Skočit na obsah

Fotka

Chcete wipe?

• Please log in to reply
111 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete wipe? (90 členů volilo)

Chcete wipe?

1. ANO (35 hlasů [38.89%])

Procento volících: 38.89%

2. NE (50 hlasů [55.56%])

Procento volících: 55.56%

3. NEVÍM (5 hlasů [5.56%])

Procento volících: 5.56%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#31 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 16:47

hlasujem ano :cool:
ale som proti  :clap_1: wipe

Zobrazit příspěvek

Tak to sme na tom stejně :smile: :clap_1: :smile:
  • 0

#32 Horteenzia

Horteenzia

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 16:53

nieeee wipe nieeeeeeeeeeeeeee som zasadne proti
dovod : teraz ked som konecne nasla po rokoch svoju sestru ju mam zase stratit
*rozplace sa*
  • 0

#33 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 09.01.2007 17:27

To se bude Demona z gruntu předělávat?? Nebo pojede na NWN 2 ? Nechápu co by to přineslo? Prosim trochu logiky? Nebo mi něco asi uniklo?
Jinak samozřejmě že néé, jsem proti wipe, pokud za tím nebude kvalitativní skok.
  • 0

#34 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 17:40

To se bude Demona z gruntu předělávat?? Nebo pojede na NWN 2 ? Nechápu co by to přineslo? Prosim trochu logiky? Nebo mi něco asi uniklo?
Jinak samozřejmě že néé, jsem proti wipe, pokud za tím nebude kvalitativní skok.

Zobrazit příspěvek

Tohle je posledni obdobi vetsiny hracu. Maji vsechno, nic je tu uz nebavi, dokonce uz ani Dmkovani (nemysleno na Beebowa) a mysli si, ze kdyby se zacalo odznova (jako vsichni) tak je to zase chytne jak za starejch dob. Ted pro ne nema cenu zacinat znova, protoze vi ze by zili ve stinu nynejsich 30citek, takze chteji rovnou sanci pro sebe :). Takze prijdou s provokaci o wipe, nacez se toho chytne par dalsich unudenejch hracu a otravujou tak dlouho (popr tomu pomuzou bugovanim) ze wipe opravdu prijde :). Takze tak nejak to vidim ja, jedinej duvod proc ono magicke wipe.
  • 0

#35 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 18:03

Wipe urcite jo...Aspon bude sranda....
  • 0

#36 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 18:27

Scoute prosimte nech toho :) to ze nejses schopnej si udelat vyssi lvl neznamena, ze budes vsechny ostatni srazet na svuj . . . nebo jo? :cool:
  • 0

#37 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 09.01.2007 18:29

podle me po dalsim wipe tu zustanou akorat novacci,takze uroven hry bude jeste zajimavejsi
  • 0

#38 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 18:32

no je pravda že svejch opečovávanejch postav bych se vzdát nechtěl ale nadruzhou stranu by to zase mohlo bejt zajímaví jet odznova... no ačkoliv já fakt nevím... dal sem ale NE
  • 0

#39 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 18:35

Scoute prosimte nech toho :) to ze nejses schopnej si udelat vyssi lvl neznamena, ze budes vsechny ostatni srazet na svuj . . . nebo jo? :cool:

Zobrazit příspěvek

Ne tak kvuli lvlum to fakt neni,to ze ja mam 14 neznamena ze ostatnim zavidim ty vyssi...Mozna verim ze by se mohlo neco zlepsit...ale asi je to plany...
  • 0

#40 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 18:45

Minulý wipe dokázal že nová radost ze hry, kvalitní craft atd. se udrží leda tak dva měsíce po něm, pak se vrací vše do starých kolejí, tak proč wipe?
  • 0

#41 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 09.01.2007 18:47

Scoute prosimte nech toho :) to ze nejses schopnej si udelat vyssi lvl neznamena, ze budes vsechny ostatni srazet na svuj . . . nebo jo? :smile:

Zobrazit příspěvek

Taky to na mne dělá ten dojem..... :cool:
  • 0

#42 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 18:59

Minulý wipe dokázal že nová radost ze hry, kvalitní craft atd. se udrží leda tak dva měsíce po něm, pak se vrací vše do starých kolejí, tak proč wipe?

Zobrazit příspěvek

to je fakt...
  • 0

#43 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 19:35

podle me po dalsim wipe tu zustanou akorat novacci,takze uroven hry bude jeste zajimavejsi

Zobrazit příspěvek

:cool:
  • 0

#44 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 19:59

Duvody proc WIPE jsem uz napsal.Aspon si to myslim protoze ti co maj demonu radi si nemohou nevsimnout toho co se s ni deje...A za sebe reknu ze me to docela s*re.Ano nehraju ji casto ale nevim o jinym modulu kterej bych mel takhle rad.
S lvlem mych panaku to nema co do cinneni.Prekonal sem svuj rekord a udelal 13 a 14 lvl za dva dny takze kvuli lvlum to fakt neni
  • 0

#45 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 09.01.2007 20:52

Duvody proc WIPE jsem uz napsal.Aspon si to myslim protoze ti co maj demonu radi si nemohou nevsimnout toho co se s ni deje...A za sebe reknu ze me to docela s*re.Ano nehraju ji casto ale nevim o jinym modulu kterej bych mel takhle rad.
S lvlem mych panaku to nema co do cinneni.Prekonal sem svuj rekord a udelal 13 a 14 lvl za dva dny takze kvuli lvlum to fakt neni

Zobrazit příspěvek

možná sem slepá ale nevidím žádný konkrétní důvod a jak už tu někdo napsal pokud není wipe kvůli lepším změnám v modulu
  • 0

#46 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:05

Mne prijde ze hrani na Demone se horsi mam namysli uroven hrani....

Malokdy mam to stesti ze narazim na nekoh kdo si zahraje rp....

Minule sem sel po sesti cleny druzine... samozdrejmne ze mne zabily.. co nadelam.... chtel sem po nich penize za to ze expej ve stejnym dungu jako ja.

Odnes sem to a kdyz tam tam lezim tak v ty sesti cleny druzina byla i Lovlinka......
nejdriv mne samozdrejmne okradli ale co nadelam a pak Lovlinku napadlo ze by mi mohla riznout hlavu..
Rekla ze mi ji urizne... a pak se mne tellem pta "jestli chci aby mi urizla hlavu" ?
Mnel sem stochuti napsat at mi ji fikne.......
  • 0

#47 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 09.01.2007 21:08

to sou věci a já jí včera viděla zamilovaně vrkat s nějakým paňácem u farmy...a najedno by to řezalo hlavičky
  • 0

#48 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:15

to sou věci a já jí včera viděla zamilovaně vrkat s nějakým paňácem u farmy...a najedno by to řezalo hlavičky

Zobrazit příspěvek

No todle neni topic o tom kdo se jak chova ale o tom jestli chceme WIPE.. :cool:

Neber si to zle ja to jen rikam aby nebylo tomu jak byva zvykem ze se pak diskutuje o necem jinem nez je tema :smile:
  • 0

#49 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 09.01.2007 21:23

Urcite WIPE TOTALNI .WIPE WIPE *skanduje*

Zobrazit příspěvek

Zobrazit příspěvek

Ne tak kvuli lvlum to fakt neni,to ze ja mam 14 neznamena ze ostatnim zavidim ty vyssi...Mozna verim ze by se mohlo neco zlepsit...ale asi je to plany...

Zobrazit příspěvek

Zobrazit příspěvek

No todle neni topic o tom kdo se jak chova ale o tom jestli chceme WIPE.. :smile:

Neber si to zle ja to jen rikam aby nebylo tomu jak byva zvykem ze se pak diskutuje o necem jinem nez je tema  :smile:

Zobrazit příspěvek

ale já ráda diskutuji a zase tak off to není..každý může mít své..jen ty ScOuTovi nikde nevidím i když je prý už napsal :cool:
  • 0

#50 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:24

Mne prijde ze hrani na Demone se horsi mam namysli uroven hrani....

Malokdy mam to stesti ze narazim na nekoh kdo si zahraje rp....

Minule sem sel po sesti cleny druzine... samozdrejmne ze mne zabily.. co nadelam.... chtel sem po nich penize za to ze expej ve stejnym dungu jako ja.

Odnes sem to a kdyz tam tam lezim tak v ty sesti cleny druzina byla i Lovlinka......
nejdriv mne samozdrejmne okradli ale co nadelam a pak Lovlinku napadlo ze by mi mohla riznout hlavu..
Rekla ze mi ji urizne... a pak se mne tellem pta "jestli chci aby mi urizla hlavu" ?
Mnel sem stochuti napsat at mi ji fikne.......

Zobrazit příspěvek

ale tohle v žádným prřípadě wipe nevyřeší, a myslím že to víš sám. beru to jen jako stesk nad tím kdo tady hraje.
  • 0

#51 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:33

Lidi jsou nepoučitelny, minuly WIPE jsem bral... hlavně z důvodů kopírování peněz a tak... KAŽDEJ může mít ceny za svý výrobky jaký chce (případně se domluvit s konkurencí), KAŽDEJ může mít max výbavu, když si na ní vydělá nebo expí jako šílenec... KAŽDEJ má stejný šance, možná jen hraje roli, když začíná postavu nováček a známá osoba, která už má jednu dvě postavy zbohatlý a kamarádi mu daj slevy nebo do začátku něco zadarmo... zažil jsem WIPE a nerad bych tu dobu vrátil zpátky, krade to chuť do hry mít železnej meč za 15k... :smile: NECHÁPU lidi, co můžou přemejšlet nad tim, že by se měli po WIPE líp... :smile:

Po dalšim WIPE jednoznačně hraju už jen NWN2. :cool:
  • 0

#52 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:34

Zobrazit příspěvek

Už si někdy začínal hrát těsně po WIPE? Že mluvíš o tom, že bude sranda.....
  • 0

#53 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:34

ale já ráda diskutuji a zase tak off to není..každý může mít své..jen ty ScOuTovi nikde nevidím i když je prý už napsal  :cool:

Zobrazit příspěvek

Aha tak se omlouvam ale asi sem to napsal jinam :smile: .Myslel sem ze by se mohla zlepsit situace tady.Ti co maj radi demonu tu zustanou a ty ktery to nastve...treba odejdou...Ale ja radsi uz mlcim.To co se tu deje posledni dobou me jen zachvacuje smutkem.A placejte si jak chcete na to ze tu v podstate nehraju,je mi to fuk.Kdyz ji milujes neni co resit :smile:
  • 0

#54 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 09.01.2007 21:38

Aha tak se omlouvam ale asi sem to napsal jinam  :cool: .Myslel sem ze by se mohla zlepsit situace tady.Ti co maj radi demonu tu zustanou a ty ktery to nastve...treba odejdou...Ale ja radsi uz mlcim.To co se tu deje posledni dobou me jen zachvacuje smutkem.A placejte si jak chcete na to ze tu v podstate nehraju,je mi to fuk.Kdyz ji milujes neni co resit  :smile:

Zobrazit příspěvek

hod mi odkázek kde si napsal jak a čím by se mohla jaká situace zlepšit..začínám se ztrácet :)...tvou lásku k demoně ti neupírám :)
  • 0

#55 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:38

...Ti co maj radi demonu tu zustanou a ty ktery to nastve...treba odejdou...

treba..ale myslim ze kazdej clovek, co uz tady WIPE zazil a je pri smyslech, nechce tu dobu zazit znova.

RP se nevyresi tim, ze bude WIPE - naopak dost zkusenejch hracu to odradi a prijde dalsi neznala generace...
  • 0

#56 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:41

Už si někdy začínal hrát těsně po WIPE?  Že mluvíš o tom, že bude sranda.....

Zobrazit příspěvek

Bohuzel...Ale zacinal sem pokazdy sam a postavicky si expim taky vicemene sam.A da se rict ze si toho dost objevuju taky sam...Ano par lidi mi reklo o par vecech ale vetsina zustala na me.
Uz se k tomu nebudu vyjadrovat radsi protoze mi je na nic z tech co demonku hrajou jak "dalsi seriovou hru" a at si rikaj co chtej jejich styl hry a jejich chovani a zajem o deni kolem o tom mluvi za ne.Nejsem RP hrac neudelal sem nikdy epic lvl ale Demonu mam fakt rad a dost me boli kdyz vidim co se na ni deje.Nic sem radsi nerek.Stejne je to tu kazdymu putna.Asi sem divnej... :cool:
  • 0

#57 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:45

Bohuzel...Ale zacinal sem pokazdy sam a postavicky si expim taky vicemene sam.A da se rict ze si toho dost objevuju taky sam...Ano par lidi mi reklo o par vecech ale vetsina zustala na me.
Uz se k tomu nebudu vyjadrovat radsi protoze mi je na nic z tech co demonku hrajou jak "dalsi seriovou hru" a at si rikaj co chtej jejich styl hry a jejich chovani a zajem o deni kolem o tom mluvi za ne.Nejsem RP hrac neudelal sem nikdy epic lvl ale Demonu mam fakt rad a dost me boli kdyz vidim co se na ni deje.Nic sem radsi nerek.Stejne je to tu kazdymu putna.Asi sem divnej... :cool:

Zobrazit příspěvek

To ze si samotar a neumis hrat s ostatnima v grupe, zavidis jim jejich levly a vybavu preci neni duvod k tomu aby ostatni o vsechno prisli... Mel by ses spis zamyslet nad sebou, hochu :smile:
  • 0

#58 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:45

Aha tak se omlouvam ale asi sem to napsal jinam  :cool: .Myslel sem ze by se mohla zlepsit situace tady.Ti co maj radi demonu tu zustanou a ty ktery to nastve...treba odejdou...Ale ja radsi uz mlcim.To co se tu deje posledni dobou me jen zachvacuje smutkem.A placejte si jak chcete na to ze tu v podstate nehraju,je mi to fuk.Kdyz ji milujes neni co resit  :smile:

Zobrazit příspěvek

No škoda, že neuvidim, jak zůstanou ti dobří... Jejich postavy totiž mají příběh, historii a pravda i nějaké majetky. O to přijdou a spoustu těchto hráčů to otráví. Myslím, že po každém Wipe pár stálých hráčů někam zmizí. To, co se tu děje poslední dobou, se po Wipe podle mne ještě umocní a u toho už skutečně být nemusím. :smile:
  • 0

#59 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 21:54

To ze si samotar a neumis hrat s ostatnima v grupe, zavidis jim jejich levly a vybavu preci neni duvod k tomu aby ostatni o vsechno prisli... Mel by ses spis zamyslet nad sebou, hochu  :cool:

Zobrazit příspěvek

Ja nikomu lvly fakt nezavidim me je ukradeny kolik jich maj.Ja se na demonu chodim bavit.A s tou grupou je to slozity...NEchodim sem tak casto abych drzel krok s ostatnima takze jednou expim s temahle (pokud me neznechuti jejich totalni OOC) a kdyz mam cas sem vlezt zas tak maj o 6 lvl vic jak ja.A kdyz sem s nekym chtel jit v parte na obriky tak rekl ne pac mam postavu udelanou podle svych predstav takze jeji vlastnosti sou to nej co z toho slo vytahnout a neda takovej DMG jakej by si dotycnej predstavoval.NEmluve o tom ze v parte si prijdu jak paty kolo u vozu protoze to co daj oni na jednu ranu dam ja na 4.A 100K na rubicit aspon ja nevydelam za tejden.Craftem urcite ne a bylinkama si sem tam jen neco prividelam vetsinou je jen tak dam a dostanu lehkou slevu na par lektvarku.
  • 0

#60 Mikes

Mikes

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 154 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 23:45

** mavne rukou ** skoda,velka skoda mluvit!
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních