Skočit na obsah

Sef DM

• Please log in to reply
122 odpovědí na toto téma

#31 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 15:50

Ja se pokusim take rypnout. Kdyz se na DM foru resila moje pozice DM, kdy probihala anketa, kde jsem se ptal hracu, ktera dopadla pozitivne pro to, abych zustal DM, tak ve stejnou dobu, jsem na DM foru psal, ze uz by opravdu bylo na case zmenit sefa. Doporucoval jsem Sephu.
Za velmi kratky cas, jsem jiz DM nebyl. Ani me to nejak nebylo vysvetleno.
Nerikam, ze to byl jediny duvod (bylo jich vice), to zajiste ne, ale popravde s timhle nazorem jsem si to spojil.

Uvidime jak to bude dale. Ja opravdu necekam zadne vyrazne zmeny. Demona zkostnatela. Bohuzel.
  • 0

#32 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 16:12

Ja se pokusim take rypnout. Kdyz se na DM foru resila moje pozice DM, kdy probihala anketa, kde jsem se ptal hracu, ktera dopadla pozitivne pro to, abych zustal DM, tak ve stejnou dobu, jsem na DM foru psal, ze uz by opravdu bylo na case zmenit sefa. Doporucoval jsem Sephu.
Za velmi kratky cas, jsem jiz DM nebyl. Ani me to nejak nebylo vysvetleno.
Nerikam, ze to byl jediny duvod (bylo jich vice), to zajiste ne, ale popravde s timhle nazorem jsem si to spojil.

Zobrazit příspěvek

Chu, skoda ze vdaka spadnutiu databazy tu uz ta tvoja anketa nie je, ale odprisahal by som, ze si napisal, ze odchadzas dobrovolne, ze Nairen ti to len doporucil. Aspon nieco, co ostalo na fore:

Zadne pozadi neni.
Duvody, proc jsem udelal anketu byli v ni.
Bez ohledu na vysledek, mi Nairen doporucil, abych to slozil, ze tu bude v teto situaci nejlepsi.
Nic jineho mi nezbyvalo.
Tot vse.

Zobrazit příspěvek

• 0

#33 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 16:24

to je jako v politice;) my se nikdy nedovíme skutečný důvod, a to, co bylo napsáno....to je jen tak, aby se vlk (vlci,my ostatní) nažral atd.;)
  • 0

#34 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 16:37

to je jako v politice;) my se nikdy nedovíme skutečný důvod, a to, co bylo napsáno....to je jen tak, aby se vlk (vlci,my ostatní) nažral atd.;)

Zobrazit příspěvek

No, navíc Chuan si na můj vkus až moc potrpí na "drama", kdy se staví do role oběti, na kterou jsou všichni zlí, ale jemu jde o dobro a veřejné blaho. Já mu to neberu, ani to nijak neodsuzuju. Jen se nad tim vždycky musim smát :cool:
  • 0

#35 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 16:38

Chu, skoda ze vdaka spadnutiu databazy tu uz ta tvoja anketa nie je, ale odprisahal by som, ze si napisal, ze odchadzas dobrovolne, ze Nairen ti to len doporucil. Aspon nieco, co ostalo na fore:

Zobrazit příspěvek

tak tak, pamatame :cool:
  • 0

#36 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2007 16:58

No, navíc Chuan si na můj vkus až moc potrpí na "drama", kdy se staví do role oběti, na kterou jsou všichni zlí, ale jemu jde o dobro a veřejné blaho. Já mu to neberu, ani to nijak neodsuzuju. Jen se nad tim vždycky musim smát :cool:

Zobrazit příspěvek

vaflíku, myslím že tvá definice dokonale pasuje! Máš u mě pusu. :smile:
(tohle psala moje slečna, prej jí příjde vaflík děsně rajcovní v té kroužkovce)
  • 0

#37 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 09.01.2007 00:15

To jsem netusil ze Boo umi psat a je samicka.
  • 0

#38 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 06:54

To jsem netusil ze Boo umi psat a je samicka.

Zobrazit příspěvek

Svět je plný tajemství...
  • 0

#39 Jindragon

Jindragon

Starší učeň

• Kronikář
  • PipPipPip
  • 206 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 11:30

Hehe dobra komedie. :smile:
Nairene delas ze sebe jen hlupaka!
Deekin pokud to opravdu chces delat a mas na to cas, tak skoc do toho po hlave. Ver mi je to nejlepsi zpusob jak se naucit plavat.

A prestante s tim politikarenim, Demona neni jenom vase hracka k uspokojovani vaseho ega. Snazte se pro Demonu a hrace pracovat, tak aby prinasela lidem tu nejvetsi zabavu a poteseni.

Pokud v cloveku neni vule, nalada, nadseni pro to co dela, tak at to radsi vubec nedela!

100% support to Deekin na Hrad!!!! :cool:

• 0

#40 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 11:32

...

Pokud v cloveku neni vule, nalada, nadseni pro to co dela, tak at to radsi vubec nedela!

Zobrazit příspěvek

:cool: S tim jen souhlasim...A tusim ze tehoz nazoru bude par dalsich lidi
  • 0

#41 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 12:33

Demona neni jenom vase hracka k uspokojovani vaseho ega. Snazte se pro Demonu a hrace pracovat, tak aby prinasela lidem tu nejvetsi zabavu a poteseni.

100% support to Deekin na Hrad!!!! :smile:

Zobrazit příspěvek

:clap_1: :smile: :clap_1: :cool:
  • 0

#42 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 09.01.2007 12:39

A prestante s tim politikarenim, Demona neni jenom vase hracka k uspokojovani vaseho ega.

Ne ?
To nikoho nelaka byt neomezenym vladcem sveta o velikosti jedne okrouhle kovove platnicky ? :smile:

:cool:
  • 0

#43 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 12:52

Snazte se pro Demonu a hrace pracovat, tak aby prinasela lidem tu nejvetsi zabavu a poteseni.

Zobrazit příspěvek

vidíte?to bych mohl být i DMko a bude to :cool:
  • 0

#44 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 14:37

vidíte?to bych mohl být i DMko a bude to :cool:

Zobrazit příspěvek

Narazas na to uz v niekolkych topicoch a pochybujem, ze to aspon zcasti nemyslis vazne, tak len jednu vec: Dufam, ze sa taky pomatenec, ktory by ta spravil DM, este nenarodil.
  • 0

#45 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 14:41

Zobrazit příspěvek

Ano doporucene mi to bylo. Ale nejak se to neresilo. Vse dostalo rychly spad, jakmile jsem navrhl zmenu sefa modulu Nairen -> Sepha. Ale ja stejne chtel skoncit sam, jen me to prekvapilo a trosku i zamrzelo.

Zobrazit příspěvek

Mozna to tak vypada. Ale me o drama nejde. Nikdy to tak nezamyslim. Ani nechci byt obet (rozhodne se ji necitim, mozna to tak vypada). Ale popravde me opravdu jde o dobro a blaho a hlavne o pravdu (priklad. Kdyby Naira prisel a rekl. Podivej, nejsem s tebou spokojen, postavil ses proti me jako sefovi, koncis. Tohle bych akceptoval uplne s prehledem. To je rovina.). O to se snazim i v realnem zivote . Proc chodi lidi kolem horke kase, proc ne trochu uprimnosti.
Casto se mi nekdo smeje, ale pro me je nejdulezitejsi, abych se na sebe mohl kouknout do zrcadla a rici si, ze jsem dobry clovek. Napriklad me vubec nejde v zivote o hmotne statky. Penize jsou pro me jenom zdrojem pro to, abych mel kde bydlet a co jist. Pro me nejdulezitejsi v zivote je laska. Ta je pro me vzdy na prvnim miste. (pred rokem, dvema jsem byl jiny, nastesti mi bylo doprano prohlednout)

Kazdopadne preji Demone jen rozkvet.
  • 0

#46 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 14:43

Narazas na to uz v niekolkych topicoch a pochybujem, ze to aspon zcasti nemyslis vazne, tak len jednu vec: Dufam, ze sa taky pomatenec, ktory by ta spravil DM, este nenarodil.

Zobrazit příspěvek

Uj dnes tu zacina byt nejak privela uprimnosti pokope :cool:
  • 0

#47 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:02

Zobrazit příspěvek

:cool: :smile: :smile: právě proto to píšu, třeba se z toho pomátnou a udělají takovou botu :clap_1: Krom toho někteří lidé mě tu přímo nesnášej a odešli by, což by mně usnadnilo život:)i když svým působením mě aspoň pobaví:)
  • 0

#48 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:08

:smile:  :clap_1:  :smile: právě proto to píšu, třeba se z toho pomátnou a udělají takovou botu :cool: Krom toho někteří lidé mě tu přímo nesnášej a odešli by, což by mně usnadnilo život:)i když svým působením mě aspoň pobaví:)

Zobrazit příspěvek

možná by kvůli tobě odešli i nějaká DM, top bych pak pro tebe hlasoval :clap_1:
  • 0

#49 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:17

Me by zajimalo, spis nez kdo povede modul, odkud se bude rekrutovat nova generace aktivnich DM.
  • 0

#50 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:19

Me by zajimalo, spis nez kdo povede modul, odkud se bude rekrutovat nova generace aktivnich DM.

Zobrazit příspěvek

Z ex-hovinek? :cool:
  • 0

#51 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:23

Zobrazit příspěvek

Nechme se překvapit, ono to vůbec bude zajímavé :cool:
  • 0

#52 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:28

Zobrazit příspěvek

myslíš že bude nějaká nová generace DM? máme tu takovou malou poslaneckou sněmovnu, kde každý je volen doživotně a dobrovolně neopustí její řady (až na vyjímky a těm čest!!!!! - myšleno Alwin ne Chuanetta :cool: )
  • 0

#53 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:46

Pocet DM neni nijak omezeny... nevidim duvod, proc by spolu nemohla koexistovat generace nova s tou starou.
  • 0

#54 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:48

Ale pak by mohly být vnitří spory právě mezi novými a starými,ne?teda ne, že by nebyly:D ale takhle jich bude víc :)
  • 0

#55 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:50

To si nemyslim. Naopak se domnivam, ze stara generace by mohla byt velice prinosnym zdrojem zkusenosti pro tu novou. Ale kde tu novou vzit?
  • 0

#56 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:51

Jako v tomto případě ano, ale je možné, že stará generace holt bude mít jiný názor na věc, nežli nová....a to nebude podle mě nic nového....ale jinak jako souhlasím, proč by nemohli přibýt nová DMka, ale jestliže budou rozděleni, myslím, že to nebude dělat moc dobře
  • 0

#57 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:55

To si nemyslim. Naopak se domnivam, ze stara generace by mohla byt velice prinosnym zdrojem zkusenosti pro tu novou. Ale kde tu novou vzit?

Zobrazit příspěvek

taky si myslim ze je blbost to nak rozdelovat na novy a stary dm. Novi dm se musi od nekoho ucit to je jasne. A kde vzit dobre a kvalitni DM? Na co mame counselory? :cool:
  • 0

#58 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:58

taky si myslim ze je blbost to nak rozdelovat na novy a stary dm. Novi dm se musi od nekoho ucit to je jasne. A kde vzit dobre a kvalitni DM? Na co mame counselory? :cool:

Zobrazit příspěvek

Clovek vhodny na post counselora nemusi byt nutne vhodny na post DM ;o)
  • 0

#59 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 15:58

Na co mame counselory? :cool:

Zobrazit příspěvek

já bych ti to řek, ale dostal bych zas držkovou....
  • 0

#60 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 16:02

Alwin, Alwin. V tvojich slovach su citit obavy. To sa na teba nepodoba. :cool:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních