit příspěvek

tak to, ze ty nevis o pribehu me nijak netrapi. Kdybych chtela, aby o tom vedel kdekdo, tak to napisu do IC. :laugh:

Ale nevsiml jsem si toho ze by jsi o jedinne postave neco rozvedl.

ze by to bylo tim, ze jich nemam 50, ale jedinou? :laugh: A ze by to bylo tim, ze si nevymyslim pribehy , ale hraji pribeh primo ve hre ? ne, tim to urcite nebude, protoze myslitel Scout rekl jinak ....

jo, a cervene jsem oznacila stezejni slova tvych vet. :laugh:

Ne doktorat nemam

To co na tom mas rad je maximalne ....

Takze takovy psycholog amater? jo, ti jsou nejlepsi....
  • 0

#48 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:13

zajímavý nápad... aspoň by se po demoně rozhostilo rp...
  • 0

#49 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 14.01.2007 01:13

ja jsem dal jenom tak pro legraci ano.
..mozna proto ze tohle urcite neprojde. :laugh:

Pri soucasnem stavu kvality RP hry a hracu(jo me to taky jde mizerne a to se obcas i snazim), by to byl konec serveru.

Zajimalo by me jak by se rozdelovali odmeny za RP, a podle ceho se bude posuzovat kvalita RP. :laugh:
...dost dobre vidim ten flame kdyz nekdo dostal vice xp za svou hru nez nekdo jiny.
  • 0

#50 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:17

Ja hlavne minimalne hraju...A myslim ze vis co jsem tu psal  :laugh: .Co se tyka postav.Takze PG nejsem protoze nevidim souvislsti a klidne smicham dohromady povolani tak jak se mi libi a vyleze z toho totalni troska.A Ariadna nekde v buildech psal o tom co ma za postavu a jak to ma rozlozene kvuli vyslednym statum apod.Coz u me nehrozi.Me je jedno jestli si vemu lvl SD pred nebo po epicu,donedavna sem nevedel jakej je mezi tim rozdil.Stejne tak jako to ze za 5 bodu tumble mas +1AC,nevim co je to flat-food nebo jak se to pise a x dalsich veci ktery mi jsou ukradeny.

Zobrazit příspěvek

Takze ten kdo to zna je automaticky PGcko i kdyz hraje sebelepsi RP a jeho IC se cte samo??? Dle meho to, ze nekdo chce mit dobrou postavicku neznamena, ze musi byt zakonite PGcko, ktery se vyhyba RP jako cert krizi. :laugh:

edit: nak tam nevidim odpoved na to proc ten kdo nema IC je bud PG nebo svoje postavy nema rad
edit2: ty teda svoje nemas rad chapu to dobre?
  • 0

#51 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 01:27

Ja hlavne minimalne hraju...A myslim ze vis co jsem tu psal  :laugh: .Co se tyka postav.Takze PG nejsem protoze nevidim souvislsti a klidne smicham dohromady povolani tak jak se mi libi a vyleze z toho totalni troska.A Ariadna nekde v buildech psal o tom co ma za postavu a jak to ma rozlozene kvuli vyslednym statum apod.Coz u me nehrozi.Me je jedno jestli si vemu lvl SD pred nebo po epicu,donedavna sem nevedel jakej je mezi tim rozdil.Stejne tak jako to ze za 5 bodu tumble mas +1AC,nevim co je to flat-food nebo jak se to pise a x dalsich veci ktery mi jsou ukradeny.

Zobrazit příspěvek

jinymi slovy:

Skoro vubec nehraju, takze kdyz ostatnim smazete postavy, jen dobre. Ted uz se niz klesnout neda. Po wipu se to muze jen zlepsit.... A vim presne co si myslis, prestoze doktorat z psychologie nemam. Me vety jsou uplne jednoznacne. A co se tyka postav. PG nejsem, zkousel jsem postavit nejake postavy ale vzdy to krachlo, tak jsem si nechal v buildech rozepsat postavicku s katanou, protoze sam ji pomalu nevymyslim ani jmeno. Jo a Ariadna nekde v buildech odpovidala na otazku, coze to ma vlastne za build, coz me zaujalo, protoze to u me nehrozi. Donedavna jsem nevedel skoro nic a proto podle toho ty me postavy vypadaji. klidne wipe, protoze moje postavy jsou nanic a moc rad je nemam. Primo je nesnasim, porad nemaj rubik za 100k svine jedny..
*nasleduje vycet mechaniky NWN, ktere se tu dokazal naucit a hodla tak ukazat, ze sice neni PG, ale uz to ma v malicku* Na zaver neopomene lezerne dodat, ze je mu to ale vlastne ukradeny ...
:laugh:
  • 0

#52 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:29

edit2: ty teda svoje nemas rad chapu to dobre?

Zobrazit příspěvek

Ty co tam TED mam mi jsou ukradeny...totalne.Kdyz se smaznou..nebudou svet se nezbori a me to nezabije,porad to je jen hra.
  • 0

#53 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:31

Ze ja vul nedrzim klapacku a neco tu rikam.Vim ze melu blbosti ale vidim ze ani snaha neco vyjadrit nevyjde.Takze mlcim.
:laugh: :laugh:
  • 0

#54 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.01.2007 01:35

Ty co tam TED mam mi jsou ukradeny...totalne.Kdyz se smaznou..nebudou svet se nezbori a me to nezabije,porad to je jen hra. Ale bylo by mi lito, kdyby spolu s nima nesly k certu i postavy vsech ostatnich ... Kdyz ja svoje postavy nesnasim, tak ostatni zarucene nesnasi ty svoje taky. A pokud je maj nahodou radi, tak jen kvuli hnusnemu mamonu, co maji a proto bude jen dobre jim je smazat.

Zobrazit příspěvek

• 0

#55 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 14.01.2007 01:38

A co kdyby si vsichni dali kofolu ? :laugh:
  • 0

#56 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:40

Ty co tam TED mam mi jsou ukradeny...totalne.Kdyz se smaznou..nebudou svet se nezbori a me to nezabije,porad to je jen hra.

Zobrazit příspěvek

Tak nevim jestli to pisu furt nak blbe nebo se vyhybas tem odpovedim, ale co zkusime to znova treba to do tretice vyjde. Proc ten kdo nema IC je bud PG nebo svoje postavy nema rad??? Takze ten kdo zna trochu mechaniku je automaticky PGcko i kdyz hraje sebelepsi RP a jeho IC se cte samo??? Nazaver jedna takova na telo. Proc tu vlastne tak hrajes, kdyz te to tu stve (to ze tu jsou PGcka, novacci co nehraji RP, tvoje postavy jsou ti ukradeny a vse to tu de od desiti k peti)??? Nebylo by na miste aby sis uz odpovedel tou svoji odpovedi, kterou tady spouste lidi strkas a to aby sli jinam, kdyz se jim to tu nelibi???

Jinak spoustu lidi to nezabije, protoze vi ze je to jenom hra, ale i presto maji ty postavy radi. A sem rad, ze se k nim muzu pocitat.

edit: je fakt ze sem se do tebe trosku obul, ale uz me nak nebavi cist nektery ty tvoje blbosti co pises
  • 0

#57 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:50

Ze ja vul nedrzim klapacku a neco tu rikam.Vim ze melu blbosti ale vidim ze ani snaha neco vyjadrit nevyjde.Takze mlcim.
:laugh:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

čím to asi bude
  • 0

#58 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 01:52

jen tak neco zrusit a zmenit neni jednoducha zalezitost,ano RPG se daji hrat i bez xp za potvurky,ale jak ktere,deus a vampiry,ktery ted parim, jsou na to primo udelany,takovyho Fallouta,bych si ale bez toho nedokazal predstavit.NWN je flexibilnejsi,ale pak odpada zabava nad zabijenim npc,coz vlastne k tomu taky patri,ale bohuzel mnohe dnesni rpg degradovali jen na uroven zabijeni potvurek...,vlastne zabijeni potvurek bylo jen soucati questu a ne samostatna cinnost,kdyz si odmyslime sem tam nejakou vypravu na "bandity"
  • 0

#59 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 04:48

dost zajimavej napad, dal sem ano protoze si razim cestu s transparentem popsanym slovy VIVA LA RP...ale ze bych si to dokazal predstavit :laugh:

ale jak sem napsal uz v ankete EXPY tak clovek ziskava zkusenosti kazdym krokem, takze pokud HCRP tak by je mel dostavat i avatar...ale sem se to fakt nehodi
  • 0

#60 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2007 09:08

Pokud všichni chcete total RP, proč nejdete na nějakej takovej total-RP server? Pokud chcete tohle udělat z Demony, měl bych asi radši zamávat mýmu drakovi a palachovi... *mává* :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních