Skočit na obsah

Fotka

Featy u druida

• Please log in to reply
47 odpovědí na toto téma

#31 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 07.12.2006 15:49

Tak jsem zkousel toho bouchace trpaslika wizzard/pm mel featy pohlceni zeaneni  I-III imka na kritikaly ale i tka dostava dost klepec ikdyz mel pres 500 zivota myslim ze DZ by asi neprezil

Zobrazit příspěvek

sak to je taky do PvP, ne do priser :D
  • 0

#32 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 07.12.2006 16:04

No na prisery to vazne moc neni
  • 0

#33 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 16:06

na příšery mi připadá ideální pally/sorc/rdd přes charismu na Divine.. už se twšim, až budu mít správnou příležitost ho rozjet :cool:
  • 0

#34 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 07.12.2006 18:52

na příšery mi připadá ideální pally/sorc/rdd přes charismu na Divine.. už se twšim, až budu mít správnou příležitost ho rozjet  :cool:

Zobrazit příspěvek

Me prijde ze jet na 30 lvl paliho na charizmu se moc neoplati
  • 0

#35 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 18:57

Me prijde ze jet na 30 lvl  paliho na charizmu se moc neoplati

Zobrazit příspěvek

no je to bez vylepšenýho smithování, ale tenhle charakter čerpá ze solidného AB, vysoký AC a dmg za divine... a jen tak do forotty to má 50/40/40 savy :cool:
podotýkam, na NPW mi to připadá supr, od rdd imky a sílu na AB...
  • 0

#36 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 14:54

no je to bez vylepšenýho smithování, ale tenhle charakter čerpá ze solidného AB, vysoký AC a dmg za divine... a jen tak do forotty to má 50/40/40 savy  :cool:
podotýkam, na NPW mi to připadá supr, od rdd imky a sílu na AB...

Zobrazit příspěvek

mno ja ti nevim, AC i dmg mas pravdu ale to vysoke ab jsi sehnal kde? to nema palda pres charizmu prave
  • 0

#37 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 15:14

mno ja ti nevim, AC i dmg mas pravdu ale to vysoke ab jsi sehnal kde? to nema palda pres charizmu prave

Zobrazit příspěvek

řek sem solidní AB, když dokáže expit Ari s AB 40, tak proč ne tohle s AB 45-50? na NPC dostačující, .... asi ve výsledku srovnatelný s WM, ale rozhodně je to zajímavější na hraní... už se fakt těšim, až naco najdu čas :cool:
  • 0

#38 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 15:25

řek sem solidní AB, když dokáže expit Ari s AB 40, tak proč ne tohle s AB 45-50? na NPC dostačující, .... asi ve výsledku srovnatelný s WM, ale rozhodně je to zajímavější na hraní... už se fakt těšim, až naco najdu čas  :cool:

Zobrazit příspěvek

nuju enomze 45-50 je lvl 40 nikoliv lvl 30, ver mi ja mam paladina pres charizmu vyzkousenyho z testu mockrat a ab okolo 50 ma pokud je plne naboostlej a ma 10 levlu rdd kvuli solidni sile...potacujici ab? ano, slusne? ne
  • 0

#39 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 15:30

nuju enomze 45-50 je lvl 40 nikoliv lvl 30, ver mi ja mam paladina pres charizmu vyzkousenyho z testu mockrat a ab okolo 50 ma pokud je plne naboostlej a ma 10 levlu rdd kvuli solidni sile...potacujici ab? ano, slusne? ne

Zobrazit příspěvek

tak to řeknu takhle-s buildem 19/4war/7wm mam přes sílu (člověk) mam AB o 3-4 vyšší a to už bych rači charismáka, na NPC stačí a prostě by mě to bavilo ... a ikdyby to nebylo nejlepší, tak je to minimálně dobrý.. expistujou lepší buildy, ale tenhle se mi líbí a je solidní a to stačí :cool:
  • 0

#40 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 15:45

tak to řeknu takhle-s buildem 19/4war/7wm mam přes sílu (člověk) mam AB o 3-4 vyšší a to už bych rači charismáka, na NPC stačí a prostě by mě to bavilo ... a ikdyby to nebylo nejlepší, tak je to minimálně dobrý.. expistujou lepší buildy, ale tenhle se mi líbí a je solidní a to stačí :cool:

Zobrazit příspěvek

o vic nez o 4, protoze kdyz maxujes charizmu nemuzes maxovat silu :) kazdopadne ja nerikam ze je to spatnej build, naopak
  • 0

#41 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 15:51

o vic nez o 4, protoze kdyz maxujes charizmu nemuzes maxovat silu :) kazdopadne ja nerikam ze je to spatnej build, naopak

Zobrazit příspěvek

tam de o počáteční silu, s charismáčem dam 14 a s silařem max 18, u jednoho zvýšíš o 8 za draka, u druhýho o 7za levely +1GS a charismáč má o 2 nižší BAB, takže celkem 4, ale nebudu se hádat :shades:
eště sem uvažoval o 20pally/10sorc přes charismu nebo tak :cool:
  • 0

#42 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:03

tam de o počáteční silu, s charismáčem dam 14 a s silařem max 18, u jednoho zvýšíš o 8 za draka, u druhýho o 7za levely +1GS a charismáč má o 2 nižší BAB, takže celkem 4, ale nebudu se hádat  :shades:
eště sem uvažoval o 20pally/10sorc přes charismu nebo tak  :cool:

Zobrazit příspěvek

ja zacinal s charizmacem na 16 sila kazdopadne ja te nepochopil, myslel jsem ze stavis bez draka :)
  • 0

#43 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:07

ja zacinal s charizmacem na 16 sila kazdopadne ja te nepochopil, myslel jsem ze stavis bez draka :)

Zobrazit příspěvek

aha charismáš bez draka? to by se bez upgradu na smithe asi moc nevyplatilo, myslim uber kombo 19pally/1sorc/10rdd na finální charismu 26+ bez buffů a sílu 22 bez buffů :cool:
  • 0

#44 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:58

aha charismáš bez draka? to by se bez upgradu na smithe asi moc nevyplatilo, myslim uber kombo 19pally/1sorc/10rdd na finální charismu 26+ bez buffů a sílu 22 bez buffů  :cool:

Zobrazit příspěvek

hehe ja to mel myslim lvl 30 sila 25 a devast a ten dokonce od levlu 22 nebo tak nejak brzo :) a charizma samozrejme onech 26
  • 0

#45 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2007 01:50

dotaz na pocet utoku druida v shape forme

pocita se s tim jako s jeho vlastnimi utoky? tzn pokud ho namicham s bojovym povolanim abych mel ty utoky 4, jestli bude mit 4 i v promene?

prosil bycho odpoved nekoho znaleho a to pro tyto modleove situace:
16 druid +4 bojova povolani
12 druid +4 monk + 4bojova povolani

zajima me kolik budou mit tyto dve kombinace utoku v promene
  • 0

#46 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2007 08:42

dotaz na pocet utoku druida v shape forme

pocita se s tim jako s jeho vlastnimi utoky? tzn pokud ho namicham s bojovym povolanim abych mel ty utoky 4, jestli bude mit 4 i v promene?

prosil bycho odpoved nekoho znaleho a to pro tyto modleove situace:
16 druid +4 bojova povolani
12 druid +4 monk + 4bojova povolani

zajima me kolik budou mit tyto dve kombinace utoku v promene

Zobrazit příspěvek

To záleží na co se proměníš. Pokud na něco se zbraní, tak obě varianty budou mít 4 utoky. Pokud na něco beze zbraně, tak první varianta bude mít 4 útoky, druhá varianta 6 útoků.

Jinak u první varianty by záleželo, jestli vezmeš monka na epicu. Pokud jo, tak ten bude mít taky 6 útoku (prostě stačí vzít monka kdykoliv abys měl na neozbrojený 6 útoků).
  • 0

#47 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2007 14:47

díky
  • 0

#48 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2007 15:56

jo a jen tak pro srovnání, sice jsem chtěl draka se stabilním preepic BAB 16+, ale s klerikem se to vyplatí víc, protože nakouzlený útok přes Divine power bude mít výšší AB, jak kdyby ho měl normálně z full BAB classky v buildu, stabilný AB o dva, tři menší, dočasné daleko vyšší, hlavně pak haaaldy spellslotů...
akorát se to zpočátku strašně pomalu expí, ale vychytal jsem to tak, že draka budu mít na lvlu 24...
..nejradši bych stavěl paladin/druid/mnich, ale na tuzemských serverech to moc nejde, ne minimálně kostrbatě :wow:

PS: k tomu off topicu nahoře, s tou charismou sem to dost přehnal, tojsem ještě nevěděl, že Divini shield je dodge, takže celkem akorát stačí 18 charismy ve výsledku, když vezmete botky a haste od kamaráda, tak to máte 20 hned...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních