sakra to je už zítra..... *jde hledat telefon*Este ne Gerald rikal v pondeli
![]()
Kdo si pocka ten se docka

Co stim??
Odesláno 07.01.2007 20:40
Odesláno 08.01.2007 16:12

Odesláno 08.01.2007 16:20
Uf, to je škoda, ale snaha se cení...
Geraldovi samozdrejme dekuju kdyz nenasli zavadu oni tak je nekde u mne v kompu to je jasny.

No a ktomu snaha se ceni nemuzu dodat nez jen co rika nas Pan Profesor.."Date si auto do servisu a vratej vam ho jen s jednim kolem. Snaha se ceni"

Geralde jeste jednou dik

Odesláno 08.01.2007 16:55
Odesláno 09.06.2007 21:07
- na novym Levelu je hra Scrapland, ale můj komp jí odmítá nainstalovat, má nějakou divnou ikonu (jako kdybych neměl potřebnej program), po dvojkliku vytuhne prohlížeč...
vypadá takhle divně; je to exe, 1,65... GB

nevíte, čím to bude? (ostatní hry normálně jdou instalovat..)
Odesláno 09.06.2007 21:17
flaknu to sem
- na novym Levelu je hra Scrapland, ale můj komp jí odmítá nainstalovat, má nějakou divnou ikonu (jako kdybych neměl potřebnej program), po dvojkliku vytuhne prohlížeč...
vypadá takhle divně; je to exe, 1,65... GBhuh.JPG 2.14K 46 Počet stažení
Kdyz tam byl fear tak mi to dlouho premejslelo (asi si overoval integritu toho archivu) no a po nejaky dobe se to zacalo normos instalit...
Tak jsem to ted zkusil, a ikonka ma symbol spustitelneho programu (takze totez co jsi zde postnul) ale normos se zacne instalit. Chyba bude nejspis na tvem prijimaci

Odesláno 09.06.2007 21:22
Zkus firewall vypnout na chvilku. Respektive mně se to občas u některých programů takhle stane, že si jich FW nevšimne - nezeptá se mě na povolení - a pak to vypadá, že se nic neděje. A když to spustím znovu, tak je to pak v aktivních procesech (ctr+alt+del) víckrát.flaknu to sem
vypadá takhle divně; je to exe, 1,65... GBhuh.JPG 2.14K 46 Počet stažení
Odesláno 09.06.2007 21:26
No to sou ty schizofrenici ktery radsi ani nedovolujou FW poustet programy bez povoleniZkus firewall vypnout na chvilku. Respektive mně se to občas u některých programů takhle stane, že si jich FW nevšimne - nezeptá se mě na povolení - a pak to vypadá, že se nic neděje. A když to spustím znovu, tak je to pak v aktivních procesech (ctr+alt+del) víckrát.

Offtopinka na mazani
Odesláno 09.06.2007 21:42
Nekteri ve sve schyzofrenii pred windows XP dosli tak daleko, ze jim komp radsi ani nebootuje :o/
To mas jako se zviratama.Oni ten podvedomej strach vyciti a utoci.No A XP utocej na MBR takze to nema jak bootovat

To je on u těch novýych programů, jinak tedy nevím, jaký jiný význam by FW měl : )
Tak ja to nikdy nepouzival a XP s SP2 tam neco maj snad taky (aspon dle nazvu ty zalozky) ale pred nepremyslejicim userem pocitac neochrani nic.
Pod pojmem firewall si muzeme vybavit treba "Ohnivou zed" nebo "film" nebo ochranu pc. Jeji uzitecnost bych asi spis videl ve funkci "odmitani" spojeni zvenci do PC nez v hlidani program ktery spoustim a ktery ne. No a neni nad FW nekde mimo kompa. (hardware,home srvr) nez dalsi program v PC...
Odesláno 10.06.2007 13:19
čoveče, to je zajímavý, ale ono to asi bude KeriemZkus firewall vypnout na chvilku. Respektive mně se to občas u některých programů takhle stane, že si jich FW nevšimne - nezeptá se mě na povolení - a pak to vypadá, že se nic neděje. A když to spustím znovu, tak je to pak v aktivních procesech (ctr+alt+del) víckrát.

díky
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních