Skočit na obsah

Fotka

Megatechnicke problemi s NWN

• Please log in to reply
69 odpovědí na toto téma

#31 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 14:42

Teoreticky by to stacit melo, mam dojem ze to zas nejak extremne mista nechce. Pokud tam nebude dost mista, tak ti to napise, ze to nejde. Ale pokud tam bude malo, pocitam ze to bude trvat dele.
Ja to delal vetsinou na discich co byli zaplneny max 75% a opravdu to bylo radove minuty. (oddily kolem 60GB)
  • 0

#32 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 17:02

Reinstall ti nepomoze, na to som uz davno prisiel, ze staci mala synchronizacna odchylka a cela hra sa s toho zruti ... proste toto je prasacky soft :(. Bioware sa snad snazi trhnut rekordy Bethesdy s ich Daggerfallom. Ked obcas hram ked som pripojeny na moj router cez wifi a zblbne sygnal, ping sa na par sekund vysplha niekam do 5000ms, tak sa s toho nwn ide porad zblaznit a spadne. Skusal som tak hrat aj SW: Jedi academy alebo Warcraft 3 ... vysledok: nastal dlhsi lag a vysoky ping ... hra to prezila.

Zobrazit příspěvek

No jo jenze kdyby ta vychlka sla do stovek ms tak to pochopim ale standartni ping mam 25 ms kdyz sou zapli dve ICQ a jeden skype.........proste HRUZA!! potreboval bych nakej lagometr abych to vysledoval.. :wink:
  • 0

#33 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 19.12.2006 17:21

No jo jenze kdyby ta vychlka sla do stovek ms tak to pochopim ale standartni ping mam 25 ms kdyz sou zapli dve ICQ a jeden skype.........proste HRUZA!! potreboval bych nakej lagometr abych to vysledoval.. :wink:

Zobrazit příspěvek

Mno skype vie pekne zahltit linku, a ak mas dsl ako ja, tak sa nediv, pretoze dslku je jedno ci tahas alebo uploadujes, jedno aj druhe nezavisle na sebe ti zahlti linku. Napr tvoja segra keca na skype, uploaduje to tak 30kb/s (oki, len typ, neviem kolko to fakt zere, ale asi vela ked je to dost kvalitny prenos zvuku), proste sa ti upload splha k hranici a dokonale to zaskrti download. A ping mas stale 25 no, sak na ping sa posiela blby jedne malilinky paket, to prejde v pohode :) ale s hrou, ktora posiela daleko vecsie pakety je uz problem, takze ten zazracny ping co ti ukazuje gamepark, na ten sa nespoliehaj. Mne to tiez v megalagoch dava ze mam ping 100ms napr a pritom co si pingam sam router tak to vypisuje 5000ms alebo timout, takze ... asi tak :).
  • 0

#34 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 17:46

Mno skype vie pekne zahltit linku, a ak mas dsl ako ja, tak sa nediv, pretoze dslku je jedno ci tahas alebo uploadujes, jedno aj druhe nezavisle na sebe ti zahlti linku. Napr tvoja segra keca na skype, uploaduje to tak 30kb/s (oki, len typ, neviem kolko to fakt zere, ale asi vela ked je to dost kvalitny prenos zvuku), proste sa ti upload splha k hranici a dokonale to zaskrti download. A ping mas stale 25 no, sak na ping sa posiela blby jedne malilinky paket, to prejde v pohode :) ale s hrou, ktora posiela daleko vecsie pakety je uz problem, takze ten zazracny ping co ti ukazuje gamepark, na ten sa nespoliehaj. Mne to tiez v megalagoch dava ze mam ping 100ms napr a pritom co si pingam sam router tak to vypisuje 5000ms alebo timout, takze ... asi tak :).

Zobrazit příspěvek

Mno SKYPE je sranda hlavne ak je na pocitaci s verejnou ip adresou, pak je ten pocitac bez vedomia majitela pouzivany ako komunikacny uzol, a netreba ani telefonovat aby to zahltilo linku :wink:
  • 0

#35 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 18:10

Zobrazit příspěvek

No do GP klienta necumim samozdrejmne ten stejne ukazuje prd ... koukam na programek od modemu ... ale i kdyz sou zapli 2xICQ a skype a ja hraju calla tak mam v callovi normalne ping 25-32 a Lagometr je cistej .. a to uplne ale kdyz stahuju 222kb/s tak mam odezvu 250ms
  • 0

#36 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 18:12

No do GP klienta necumim samozdrejmne ten stejne ukazuje prd ... koukam na programek od modemu ... ale i kdyz sou zapli 2xICQ a skype a ja hraju calla tak mam v callovi normalne ping 25-32 a Lagometr je cistej .. a to uplne ale kdyz stahuju 222kb/s tak mam odezvu 250ms

Zobrazit příspěvek

Coz je normalni, co se ti na tom nezda?
  • 0

#37 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.12.2006 19:13

Ja jenom suse dodam ze ani FAT32 ani ntfs NEJSOU filesystem. Moderni verze filesystemu nepotrebuji ke sve exitenci formatovani celeho disku. Ale to by zase bylo na dlouho debatu plnou nepochopeni a nenavisti. :o))

A tou partition na notebooku si poradi jakykoliv lepsi fdisk. :o)) Nevim jestli jste nekdo videl obsah tehle partition, ale takhle dobre orezany wokna jsem osobne jeste nevidel. A notebook ji pro svoji cistou instalaci vubec nepotrebuje, zvlast kdyz udelate ruzne samanske postupy a magii vecne zeny :o))

Jo a svadet rozsekanost operacniho systemu na hru je docela komicke. Ja osobne jsem nwn1 hral na nekolika platformach a nikdy jsem s nim nemel jakykoliv zavazny problem.

Jezis me to dneska nejak mele. :wink:
  • 0

#38 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 19:26

Coz je normalni, co se ti na tom nezda?

Zobrazit příspěvek

Vis co se mi nezda? to proc mi kazdejch 5 min pada NWN a to skoro porad a je jedno v jakym case staci aby segra zapla ICQ ..
  • 0

#39 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.12.2006 19:39

Vis co se mi nezda? to proc mi kazdejch 5 min pada NWN a to skoro porad a je jedno v jakym case staci aby segra zapla ICQ ..

Zobrazit příspěvek

Co ?
A to mas jakou linku ? Dalnopisu ?
  • 0

#40 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 20:19

Jo a svadet rozsekanost operacniho systemu na hru je docela komicke. Ja osobne jsem nwn1 hral na nekolika platformach a nikdy jsem s nim nemel jakykoliv zavazny problem.

Zobrazit příspěvek

Ja nezvadzam rozsekanost operacneho systemu na hru :D. S os nemam problem, s absolutne ziadnou inou aplikaciou nemam problem len s tym nwnkom 1, s novimi drivermi uz aj nwn 2 beha dost dobre. To ze si hral nwn 1 na niekolkych platforma a nikdy ti zavazne neblbol je sic pekne ale moje problemi s nim to nevyriesi :(.
  • 0

#41 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.12.2006 21:00

Ja nezvadzam rozsekanost operacneho systemu na hru :D. S os nemam problem, s absolutne ziadnou inou aplikaciou nemam problem len s tym nwnkom 1, s novimi drivermi uz aj nwn 2 beha dost dobre. To ze si hral nwn 1 na niekolkych platforma a nikdy ti zavazne neblbol je sic pekne ale moje problemi s nim to nevyriesi :(.

Zobrazit příspěvek

Jak rikam nekde vyse, podle te hlasky mas zasadni problem s OS ne se hrou ... Nepamatuji si, ze by mi nwn1 padlo pod linuxem nebo woknama ci mac s nejakou chybovou hlaskou ....

Mozna to bude tim ze mam ATI, dost nestandartni chipset atp .... Asi jsem vyjimka nebo Radek Hulan :o))
  • 0

#42 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 21:59

Jak rikam nekde vyse, podle te hlasky mas zasadni problem s OS ne se hrou ... Nepamatuji si, ze by mi nwn1 padlo pod linuxem nebo woknama ci mac s nejakou chybovou hlaskou ....

Mozna to bude tim ze mam ATI, dost nestandartni chipset atp .... Asi jsem vyjimka nebo Radek Hulan :o))

Zobrazit příspěvek

Ako ja nechapem ako mozem mat problemi s OS ked vsteko, opakujem VSETKO ostatne funguje spravne. Jedine co mam bezpecne odpozorovane je fakt, ze cim vyssiu verziu nwn som mal a mam, tym viac to blbne ... no to bude urco v OS.
  • 0

#43 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 19.12.2006 22:11

Co ?
A to mas jakou linku ? Dalnopisu ?

Zobrazit příspěvek

Bohuzel ne GTS Novera ADSL 2048/256/ks/s ...... dalo by se rict ze bez FUPu pac kdyz pretahnu tak mi nic nesnizej :wink: :happy:
  • 0

#44 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.12.2006 22:51

Ako ja nechapem ako mozem mat problemi s OS ked vsteko, opakujem VSETKO ostatne funguje spravne. Jedine co mam bezpecne odpozorovane je fakt, ze cim vyssiu verziu nwn som mal a mam, tym viac to blbne ... no to bude urco v OS.

Zobrazit příspěvek

Otazka je co vsechno funguje spravne. A otazka stale je na tu tvou hlasku ohledne pretecenoho kernelu, ktery jak jiste ty vis nedovedes ovlivnit, protoze jadro OS ve windows nedovedes ovlivnit.

Ja bych rekl, ze mas v tahu wokna a nedovedes si to priznat. Nestalo se mi, aby mi vybehl kernel v linuxu ze mu pretekla pamet jako tobe.
Ono to mozna cele bude o tom ze cele nwn1 je vice psane na lepsi kod .... a oni to okna trosku hur nesou ... preci jenom ty hard C kody, asm instrukce atp oni ty directX se s tim dost tezce vyrovnavaji, kdyz je hra napsana trosku cisteji ...
  • 0

#45 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 19.12.2006 22:54

Bohuzel ne GTS Novera ADSL 2048/256/ks/s ...... dalo by se rict ze bez FUPu pac kdyz pretahnu tak mi nic nesnizej :wink:  :happy:

Zobrazit příspěvek

To porad nic nemeni na tom ze mas linku na prd .... Zvlast pripouziti UDP veci kontra TCP/IP
  • 0

#46 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2006 01:07

Otazka je co vsechno funguje spravne. A otazka stale je na tu tvou hlasku ohledne pretecenoho kernelu, ktery jak jiste ty vis nedovedes ovlivnit, protoze jadro OS ve windows nedovedes ovlivnit.

Ja bych rekl, ze mas v tahu wokna a nedovedes si to priznat. Nestalo se mi, aby mi vybehl kernel v linuxu ze mu pretekla pamet jako tobe.
Ono to mozna cele bude o tom ze cele nwn1 je vice psane na lepsi kod .... a oni to okna trosku hur nesou ... preci jenom ty hard C kody, asm instrukce atp oni ty directX se s tim dost tezce vyrovnavaji, kdyz je hra napsana trosku cisteji ...

Zobrazit příspěvek

Ak by to bol problem operacneho systemu, skus mi nejak logicky zdovodnit z akeho dovodu mi ostatne hry ci ine aplikacie nespadnu s krasnou modrou obrazovkou s hlaskami o preteceni pamati a pod. Ako velice nechapem logike, ze ked jedna aplikacia blbne, hned je v kely cely system, zvlast ked vsetko ostatne funguje tak, jak ma. Keby mi na takychto hlaskach skapinali aj ine aplikacie, hned ti dam za pravdu, ale tu ide vyslovene o jeden soft, jeden z desiatok, ktore tu mam. Preco mi take hlasky nehadze oblivion, alebo nwn 2? Preco mi taketo pekne hlasky nehadzal half-life 2, alebo warcraft 2? No zrejme preto, ze problem je kdesi inde. Ked uz tam preteka pamat, tak typujem ze samotny aurora engine je napisany spatne a sam ma nejake problemi s pretecenim pamate ... a na tom zdochne os, lebo tomu automaticky zabrani, aby to nenarusilo ine aplikacie. Zaujimave je, ze ked som dal nizsie textury a rozlisenie + vypol spcialne efekty a nejake tiene, tak som hral 4 hodiny bez problemov ... ale toto nie je riesenie ... na mojej konfiguracii by to malo bezat ako hodinky na lepsich preferenciach ako su stredne detaili, ktore tam mam momentalne pokusne nastavene.
  • 0

#47 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 20.12.2006 01:10

A pak vynalezli DirectX ...
  • 0

#48 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2006 12:40

Tuto mam jeden screen z hry v momente ked sa ju snazim prepnut z behu v okne do behu vo fullscreen rezime. Ten pohlad stoji za to :), to by asi nastvalo kazdeho. Pekny dokaz, aky je tento engine padnuty na hlavu.

Tu to je:
Přiložený soubor  totovienastvat.jpg   441.65K   36 Počet stažení
  • 0

#49 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2006 15:44

Zkus jednu vec.
Pujc si nejaky disk, na nej si udelej image sveho disku. Pak svuj disk zformatuj a nainstaluj cerstve wokna+ovladace a pak NWN 1.68 a zkus. Vsadim se ze to pobezi jako hodinky.
  • 0

#50 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2006 16:58

Zkus jednu vec.
Pujc si nejaky disk, na nej si udelej image sveho disku. Pak svuj disk zformatuj a nainstaluj cerstve wokna+ovladace a pak NWN 1.68 a zkus. Vsadim se ze to pobezi jako hodinky.

Zobrazit příspěvek

Tak ma este napadla jedna mozna varianta tohoto problemu. Nekompatibilita nwn s inym paralelne spustenym procesom. Skusim este overit tuto moznost a postupne zabijat procesy a testovat pri tom ako bezi nwn. Vyslovene sa mi nechce preformatovat komp a vzdat sa legalnych windows bez zaruceneho dokazu, ze mi to pomoze vyriesit tento problem.
  • 0

#51 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2006 17:49

Tuto mam jeden screen z hry v momente ked sa ju snazim prepnut z behu v okne do behu vo fullscreen rezime. Ten pohlad stoji za to :), to by asi nastvalo kazdeho. Pekny dokaz, aky je tento engine padnuty na hlavu.

Tu to je:
Přiložený soubor  totovienastvat.jpg   441.65K   36 Počet stažení

Zobrazit příspěvek

mě zas soubory "cisvc" "cidaemon" a "svchost" zabírali výkon procesoru, tak sem je radikálně odstranil a teď nemůžu myší hýbat souborama na ploše i ve skožkách a k tomu mi klesla paměť jádra z cca něco přes 100 na 80 kB :wink:
formát mam v plánu už dlouho, ale tohle mě asi popostrčí, navíc se už budu muset vzdát 2000vek, protože na nich nejde Rise of Nations ... :laugh:
PS: nesnášim XPčka
----
tohle je podobnej print- najděte mojeho šamana :happy:
Přiložený soubor  L2_graf_chyba.jpg   500.84K   29 Počet stažení
  • 0

#52 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2006 21:42

mě zas soubory "cisvc" "cidaemon" a "svchost" zabírali výkon procesoru, tak sem je radikálně odstranil a teď nemůžu myší hýbat souborama na ploše i ve skožkách a k tomu mi klesla paměť jádra z cca něco přes 100 na 80 kB  :wink:
formát mam v plánu už dlouho, ale tohle mě asi popostrčí, navíc se už budu muset vzdát 2000vek, protože na nich nejde Rise of Nations ... :laugh:
PS: nesnášim XPčka
----
tohle je podobnej print- najděte mojeho šamana  :happy:
Přiložený soubor  L2_graf_chyba.jpg   500.84K   29 Počet stažení

Zobrazit příspěvek

Na SVCHOST bych nedoporucoval sahat. :)
  • 0

#53 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 20.12.2006 21:48

Tak, zda sa ze problem je vyrieseny :D. Co si clovek nespravi sam, to nema. Nakoniec sa zda ze problem sposobuje chybna detekcia rozsahu pamate grafickej karty aplikaciou nwconfig.exe. Ta mi nadetekovala pamat ramky dvakrat vecsiu! Nastavil som to rucne na spravnu velkost a ejhle, uz hram 3 hodiny a bluescreen nikde. Konecne mam maximalne nastavenia grafiky, este som manualne zapol anisotropicke filtrovanie, ani neviem ci funguje, kedze v hre ani nie je prepinac. A uz mi fachci aj antialiasing, na maximalnom nastaveni, textury neblbnu, vsetko ide ok. Dufam, ze to mam poriesene, aspon tie bluescreeny. Btw. dik za rady na sformatovanie a znovuinstalovanie operacneho systemu, pridali by ste mi len kopec problemov navise :).
  • 0

#54 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2006 10:53

Mno format by to poresil protoze bys musel znovu instalit NWN a tim padem bys jej znovu nastavoval takze problem by vyresen byl tak i tak.

Zobrazit příspěvek

Heh, jo, zaujimavi nazor. Skoda, ze prave nwconfig mi nasiel hluposti a defakto spatne nastavil celu hru. Keby som sa v tych .ini suborikoch nevrtal rucne tak na to nikty neopravym, preformatovanie by mi vobec nepomohlo ... len pridalo starosti navise. Ako toto je vazne najlepsie riesenie problemu, nefunguje aplikacia = windows je v keli, co spravim, nic si neoverim, hodim tam format a budem dufat, ze sa to opravi. Ja beriem formatovanie ako poslednu moznu alternativu, ked zlyhaju vsetky ostatne pokusi.
  • 0

#55 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 21.12.2006 10:59

Heh, jo, zaujimavi nazor. Skoda, ze prave nwconfig mi nasiel hluposti a defakto spatne nastavil celu hru. Keby som sa v tych .ini suborikoch nevrtal rucne tak na to nikty neopravym, preformatovanie by mi vobec nepomohlo ... len pridalo starosti navise. Ako toto je vazne najlepsie riesenie problemu, nefunguje aplikacia = windows je v keli, co spravim, nic si neoverim, hodim tam format a budem dufat, ze sa to opravi. Ja beriem formatovanie ako poslednu moznu alternativu, ked zlyhaju vsetky ostatne pokusi.

Zobrazit příspěvek

Ja nevim ale asi mas jinou hru nez my vsichni ostatni. Me to detekuje naprosto normalne. Myslim, ze tvuj zakladni problem bude mezi klavesnici a zidli. :o))
  • 0

#56 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2006 12:44

Treba to mohlo byt tim ze bylo neco rozhasenyho ve woknech...a tak to detekovalo spatne

Zobrazit příspěvek

Ja uz si pripadam ako u blbych. Kolkokrat mam opakovat, ze vsetko ostatne okrem nwn pracuje spravne, rozpoznava hardware spravne, nerobi problemy. Jak to moze byt problem operacneho systemu? To si tie ostatne aplikacie nejakou hlupou nahodou vymyslia spravne parametre, len to nwn si berie nespravne, pretoze "operacny system je v haji"?
  • 0

#57 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2006 12:51

Ja uz si pripadam ako u blbych. Kolkokrat mam opakovat, ze vsetko ostatne okrem nwn pracuje spravne, rozpoznava hardware spravne, nerobi problemy. Jak to moze byt problem operacneho systemu? To si tie ostatne aplikacie nejakou hlupou nahodou vymyslia spravne parametre, len to nwn si berie nespravne, pretoze "operacny system je v haji"?

Zobrazit příspěvek

Mne sa nieco podobne stalo ked som zmenil HW ale nepreinstaloval som hru (ten nwnconfig sa spusta asi len po instalacii), ale preinstalovanie odstranilo tieto problemy.
  • 0

#58 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2006 13:50

Na SVCHOST bych nedoporucoval sahat. :)

Zobrazit příspěvek

pozdě, už je fuč (tadyta trojka mi často zablokovala komp vytížením výkonu procesoru)... začínám plánovat formát, jen co dotaham Black and White 2 :wink:
  • 0

#59 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2006 13:53

Nevim co se ti na Win XP nelibi...Od ty doby co je mam tak si na ne nemuzu stezovat.Jedinej pripad kdy  mi padli bylo kdyz byl vadnej hardware.Jinak to nikdy nepadlo a vse funguje jak ma....Svchost je good idea zrusit :) on se spousti vicekrat .A mam pocit ze se pouziva i na nejakou sitovou komunikaci..Ale to si nejsem jist
Mno format by to poresil protoze bys musel znovu instalit NWN a tim padem bys jej znovu nastavoval takze problem by vyresen byl tak i tak.

Zobrazit příspěvek

Xpčka sou graficky moc strakatý, předělanej systém ovládacích panelů, na každym kroku ty vyskakuje "nechceš udělat něco, to tě vůbec nezajíma a už si tisíckát řek, že to udělat nechceš?"
mam rád strohost a tvrdší síťovej přístup 2000covekProff. ... ale holt hry ž je moc neberou...
  • 0

#60 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 21.12.2006 13:59

Uf ale ovladace si instalil novy ze?Takze se KLIDNE mohlo stat ze tam byl nejakej bug kterej zapricinil spatnou autodetekci...

Zobrazit příspěvek

Mozno. Avsak nwn 2 a oblivion zistil spravne parametre hardware a aj windows hlasi spravne parametre. Tak preco potom nwn 1 zistil miesto 256mb vram 512mb vram? To jako keby to precital z uplne ineho zaznamu, kedze mam 2x 512mb ddr2, zeby nacital ako pamat karty jednu z tychto ramiek? Divne nie.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních